Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bende malesef 2 parmak yarısında takılıp kaldım niye ilerlemiyo anlamıyorum yaaaaa

ilerlersin canm yaa ilkbaşta tabi biraz zorlanır ama pes etmeden devam et devamı gelir, sonuçta tek parmak yaparkende ilkbaşlarda çok zorlanmıştık oyüzden kasma kendini canm mutlaka olacaktır yani merak etme

canım, son zamnlarda pek giremiyrm.. bu gece bir bakayım dedim, senin haberini öğrendm.. o kadar çok sevindim ki....
tebrik ederiim. daha geçen gün dertleşmiştk "olmuyr" diye..
yaa çok güzel bir haber bu.. tekrar tebrikler canımm...............

iyi geceler kızlar, duvak modası çıkmış görmeyeli.. bu problemle başı dertte olanlar, yenmemiş olanları bu profıl resmiyle anlayacğz heralde.. o zamn ben de bir tane bulayımm

ilerlersin canm yaa ilkbaşta tabi biraz zorlanır ama pes etmeden devam et devamı gelir, sonuçta tek parmak yaparkende ilkbaşlarda çok zorlanmıştık oyüzden kasma kendini canm mutlaka olacaktır yani merak etme

evet cnm orta parmak yaparkende ilk zamanlar kendimi kastığımdan yanma hissediyordum hep ilerlemicem sanıyordum ama şimdi maşallah orta parmakta rahatım 2 parmakta zorlanıyorum inşallah en kısa zamanda onada alışırım. sende en kısa zamanda ilerlersin inşallah canım

:64

ay ne güzel ya siz bize moral oluyosunuz evet en yakın zamanda biz de aşıcaz inş bi halay da benden

nasıl yapıyosunuz şu duvak fotosunu ben yapamadım

bugunde baska nesle ile deneyerek korkumu yendım
aytutulması sayesinde gazı aldım :)
tek parmak ıkı parmak cok rahat ıkı parmak arası bugun kalınlastırdım pamukla ustune prezer.. gecırıp denedım
cok yanma oldu zorlandım ama ınat bı kac denemede oldu
sonrası 15 16 kulak copunu pamuga sardım sonra strecledım ustune prezer.. denedım
buda cok zorlandı ama oldu ama sunu farkettım elımle degıl bır nesle ıle denemek cok daha kolay
vakum gıbı cekıyor ve ıyıce beynıme yerlesıyor p.. oraya gırebılır
bugunluk raporum bu hepımıze kolay gelsın yenı gune umarım guzel haberlerle baslarız :)

günaydın kızlarrrrr topiğin horozu gibi oldum, sabah eşime kahvaltı hazırlamak için kalkıyorum sonra tekrar uyuyamıyorum soluğu burda alıyorum.

gündüz topiğe uğrayan arkadaşlarada duyrulur.bol gelinli günler

orta parmakta çok rahatım. dün gece iki parmağı da iki boğuma kadar hallettik, devam edebilirdim ama sindire sindire gidelim, acele etmeyelim dedik. bende kendime dokunma sorunu devam ediyor, diğer türlü ilerleyebiliyorum. aparat falan diyorsunuz ya değişik kalınlıklarda mumlar almayı düşünüyorum ben bugün. belki yeşim hanımın metodunu da uygularım cesaret alırsam kalınca bir mumla.

Son düzenleme:

canım bak sen de birden ilerleyenlerdensin bu azimle devam et birkaç güne yenersin, mum bulmakta zorlanmıştım ben artık sade mum pek yok hep simli kokulu şekilli çok şamdan mumları var ya onlardan al uzun olduğu için yapması daha rahat oluyor ben eş parmağını pek deneyemedim tek parmaktan sonra aparatla çalıştım kendine dokun ille parmağını sokman gerekmiyor klitorisine dokun dairesel hareketler yap hem kolay ıslanıyor sen yapmasan da eşin yapsın aparat zor değil canım parmaktan daha kolay ilerliyor emin ol hadi bakalım tez zamanda yenersin inşallah.

kızlar dikkat ettim yenenler hemen kaçıyor belki artık duymak bile istemiyorlardır bişey diyemem ama insan bir süre kendinden sonra gelenlere yardımcı olmaya çalışır çok zor olmasa gerek ben söz veriyorum yeniyim şu illeti yine burdayım çünkü burdaki arkadaşları okuya okuya onların yöntemlerini deneye deneye bu aşamaya geldim ne yapsam anlatıyorum belki birilerine bir faydam olur diye allah yenip de gelen arkadaşlardan razı olsun gönüllerine, emeklerine sağlık.

inşallah çok azimliyim ben doktora da gitmekten çekinmiyorum ama eşim çok çekimser o konuda. psikoloğa ne anlatacakmışız, söylenip duruyor ama gerekirse de gider. o yüzden doktora gitmeden halledelim, onu da yormayayım daha fazla istiyorum. çin pazarlarına bakacağım mum için ama olmayabilir haklısın. bugün arayayım bir marketlere falan da bakarım bulduğum yeri haber veririm size de. önümüzdeki hafta sonu kayınvalideme gideceğim, gitmeden halletsem ara verince başa dönerim gibi geliyor çok endişeleniyorum :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…