- 4 Kasım 2010
- 1.677
- 85
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #68.341
tek parmaktayım canm şanssızlığım araya 10gün tatil 5gün regl girdi yarın devam edicem işallah..sen en son nerdesin peki??
canım bende malesef 2 parmak yarısında takılıp kaldım niye ilerlemiyo anlamıyorum yaaaaa
kızlaaaaaaaaar ben de başardıııııııım! evet artık ben de bunu yazabiliyorum... Allahım yaa çok şükür... ben de yapabildim diyorum artık...
inanamıyorum yaa hâlâ inanamıyorum... bu sinir şey beni o kadar sarmış sarmalamış ki kurtulduğum halde sevinemedim ilk anlarda... ama artık seviniyorum. evet eveeeet ben de yaptııııııııımmm!!!
ilerlersin canm yaa ilkbaşta tabi biraz zorlanır ama pes etmeden devam et devamı gelir, sonuçta tek parmak yaparkende ilkbaşlarda çok zorlanmıştık oyüzden kasma kendini canm mutlaka olacaktır yani merak etme
evet cnm orta parmak yaparkende ilk zamanlar kendimi kastığımdan yanma hissediyordum hep ilerlemicem sanıyordum ama şimdi maşallah orta parmakta rahatım 2 parmakta zorlanıyorum inşallah en kısa zamanda onada alışırım. sende en kısa zamanda ilerlersin inşallah canım
nasıl yaptığımı anlatmak istiyorum arkadaşlar inşallah faydam dokunur...
zaten p..s boyutunda aparat almaya çalışıyordum. hatta bi kaç gün önce girmiyor diye yakınıyordum.. tabi o zamanlar gergindim meğer ondan olmuyormuş... mutlu olduğum zamanlarda daha verimli oldu egzersizlerim.
neyse ilk başta p..s boyutunda aparatıma prez..f geçirip üzerine anestol sürdüm ve almaya çalıştım ve evet çok rahat aldım. ilk girişte çok az bi yanmam oldu ama ilerlettikçe geçti. ve ittikçe ittim baya bi girdi. 9 cm kadar ilerlettim ve yarım saat içerde beklettim. hem esnemiş hem uyuşmuş oldu. hemen ardından p..s denemesine geçtik ve eşim prez..f taktından sonra ona da anestol sürdük.
ben yatağı yere koyup kenarına oturup arkama uzandım.eşim de yatağın önünde ve dizlerinin üstünde durdu ve o pozisyonda yendik. bu sefer ilk girişte de olsa hiç yanma falan olmadı. daha sonra girdikçe girdi. ıkınmadan bile alabildim. ve yendiiiiiiiiiim
hiç bişey hissetmedim ve her yenen arkadaş gibi diyorum ki bu muymuuuuuuuuuuuşşş ???
kızlar egzersizleri aksatmayın ve kendinize güvenin.. ben yaptıysam heeeeeeeeerkes yapar çok ciddiyim...
canım ya yapmadım ya bugün 2 parmak denemem gerekiyou fakat moralimde pek iyi değil yapamadım belki kötü olurum yapamazsam çok kötü oluyorum
ayy çok şükür bende benzer bitane buldum gözlerim ağrıdı aramaktanyarı kapalı ama sonuçta burayı bularak egzersize başlayarak yolu yarılamış olduk işallah diğer yarısınıda tezzamanda açarım işallah bu duvakları hepimiz açıcaz kızlar çok az kaldı
aytututlmsı canım cok sevindim senin adına darısı diger kızların basına insallah.. yahu sizin yataklarınız alcak mı dizlerinizin uzerinde drabilionuz ben anlamadım bi kac kişi daha demişti ole:78::78:
günaydın kızlarrrrr topiğin horozu gibi oldum, sabah eşime kahvaltı hazırlamak için kalkıyorum sonra tekrar uyuyamıyorum soluğu burda alıyorum.
gündüz topiğe uğrayan arkadaşlarada duyrulur.bol gelinli günlertopikte egzersizine devam eden yada henüz gelin olamamış hatunlar(isteyen tabikide) duvak kapatma akımı başlattık.yenen duvağını açacak.sizde isterseniz avatarınızı değiştirebilirisiniz.hadi kızlra duvakkkklar kapansın
orta parmakta çok rahatım. dün gece iki parmağı da iki boğuma kadar hallettik, devam edebilirdim ama sindire sindire gidelim, acele etmeyelim dedik. bende kendime dokunma sorunu devam ediyor, diğer türlü ilerleyebiliyorum. aparat falan diyorsunuz ya değişik kalınlıklarda mumlar almayı düşünüyorum ben bugün. belki yeşim hanımın metodunu da uygularım cesaret alırsam kalınca bir mumla.
canım bak sen de birden ilerleyenlerdensin bu azimle devam et birkaç güne yenersin, mum bulmakta zorlanmıştım ben artık sade mum pek yok hep simli kokulu şekilli çok şamdan mumları var ya onlardan al uzun olduğu için yapması daha rahat oluyor ben eş parmağını pek deneyemedim tek parmaktan sonra aparatla çalıştım kendine dokun ille parmağını sokman gerekmiyor klitorisine dokun dairesel hareketler yap hem kolay ıslanıyor sen yapmasan da eşin yapsın aparat zor değil canım parmaktan daha kolay ilerliyor emin ol hadi bakalım tez zamanda yenersin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?