Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm hadi ya süpersin,çok sevindim tebrik ederim,darısı başımıza anlatsana cnm biraz detaylı nasıl başardın?

canım bak yazmıştım zaten yeniden paylaşayım senin için :)

kızlar tekrar söylüyorum anestolu doktor vermişti ama 1 yıl falan oldu. o zamanlar bu topikten haberim yoktu ve tabii ki egzersizlerden de.. bu ilacı aldım geldim ama kapağını açıp bakmadım bile bırakın denemeyi.. çünkü hala korkuyordum.. sonradan burdaki arkadaşlar sayesinde egzersizler sayesinde başardım çok şükür.. yani iş anestolda değil aslında. herkesin bildiği gibi iş beyinde bitiyo...

anestolu kullanmadan da başarılabilir.. anestol ilişkiye hazır olduğum için başarmama yardımcı oldu yani sadece süreci hızlandırdı.. illaki anestol demiyorum... hatta onsuz yapmayı istemiştim hep ama öylesine bi süreyim bi de öyle deniyim dedim ve o şekilde oldu..

canım tbr ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmm:92::92::92::92::92:

teşekkürler canım

canım çoook teşekkür ederim darısı başınıza..

Tebrik ederim darısı hepimizin başına çok mutlu oldum

canım teşekkür ederim.. siz de yeneceksiniz kızlar inanın..ben yaptıysam herkes yapar

evet yaaa yağmur2010 2yıllıktı oyendi sen 2yıllıktın sende yendin yaaaaaaaa bende istiorummmmmmmmmmmmmmmmmmm yenmekkama bende 30una kadar halletcem işallah

canım sen de yeneceksin.. tabii ki yeneceksin. ama üzülme böyle lütfen. ben kendime hedef koymadım çünkü kendimi çok kasıyordum hedef koyduğumda. inşallah en yakın zamanda yenersin tatlım.. dualarım sizinle

canım anestolu kullandıktan sonra yanma oldumu etkisi geçtikçe? geçenlerde ben emla sürmüştümde çok yandım

canımmmmm tebrik ederim çokkkkkkkkk sevindimdarısı diğer kızların başına inşallah herkes tez zamanda kurtulur bu hastalıktan hadi bakalım sıraya dökülün ara vermeden duvak açın

aytututlmsı canım cok sevindim senin adına darısı diger kızların basına insallah.. yahu sizin yataklarınız alcak mı dizlerinizin uzerinde drabilionuz ben anlamadım bi kac kişi daha demişti ole :78::78:

kızlarrrr gorev gibi yapmayın esinizde sizde sanki o iş oluyomus gibi oksayın birbirinizi ıslanma olacaktır..klitoris nedir nasıl uyarılır orayı dikkat ederek okuyun derim bir google dan.. boylece daha rahat olacaksınız.. cok cabuk ıslanıp cok cabuk kuruyan bir yer ama o dediğim yere dokununca hemen ıslanır..

bende nihayet duvağı kapalı bi gelin resmi bulabildim zar zor googleden. inşallah en kısa zamanda açılır bu duvak

canım ne güzel anlatmışsın ya ,umarım bigün ben de böyle anlatabilirim başardım diye,çok sevindim cnm valla ne diyeceğimi bilemiyorum,senden çok şey öğrendim biliyosun,senin başarman inanılmaz moral oldu bende,inşallah hepimiz en kısa sürede hallederiz cnm dualarını eksik etme bizden,senin için de umarım bundan sonra herşey yolunda gider,rahat bi nefes almışsındır,darısı başımıza inş.

bende nihayet duvağı kapalı bi gelin resmi bulabildim zar zor googleden. inşallah en kısa zamanda açılır bu duvak

ayy çok şükür bende benzer bitane buldum gözlerim ağrıdı aramaktanyarı kapalı ama sonuçta burayı bularak egzersize başlayarak yolu yarılamış olduk işallah diğer yarısınıda tezzamanda açarımişallah bu duvakları hepimiz açıcaz kızlar çok az kaldı

inşallah canım sen hangi aşamaya geldin en son?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…