- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #68.321
canım yaa çooooook teşekkür ediyorumevet sonunda bitti.. bak iki yıllık evlilerden bi sen kaldın ona göreeeeee hadi bakim sıra sende şeker
topikte egzersizine devam eden yada henüz gelin olamamış hatunlar(isteyen tabikide) duvak kapatma akımı başlattık.yenen duvağını açacak.sizde isterseniz avatarınızı değiştirebilirisiniz.hadi kızlra duvakkkklar kapansın
nasıl yaptığımı anlatmak istiyorum arkadaşlar inşallah faydam dokunur...
zaten p..s boyutunda aparat almaya çalışıyordum. hatta bi kaç gün önce girmiyor diye yakınıyordum.. tabi o zamanlar gergindim meğer ondan olmuyormuş... mutlu olduğum zamanlarda daha verimli oldu egzersizlerim.
neyse ilk başta p..s boyutunda aparatıma prez..f geçirip üzerine anestol sürdüm ve almaya çalıştım ve evet çok rahat aldım. ilk girişte çok az bi yanmam oldu ama ilerlettikçe geçti. ve ittikçe ittim baya bi girdi. 9 cm kadar ilerlettim ve yarım saat içerde beklettim. hem esnemiş hem uyuşmuş oldu. hemen ardından p..s denemesine geçtik ve eşim prez..f taktından sonra ona da anestol sürdük.
ben yatağı yere koyup kenarına oturup arkama uzandım.eşim de yatağın önünde ve dizlerinin üstünde durdu ve o pozisyonda yendik. bu sefer ilk girişte de olsa hiç yanma falan olmadı. daha sonra girdikçe girdi. ıkınmadan bile alabildim. ve yendiiiiiiiiiim
hiç bişey hissetmedim ve her yenen arkadaş gibi diyorum ki bu muymuuuuuuuuuuuşşş ???
kızlar egzersizleri aksatmayın ve kendinize güvenin.. ben yaptıysam heeeeeeeeerkes yapar çok ciddiyim...
cnm hadi ya süpersin,çok sevindim tebrik ederim,darısı başımıza anlatsana cnm biraz detaylı nasıl başardın?
canım tbr ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmm:92::92::92::92::92:
cnm ben 2 parmağa geçmeden öncede eşimle egzersiz yapmıştım. parmağı çıkardıktan sonra orası tabiki kapanıyo ama tekrar parmağı ittirdiğinizde esniyo. beyin parmağı alınca kabulleniyo ve o parmakla tekrar yaparken zorlanmıyoruz
canııımmmmm çoooookkkkk tebrik ederim darısı başımıza inşallahhhhhh senin adına çoooooookkkk sevindim haydi halayaaaaa teyy teyyyy teyyyyy
Tebrik ederim darısı hepimizin başına çok mutlu oldum
evet yaaa yağmur2010 2yıllıktı oyendi sen 2yıllıktın sende yendin yaaaaaaaa bende istiorummmmmmmmmmmmmmmmmmm yenmekkama bende 30una kadar halletcem işallah
canım bak yazmıştım zaten yeniden paylaşayım senin için :)
kızlar tekrar söylüyorum anestolu doktor vermişti ama 1 yıl falan oldu. o zamanlar bu topikten haberim yoktu ve tabii ki egzersizlerden de.. bu ilacı aldım geldim ama kapağını açıp bakmadım bile bırakın denemeyi.. çünkü hala korkuyordum.. sonradan burdaki arkadaşlar sayesinde egzersizler sayesinde başardım çok şükür.. yani iş anestolda değil aslında. herkesin bildiği gibi iş beyinde bitiyo...
anestolu kullanmadan da başarılabilir.. anestol ilişkiye hazır olduğum için başarmama yardımcı oldu yani sadece süreci hızlandırdı.. illaki anestol demiyorum... hatta onsuz yapmayı istemiştim hep ama öylesine bi süreyim bi de öyle deniyim dedim ve o şekilde oldu..
canım anestolu kullandıktan sonra yanma oldumu etkisi geçtikçe? geçenlerde ben emla sürmüştümde çok yandım
rica etsem resmi kaldırabilirmisin.çok etkileniyorumda .eminim etkilenecek arkdaşlarda vardır
teşekkürler canım.. darısı başınıza siz de yapacaksınız mutlaka inanın ve devam edin egzersize...
evet canım yaa yolu açtım artık gerisi de gelir inşallahaydınlatmaya çalıştım canım inş yardımcı olabilmişimdir sorularınız olursa seve seve cevaplarım kızlar
siz de yeneceksiniz bunu ben yaptıysam herkes yapar gerçekten..
minelçetin yendi bence artık onun da gerisi gelir ben de nursenadan haber bekliyorum en erken olarak :) hatta ondan beklerken kendim haber verdim :)
ayy canım çok sağol nazarların için tebriğin için.. arkadaşa da dediğim gibi bugün ben de senden haber bekliyodum inş seninki çok yakın...
yok canım aparata sürdüğümde ilk girişte olmuştu ama ondan sonra hiç bişey olmadı ilerletince de olmadı ilişki esnasında da. etkisi geçince de hiç bişey olmadı..
nasıl yaptığımı anlatmak istiyorum arkadaşlar inşallah faydam dokunur...
zaten p..s boyutunda aparat almaya çalışıyordum. hatta bi kaç gün önce girmiyor diye yakınıyordum.. tabi o zamanlar gergindim meğer ondan olmuyormuş... mutlu olduğum zamanlarda daha verimli oldu egzersizlerim.
neyse ilk başta p..s boyutunda aparatıma prez..f geçirip üzerine anestol sürdüm ve almaya çalıştım ve evet çok rahat aldım. ilk girişte çok az bi yanmam oldu ama ilerlettikçe geçti. ve ittikçe ittim baya bi girdi. 9 cm kadar ilerlettim ve yarım saat içerde beklettim. hem esnemiş hem uyuşmuş oldu. hemen ardından p..s denemesine geçtik ve eşim prez..f taktından sonra ona da anestol sürdük.
ben yatağı yere koyup kenarına oturup arkama uzandım.eşim de yatağın önünde ve dizlerinin üstünde durdu ve o pozisyonda yendik. bu sefer ilk girişte de olsa hiç yanma falan olmadı. daha sonra girdikçe girdi. ıkınmadan bile alabildim. ve yendiiiiiiiiiim
hiç bişey hissetmedim ve her yenen arkadaş gibi diyorum ki bu muymuuuuuuuuuuuşşş ???
kızlar egzersizleri aksatmayın ve kendinize güvenin.. ben yaptıysam heeeeeeeeerkes yapar çok ciddiyim...
Doğal yoldan ıslanmam mümkün değil demişsin bi önerim var canım yani ben öyle yapıyorum belki işine yarar.Deneme yapana kadar çamaşırımı çıkarmıyorum o zmn tedirgin olmadığımdan ıslanıyorum.başlarda ben de ıslanamıyodum oraya değdi değecek diye takip etmekten.şimdi daha iyym ama kayganlaştırıcı kullanıyorum yine de.her ne kdr boşuna olsa da
evet canım ben yenmiş olmama ragmen fena oldum normal dogum bide bi garip oldum resmi silebilirsen iyi olur sadece dusuncesi yeter oradan bebek cıkabldiginin :)
canım bak yazmıştım zaten yeniden paylaşayım senin için :)
kızlar tekrar söylüyorum anestolu doktor vermişti ama 1 yıl falan oldu. o zamanlar bu topikten haberim yoktu ve tabii ki egzersizlerden de.. bu ilacı aldım geldim ama kapağını açıp bakmadım bile bırakın denemeyi.. çünkü hala korkuyordum.. sonradan burdaki arkadaşlar sayesinde egzersizler sayesinde başardım çok şükür.. yani iş anestolda değil aslında. herkesin bildiği gibi iş beyinde bitiyo...
anestolu kullanmadan da başarılabilir.. anestol ilişkiye hazır olduğum için başarmama yardımcı oldu yani sadece süreci hızlandırdı.. illaki anestol demiyorum... hatta onsuz yapmayı istemiştim hep ama öylesine bi süreyim bi de öyle deniyim dedim ve o şekilde oldu..
bende nihayet duvağı kapalı bi gelin resmi bulabildim zar zor googleden. inşallah en kısa zamanda açılır bu duvak
ayy çok şükür bende benzer bitane buldum gözlerim ağrıdı aramaktanyarı kapalı ama sonuçta burayı bularak egzersize başlayarak yolu yarılamış olduk işallah diğer yarısınıda tezzamanda açarım işallah bu duvakları hepimiz açıcaz kızlar çok az kaldı
inşallah canım sen hangi aşamaya geldin en son?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?