Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım çoooooooooooooook ama çooooooooooook sevindim gerçekten.. dayanamadım kutlamadan duramadım:), seni kutlayım da geçmişe geri döniim.. Mutluluklar yanından hiç ayrılmasın tatlımm.. Allah birdaha yaşatmasın.. tebiklerrr

Nihayet bitirdim geçmişi.. Yenen varsa diye bitirmeden edemedim:) Reglim sona erdi kızlarrrr.. Egzersiz yapcam bu akşam.. Yapınca raporumu veririm Albunea.. ama sen ve listedeki birkaç arkadaş daha, bu Yasin okuyup, birbirimize dua etme meselesine hiç yorum bile yapmamışınız üzüldüm Neyse okumak isteyenler okusun napalım Egzersizimi yapınca yazarım canlar. Albunea bişey daha canım: nehirsakaryayı da eklermisin listeye demiştim, görmedin galiba

canım beniiiiim çok teşekkür ederim çok sağol :) amin tatlım inşallah mutluluk hepimizle birlikte olur.. canım Rabbim sizlerin de bir an önce başarmanızı nasip etsin inşallah...

eş parmağı daha zor dimi bugun eşimi ıkna edersem bende eş parmağı istiyorum
o et parcacı zar galıba gıttgınde nekadar daha rahat hareket edıcez inş en kısa zamanda kurtuluruz ..

merhaba kızlar. girişteki et parçası gitmeyecek. o hep kapan bir şey zar deliğin çevresi sadece.o yüzden girişteki parçanın gitmesini beklemeyin. bende öyle sanıyordum. doktor o kalır çünkü o kapak görevini alıyor dedi.

canım ben uyuşturucu kullanmadan. kayganlaştırıcı ile deniyorum

canım hemen her gün uğrayanlar var aramızda...belki size denk gelmiyoruz.yoksak bile özelden msj atın illaki cevaplarız.

evet bende okumuştum bu yazıyı gerçektende öyle.

hayırlı olsun arkadaşım

ben hepimiz aynı gün başaralım istiyorum

Beni listeye eklememişsiniz

İki parmakla yarıya kadar çalışdık dün(
1-2 güne aparata geçicem inşallah.
Başaracağız.

Aytutulması tebrikler canım.

süpersin arkadaşım inşallah daha iyi olacak. ben karın ağrısından üçüncü kez denemedim. biliyosun ikincide biraz girdi tam olmadı. ama yılmak yok

canım karın ağrısı nedeniyle iki gündür hiç bir şey yapmadım. ama bugün egzersiz yapmak istiyorum

cnmm coksecındım cok guzel bı haber buuu darısı hepımızın basına sen en zoru basardın sımdı sıra bebıstee ona gore

bugun 3.gunum ılk 2 gun kulak cubugu denedım sadece sımdı kulak cubugu okey artık sorunsuz alabılıyorumbugunde aparatın yarısndan cogunu alabıldım (bu arada ılacsız sadece aparata okey jel suruyorum) hepsını alamadım sızlama oldu ama bunuda asıcam bı de su sıralar baya bı akıntm var onunla alakası varmı yokmu bılmıyorum ama...

başka bir siteden buldum derken bir arkadaş önermişti okudum siz de okuyun istedim kendim bulmadım yani.
yazı ıcın tesekkurler arkadas lınkı verınce okudum not aldım ozellıkle erkeklerın yapması gerekenlerı ama esım okumak ıstemıyor..

bu bahsettiğiniz sekıl kımıne gore kolay kımı allta rahat edıyor benımde kafam karıstı ama artık denemede hangısı olursa denem yanılma ıle gorucez:)

ya gıtmıcekmı rahatsız etmıyor ama gıtse fena olmazdı :)
ben hepimiz aynı gün başaralım istiyorum
ahh amin inşallah benımkı bugun yıne cattı bana hadı yapalım dıye bırazdaha sabret egsersızde ılerlıyorum dıyorum anlamıyor
mum aldım bugun baklada buldum normal eskı mumlar en 8 cmfalan ıkı parmakla aynı boyutlar aslında
bıraz kalınlastırıp esımden kacabılırsem uyudugunda denıcem
dun ben bısey kesfettım pelvıs kaslarını yukarı dogru ıtınce ıkınma degıl alt bolgeyı yukarı kaldırınca aparatı cok rahat aldım
bunu ılıskı esnasındada akılda tutup uygulayabılsem

canım beniiiiim çok teşekkür ederim çok sağol :) amin tatlım inşallah mutluluk hepimizle birlikte olur.. canım Rabbim sizlerin de bir an önce başarmanızı nasip etsin inşallah...

aytutulması 2. defa denedınmı denedıysen rahatmıydın
inş senın pesınden bızlerde duvagımızı acarız emınım 30 eylulde duvak acıcak cogumuz

canım dediğin yöntemi deniyoruz başarılı olan arkadaşlar var seni bulmuşken soruyum dedim doktordan önce egzersiz deniyor muydun? esnemiş miydi? sonrasında nasıl devam etti süreç? yardımcı olursan seviniriz

kızlar slm,ben de regl dönemimi çok şükür atlattım,dün akşam tekrar başladım egzersizlerime,iki parmak ve biraz daha kalın aparatla yaptım ,reglden sonra biraz başta zor oldu ama sabrettim alıştırdım,birazdan gene yapcam egzersizimi,aparatı biraz daha kalınlaştırcam herkese bol şans,egzersizlere devam,vajiye son...

canım karın ağrısı nedeniyle iki gündür hiç bir şey yapmadım. ama bugün egzersiz yapmak istiyorum
hadı bakalım inş egsersızını sorunsuz yapabılırsın ben 4 gozle beklıyorum egsersımı
her yenı deney basarıya götürüyor bzı daha cok ınanıyorsun ozman basarıcagına

bak ıkı gun kulak çöpü derken bufun aparata gectın o sızlama gecıyor ıkı pamrak ılk denedıgmde fecı yanma burayada yazmıstım
ama sonrakı gun cok rahat sorunsuzdu senınkıde gecıcek emın ol
akıntı bende ayrıyyeten olmadıgı ıcın ben bısye dıyemıcem artık tecrubelıler gorur cevap verır umarım:)

2 aylık evliyim. ilişkiye hiç giremiyorum hiç egzersiz yapmadım yarın izmir assos kad. has. merkezinde dr.mustafa n.alihanoğulları nda tek seansda inşallah bu illetten kurtulacağım. aparat vs. hiç kullanmadım. bu doktoru duyan tanıyan tedavi olan var mı. doktorlar hangi yöntemlerle tedavi ediyorlar merak ediyorum pimpirikliyim kendime güvenemiyorum korkuyorum sizce yarın tek seansda çözülür mü bu iş kuşadasında doktor ulusoy varmış 5 mlyar istedibizi bir düşünce aldı. daha uygun fiyata tedavi eden doktorlardan sonuç alabilir miyiz diye düşünüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…