- 10 Haziran 2011
- 1.430
- 912
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #68.421
kızlaaaaaaaaar ben de başardıııııııım! evet artık ben de bunu yazabiliyorum... Allahım yaa çok şükür... ben de yapabildim diyorum artık...
inanamıyorum yaa hâlâ inanamıyorum... bu sinir şey beni o kadar sarmış sarmalamış ki kurtulduğum halde sevinemedim ilk anlarda... ama artık seviniyorum. evet eveeeet ben de yaptııııııııımmm!!!
canım çoooooooooooooook ama çooooooooooook sevindim gerçekten.. dayanamadım kutlamadan duramadım:), seni kutlayım da geçmişe geri döniim.. Mutluluklar yanından hiç ayrılmasın tatlımm.. Allah birdaha yaşatmasın.. tebiklerrr
eş parmağı daha zor dimi bugun eşimi ıkna edersem bende eş parmağı istiyorum
o et parcacı zar galıba gıttgınde nekadar daha rahat hareket edıcez inş en kısa zamanda kurtuluruz ..
ya kızlar bi şey sorucamokuduğum kadarıyla ilk ilişkiyi genelde uyuşturucularla deniyosunuz.uyuşturucu kullanmadan yapsak canımız çok mu yanar.şahsen ben kullanma taraftarı değilim çünkü kendimi biliyorum eğer o bölgeyi uyuşturup yaparsam bi daha vazgeçmem zor olur. ben egzersizde ilerleme kaydedip deneme seviyesine gelince kas gevşetici bi ilaç var onu kullanmayı düşünüyorum.yani uyuşturmasından iyidir.sizce ne yapmalıyım??bide 2 parmağa ne zaman geçiyosunuz ben şuan orta parmağımı alıyorum ama tam alışmış değilim sanırım iyice alıştıktan sonra geçmek lazım
kızlar dikkat ettim yenenler hemen kaçıyor belki artık duymak bile istemiyorlardır bişey diyemem ama insan bir süre kendinden sonra gelenlere yardımcı olmaya çalışır çok zor olmasa gerek ben söz veriyorum yeniyim şu illeti yine burdayım çünkü burdaki arkadaşları okuya okuya onların yöntemlerini deneye deneye bu aşamaya geldim ne yapsam anlatıyorum belki birilerine bir faydam olur diye allah yenip de gelen arkadaşlardan razı olsun gönüllerine, emeklerine sağlık.
ben bununla ilgili bir yazı okumuştum. vajinismus olduğumuzu evlenmeden önce seçtiğiniz eşten de anlayabilirmişiz meğervajinismuslu hastalar sakin, anlayışlı insanları seçerlermiş eş olarak. bilinçaltında ilerde beni çok zorlamaz fikri yatıyormuş yani. hepimizin eşlerinin anlayışlı olmaları da tesadüf değil
kızlaaaaaaaaar ben de başardıııııııım! evet artık ben de bunu yazabiliyorum... Allahım yaa çok şükür... ben de yapabildim diyorum artık...
inanamıyorum yaa hâlâ inanamıyorum... bu sinir şey beni o kadar sarmış sarmalamış ki kurtulduğum halde sevinemedim ilk anlarda... ama artık seviniyorum. evet eveeeet ben de yaptııııııııımmm!!!
ay gercekmı cok sevındım ya kurtardın
sevıncın gecınce bızı aydınlatırsın umarım nasıl oldu bastan neler yaptıgınla ıtıraben hıyenı analtırsan yenı gelenlerı motıve edersın
bır gun bızde bu haberı verıcez kı ıcımden heğ nursena ve mınelcetın ılk verıcekler dıyor :)
teşekkürler canım.. darısı başınıza siz de yapacaksınız mutlaka inanın ve devam edin egzersize...
evet canım yaa yolu açtım artık gerisi de gelir inşallahaydınlatmaya çalıştım canım inş yardımcı olabilmişimdir sorularınız olursa seve seve cevaplarım kızlar
siz de yeneceksiniz bunu ben yaptıysam herkes yapar gerçekten..
minelçetin yendi bence artık onun da gerisi gelir ben de nursenadan haber bekliyorum en erken olarak :) hatta ondan beklerken kendim haber verdim :)
ayy canım çok sağol nazarların için tebriğin için.. arkadaşa da dediğim gibi bugün ben de senden haber bekliyodum inş seninki çok yakın...
Takip etmeyeceğimi mi sandınız!?? Yanıldınız, nihahaha, tepenizdeyim valla
Bugün itibari ile okuyabildiğim kadarıyla son duum şu şekilde, geri kalanını da bekliyorum, please:))
- Albuneaa - Bugün itibari ile regl molası
- Aybice - ??
- Buseumut - Tek parmak
- Ficklebird - ??
- 357saco - ??
- Sy16 - ??
- pati22 - p..s boyuna yakın aparat egzersizinde
- naz8 - 2 parmak 2 boğum
- Firstnur87 - ??
- pamukelma -??
- akayy - ??
- minelcetin - ??
- benvehedeflerim - ??
- nursena06 - ??
- menevis - 2 parmak 2 boğum
Evvet hanımlar raporları bekliyoruz
canım çoooooooooooooook ama çooooooooooook sevindim gerçekten.. dayanamadım kutlamadan duramadım:), seni kutlayım da geçmişe geri döniim.. Mutluluklar yanından hiç ayrılmasın tatlımm.. Allah birdaha yaşatmasın.. tebiklerrr
yazı ıcın tesekkurler arkadas lınkı verınce okudum not aldım ozellıkle erkeklerın yapması gerekenlerı ama esım okumak ıstemıyor..başka bir siteden buldum derken bir arkadaş önermişti okudum siz de okuyun istedim kendim bulmadım yani.
bu bahsettiğiniz sekıl kımıne gore kolay kımı allta rahat edıyor benımde kafam karıstı ama artık denemede hangısı olursa denem yanılma ıle gorucez:)kızlar güçlü bayanlar ben p...s boyutunda aparatla çaılışıp hala p...s, alamayan bayanlara pozisyon önericem şimdi hazır olun ......
eşiniz yatak ucunda otursun sizde bacaklarınızı açıp onun üstüne geçin ama bacaklarınız yerde değil yatakta olsun ve tabiki nefes ve ıkınma bayanlar ertelemeyin bitiyor inanın bitiyor
ya gıtmıcekmı rahatsız etmıyor ama gıtse fena olmazdı :)merhaba kızlar. girişteki et parçası gitmeyecek. o hep kapan bir şey zar deliğin çevresi sadece.o yüzden girişteki parçanın gitmesini beklemeyin. bende öyle sanıyordum. doktor o kalır çünkü o kapak görevini alıyor dedi.
ahh amin inşallah benımkı bugun yıne cattı bana hadı yapalım dıye bırazdaha sabret egsersızde ılerlıyorum dıyorum anlamıyorben hepimiz aynı gün başaralım istiyorum
canım beniiiiim çok teşekkür ederim çok sağol :) amin tatlım inşallah mutluluk hepimizle birlikte olur.. canım Rabbim sizlerin de bir an önce başarmanızı nasip etsin inşallah...
hadı bakalım inş egsersızını sorunsuz yapabılırsın ben 4 gozle beklıyorum egsersımıcanım karın ağrısı nedeniyle iki gündür hiç bir şey yapmadım. ama bugün egzersiz yapmak istiyorum
bugun 3.gunum ılk 2 gun kulak cubugu denedım sadece sımdı kulak cubugu okey artık sorunsuz alabılıyorumbugunde aparatın yarısndan cogunu alabıldım (bu arada ılacsız sadece aparata okey jel suruyorum) hepsını alamadım sızlama oldu ama bunuda asıcam bı de su sıralar baya bı akıntm var onunla alakası varmı yokmu bılmıyorum ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?