Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım inşallah kurtulursun.buradaki bir çok arkadaş bu topik sayesinde yendi yarın haberlerini bekliyoruz atlatıp gel inşallah

Mutlaka herkes birbirine dua ediyodur ama buraya yazmamışlardır bence.Dua çok önemli arkadaşlar birbirimizden esirgemeyelim dualarımızı.

canım inşallah kurtulursun.buradaki bir çok arkadaş bu topik sayesinde yendi yarın haberlerini bekliyoruz atlatıp gel inşallah

canım sen bu forumu takip ediyorsun galiba ben yeniyim . bu konuda tecrüben var mı doktorlar hakkında ya da tedavi hakkında. nerde yaşıyorsun izmirdeki klinik hakkında bilgin var mı.

bu gün çarşıda işlerim vardı onun için foruma giremedim.bugün egzersizimi de yapamadım ama yatarken yapmak istiyorum.ya arkadaşlar bana bu iki parmak korkutucu geliyo.halbuki çok çabuk ilerlemiştim yani ikinci gün orta parmağıma geçmiştim.mumla da yapabilirmiyim diye düşünüyorum sonuçta parmaktan daha sert..ya mum ya da 2 parmak deneyenler deneyimlerini paylaşabilir mi???

canım sen bu forumu takip ediyorsun galiba ben yeniyim . bu konuda tecrüben var mı doktorlar hakkında ya da tedavi hakkında. nerde yaşıyorsun izmirdeki klinik hakkında bilgin var mı.

canım ben eski vajinusmusluyum...bu topik sayesinde yendim dr.gitmedim ama giden arkadaşlarda dr tedavisinin egzersizle olduğunu aynı bizim yaptığımız şeyleri tavsiye ettiklerini söylüyorlar.gerçi senin tek seans nasıl olur bilmiyorum

Kızlar bi sorum olacak regl 6. günü artık leke şeklinde oluyo ya o gün abdest alsam da egzersiz yapsam mikrop kaparmıyım?reglden hemn sonra başlıyo musunuz egzersize?

cnm benim de reglim dün bitti,abdestimi aldım hemen başladım,biraz zor oldu reglden sonra ama alıştım daha sonra,biraz önce egzersizimi yaptım gene,bugün çok daha rahat oldu,hemen başlamanda fayda var canım reglden sonra

neden mum..mumun özelliği ne ki..tamam parmaktan daha sert ama anlamadım yani..

yani sonuçta parmağını ne kadar kalınlaştırabilirsin ki? kalınlaştırsan bile parmakla zor olur diye düşünüyorum.mumu kalınlaştırarak kullanmayı düşünüyorum.ama işte muma cesaret edemiyorum.iki parmak da korkutucu geliyo ya oooffffff

cnm slm,ben de iki parmak ve mum aşamasındayım,iki parmaktan korkma canım,orta parmağımı ve işaret parmağımı küs şekline sokup jelleyip derin nefeslerle ıkınarak alıyorum,ilk girişte üst üste sokuyorum sonra girişten sonra yanyana getiriyorum,ve içerde en az 10-15 dakka tutuyorum makas işareti yapıyorum,gelgitlerle rahatlatıyorum,sonra da mumlarım var bugün mumu daha da kalınlaştırdım pamukla ve streçle sonra da eldiven geçirip jeleldim,mum çok daha rahat oluyo canım parmaktan sertmiş gibi geliyo ama değil,parmak kemikli sonuçta mum çok daha kolay giriyo ve çabucacık ilerliyo,farkına bile varmıyosun,ben mumu çok daha uzun süre tutabiliyorum içerde,daha sonra da gel-git yapıyorum rahatlaması için ,sana da tavsiye edreim cnm mum çok daha rahat,ben penis kalınlığına gelinceye kadar mumla yapmayı düşünüyorum,cnm sen de bi dene mumu parmaktan daha kolay olduğunu göreceksin

teşekkürler canım yarın iki parmağa geçmek istiyorum inşallah bi sorun yaşamam.anlattığın gibi üst üste alıp sonra yan yana getirmeyi denicem :18: ıyyyyy dua edin nolur onu da yaparsam artık bişeyden korkmam heralde. bu arada içerde mi makas işareti yapıyosun acır ama yaaa..

cnm yaparsın,korkma ilk girişten sonra biraz uzun tutmaya çalış parmaklarını içerde,bu arada kendini rahatlat güzel şeyler düşün,derin derin nefes al ver,uzun tutunca zaten alışıyosun,sonra da yavaş yavaş makas işareti yapabilirsin,gelgit yapabilirsin,hiç acı yok inan canım,tamamen alışmakla ilgili ,yaparsın canım inan,burdaki herkes böyleydi,ben de egzersizlerime bayramdan bir hafta önce başladım,deliğimin yerini bile bilmiyodum sonra bayram girdi araya regl oldum falan derken ,dün tekrar başladım kaldığım yerden,dokunmak bile kabusken şimdi bu aşamaya geldim ,kendine inan canım,hepimiz başarcaz inş en yakın zamanda

minelçetin tebrik ederim canım çok şaşırdım heyecanla anlatacaklarını bekliyorum 30 eylül listesinden bir kişi daha silindi:))))))))))))

kızlarrr yenenleri tebrik ederim darısı başımıza...ne güzel bi çoğunz parmak egzersizi yapabiliyrsunuz ve bu sayede yenmeniz daha da hızlanıyr ben bi türlü o egzersizlri beceremeyenlerdenim sadece p...s denemesi yapıyorum bende inşallah böyle yenicem herkese bol şans...

Kızlar kapatmayın pc yi uzun uzun anlatıyorum şimdi

sevıncten aglıyorum ya cıdden basardınmı oldumu
tamam senı beklıyoruz sabırsızlıkla
ya ust uste kızlar ne guzel haberler alıyoruz
mınelcım cabuk gelll catlatma bızı halayını cekelımmı bekletelımmı :)

mınelcetın nursena ılk basarıcaklar dıyordum sende tuttu sımdı sıra nursenada :)

Son düzenleme:
Canım arkadaşlarım öncelikle rabbimden bu perşembe gecesinin hürmetine gelmiş geçmiş tüm evliyaların peygamberlerin hürmetine dünya üzerinde bir vajinismuslunun kalmamasını diliyorum. Dün akşam oturdum yasin okudum sadece kendime değil hepimiz için. Bu arada sizleri çok seviyorum çünkü kimseyle paylaşamadığım içimde büyüyen sıkıntıma desteğiniz çok oldu. Allah her birinizden razı olsun. Elimden geldiğince bu sitede kalıp sizlere destek olmak isterim. Oldu deyip kenara çekilmeyeceğim. şu an bile sevinçten ağlıyorum. .
Biliyorsunuz geçen cumartesi günü aparatı içimde birbuçuk saat bekletmiştim. Eşimde ucu girdiği vakit bir kez boşaldığı anda içeri kadar girmişti ama sonrasında sadece ucu giriyordu.
Pazartesi yine denemiştik tam hazır olmadığımdan kendimi hala kastığımdan yine sadece ucu girdi.
Saat 9 da eşim maç seyrederken ben egzersiz yapayım dedim. Ama oldukça sakin bir günümdeyim. Bu arada bugün tanışma yıldönümümüz. Evlilik olarakta 18. Ay dönümümüz. Tam bir buçuk yıllık evliyiz bugün. Bugün başarmayı çok diledim allahtan. Hatta 3 gün oruç tutucam dedim. Azıcık okey kayganlaştırıcı jeli penis ebatındaki aparata sürdüm. Yavaşça içeriye ittirdim girdi.bu arada bugün eşimin işyerine yardıma gitmiştim. Gün boyu vajimin içi kaşındı. Karın ağrısı vardı bir kaç gündür. Söylüyorum eşime ya bir kaşıntı var anlayamadım die. Galiba mantarda oldum ya da eşim içime boşalmıştı geçen iki kere onlardan kaynaklı olabilir. Sonra eşime duş al gel dedim. Geldi. ( eşinizin p...s i mutlaka çok temiz olsun. Doktor tavsiyesiydi ) sonra eşim geldi. Ben kendimde şunu farkettim doktorun dediği gibi burnumdan derin nefes alıp ağzımdan vermeyi çok sık yaptığımda gözlerim kararıyor başım dönmeye başlıyor. çünkü alışık değilim normalde böyle nefes almaya bende bu nefes alıp vermeyi daha sakine çevirdim. On saniyede ya da yirmi saniyede bir öyle nefes almaya başladım. çünkü sık sık alıp verince fena oluyordum. Bu arada gün içerisinde pelvik kasları gelişiyormuş ya wc yapar gibi tutup bırak diyorlar ya onu sık sık yaptım. Bir de aparatı çıkardığımda baktım kendi ıslaklığım bugün oldukça fazla. Yatak odasına geçtik. Eşim yatağı bu sefer yere indirmeyelim dedi. Sevişmeyi uzun tutunca ıslanıyormuşuz ya. Ben baktım oldukça ıslağım. Kızlarında az önce yazdıklarını okuyordum. çabuk ıslanır çabuk kurur diye. Kurumadan hemen yapayım dedim. Eşim sırt üstü yattı. üzerine çıktım. Yüz yüze gelecek şekilde. Bir yandan öperek birbirimizi . Tek elimle yerleştirmeye çalıştım. Hiç eşime kayganlaştırıcı sürmedik. Kendimede sürmedim. Yavaş yavaş içeri ittirmeye başladım. Baktım gerçektende dışarıda hiç kalmadı. Elimle kontrol ettim. Yok. Eşimde eliyle kontrol etti gerçekten hepsi içeri girmişti. çok açık yazıyorum çünkü hepinizin rahat olmanızı istiyorum. çok gevşettim kendimi hep gülerek öpüştüm. Bugün başaracağız başka çaremiz yok falan dedim. Bugün 18. Ay dönümümüz bugün tanışma yıl dönümümüz dedim.eşim bugün sözümü dinledi hep yavaş davrandı. Bende eşimle yüz yüze şekilde üzerine uzandım.eşim yavaş yavaş içeri dışarı yaptı. Ileri geri. Sonra bende dik olarak üzerinde oturdum. Yüz yüze göz göze. Ikimizinde gözlerinin içi gülmeye başladı. Ben başladım ağlamaya ama nasıl ağlıyorum hüngür hüngür hem gülüyorum hem ağlıyorum.bugüne kadar niye izin vermedim diye ağlıyorum dedim. Neyse sonra ağlamayı kestim. Yaklaşık yarım saat öyle kaldık. Ara sıra üzerinde kendimi çeker gibi yaptım. Sonra yine üzerine doğru oturup içeri soktum. ıslaklık sesi bile geliyordu. O kadar çok ıslanmışım. ( kendi ıslaklığım ) sonra ben zannediyordumki sperm boşaldığında içimde hissedeceğim sanıyordum hiç bir his ya da tazlik hissetmedim. Rahatsız hiç olmadım. Hiçmi hiç canım acımadı. Formül kaygan olmaktan geçiyormuş. Zerre ağrı sızı sancı olmadı. Kırmızıda gelmedi.doktorum normal oranda kan gelir demişti. Ama biz vajimizi esnettiğimizden gelmeyebilirmiş. şu an çok mutluyum sizin hepinizin en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyorum. :
30 eylül için halay başı ay tutulması. Bende ikinci oldum. Venüsten'e geçen gün 150. Gelin olasım var demiştim. Acaba listesini yeniledimi kaçıncı oldum :65

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…