- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #68.441
Kızlar bi sorum olacak regl 6. günü artık leke şeklinde oluyo ya o gün abdest alsam da egzersiz yapsam mikrop kaparmıyım?reglden hemn sonra başlıyo musunuz egzersize?
2 aylık evliyim. ilişkiye hiç giremiyorum hiç egzersiz yapmadım yarın izmir assos kad. has. merkezinde dr.mustafa n.alihanoğulları nda tek seansda inşallah bu illetten kurtulacağım. aparat vs. hiç kullanmadım. bu doktoru duyan tanıyan tedavi olan var mı. doktorlar hangi yöntemlerle tedavi ediyorlar merak ediyorum pimpirikliyim kendime güvenemiyorum korkuyorum sizce yarın tek seansda çözülür mü bu iş kuşadasında doktor ulusoy varmış 5 mlyar istedibizi bir düşünce aldı. daha uygun fiyata tedavi eden doktorlardan sonuç alabilir miyiz diye düşünüyoruz.
Nihayet bitirdim geçmişi.. Yenen varsa diye bitirmeden edemedim:) Reglim sona erdi kızlarrrr.. Egzersiz yapcam bu akşam.. Yapınca raporumu veririm Albunea.. ama sen ve listedeki birkaç arkadaş daha, bu Yasin okuyup, birbirimize dua etme meselesine hiç yorum bile yapmamışınız üzüldümNeyse okumak isteyenler okusun napalım Egzersizimi yapınca yazarım canlar. Albunea bişey daha canım: nehirsakaryayı da eklermisin listeye demiştim, görmedin galiba
canım inşallah kurtulursun.buradaki bir çok arkadaş bu topik sayesinde yendi yarın haberlerini bekliyoruz atlatıp gel inşallah
canım tamamen bitsin relg öyle başla hem için rahat olur hem rahat yaparsın egzersizini
canım sen bu forumu takip ediyorsun galiba ben yeniyim . bu konuda tecrüben var mı doktorlar hakkında ya da tedavi hakkında. nerde yaşıyorsun izmirdeki klinik hakkında bilgin var mı.
Teşekkür ederm haklısın,zaten şimdi yapamıycam ya ondan herşeyi yapasım geliyo bitince de tırsarım
Zaman daralıyo 30 eylüle yaklaşıyoruz hızla
Kızlar bi sorum olacak regl 6. günü artık leke şeklinde oluyo ya o gün abdest alsam da egzersiz yapsam mikrop kaparmıyım?reglden hemn sonra başlıyo musunuz egzersize?
neden mum..mumun özelliği ne ki..tamam parmaktan daha sert ama anlamadım yani..
bu gün çarşıda işlerim vardı onun için foruma giremedim.bugün egzersizimi de yapamadım ama yatarken yapmak istiyorum.ya arkadaşlar bana bu iki parmak korkutucu geliyo.halbuki çok çabuk ilerlemiştim yani ikinci gün orta parmağıma geçmiştim.mumla da yapabilirmiyim diye düşünüyorum sonuçta parmaktan daha sert..ya mum ya da 2 parmak deneyenler deneyimlerini paylaşabilir mi???
Kızlar kapatmayın pc yi uzun uzun anlatıyorum şimdi
cnm slm,ben de iki parmak ve mum aşamasındayım,iki parmaktan korkma canım,orta parmağımı ve işaret parmağımı küs şekline sokup jelleyip derin nefeslerle ıkınarak alıyorum,ilk girişte üst üste sokuyorum sonra girişten sonra yanyana getiriyorum,ve içerde en az 10-15 dakka tutuyorum makas işareti yapıyorum,gelgitlerle rahatlatıyorum,sonra da mumlarım var bugün mumu daha da kalınlaştırdım pamukla ve streçle sonra da eldiven geçirip jeleldim,mum çok daha rahat oluyo canım parmaktan sertmiş gibi geliyo ama değil,parmak kemikli sonuçta mum çok daha kolay giriyo ve çabucacık ilerliyo,farkına bile varmıyosun,ben mumu çok daha uzun süre tutabiliyorum içerde,daha sonra da gel-git yapıyorum rahatlaması için ,sana da tavsiye edreim cnm mum çok daha rahat,ben penis kalınlığına gelinceye kadar mumla yapmayı düşünüyorum,cnm sen de bi dene mumu parmaktan daha kolay olduğunu göreceksin
teşekkürler canım yarın iki parmağa geçmek istiyorum inşallah bi sorun yaşamam.anlattığın gibi üst üste alıp sonra yan yana getirmeyi denicem :18: ıyyyyy dua edin nolur onu da yaparsam artık bişeyden korkmam heralde. bu arada içerde mi makas işareti yapıyosun acır ama yaaa..
Kızlar kapatmayın pc yi uzun uzun anlatıyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?