Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm çok sevindim,tebrik ederim,detaylı anlattığın için de saol,geçen hafta sen bu işi zaten başarmıştın,bugün iyice pekiştirmişsin,bundan sonrası kolay artık,darısı başımıza inş canım,mutlu güzel günler senin olsun,allah bi daha böyle bi dert yaşatmasın inş,dualarını da bizlerden esirgeme cnm

tebrikler canım çok sevindim...yakın zamanda bebiş haberide alırız inşallah

bir nefeste okudum canım basardın basardın sızın ızın cok ozel bır gunde hemde
ayrıntılı anlatma yenemıyenler ıcın cok önemlı bende egsersızlerımı bu yuzden detaylı anlatıyorum
aslında kural bellı kendını rahat hıssettgın bır zamanda plansız yapmak
halayı once bır alalım

sonra duvağını kaldır yüz görümlüğü gelsin

halaya devam
darısı basımıza :) aminnnnnnnnnn

tez zamanda hamilelik haberinide burda kutlarız inşallah aminnnnnn

Son düzenleme:

wuhuuuuuuuuu ay ne güzel ya rabbim bizlere de nasip etsin çok sevindim artık deneyimlerini biz çömezlerle paylaşırsın.haydeee

canım benim az önce başardım. taze gelinim sana yardımcı olmak isterim. doktora gitme derim. ama çok istersen normal bir kadın doğumcuya kızlık zarının yapısı hakkında bilgi almaya gidebilirsin. benim gittiğim doktor fiyatın vakaya göre değiştiğini 2500 ile 4000 arasında olduğunu söylemişti. benden 2500 aldı. haziranda doktora gittim. daha çabuk bitebilirdi ama ramazan araya girdi vs. buradaki arkadaşlarla el ele verip başardığımı düşünüyorum. çünkü sinerji kuruyoruz bir arada. sende bize katıl iki gün önce başlayan arkadaşlarımız var. içeri parmak sokabiliyorlar. istediğin soruyu sorabilirsin canım. buradaki tüm kızlar birbirinden alçak gönüllü hanım iyi niyetlidir bilmeni isterim.

minelçetin tebrik ederim canım çok şaşırdım heyecanla anlatacaklarını bekliyorum 30 eylül listesinden bir kişi daha silindi:))))))))))))

sağol canım benim. ay tutulması başı çekti. ben peşindeyim. hızla devam etsin istiyorum. formül aparatı içerde yarım saat bir saat kadar tutmak. aytutulmasıda öyle başardı. bende şimdi nursenada öyle yapıyor. hepinizden güzel haberler inşallah.

tam olmamıştı maviarabacım. çok kasmıştım o gün. sonra ikinci denemedede olmadı giriyor ama kastığımdan ucu sadece giriyordu. artık tamamı rahat oldu bugün tam oldu

anladım cnm,süpersin valla,hem de kayganlaştırıcı falan kullanmadan en güzeli böyle,inşallah biz de başarabiliriz cnm,hakkaten çok sevindim hem de özel gününde allah bi daha kötü gün göstermesin cnm benim

kulak çubuğu ile başlayıp kızlar parmağa geçiyorlar sende öyle yapabilirsin. bilgi istersen anlatırız.

tam olmamıştı maviarabacım. çok kasmıştım o gün. sonra ikinci denemedede olmadı giriyor ama kastığımdan ucu sadece giriyordu. artık tamamı rahat oldu bugün tam oldu

Tebrik ederim, taze gelin
Ayagini sicak tut))
Inan anca kendimde bu kadar sevinirdim ki, sizlerin haberlerininz beni bu kadar sevindiriyooooooooorrrr

sağol paticim. güzel dileklerin duaların için teşekkür ederim. sen benim için dua ettin. Allahta senin yüzünü güldürsün başarırsın inşallah.

kulak çubuğu ile başlayıp kızlar parmağa geçiyorlar sende öyle yapabilirsin. bilgi istersen anlatırız.

sagol cnm herbişeyi biliyrm 3 senedir bu illetle ugrasıyrm epey uzun zamandırda bu sitedeyim egzersizlere başladım çok kereler ama yapamıyrm bi türlü p..s denemek daha kolay geliyr artık epey ilerledim kasılmalarım fln olmuyr ama tamamen kurtulamadım zamana bıraktım sabırla bir gün olacak diye bekliyrm bu arada seni canı gönülden tebrik ederim....

Son düzenleme:

sagol cnm herbişeyi biliyrm 3 senedir bu illetle ugrasıyrm epey uzun zamandırda bu sitedeyim egzersizlere başladım çok kereler ama yapamıyrm bi türlü p..s denemek daha kolay geliyr artık epey ilerledim kasılmalarım fln olmuyr ama tamamen kurtulamadım zamana bıraktım sabırla bir gün olacak diye bekliyrm bu arada seni canı gönülden tebrik ederim....

cnm hiç üzülme inş geçicek mrk etme derim ben seni çok iyi anlıyorum doktorlar para istiyorlar bende gittim 3 bin tl verdim ama herşey egzersiz yapmaktan geçiyo parmak egzersizi yapıcaksın acele etmiceksin umutsuzluğa kapılmıcaksın ben yendim :) inş herkes yener parmak egzersizlerini yap görüceksin zamanla geçicez allah senin ve herkesin yardımcısı olsun inş

[/QUOTE]

tek parmak canım

sağol canım. geçen hafta emin olamamıştım çünkü çok kasılmıştım. bugün zerre kasmadım. çok gevşek bıraktım kendimi. azıcık bile acı olmadı.darısı sana ve diğer arkadaşlara inşallah. bende 30 eylül listesine yazdırmıştım kendimi tam olmamıştı çünkü.

sağol canım Allah senden razı olsun. çok iyisin. inşallah sende 30 eylül olmadan başarırsın. güzel haberlerini bekliyorum inşallah tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…