Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım parmakta ben rahat değildim. aparat hazırla daha rahat oluyor

canım ya 2 parmak yapamadım olmuyo tek parmak su gibi artık sıkıntısız çok rahat oluyo
mumlada deniyorum onuda 3-4 cm alıyorum içeri devamı gelmiyo acımıyo ama hani bi yol varya orda sıkıntı olursa diye korkuyorum
ne yapmam lazım mum nasıl tutmam gerekiyo yardımcı olurmusunuz......

evet senden beklediğmiz de tam olarak bu işte.canım rabbim inşallah diğer sıkıntılarını da bu sıkıntına da bi an önce nihayete erdirsin inşallah.

çok sağol canım valla artık orta parmak ve mum hiç sorunsuz ilerliyo kalınlaştırmadım aparatı ama denicem inş bakalım girer gibi geliyo bana zaten artık genişlediğnin iyice farkındayım çok şükür orası çok rahat açılıyo bunuda farkettim az kaldı artık inş regl olmadan gelin olurum

Egzersizimi yapmadım.. çünkü çok tartıştık bugün.. gözlerim balon gibi oldu ağlamaktan vajinismustan değil, başka bir sebepten tartıştık.. çok ağır konuştu, ben bunları kaldırabilirmiymişim, evlilik ne değişik birşeymiş.. konuşalım çözelim diyorum, biraz ayrı duralım diyor, tv izliyor.. şu an kendimi çok yalnız hissediyorum.. çözülmeyecek birşey değil, hemen ikimiz de yumuşarız biz ama çok zor geliyor artık yaşadıklarım..
hiç ama hiç egzersiz yapasım yok bugün.. hep birşeyler mi olmak zorunda ben kararlı olduğumda..
bugün alt komşumun bebeği ben evlerinden çıkarken kucağıma gelmek istedi, aldım getirdim eve.. oturdum sevdim onu tıpkı kendimin gibi.. ne kadar da masumdu.. kimbilir büyüdüğünde neler yaşayacak.. birgün benim de olacakmı aceba bebeğim.. yoksa olmamalı mı.. bana ismen dua edin lütfen, bu aralar daha çok ihtiyacım var..

Son düzenleme:

Canım ya sıkma tatlı canını her evlilikte olur tartışmalar,bu sorunlar vajinismusu yenmeyi de güçleştiriyor,moralini yüksek tutmaya bak elinden geldiği kadar,Rabbim daha büyük çözümsüz sorunlar vermesin inşallah.Konuşarak çözmek en iyisi ama tepki veriyorsa biraz uzak kalmakta fayda var,çok üstüne düşme bence.Kadınlar biraz daha duygusal davranıyoruz bu konuda,bu da bizim zaafımız yapacak bir durum yok,östrojenin etkileri...Biraz daha güçlü olmak lazım,hiçbir şey çözümsüz değildir.

Ge çe cek hepsi geçecek,bebeğin de olacak inş.Rabbim isterse hepsi olur yeter ki sen kendini bırakma,üzme.Duam kabul olur mu bilmem ama sana tüm içtenliğimle dua edicem.

Geçmiş sayfalara çok bakamadım ama gördüğüm kadarıyka yenen arkadaşlar olmuş....Ezgim ve başaran diğer tüm arkadaşları tebrik ediyorum...Allah mutluluğunuzu daim etsin,başka sıkıntı yaşatmasın...Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başına,inşallaaah...

biz ne desek boş rabbim yardımcın olsun.ama rahatlaman için tüncinayı oku çok iyi gelicek..

Canım sakın moralini bozma...Aynı sorunları bizde yaşadık,tartışmalarımız vaji yüzünden değildi ama sanırım altta yatan sebep vajiydi...Çünkü normalde biz tartışan bir çift değildik..Bu sorunu halletttikten sonra tartışma falan kalmıyor,onun için pes etmemelisin..Daha çok hırs yap ve başar..Sonra eşin okadar değişecekki sen bile inanamayacaksın,bende aynı durumdaydım ama şimdi tartışmamız falan olmuyor,şimdi anlıyorum asıl sebebin bu olduğunu...Bebeğim olmayacak diye düşünüp kendini yıpratma,bunun olabileceğini sende biliyorsun...Geçen yıl bu zamanlar seninle aynı durumdaydım,aynı düşünceler içindeydim ama bak şuan hamileyim ve bebeğimi kucağımı almama az bir zaman kaldı...Demekki olabiliyormuş,sen bunu başarabilirsin...Olumsuz şeyler düşünüp,kendini olumsuz yönde etkileme lütfen...Bu kendine zarar vermekten başka bir işe yaramaz,iyi şeyler düşün ve yapacağına inan gerisi gelecek zaten..

kızlar mrb,egzersizden geliyorum,1 saat yaptım bu gece,ilk önce biraz ince aparatımı,daha sonra da 11 cm kalınlıktaki aparatımı kullandım ,ilk aparatımı yarım saat tutum gelgit yaptım,ikinciyi de yarım saat kadar içeride tuttum,o biraz yanma yaptı ilk başta ama içerde tuttukça alıştı,ama onda gelgit yapamadım,aparatın ilk kısmı ince,sonra bayağı bi kalınlaşıyo sanırım o yüzden biraz yanma oldu.bakalım bikaç gün daha bu aparatı deniycem,herşey yolunda gider inş,sizde durumlar nasıl kızlar?

slm arkadaslar
bende bu topicte cok cok eskilerdenim
ne zamandir girmiyordum bi goz atim dedim ama yazmadan edemedim
senelerce vajinusmus problemi yasadiktan sonra burdaki arkadaslarin sayesinde 8 kasim 2009 da yendim
hatta sizin icin 300 kusuruncu sayfalardan basari hikayemide bulup ekledim
ne olur pes etmeyin vazgecmeyin ertelemeyin
yasadiginiz seylerin bir cogunu belki biraz eksigini belkide cok cok daha fazlalarini yasadim
gecmis sayfalari okuyun, deneyimlerden faydalanin cok faydasini goreceksiniz
Rabbim hepinize sifa versin, kimseciklere anlatilamayan, paylasilamayan bu derdi dunya uzerinde ceken kimse kalmasin insallah ..

evet ne guzel tespit etmissin arkadasim benimle birlikte yenen arkadaslarin hepsinin bebisi kucaginda
bende bir zamanlar asla bir bebek sahibi olamadan olup gidicem kaderim buymus diyordum, bir bebegin hayalini bile kuramiyordum
biraz goz attimda o zamanki yazdiklarima ne kadar caresizmisim ne kadar umutsuzmusum
ben 5 seneden sonra vajinusmusu yendim
yendigim gece yani 8 kasimda hamile kalmisim
25 kasim 2009 da bebisim olacagini ogrendim 27 kasimda kurban bayramiydi
bayram sabahi herkese mujde verdik inanilmaz bir seneydi 2009 benim icin 1 ayin icinde rabbim 2 kez sevindirmisti beni
bir zamanlar hayallerini bile kuramadigim bebis suan minicik elleri minicik ayaklariyla askimiza ask nesemize nese evime huzur katiyor
cok uzattim kizlar kusura bakmayin
sormak istediginiz, paylasmak istediginiz bir sey olursa lutfen cekinmeyin

Ge çe cek hepsi geçecek,bebeğin de olacak inş.Rabbim isterse hepsi olur yeter ki sen kendini bırakma,üzme.Duam kabul olur mu bilmem ama sana tüm içtenliğimle dua edicem.

biz ne desek boş rabbim yardımcın olsun.ama rahatlaman için tüncinayı oku çok iyi gelicek..

çok sağolun kızlar.. evet herkeste oluyor normal aslında ama size yazıveriyorum işte..nazlıcım haklısın, vaji insanı birbirinden biraz uzaklaştırıyor ve olur olmaz şeyler büyüyebiliyor bazen..bebeğim olmayacak diye düşünmüyorum zaten ama olacağı günü iple çekiyorum son zamanlarda.. ya tartıştığımız konu ceviz kabuğunu doldurmayacak türdendi ama sinirlenip ağır konuştu onu kaldıramadım.. bi de hemen barışırdık biz ama tv izliyor, şimdi konuşmak taraftarı değil, ben de bu duruma sinir oluyorum scarlet, haklısın üstüne gitmeyim bari.. nasılsa yatınca gelip sarılır o zamanda ben naz yapıcam ama ya size anlatınca rahatladım..

ezgimm87
Tebrikler, darısı bizim başımıza)

Sadece iki parmakdayım( eş parmağı) , daha aparata geçmedim.
Gitdikce iki parmak eskisi gibi acıtmıyor, nolur pes etmeyelim..

cnm hikayeni okudum ,gözlerim dolarak okudum,senin adına çok sevindim,başarmışsın,bebeğin de olmuş ,allah güzel uzun ömürler versin sana,eşine ve bebeğine,bu sıkıntıları aynı senin gibi bizler de yaşıyoruz,ben de penis boyutuna yakın aparattayım ,ki bu topiği bulmadan önce deliğin yerini bile bilmiyodum,egzersizlere başlayalı üç hafta oldu araya bayram regl falan girdi,şükürler olsun bu aşamaya gelebildim ,umarım biz de senin gibi başarırız canım,senin gibi yene n arkadaşların hikayelerini okuyunca çok mutlu oluyoruz inan,inancımız pekişiyor,motivasyonumuz artıyor.çok teşekkür ediyorum sana cnm,mutlu huzurlu bir hayat diliyorum

Sonunda ben de başardım....Korkulacak hiç bir şey yokmuş....
daha önceden de yazmıştım buraya yenı evlıyız 2 aylık falan. Bugune kadar ılıskıye gırememıstık ben cesıtlı cozumler arıyordumkorkuyordum. acıyacak dıye kasıyordum kendımı. doktora gıttım fızyolojık olarak hıc bır sorun olmadıgını soylemıstı. anestol ve pasıflora vermıstı. bır kac kez kullandım ama gene korktum. tam o asamaya gelıcne ertelıyorduk..

ve dun gece.....

emla almıstım burda da okumustum arkadaslarımdan da duymustum bu kremı dun gece cesaretımı topladım yeter artık olsun bıtsın dedım egzersız falan da gerek yok dırek bıtsın dedım bugune kadar da sadece bır kere anestol kullandıgımda uyusmustu orta paramagımı sokmustum sonra hıç denememıstık.

dun gece bıraz alkol aldım kafam guzel olsun bır de bunu deneyeyeım dedım en son care. emlayı surdum acık bır sekılde bekledım yarım saat falan hafıf uyustu. on sevısmeden sonra esım parmagıyla denedı ve hıc bır sey hıssetmedım acımadı kasmadım hafıf kırmızı geldı cok sevındım ve son esım p...nı denedı hafıfce ıttık ve gırdı tamamen kırmızı geldı o kadar sevındım kı anlatamam tabı hıc bır sey hıssetmedım ben.gece boyunca bıraz geldı sabah da ama sımdı gectı. cok sukur bıttı artık korkulacak bır sey hıc yokmus. hıc korkmaya falan gerek yokmus. belkı uyustugundan belkı de azcık alkolun etkısıyle oldu ama oldu bıttı sonucta. ondan sonra bugun denemedık bu denememde sadece vazelın surucem heralde ılkınden sonra da acımaz . ılkınde uyusuktu hıssetmedım acımadı hafıf yanma oldu o da sanırım emma olabılır ıcıne ıyıce surmustum.azcık da vazelın surmustum. bakalım bır sonrakınden neler olacak. hıc korkmayın ben yaptıysam herkes yapar.egzersızsız yaptım bıttı bosuna korkmusum ben((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…