- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #68.661
günaydın herkese!!! kızlar taze taze haber vereyim dedim,az önce vajinismusu yendimmmmmm!!!!!!!!!!
günaydın herkese!!! kızlar taze taze haber vereyim dedim,az önce vajinismusu yendimmmmmm!!!!!!!!!!
canım parmakta ben rahat değildim. aparat hazırla daha rahat oluyor
evet senden beklediğmiz de tam olarak bu işte.canım rabbim inşallah diğer sıkıntılarını da bu sıkıntına da bi an önce nihayete erdirsin inşallah.
Ayrıca unutmadım bana yetiş demiştin,reglim bitmek üzere bence sen regl molası vermeden ilerleyebildiğin kadar ilerle
Egzersizimi yapmadım.. çünkü çok tartıştık bugün.. gözlerim balon gibi oldu ağlamaktanvajinismustan değil, başka bir sebepten tartıştık.. çok ağır konuştu, ben bunları kaldırabilirmiymişim, evlilik ne değişik birşeymiş.. konuşalım çözelim diyorum, biraz ayrı duralım diyor, tv izliyor.. şu an kendimi çok yalnız hissediyorum.. çözülmeyecek birşey değil, hemen ikimiz de yumuşarız biz ama çok zor geliyor artık yaşadıklarım..
hiç ama hiç egzersiz yapasım yok bugün.. hep birşeyler mi olmak zorunda ben kararlı olduğumda..
bugün alt komşumun bebeği ben evlerinden çıkarken kucağıma gelmek istedi, aldım getirdim eve.. oturdum sevdim onu tıpkı kendimin gibi.. ne kadar da masumdu.. kimbilir büyüdüğünde neler yaşayacak.. birgün benim de olacakmı aceba bebeğim.. yoksa olmamalı mı.. bana ismen dua edin lütfen, bu aralar daha çok ihtiyacım var..
Egzersizimi yapmadım.. çünkü çok tartıştık bugün.. gözlerim balon gibi oldu ağlamaktanvajinismustan değil, başka bir sebepten tartıştık.. çok ağır konuştu, ben bunları kaldırabilirmiymişim, evlilik ne değişik birşeymiş.. konuşalım çözelim diyorum, biraz ayrı duralım diyor, tv izliyor.. şu an kendimi çok yalnız hissediyorum.. çözülmeyecek birşey değil, hemen ikimiz de yumuşarız biz ama çok zor geliyor artık yaşadıklarım..
hiç ama hiç egzersiz yapasım yok bugün.. hep birşeyler mi olmak zorunda ben kararlı olduğumda..
bugün alt komşumun bebeği ben evlerinden çıkarken kucağıma gelmek istedi, aldım getirdim eve.. oturdum sevdim onu tıpkı kendimin gibi.. ne kadar da masumdu.. kimbilir büyüdüğünde neler yaşayacak.. birgün benim de olacakmı aceba bebeğim.. yoksa olmamalı mı.. bana ismen dua edin lütfen, bu aralar daha çok ihtiyacım var..
Nazlı nasılsın canım?nasıl gidiyor hamilelik her şey yolunda mı?
kızlar net yok haftasonu giremiyorum.oyüzden herkese başarılar şimdiden dua edin bana da bari ptsi güzel haberlere geleyim.geçmişi karıştırdım birazcık.arkadaşların çoğu yenermiyim ......falan yada artık çocuk istiyorum diye haykırmış ve sonrada demişlerki bizlerde bir gün buraya yendik hamileyiz diyebilecekmiyiz diye yazmışlar şimdi onların çoğu yenmiş ve çok şükür çoğuda hamile.rabbim inşş bizede yazmayı nasip eder.bu gün çok duygusal takıldım pek keyfim yoktu kapanışımında duygusal yaptım galiba:85:
öptüm hepinizi
nerden baslasam nasil baslasam bilmiyorum
aylardir giris yapmadan bu sayfalari okuyup cikiyordum
bugun yazma ihtiyaci duydum
bugun benim hayatimin donum noktasi
ben uzun zamandir vajinusmus hastasiyim
disardan bakilinca cok sosyal, hayat dolu, okumus zeki mutlu evliligi ve mutlu ailesi olan bir insanim ..
ama icimdeki yanginlari gelin bide bana sorun
senelerdir gitmedigim doktor kalmadi hem turkiyede hem burda
burdaki doktorlardan ancak azar isitip dalga gecmelerini dinledim ..
2 sene once istanbulda herkesin bildigi cok unlu bi doktora gittim, isim vermek istemiyorum ..
onunla bir turlu anlasamadik tedaviyi yarida biraktim
bana tek faydasi gittigim 3 seansta 3 parmagimida icime alabildim ama doktorun benimle dalga gectigini dusundugum icin vede maddi yonden somuruldugumu dusundugum icin, bozuk olan psikolojim dahada bi bozuldu ve bir dahaki seansa gidemedim
bana o 3 seans 3000 liraya mal oldu
neyse oyle boyle derken bir sene daha gecti
ben bi psikologa daha gittim .. mukemmel bir insan burda anlatilanlarin aynisini o anlatti eve odevler verdi kaybettigim cesaretimin geri gelmesini sagladi
ben buyuk bi hevesle basladim egzersizlere, daha sonra babami kaybettim araya uzuntuler baska baska stresler girdi ve ben bir sene daha erteledim
taki temmuz ayinda kk yeniden aklima gelene dek
fakat sifremi unuttugum icin giris yapamadim surekli bu konuyu okudum
ama bi hadi diyemiyordum hadi elif desem sanki olup bitiverecekti
gecen hafta o hadiyi diyebildim kendime adetim geciktigi icin gecen ay jinekologa gitmistim ondanda emla krem istemistim burda kolay kolay yazmiyorlar
durumu anlattim iliskiden korkuyorum o yuzden ilk denemede kullanmak istiyorum dedim
doktor gerek yok herseyin normal hatta kizlik zarin bile yok sen yapabilmissin demisti
ben israr edince yazmak zorunda kaldi
benim kizlik zarim istanbuldaki o taninmis doktor bey tarafindan alinmisti
cunku kizlik zarini koruma psikolojisi var sende alirsak daha kolay yenersin dedigi icin kucuk bi operasyonla almiyti zarimi .. ama malesef hicde faydasi olmadi zari almasinin ...
neyse emla bi kenarda duruyordu 3 haftadir filan ben gecen hafta parmak egzersizlerine basladim
ama nasil bir hevesle bos zaman kolluyordum adeta egzersiz yapmak icin
bir iki derken ucuncu parmagimda zorlansamda oda oldu
sadece durex jelle yani emla hic kullanmadim
sonra esimi cagirdim onunda bi parmagi cok kolay girdi kasmadim ikinci parmagi biraz zorladi girdi ama icimde hic hareket ettiremedim
persembe gunu bide emlayla deniyim bakyiim bana etki edecekmi uyusacakmiyim dedim
emlayi surdum guzelce biraz bekledim kalin bir mumada prezervatifi gecirdim basladim denemeye hic hissetmedim koca mum girdi cikti aci yok kasma yok superdi ..
ve gelelim mutlu sona
dun aksama kadar magzalari gezdik alisveris yaptik .. esimle cin lokantasina gittik .. super eglendik ordanda aksam caya bi arkadas aradi oraya ugradik gece bire kadarda orda oturduk
cok pozitif insanlar vardi zaten arkadasimi cok severim misafirleride cok iyiyidi .. cocuk konusu acildi herkes bizim olmuyor sandigi icin delikafadulden o kadar guzel moral verdiler oyle iyi niyetlilerdi ki kisacasi cok hos bi aksam gecirdim ...
yani tum gun guzeldi
ve eve geldik gece bir bucuk bende buraya girdim yeni yazilanlari okumaya basladim
bir anda icimden bizde denesekmi dedim
olmazdi biliyorum gene bi engel cikardi ama esime diyverdim
oda olur ben yorgun degilim dedi naniknanik
once emlayi surdum sonra jeli surerek parmak egzersizlerine basladim bir iki parmak cok rahat oluyordu zaten her zaman 3. de kasiyordum ben
neyse bi baktim uyusmusum ucuncu parmakta cuk cuk girip cikiyor
esime dedim hadi gel
ben alttaydim o ustte
ben p....i koyamam icine sen koy dedim ...
sanki p....s gimiyordu bir seye takilip kaliyordu sinirlerim bozulmaya basladi neden olmyuor bu seferde olmayacak diye icimden geciriyorum ki
kendimi cok kastigimi farkettim .. zaten uyusuk acimayacak dedim nefes alip vermeye basladim .. bacaklarimi iyice actim
esim basi girdi dedi hic hissetmedim sonra bi baktim esim gel git yapiyor
sen icimdemisin hepsi girdimi dedim delikafadulden
oda evet dediiii aglasammi gulsemmi oyle bi karmasadaydim ki anlatamam o duyguyu
ben saniyordum ki basi bugun aksam girecek gerisi diger aksam yani adim adim ilerliycez sırnaşık şey
ama cuk diye olmustu hatta esim zevk bile aliyordu 4 . 5 dakika surdukten sonra esim icime bosaldi ama ben hep diyordum sakin cikarma
cunku nedense girerken yada cikarken cok aciyacak gibi gelyiordu bana
hatta o duygu hala var
yani bizim icin 8 kasim donum noktasi oldu
bizde basardik bizde yaptik senelerce doktugum gozyasi bunun icinmiydi dun geceden beri hala yerdemiyim goktemiyim bilmiyorum
sabaha kadar hafif bi yanmam oldu iki uc saat kadar ama cok hafif abartilacak bir sey kesinlikle degil ...
bu sayfalar boyunca yazdiklariyla bizlere destek olan tum arkadaslara ne kadar tesekkur etsem az
iyiki var kk ve iyiki tesadufende olsa buldum burayi
bu hastaligi yenmek icin cabalayan arkadaslarim canlarim bacilarim allah askina ertelemeyin bu bir erteleme hastaligiiii
ben sizlerle daha erken tanissaydim eminim cok daha once basaracaktimm
burayi tanimakta cok gec kaldim tek uzuldugum sey o
Allah yar ve yardimciniz olsun hepinizin ..
mutlu guzel ve saglikli gunler iliskiler diliyorum opuyorumnanaktan
Canım ya sıkma tatlı canını her evlilikte olur tartışmalar,bu sorunlar vajinismusu yenmeyi de güçleştiriyor,moralini yüksek tutmaya bak elinden geldiği kadar,Rabbim daha büyük çözümsüz sorunlar vermesin inşallah.Konuşarak çözmek en iyisi ama tepki veriyorsa biraz uzak kalmakta fayda var,çok üstüne düşme bence.Kadınlar biraz daha duygusal davranıyoruz bu konuda,bu da bizim zaafımız yapacak bir durum yok,östrojenin etkileri...Biraz daha güçlü olmak lazım,hiçbir şey çözümsüz değildir.
Ge çe cek hepsi geçecek,bebeğin de olacak inş.Rabbim isterse hepsi olur yeter ki sen kendini bırakma,üzme.Duam kabul olur mu bilmem ama sana tüm içtenliğimle dua edicem.
biz ne desek boş rabbim yardımcın olsun.ama rahatlaman için tüncinayı oku çok iyi gelicek..
Canım sakın moralini bozma...Aynı sorunları bizde yaşadık,tartışmalarımız vaji yüzünden değildi ama sanırım altta yatan sebep vajiydi...Çünkü normalde biz tartışan bir çift değildik..Bu sorunu halletttikten sonra tartışma falan kalmıyor,onun için pes etmemelisin..Daha çok hırs yap ve başar..Sonra eşin okadar değişecekki sen bile inanamayacaksın,bende aynı durumdaydım ama şimdi tartışmamız falan olmuyor,şimdi anlıyorum asıl sebebin bu olduğunu...Bebeğim olmayacak diye düşünüp kendini yıpratma,bunun olabileceğini sende biliyorsun...Geçen yıl bu zamanlar seninle aynı durumdaydım,aynı düşünceler içindeydim ama bak şuan hamileyim ve bebeğimi kucağımı almama az bir zaman kaldı...Demekki olabiliyormuş,sen bunu başarabilirsin...Olumsuz şeyler düşünüp,kendini olumsuz yönde etkileme lütfen...Bu kendine zarar vermekten başka bir işe yaramaz,iyi şeyler düşün ve yapacağına inan gerisi gelecek zaten..
slm arkadaslar
bende bu topicte cok cok eskilerdenim
ne zamandir girmiyordum bi goz atim dedim ama yazmadan edemedim
senelerce vajinusmus problemi yasadiktan sonra burdaki arkadaslarin sayesinde 8 kasim 2009 da yendim
hatta sizin icin 300 kusuruncu sayfalardan basari hikayemide bulup ekledim
ne olur pes etmeyin vazgecmeyin ertelemeyin
yasadiginiz seylerin bir cogunu belki biraz eksigini belkide cok cok daha fazlalarini yasadim
gecmis sayfalari okuyun, deneyimlerden faydalanin cok faydasini goreceksiniz
Rabbim hepinize sifa versin, kimseciklere anlatilamayan, paylasilamayan bu derdi dunya uzerinde ceken kimse kalmasin insallah ..
evet ne guzel tespit etmissin arkadasim benimle birlikte yenen arkadaslarin hepsinin bebisi kucaginda
bende bir zamanlar asla bir bebek sahibi olamadan olup gidicem kaderim buymus diyordum, bir bebegin hayalini bile kuramiyordum
biraz goz attimda o zamanki yazdiklarima ne kadar caresizmisim ne kadar umutsuzmusum
ben 5 seneden sonra vajinusmusu yendim
yendigim gece yani 8 kasimda hamile kalmisim
25 kasim 2009 da bebisim olacagini ogrendim 27 kasimda kurban bayramiydi
bayram sabahi herkese mujde verdik inanilmaz bir seneydi 2009 benim icin 1 ayin icinde rabbim 2 kez sevindirmisti beni
bir zamanlar hayallerini bile kuramadigim bebis suan minicik elleri minicik ayaklariyla askimiza ask nesemize nese evime huzur katiyor
cok uzattim kizlar kusura bakmayin
sormak istediginiz, paylasmak istediginiz bir sey olursa lutfen cekinmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?