Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bende saygın bey'in eşine gittim. ona tekniğimi anlattım. bende bir kez daha gelirsen sana içinde bekleterek denemeyi tavsiye edecektim dedi.

banada eşinle çalış bi daha gel demişti ama eşim kabul etmedi. biz büyük bir tartışma sonunda başardık eşim bak deneyelim olacak dedi. ve başardık. ve ben hep başaranların yazılarını okudukça çok seviniyordum ve bende başarabilecekmiyim derdim. başardım çalışmalar sayesinde. buradaki arkadaşlarım için giriyorum hala bu sayfaya çünkü özüm kelebek gb kullanıcılar sayesinde kendime güvenim gelmişti bu sayfaların hepsini okudum. dr saygın bey in de çok faydası oldu tabi ama buradaki arkadaşlar insana manevi destek veriyor. sakın ertelemesin kimse. ben 1 yıl boyunca çok ağladım. kadın olmaktan nefret ettim. eşimle çok kavgalar ettim. kendimi eksik hissettim hep halbuki küçücük bir yara kadar bile canımı acıtmayan basit bi şey için. evet önceden çok kolay oldu diyenlere kızardım bende kolaysa neden olmuyor derdim. ama psikoloji öyle bir şey ki kolayı zor yapıyor düşünün dudaklarınızı sımsıkı kapatınca kaşık girer mi ne kadar acır değil mi? işte aynısın biz orası için yapıyoruz kocaman açılan bölgeyi kapatıyoruz sıkıca.bu işi başarmanın sırrı egzersiz, güven rahatlık. dualarım sizlerle darısı başınıza.

kızlar nasıl olduğunu anlatayım,takip edenler hatırlar ben sadece eş parmağı çalışabiliyordum,sürekli tek parmakla çemberler çiziyordu,sadece 2 kere 2 parmağı sokabildi eşim. bu hafta yeni evimize tasındık annemler geldiler. bu sabah annemler yan odada biz yatak odamızdaydık. uyandık,bi deneyelim dedik. ben üstteydim,git gel yapmaya basladım,sonra ufacık bir yanma ve bi basınc hissettim. eşim dedi ki sakın cıkma cünkü tamamen girdi dedi. inanamadım sok gecirdim:) baktım hakikaten girmiş. sonra git gel yapmaya devam ettim alıssın diye,sonra cıkarıp tekrar soktuk. annemler burdayken yapacağım hiç aklıma gelmezdi. ağrı,acı hiç bişey yok,ufacık bir yanma o kadarr!!!!!! kanama da olmadı egzersizlerden dolayı..coook mutluyum kızlar,korkmak yok hadi egzersizlere devam edin! yoksa ben asla basaramazdım!

kızlar hepinize çok tşk ederim gaza getiridniz temizlik yapıcam başlıcam egzersize bugün bütün gün egzersiz yapıcam inş
inş güzel haberlerle dönerim
bugün evlilik yıldönümüz akşama kadar egzersiz yapıcam inş

her gun yenı bır haber yuppii

cok sevındım ezgım sende basardın
aılen yanındayken nasılsa olmıcak psıkolojısıyle rahat oldugun ıcın belkı oldu ah kendımıızı bır rahat bıraksak :)
devamıda boyle kolay gelmesı temennısyle lıste bır kısı daha azaldı
kızlar durmak yok yola devam ben bu gazla 2 ye cıkarıcam egsersızı bıranone bende kurtulucam buna yurekten ınanıyorum
sly16 inşallah evlılık yıldonumun gercek evlılıgın baslangıcı olur duam senınle

evet senden beklediğmiz de tam olarak bu işte.canım rabbim inşallah diğer sıkıntılarını da bu sıkıntına da bi an önce nihayete erdirsin inşallah.

allah razı olsun sizden ve yendiği halde desteğini bizden esirgemeyen herkesten...

kalem dimdik sert bi şey ya onu çeri nasıl itiyosunuz aklım almıyo denicem ama önceden iyice öğrenmek istiyorum.ilerdeki kavisi nasıl geçiyosunuz peki????

regl olmuşum moralim yerle bir oldu. regl'den sonra kalınan yerden devam ediliyor mu, egzersizlere ara verildi diye gerileme oluyor mu? bilen var mı arkadaşlar. ama evlendiğimden beri ilk kez regl olduğum için üzüldüm, hep ohh kaç gün rahatım diye seviniyordum, bu da bir gelişme sanırım :)

kızlar bugün ne olursa olsun iki parmak denicektim.ilk etapta kaleme pamuk sardım orta parmağımdan bayağı kalın oldu.sonra streç bitmiş ben de buzdolabı poşetine sardım sonra da koli bandıyla bantladım.üstüne pre...geçrdim ilk etapta bayağı zorlandım ama pes etmedim ve derin nfes alarak ilerlettim.o kalınlıkta bişey girdiği için öyle sevinçliyim ki.tabii yanma oldu ama beklettim bayağı sonra iki parmağa geçtim ve iki boğum aldım.o da ilk başlarda canımı acıttı ama çıkarmadım yirmi dk. beklettim şuan çok mutuyum.hareket ettiremiyorum ama olsun onu da yaparım ilerleyen zamanlarda.bu arada yaptığım aparatı bantladığım için giriş kısmı biraz sert oldu biraz da tırtıklı iç kısmıma bi zararı olmaz diymi??

kendinize göre aparatları hazırlayın gözünüz korkmasın inan alamam dediğin kalınlığı bi bakmışın girmiş.ben kulak çöpünden kaleme geçerken o kadar tırsmıştım ki meğer kalem daha rahatmışçok şükür canım her gün aksatmadan 40 dk egzersizle yendim tabi buradaki kızlarında gazıyla.bu arada bebişimde ilk ilişki hediyesi bize yendiğim gün hamile kaldımRabbim gönlünüze göre versin inşallah tez zamanda yenin yılmayın sakın.sormak istediğiniz sorularınızı burdan özelden yazın muhakkak cevap veririz

kaldığın yerden devam edersin tabi canım hem vajinan gevşemiş olur daha rahat egzersiz yaparsın...

kalem dimdik sert bi şey ya onu çeri nasıl itiyosunuz aklım almıyo denicem ama önceden iyice öğrenmek istiyorum.ilerdeki kavisi nasıl geçiyosunuz peki????

canım kalem daha rahat ben ilk etapta hep kulak çöpleriyle çalıştım kalemi almaya korktum hep.2.gün dedim kalem alcam hem vajinanın uzunluğunu merak ettim kalem daha uzun olduğu için nereye kadar girdiğinide görüyorsun.hiç zorlanmadan aldım zaten üzerine eldiven geçiriyorsun ee bide jelle kayıp gidiverdiilerde kavis yok aslında biz kastığımız için kaslar kapanıyor.eğer kendini rahat bırakır nefes ve ıkınmanı doğru yaparsan kayar gider içerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…