- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #68.621
yapıcam artık bişeyler halbuki ne güzel ilerliyodum ya nazar değirdim kendime offff...moralimi bozmadım ama :):) asla da bozmicam.ya şu mantar olayı nedir attınız ortaya cevap verin bakam..
inş cnm ,ben de sona gelmeyi çok istiyorum hayırlısıyla,evet ben de senin yöntemini deniyorum,bi önceki aparatı tekrarlayıp daha sonra kalınına geçiyorum,daha iyi oluyo öyle,eşimle de reglden önce egzersiz yapmıştık,onun iki parmağıyla,valla nası girdiğini bile anlamamıştım rahat olmuştu,ama reglden sonra sanki bi tutukluk oldu bende orası kapanmış gibi ,sanki bi daha yapamayacakmışım gibi hissettim,o yüzden iki gündür kendim yapıyorum ama eşimle de gene iki parmak denemesi yapayım diyorum haftasonu için.
evet cnm doğru sölüyosun yenince herşey bitmiyo alışma da önemli tabi,bi de şeyi merak ediyorum cnm biz hep acaba egzersiz yapıp öyle mi ilişkiye gircez ?bu ne kadar sürer acaba?ne kadar sürede normale dönülür ki?dualarım seninle cnm,sen çok güzel geçiyosun aşamaları ve bana da çok desteğin oluyo,burdaki herkese olduğu gibi,bundan sonrasını da alışma süresini de çok iyi atlatacaksın cnm inş,sana inanıyorum ,sonra da gelip bizle paylaşacaksın tecrübelerini inş
ya ben de o aparat ya da parmak harici ne varsa ondan korkuyorum çünkü parmakla olunca kendin yönüne göre hareket ettiriyosun ama öyle yamulmayan esnemeyen şeylerle nasıl yapıcaz bilmiyorum açı derken nasıl yapmak gerekiyomuş ayrıntılı anlatman mümkün mü acaba?artık günde iki sefer birer saat egzersiz yapmaya karar verdim sanırım anca rahatlicam
inşallah canım benimaynen öle canım,hep öyle erteledik maalesef ama bundan sonra ertelemek yok,bizim de öyle canım herkes çocuk düşünmüyomusunuz diye sordu üç yıldır,işte hep bi bahane iş güç daha düşünmüyoruz gibi bahaneler uydurduk,ama artık nası isiyorum bilemezsin çocuk yapmayı allahın izniyle inş olur,ki artık etrafımdakilere biz de bebek düşünüyoruz demeye başladım düşün artık bunu diyebilmek bile benim için büyük bi aşama ,gururla söyleyebiliyourm artık ,allahım mahcup etmez inş ,hepimizin gönlüne göre olur herşey cnm benim
:84:arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var.Bende vajinismus olup olmadığını tam olarak bilmiyorum 1 yıldır evliyim evlendikten birkaç gün sonra çalışmlalar sonucu başrdığımızı düşündük fakat az miktarda kanamam geldi ve birkaç gün sürdü fakat daha sonra her denememizde yanma oluyordu fakat tamamen ilişkiye giremiyorduk sadece uç kısmı giriyordu böylece aylar geçti yanma hiç geçmedi uç kısmı girince bende şiddetli yanma olduğundan kendimi gerçi çekiyordum iltihap yada enfeksiyon olduğunu düşündüm hep geçer diye bekledim ama hiç geçmedi.geçen ay doktora gittim beni muayne etmye kalktı okadar şiddetli yanma olduki dayanamadım fakat gene zorlada olsa muayne oldum.Enfeksiyon var ve çatın çok dar fakat ilişkiye engel değil sende vajinismus da olabiilir dedi. Fitil vermedi buyüzden ilaç verdi ilaçları kullandım gene aynı..fakat tampon kullanabiliyorum.daha sonra fitil denedim onuda takabildim ama hala yanma geçmediParmak egzersizlerini denedim başparmağım ve orta parmağım içine girebiliyor ama çok tedirgin oldum fakat penis gene giremiyor bu arada bi problemim daha var eşimi çok sevmeme rağmen ve benle çok uğraşmasına rağmen bi türlü uyarılamıyorum sanırım vajinada kuruluk problemim ve uyarılmama problemim var nasıl üstesünden gelicem bunlarım
bende parmakla yapamam asla aparat çok kolay geldi bana hatta kalınlaştıkça daha kolay sadece sakin ol açı derken ben çok zorladım başta hatta tahriş ettim ama buna rağmen sokmayı başardım dr sen zoru başarıyorsun ben kolayı istiyorum dedi. bacaklarını iyice açıyorsun bir elini başının altına koy nefes al derin dein sonra aparatı soktuğun zaman açıyı değiştirmeden sadece ileri it bileğini bük sadece aşırı bastırıyordum ben. nefes verirken it bi de bebe yağı kayganlaştırıyor baya parmağını aldıysan onu çok kolay alırsın ama şunu söyliyim ben de tedavi sırasında bazen yapamadım. ama pes etmedim kasım ayına kadar süre verdim kendime. bir gün eşimle şiddetli kavga ettik dr eşinle çalış demişti eşim bu çalışmaya katılmak istemedi. tedavinin son aşamasıydı bu. ayrılmaya karar verdim eşim beni yalnız bıraktı ve tedavi olacağıma hiç inanmadı. o kavgadan sonra bi daha deneyelim dedi ve oldu inanamadım. ben önce ona ters oturarak deniyorum. o an derin nefes alıyorum. ve güzel şeyler düşünüyorum zihnimi o bölgeden uzaklaştırıyorum baya içine alınca eşim üste geçiyor ve kolayca giriyor aparat bile beni daha zorlamıştı ama çok kolay girdi bi de deneme öncesi aparatla çalışmanı öneririm. ve bugün olcak die kasma kendini birazı gircek de. sen alttayken bacağını çok aç bi de eşini seversen o sırada daha kolay oluyor biz denemelerde hep girmesiyle kafayı bozuyoruz. ve sıkıyoruz. şunu söyliyim ki ben bacağımı bile açamıyodum. saygın bey e gittim buradaki çalışmalarla aynı ben cesaret edemiyordum parmakla çalışmaya dr ikna etti sadece. ama çalışırsan inanki olacak. sadece denemelerde şartlandırma kendini sonrası çok üzülürsün. bugün şu kadarı girecek de ve güven kendine. biz şimdi yapıyoruz hatta bugün 3. yü başardım. ve inan anlamadım bile ben hep benimki dar derdim. halbuki o beynimin bana oyunuymuş orası esnek genişleyebilen bir yapı. canım güzel haberlerini bekliyorum. umarım yardımcı olabildim.
canım bende de reglden sonra tutukluk oldu orası kapanmış gibi hissettim o zaman da ilk kullandığım en ince aparatımı aldım ilk olarak ondan başladım yine reglden sonra. 12cm i yine alınca tabi mutlulukla devam ettim.. bu sefer hem de ıkınmadan hooop girdi yarıdan sonrası :)
canım bu ilişkilerden önce illa egzersiz yapmamız gerekiyor mu sorunu biraz daha tebrübe kazanıp da cevapyalabilirim sanırımama ilk bi kaç denemede bu şekilde yapabiliriz çünkü egzersize alışınca insan direkt p..s zor gelebilir ama tabi bu da kişiden kişiye değişebilir.. tabi her zaman egzersizle olmaz artık bi zaman sonra normale döneriz. inşallah en kısa zamanda normal birer kadın olabiliriz diye dua etmekten başka bişey diyemiyorum şu anda :)
canım benim ben destek olmaktan mutluyum.bana da destek olanlar sayesinde başardığım için ben de yardımcı olmak istiyorum mümkün olduğunca.. ve senin ilerleyişin beni çok mutlu ediyor :) burdaki her yenen arkadaşa hepimiz nasıl seviniyoruz.. çünkü birbirimizi en iyi biz anlıyoruz.. ben de sana inanıyor ve güveniyorum canım.. her zaman bu kararlılıkla devam edersin inşallah..
ben çıkayım artık kızlar Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun iyi geceler
aynen öle canım,hep öyle erteledik maalesef ama bundan sonra ertelemek yok,bizim de öyle canım herkes çocuk düşünmüyomusunuz diye sordu üç yıldır,işte hep bi bahane iş güç daha düşünmüyoruz gibi bahaneler uydurduk,ama artık nası isiyorum bilemezsin çocuk yapmayı allahın izniyle inş olur,ki artık etrafımdakilere biz de bebek düşünüyoruz demeye başladım düşün artık bunu diyebilmek bile benim için büyük bi aşama ,gururla söyleyebiliyourm artık ,allahım mahcup etmez inş ,hepimizin gönlüne göre olur herşey cnm benim
inşallah canım benim
canım benimde penis dokunduğu zaman acı hissi oluyo çünkü kendimizi kasıyoruz. egzersize ilk başladığım zamanlarda ilk dokunuşlarımda hep acı gibi bişi hissediyordum ama farkettim o acı gibi olan şey hep kendimi kasmamdan kaynaklanıyormuş göreceksin bak sık sık egzersiz yaptıkça oraya dokunmaya alışıyosun ve o sızıdan eser kalmıyo. tabi eşimle denemelerimizde malesef yine kendimi kasıyorum ama egzersizlerle çözeceğim inşallah. hem sen tampon kullanabiliyormuşsun ayrıca orta parmağını bile almışsın lütfen bu egzersizlere her gün devam et. bak alıştığını göreceksin sonra ilerlemek isteyecek ve çok sabırsızlanacaksın inanki. egzersizlerin bitene kadar yani pe... boyutundaki aparatı alana kadar deneme yapmayın diyor uzmanlar ve buradaki arkadaşlar. ben şahsen bazen dayanamayıp denediğim oldu ama hüsranla sonuçlanınca deneme yapmıcam pe... boyutunda aparatı alana kadar. kuruluk tedirgin olduğun için tam olarak kendini veremiyorsundur ondandır canım bizdede oluyo bazen. ben kayganlaştırıcı olarak ultrason jeli kullanıyorum. bolca sürüp egzersizlerinin nasıl rahat olduğunu göreceksin parmak yada aparat kayıp gidiyo ne acı ne sızı hiçbişey yok inanki.
aynen canım bende soranlara düşünüyoruz demeye başlamıştım son bir aydırinşallah Allah utandırmaz ve olur hepimizin
regl sonrası kanallar genıslıyor ılk deneme ogun yap dıyordu ablamlar hep ve hepsınınde rahat olmustu daha once yazmıstım
tahrıs falan dıyınce kafam karıstı regl den sonra ılk gunler p. denemsı dahamı kotu olur ? normalde yapılan egsersızler o gunler zorluyormu ?
gelelım rapora gece esım uyumasını bekleyıp yapıyorum bu cok can sıkıcı
normal beyaz buyuk mumu once prezer.. denedım sonras asama asama kalınlastırdım pamuk sardım cevresıne sonra kagıt havlu strec fılm
10 cm kalınlık yaptıgımda sorun yok ama sonra 11cm de zorlasamda azcık gırdı
ama cıdden parmaktan cok daha kolay kızlar ve artık ıkı parmak falan bana cok kolay gelıyor nerden nerıye:)
bu arada mumu 12 cm falan alıp gıtgel yapabıldım ama sızın gıbı ıcerde döndürme falan hala tedırgınım yapamıyorum
bu seferkı egsersızımde makat tarafında baskı hıssettım nedense hanı daha once ıdrar gelmıs gıbı önde yanma oluyordu ya
sımdıde makatta hıssettım bunu acaba nıye bılen bırı varmı ?
soruma kımse cevap vermemıs regl ıle ılgılı olana
benımde yakın heran olabılırım
bu gece 11 cm denıcem ıns rahatlıkla olur ben egsersıze gıdıyorum gorusuruz kızlar
canım mesela ben 2 parmak alamadım çok korktum aparat daha da korkutucu geliyordu ama bi deniyim dedim çünkü aparatın daha rahat olduğunu söyledi arkadaşlar ve gerçekten de aparat daha rahat oluyor.. kalemin üstüne pamuk sardım streçledim üzerine eldiven geçirdim ultrason jeliyle kullandım. ilk aparatın fazla kalın olmasın. hem aparatı kullanmayı hem de yolu öğrenirsin
ilk girişte biraz dik giriyor 2-3 cm falan sonra popo yönüne doğru eğik sokuyorsun. zaten orası uzun bir yol. ben o ilk aparatımı 12cm uzunluğunda almıştım. merak ettim ne kadar giriyor diye. girdikçe girmişti :)
aparatı eczaneden mi alıyorsunuz ki? dün eşimle iki parmak denedik, iki boğumda sorun yok ama bütün parmakla deneyince biraz sızlama oldu bende. eşime sakın bırakma, alışmam lazım dedim. durdu o da biraz ama devam etti yanma, alışamadım pek galiba :S iki parmaktan sonra p.. boyundaki bir aparatla mı denesem diyorum ama o kalınlık hala korkutuyor beni. iki parmaktan p.. boyutuna kadar çok fark var gibi geliyor bana. mumla devam ediyordum ama eşim parmağın daha iyi olduğunu söyledi dün, bir de mum sıcakta hemen yamuluyor yarım saatten sonra çalışamıyorsunuz mumla.
sızlama yanma kastığınız için oluyor.egzersiz yaparken yanma olduğunda vücüdunuzu bi dinleyin muhtemelen ya bacaklar kasılmıştır yada vajina kısmı o zaman kendinizi serbest bırakın geçicektir.birde illa mumla yapcaksınız diye bir kural yok.kaleme pamuk sarın.hatta inceden kalına sarın baş kısmı ince olsun kalına doğru sokun kalın kısımda bekletin daha rahat olucaktır esnemesi.ben bir haftada atlattım bu şekilde çalıştım inceden kalına sardım baktım oluyor baş kısmıda kalınlaştırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?