Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:84:arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var.Bende vajinismus olup olmadığını tam olarak bilmiyorum 1 yıldır evliyim evlendikten birkaç gün sonra çalışmlalar sonucu başrdığımızı düşündük fakat az miktarda kanamam geldi ve birkaç gün sürdü fakat daha sonra her denememizde yanma oluyordu fakat tamamen ilişkiye giremiyorduk sadece uç kısmı giriyordu böylece aylar geçti yanma hiç geçmedi uç kısmı girince bende şiddetli yanma olduğundan kendimi gerçi çekiyordum iltihap yada enfeksiyon olduğunu düşündüm hep geçer diye bekledim ama hiç geçmedi.geçen ay doktora gittim beni muayne etmye kalktı okadar şiddetli yanma olduki dayanamadım fakat gene zorlada olsa muayne oldum.Enfeksiyon var ve çatın çok dar fakat ilişkiye engel değil sende vajinismus da olabiilir dedi. Fitil vermedi buyüzden ilaç verdi ilaçları kullandım gene aynı..fakat tampon kullanabiliyorum.daha sonra fitil denedim onuda takabildim ama hala yanma geçmedi Parmak egzersizlerini denedim başparmağım ve orta parmağım içine girebiliyor ama çok tedirgin oldum fakat penis gene giremiyor bu arada bi problemim daha var eşimi çok sevmeme rağmen ve benle çok uğraşmasına rağmen bi türlü uyarılamıyorum sanırım vajinada kuruluk problemim ve uyarılmama problemim var nasıl üstesünden gelicem bunlarım

yapıcam artık bişeyler halbuki ne güzel ilerliyodum ya nazar değirdim kendime offff...moralimi bozmadım ama :):) asla da bozmicam.ya şu mantar olayı nedir attınız ortaya cevap verin bakam..

canım parmakta ben rahat değildim. aparat hazırla daha rahat oluyor

canım bende de reglden sonra tutukluk oldu orası kapanmış gibi hissettim o zaman da ilk kullandığım en ince aparatımı aldım ilk olarak ondan başladım yine reglden sonra. 12cm i yine alınca tabi mutlulukla devam ettim.. bu sefer hem de ıkınmadan hooop girdi yarıdan sonrası :)

canım bu ilişkilerden önce illa egzersiz yapmamız gerekiyor mu sorunu biraz daha tebrübe kazanıp da cevapyalabilirim sanırım ama ilk bi kaç denemede bu şekilde yapabiliriz çünkü egzersize alışınca insan direkt p..s zor gelebilir ama tabi bu da kişiden kişiye değişebilir.. tabi her zaman egzersizle olmaz artık bi zaman sonra normale döneriz. inşallah en kısa zamanda normal birer kadın olabiliriz diye dua etmekten başka bişey diyemiyorum şu anda :)

canım benim ben destek olmaktan mutluyum.bana da destek olanlar sayesinde başardığım için ben de yardımcı olmak istiyorum mümkün olduğunca.. ve senin ilerleyişin beni çok mutlu ediyor :) burdaki her yenen arkadaşa hepimiz nasıl seviniyoruz.. çünkü birbirimizi en iyi biz anlıyoruz.. ben de sana inanıyor ve güveniyorum canım.. her zaman bu kararlılıkla devam edersin inşallah..

ben çıkayım artık kızlar Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun iyi geceler

canım doktorun verdiği aparatta plastikten ama sert

doktor bendede mantar olduğunu söyledi çok akıntım oluyor gün içinde ilaç kullandım fitil taktım ama değişmedi hala aynı acaba yanmada buyüzdenmi oluyor dedim hatta acabada demedi kesin ondandır dedim bi sebeb bulucaz ya :) fakat mantar daha ilerdeymiş oraya yaklaşamıyoruz bile

inşallah canım benim

canım benimde penis dokunduğu zaman acı hissi oluyo çünkü kendimizi kasıyoruz. egzersize ilk başladığım zamanlarda ilk dokunuşlarımda hep acı gibi bişi hissediyordum ama farkettim o acı gibi olan şey hep kendimi kasmamdan kaynaklanıyormuş göreceksin bak sık sık egzersiz yaptıkça oraya dokunmaya alışıyosun ve o sızıdan eser kalmıyo. tabi eşimle denemelerimizde malesef yine kendimi kasıyorum ama egzersizlerle çözeceğim inşallah. hem sen tampon kullanabiliyormuşsun ayrıca orta parmağını bile almışsın lütfen bu egzersizlere her gün devam et. bak alıştığını göreceksin sonra ilerlemek isteyecek ve çok sabırsızlanacaksın inanki. egzersizlerin bitene kadar yani pe... boyutundaki aparatı alana kadar deneme yapmayın diyor uzmanlar ve buradaki arkadaşlar. ben şahsen bazen dayanamayıp denediğim oldu ama hüsranla sonuçlanınca deneme yapmıcam pe... boyutunda aparatı alana kadar. kuruluk tedirgin olduğun için tam olarak kendini veremiyorsundur ondandır canım bizdede oluyo bazen. ben kayganlaştırıcı olarak ultrason jeli kullanıyorum. bolca sürüp egzersizlerinin nasıl rahat olduğunu göreceksin parmak yada aparat kayıp gidiyo ne acı ne sızı hiçbişey yok inanki.

[QUOTE=akayyy;

çok güzel bir mesaj.. çok beğendim.. beğen butonu kalkınca böyle beğeniim bari:)) yenmişin canım benim ama ben hiiiiç şaşırmadım, sana demiştim ya sen zaten yenmiştin müthişsin..

sağol akaycım. ilk iki denemede çok kasmıştım hatta üç gün kadar karnımda ağrımıştı. üçüncü denemede karanlıkta yaptık. normalde ışıklar açık olurdu. p..s e hiç bakmadım. elimle yerleştirdim. psikolojik işte az kaldı inşallah sizlerinde halayını çekeceğiz

canım bende saygın bey'in eşine gittim. ona tekniğimi anlattım. bende bir kez daha gelirsen sana içinde bekleterek denemeyi tavsiye edecektim dedi.

güzel dileklerin ve desteklerin için çok saol cnm benim,allah herşeyi gönlüne göre versin,iyi geceler cnm allah rahatlıkversin

aynen canım bende soranlara düşünüyoruz demeye başlamıştım son bir aydır inşallah Allah utandırmaz ve olur hepimizin

İnşalahh canımm hadi ilişkiye giremiyorum bide zevk alabilsem oda yok anlıyamıyorum çok sevdiğim bir eşim var evlenmek için neler çektik kavuşunca böyle sorunlar olacağı aklıma gelmezdi elimi tuttuğunda bileiçim kımıl kımıl oluyor ama yatakta okadar uğraşmasına rağmen az bi sulanma bile yok nasıl aşıcaz bunu bilemiyorum

soruma kımse cevap vermemıs regl ıle ılgılı olana
benımde yakın heran olabılırım
bu gece 11 cm denıcem ıns rahatlıkla olur ben egsersıze gıdıyorum gorusuruz kızlar

Kızlar bir hayli aradan ve reglimden sonra nihayet egzersizime tekrar başladım. Az önce yaptım, bir parmaktan başladım. iki parmak kalınlığında aparatta bitirdim. aslında daha kalınını alıyordum ama bu kadar denedim bu gece. hem çok yorgundum hem de bayağı üşüdüm:) yanma oldu, bıraktım o yüzden. artık gündüz yapcam inşallah.. çünkü üşütmekten korkuyorum. eşle ilişki anında insan sıcak oluyor, üşümüyor ama egzersizde üşüyorum,karnım ağrımasın diye bu kadar yaptım, yarın gündüz devam ederim kaldığım yerden inşallah.. reglden sonra olduğu içinmi bilmiyorum, ordaki delik hiç ıkınmadan bir parmak kalınlığında falan açıktı zaten normalde ıkınınca açılıordu, yada ıkınmadan daha küçük oluyordu. regl ile bağlantılıdır belki bilemiyorum..ama daha önceden de o kadar geniş olduğu zamanları hatırlıyorum, tuvalete oturur gibi oturulup aynayla bakıldığında da böyle geniş gözüküyor..neyse işte dediğim gibi iki parmak kalınlığında aparat çalıştım bugün:)

soruma kımse cevap vermemıs regl ıle ılgılı olana
benımde yakın heran olabılırım
bu gece 11 cm denıcem ıns rahatlıkla olur ben egsersıze gıdıyorum gorusuruz kızlar

canım sanırım soruna yukarda benim egzersizimde cevap bulabilirsin:) kolaygelsin..

Son düzenleme:
akayy
cevap ıcın coktesekkurler
sen gercı regl oncesıde ara vermıssın belkı onunda etkısı vardır ama bana ısrarla ılk gecenı regl sonu olsun dıyenlerede sastım
yazımı gorup vajınismusu yenen arkadaslar regl sonrası dıger gunlerden farkı oluyormu umarım cevap verırsınız
ve rapor
yarım saat önce egsersızım bıttı
eşimden destek görmeden bırde bu saatte yapmak zor ama kesınlıkle devam ne olursa olsun
bugun once 10 cm sonra 11 cm kalınlık mumla denedım cok zorlandım 11 de ama pes etmedım
12 cm kadar kalınlastırdım ve boydanda 12 cm alabıldım
ama 12 cm boydan daha ılersını bugune kadar hıc bır egsersızımde alamadım
bugun degısıklık olsun dıye ustte olucak sekıldekınıde denedım
once dıger pozısyonda deneyıp ıyıce gevsettım kendımı sonra oturur vazıyette denedım
bugunku egsersızım bol yanma ve zorlanma ıle olsada 12 cm basardım
esımle denemeden once nekadar ılerlersem okadar basarı sansım var
ve egsersız bıtımı bir sure daha vajı genıs kalıyor
bu yuzden kesınlıkle p.. deneme öncesı aparatı ıcerde bıraz bekletmenın faydası tartısılmaz
egsersız yapamıyanlar korkanlar ınanın cok sey kacırıyorsunuz gun gun korkularımdan arınıyorum
egsersızde 4.gunum ve ılerlemem
egsersız olmadan yenmek cok zor umarım yazılarımı okuyanlara faydam dokunur
bugunluk benden bukadar ...

Son düzenleme:

ya orta parmaktan sonra iki parmak deneyince birden kalınlaştı sanki.canım da bayağı acıyınca vazgeçtim aparatla yapıcam bende.orta parmaktan biraz daha geniş bişeyle alışmam lazım sanırım.

pens boyu aparat kullanan arkadaşlar aparatı içerde tutup hemen ardından pense geçin hemen olr bence..pns boyu aparat yapsam hemen halledrm ben yaf iş aparatı almakta pof..allık fırçasna pamuk sardm streçldm jelledm çok sert geldi hemen bıraktm..penis ucu aldım biraz uctan fazla gitgel oldu duvara carpıyo sanki dvmı olmuyo iki parmagımıda iki bogum aldım çok kastm çıkarırken baya yanmam oldu..reglm başladı kaldı bakalım sonrası nolcak..kurtulmak istiyorum artıııııııkk bundan istiyorum bende benimde olsuuuuuunnnnn....bu ara isteksizm sanki egzersize topikten biraz uzaklaştm egzersizlerde kaldı bayram araya girdi alt üst oldu herşey hala çıkamadım o moddan..VAJİNİSMUS AGIR YÜKLER YÜKLEDİ KÜÇÜLEN OMUZLARIMA...rabbim hepimizi kurtaaaaaaaaaaaaarrrrr..

aparatı eczaneden mi alıyorsunuz ki? dün eşimle iki parmak denedik, iki boğumda sorun yok ama bütün parmakla deneyince biraz sızlama oldu bende. eşime sakın bırakma, alışmam lazım dedim. durdu o da biraz ama devam etti yanma, alışamadım pek galiba :S iki parmaktan sonra p.. boyundaki bir aparatla mı denesem diyorum ama o kalınlık hala korkutuyor beni. iki parmaktan p.. boyutuna kadar çok fark var gibi geliyor bana. mumla devam ediyordum ama eşim parmağın daha iyi olduğunu söyledi dün, bir de mum sıcakta hemen yamuluyor yarım saatten sonra çalışamıyorsunuz mumla.

sızlama yanma kastığınız için oluyor.egzersiz yaparken yanma olduğunda vücüdunuzu bi dinleyin muhtemelen ya bacaklar kasılmıştır yada vajina kısmı o zaman kendinizi serbest bırakın geçicektir.birde illa mumla yapcaksınız diye bir kural yok.kaleme pamuk sarın.hatta inceden kalına sarın baş kısmı ince olsun kalına doğru sokun kalın kısımda bekletin daha rahat olucaktır esnemesi.ben bir haftada atlattım bu şekilde çalıştım inceden kalına sardım baktım oluyor baş kısmıda kalınlaştırdım.

evet aslında ben de inceden kalına giden bir mumla çalışmıştım birkaç gün önce çok kalın yerlere kadar sorun yaşamadım hem de parmağa göre çok uzun bir kısmıyla denedim mumu, önce onun başını kese kese kalınlaştırırım, sonra da kalem ve pamuğa geçerim. ne güzel bir haftada atlatmışsın, bebeğin de olacak. tam idealimizdeki insansın hehe. ben kızım olsun istiyorum ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…