Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya kızlar az önce hevesli hevesli başladım gezersize dün iki parmak iki boğuma kadar alabiliyoken bugün sadece orta parmağım ittire kaktıra girdi.neden böyle oldu yaaa!!ben hergün biraz daha ilerletirim derkn bu ne şimdi??akşam kendimi sakinleştirip tekrar denicem dua edin nolur.

cnm haklısın,hepimiz aynı durumdayız benim de 3,5 sene oldu aynı şeyleri hepişmiz yaşadık,ben evlendiğimde bu sorunu yaşadığımda vajinismus kelimesini bile duymamıştım,internetten araştırıyodum ama kendime konduramıyodum,nasılsa olur herkes nasıl yapıyor ben vajinismus değilim diyodum,ama bu sırada hiç denemek bile istemiyodum,öyle böyle derken bu duruma geldim ,egzersizleri ben de biliyodum ama yapmıyodum geçen sene psikiyatriste gitmiştim o da parmak egzersizi vermişti,ama yapmadım ben,iki üç seans doktora gittikten sonra da bıraktım ve maalesef bugüne geldim,ben de burayı biliyodum iki sene önce üye olmuştum bikaç kere okumuştum burda yazılanları ama hiç üstüne varmamıştım,sonra da bi daha girmedim,neyse sonra bayramdan bir hafta önce tekrar araştırma yaparken buraya rastladım ,yeni şifre falan aldım ve bu sefer ciddi bi şekilde okumaya başladım,herkes benim gibiydi,kimse vajinin ne olduğunu,deliğinin yerini bile bilmezken başardım diyolardı,inanamadım okudum okudum sonra ben de sorular sormaya başladım,konuşmaya başladım ve hemen egzresizlere başlamaya karar verdim.serçe parmakla başladım ve allaha şükür şimdi penis kalınlığında aparattayım,kendime ben de kızıyorum iki sene önce bu topiğe girdiğimde neden okumadım neden yardım istemedim kızlardan diye,ama artık geriye de bakmanın bi manası yok 3yıl, 5 yıl her neyse,biz öğrendik mi bu işin nasıl yapılacağını,korkmamamız gerektiğini,bizim de diğer kadınlar gibi normal olduğumuzu o yüzden artık bundan sonrasına bakcaz canım,geçmişe hayıflanmanın bi manası yok artık,önümüze bakalım aşalım bunu ve güzel sağlıklı günler yaşayalım inş...

cnm oluyo bazen öyle,canını sıkma kendini rahatlatmaya bak sen,benim de olurdu aklımda başka şeyler varken ya da canım bişeye sıkılmışsa ben de motive olamıyodum bırakıyodum bi-iki saat sonra kendimi rahatlatıp öyle deniyodum,sen de öyle yap cnm,kendini rahatlatmaya bak

teşekkür ederim canım.ben de işlerimi hallettikten sonra kendimi sakinleştirip akşam bi daha denicem inş bu sefer olur.

okadar benzer seyler yasıyoruzkı aynı kıskanclıklar esımız begenmesın dıye guzel gıyınmeme
kacma herseyımız aynı ve dedgın gıbı gecmıse hayflanmamak gerek gelecege bakıyorum mecburen gecmısı degıstıremem
umaırm ıkımızde bıranönce aşarız canım aynı donemde nerdeyse basladık egsersıze hadı bakalım kım duvağını ilk açıcak :)

canım ben 2 gun once aldıgım aparatı dun alırken zorlandım
neoluyor dedım kı hala bugun sızı hıssedıyorum ıcımde cok zorlandım
ama pes etmek yok donem donem bu olur o saat olmadı ıse gevset kendını
2 saat sonra dene relax sakın ol ümitsizliğe kapılma
ve ben parmakla yaparken tuhaf oluyorum zorlanmıyorum ama nebılım tuhaf ama aparatla
ve kendım ustte gıbı o pozısyonda kayargıbı sorunsuz aparatı alıyorum sende bıde boyle dene yavas yavas 1 parmakla esnetıp sonra kalınlastır
hadı bugun haber beklıyoruz senden egsersımı yaptım dıye :) olucak sabır

Son düzenleme:
cnm süper ya,hem de aparatsız ha,valla çok güzel,ben de merak ediyordum biz hep aparatla mı ilişkiye gircez diye,darısı başımıza inş

evet canım hiç canım acımıyor artık hiç korkmayın kızlar ne olur sıkın dişinizi bir kere girsin bi daha acımayacak söz

canım biliyormusun bu forumda o kadar çok bu sözü söyledik ki hepimiz.rahatlat kendini. olacak bazen yarım saat girmesi için uğraşıyordum aparatla cebelleşiyordum ama eninde sonunda giriyordu. kayganlaştırıcıyı bol sür. ben emla falan kullanmadım. gerek yok kullanmayın kızlar.

canım haklısın erteledikce buyuyor sorun ve kalıplasıyor resmen. korkulacak bişi olmadıgını solemek istemiyotum cunku bu gercekten cocuk kandırır gibi bişi yok diyip gecistirmek oluyor her ne kadar korulacak bişi olmasada insan bunu bilemiyor ancak yasadıgı zman anlıyor ve bumuymus diyor..regl den sonra ne durumda olunur bende merak etmiştim egzersizde ama inanın degisen hiç birsey olmuyor..bendemeiştim ve yasadım ..birde bu konu aslında psikolojik oldugu için egzersizde aparatın girebildigine beyni alıstırmak var ama birde bi taraftan insan kendini artık hazırım olursa olur olmazsa egzersize devam diyerek alıstırmalı.. ve bu egzersizi gorev gibi bilmemeli bence.. esinle beraber yapmalısınız hatta.. sanki onse.me gibi olursa sende rahat olursun ve hemen sonrasında eger hazırsan denemeye de gecebilirsiniz. ps de ne kemik ne bişi var bu yuzden inanın oyle korulacak bişi olmuyor gercekten ama insallah yasadıgınızda anlic aksınız..bu aslında erteleme hastalıgı ve esni itme hastalıgı biliyorsunuz ki.. bu yuzden lutfen bu konusa biklinclenelim ve artık ertelemeyelim..

esım hadı yapalım dedıgnde eskısı gıbı elım ayagım boşalmıyor aksıne kendıme guvenıyorum
aparatıma bakıp bunu basardı ısem kesınlıkle yaparım dıyorum
benım tepkım esıme yıne konuyu acmayı denedım ve anladımkı o aparatı kıskanıyor
onu denemenı ıstemıyorum dıyınce sok oldum benım derdım bu hastalıktan kurtulmak
yoksa napıyım aparatı evlıyım esım var kı zevk bıle almıyorum ama ıste erkekler off
ben esımden kendı parmagıyla denemesını ıstedım sert tepkı verdı yanı esım 5 yılın acısını cıkarıyor benden
keske bıraz daha anlayısını kullansa ama hakettım bunu onun ıcın ona rağmen tek basımada olsa yenıcem
regl araya gırmesı kötü oldu ama bıttıgı gıbı aynen tam gaz devam
egsersızı duzenlı kacmadan yapınca ınsan basarıcagına ınanıyor doktora ıhtıyac bıle duymuyor
ıyıkı burda sızlerı dınledım doktora gıtmedım yesım hanımın recetesını kesınlıkle denıcem
ve umarım benımde halayım regl sonrası cekılıcek burda:)

yahu canım benim sen neden moralini bozdun ki ben senin kadar ilerlememiştim bile egzersizde sen tamamsın zaten daha ilerisi p..s denemesi bak kafiyeli oldum şiir de yazıyorum artık size benim en kalın aparatım 12 cm kalınlığındaydı ve 9 cm almıştım boydan.

reglden sonra hemen ilk baştan tekrarla yaptıklarını.yani ilk egzersizinde arka arkaya yap. ilk önce tek parmak sonra iki parmak sonra aparat dene zaten kalın aparatı da içinde bi yarım saat beklettin mi bitti işte. hemen sonrasında p..s denemesi yaparsan başarırsın inşallah. direkt denemeye hazırsan direkt de yapabilirsin. benim reglim uzun sürünce unutuyo vaji hatırlatıyom ben de ona :) bak parmak aldın, aparat da aldın diye :)

sen de anne olcakasın canım inşallah hepimiz anne olacağız.. reglim bitince denemek için sabırsızlanıyorum ben de :) kesinlikle bu bir iyileşme göstergesi

bence de bizden vaji profesörü alsınlar tıpta ders verelim bence

aparatı mı kıskanıyor benim eşim çok rahat o zaman, imternetten beraber aparat araştırdık gidip ben alayım dedi hatta ama şimdilik gerek görmüyorum ben, halledeceğim inşallah. açıp vajinanın yapısını inceledik neresinden aparat giriyor, zar nerede, ne oluyor diye. bunu da doktor önermişti. eşinin desteği önemli bence, onun da anlayışı gerekiyor kendi kendine halletmek daha zor, öyle de halledilir ama bazen ben kendim uğraşırken parmağımın ucunu bile sokamıyorum sinirlerim bozuluyor. akşam eşi,m sayesinde sakinleşiyorum o hallediyor. sakin sakin anlatmayı dene, onun desteğine ihtiyaç duyduğunu anlat. sonuçta bu sadece senin değil ikinizin sorunu. ben öyle söylüyorum bazen, bu ikimizin de sorunu diyorum, o zaman birlikte halledeceğiz. off reglim bitse bir an önce, çok korkuyorum başa dönerim diye.

kızlar ben de eş parmağı denerken 2 parmağa geçince çok zorlanacağımı düşünüp aparat hazırlamaya karar verdim ve eşimin dediği tek şey şudu
-ya.. aparat iyi olmaz bence.. gel biz parmağa devam edelim

o zaman anlamamıştım aparatı kıskandığını ama sonradan çok belli ediyordu.. benim parmaklarım dururken falan diye söylenip duruyordu

günaydın herkese!!! kızlar taze taze haber vereyim dedim,az önce vajinismusu yendimmmmmm!!!!!!!!!!

tebrik ederim canım darısı başımıza inşallahh...

ne güzel böyle haberleri okuyunca insana cesaret geliyor tebrik ederim canım Allah başka dert vermesin bizlerde yeeriz inşallah en kısa zamanda...

maşallah de bol bol.ne güzel ya hem seviniyorum hem imreniyorum bizim de o günlerimiz gelecek mi diye ama burdaki kızlar sayesinde daha ilk günden egzersize bile başlamadan inandırmıştım kendimi bu işin hallolacağına..inşallah fazla uzamadan olur.canım senin egzersiz dönemin ne kadar sürmüştü??merak ettim

bu arada kızlar bnm kullandığım kayganlaştırıcı hem pahalı hem de için de tek kullanımlık altı tüp var bi daha ondan almak istemiyorum önerebileceğiniz zararsız kayganlaştırıcılar var mı??medikal jel diye yazmıştı biri şimdi hatırlamıyorum ultrason jeli dedikleri o heralde.nereden alabilirim??

ultrason jeli canım. medikallerde satılıyor. onun dışında ben gittigidiyordan sipariş vermiştim. ordan da bakabilirsin.

Penis ile deneme yapan arkadaslar. kayganlastirici bas ucunuzda dursun ancak vajinusmusu da jelleride cikarabildiginiz kadar aklinizdan cikariniz. mümkün oldugunca vajinayi uyariniz hem siz hem esiniz.. yani biraz rahatca az cilginca ön sevisme yapiniz.

halen lazim oldugunu düsünürseniz jel takviyesi yapiniz.. ama duhul oncesi vajinayi iyice cildirtin :) oyle penisi alin.

Herkese basarilar.

Mastürbasyona sicak bakmasamda..

aparat la deneme yapan arkadaslar aparati denemeden once.. clitoris ve haz aldiginiz noktalari iyice uyarmadan aparati iceri ittirmeye kalkismayin. vajinanizin kaslarinin usul usulda olsa kasilmaya basladigini ve ic dudaklarin acildigi anakadar bekleyin..

vajinaya kulak vermek lazim onu izleyin.

basarilar herkese.. iyi aksamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…