- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #68.721
tüm yazdıklarını okudum ne guzel en bastan yenmıssın
şimdi kafamı vuruyorum o keske bende bastan kacmasaydım
burayı sureklı takıp edıyordum 2 3 yıl once ama egsersızlerı duyunca hemen kacıyordum
esımın yogunlugunu kullanıp bu seneye kadar kactım
ama bu son bır kac ayda tartısmalarımız benı egsersıze ıttı
pamuk copunu bıle alamıyorken su bır haftada bayagı yol katettım
esımle bugun bıle konusmayı denedım hemen yapalım dıyor egsersızde nekadar ugrastıgımı anlamak ıstemıyor
ama cok sukur bebek olayında anlasma sagladık enaz 2 ay kendımızı cınsellıge alıstırcaz daha dogrusu ben bı hakıkı gelın olayımda :)
bence once ıyıce cınsellıge alısıp sonra bebek dusunulmelı..
5 yıllık vajıyım ne kadar ustune zaman eklersek okadar sorun oluyor alısıyorsun kardes kardes yasamaya ( kadınlar da boyle oluyor )
onun ıcın burdan sureklı dıyorum dıcemde sakın kacmayın kızlar yolun basında bıranonce baslayın egsersıze
kesınlıkle yapmam sacma zatı oraya bır sey alabılsem bu p.. olurdu dıyordum
elım ayağım bosalarak panık atakla okuyordum burayı hep
ama egsersızn ılk gununu atlattınızmı gerısı gelıyor
mesela artık bacaklarım tıtremıyor actıgımda bunu yenmek ınanamıyorum
tabı daha p. denemesınde ne olcak bılmıyorum ama korkularımdan emın olmak bu sadece egsersızle oluyor
miss.figo her gun yarım 1 cm kalınlastırıp aparatı ılerlıyordum sımdı regl gırdı araya
ve korkum regl sonrası egsersızın basa dönmesı esım regl bıttıgı gıbı yapalım dıyor
kusura bakmayın sureklı uzun uzun yazıyorum 5 yıldır içime gömdüm sımdı boyle susamıyorum ...
dısarda benım gıbı kacanlrın olduğunu düşünce cok uzuluyorum...
ya kızlar az önce hevesli hevesli başladım gezersize dün iki parmak iki boğuma kadar alabiliyoken bugün sadece orta parmağım ittire kaktıra girdi.neden böyle oldu yaaa!!ben hergün biraz daha ilerletirim derkn bu ne şimdi??akşam kendimi sakinleştirip tekrar denicem dua edin nolur.
cnm oluyo bazen öyle,canını sıkma kendini rahatlatmaya bak sen,benim de olurdu aklımda başka şeyler varken ya da canım bişeye sıkılmışsa ben de motive olamıyodum bırakıyodum bi-iki saat sonra kendimi rahatlatıp öyle deniyodum,sen de öyle yap cnm,kendini rahatlatmaya bak
teşekkür ederim canım.ben de işlerimi hallettikten sonra kendimi sakinleştirip akşam bi daha denicem inş bu sefer olur.
okadar benzer seyler yasıyoruzkı aynı kıskanclıklar esımız begenmesın dıye guzel gıyınmemecnm haklısın,hepimiz aynı durumdayız benim de 3,5 sene oldu aynı şeyleri hepişmiz yaşadık,ben evlendiğimde bu sorunu yaşadığımda vajinismus kelimesini bile duymamıştım,internetten araştırıyodum ama kendime konduramıyodum,nasılsa olur herkes nasıl yapıyor ben vajinismus değilim diyodum,ama bu sırada hiç denemek bile istemiyodum,öyle böyle derken bu duruma geldim ,egzersizleri ben de biliyodum ama yapmıyodum geçen sene psikiyatriste gitmiştim o da parmak egzersizi vermişti,ama yapmadım ben,iki üç seans doktora gittikten sonra da bıraktım ve maalesef bugüne geldim,ben de burayı biliyodum iki sene önce üye olmuştum bikaç kere okumuştum burda yazılanları ama hiç üstüne varmamıştım,sonra da bi daha girmedim,neyse sonra bayramdan bir hafta önce tekrar araştırma yaparken buraya rastladım ,yeni şifre falan aldım ve bu sefer ciddi bi şekilde okumaya başladım,herkes benim gibiydi,kimse vajinin ne olduğunu,deliğinin yerini bile bilmezken başardım diyolardı,inanamadım okudum okudum sonra ben de sorular sormaya başladım,konuşmaya başladım ve hemen egzresizlere başlamaya karar verdim.serçe parmakla başladım ve allaha şükür şimdi penis kalınlığında aparattayım,kendime ben de kızıyorum iki sene önce bu topiğe girdiğimde neden okumadım neden yardım istemedim kızlardan diye,ama artık geriye de bakmanın bi manası yok 3yıl, 5 yıl her neyse,biz öğrendik mi bu işin nasıl yapılacağını,korkmamamız gerektiğini,bizim de diğer kadınlar gibi normal olduğumuzu o yüzden artık bundan sonrasına bakcaz canım,geçmişe hayıflanmanın bi manası yok artık,önümüze bakalım aşalım bunu ve güzel sağlıklı günler yaşayalım inş...
ya kızlar az önce hevesli hevesli başladım gezersize dün iki parmak iki boğuma kadar alabiliyoken bugün sadece orta parmağım ittire kaktıra girdi.neden böyle oldu yaaa!!ben hergün biraz daha ilerletirim derkn bu ne şimdi??akşam kendimi sakinleştirip tekrar denicem dua edin nolur.
cnm süper ya,hem de aparatsız ha,valla çok güzel,ben de merak ediyordum biz hep aparatla mı ilişkiye gircez diye,darısı başımıza inş
evet canım hiç canım acımıyor artık hiç korkmayın kızlar ne olur sıkın dişinizi bir kere girsin bi daha acımayacak söz
tüm yazdıklarını okudum ne guzel en bastan yenmıssın
şimdi kafamı vuruyorum o keske bende bastan kacmasaydım
burayı sureklı takıp edıyordum 2 3 yıl once ama egsersızlerı duyunca hemen kacıyordum
esımın yogunlugunu kullanıp bu seneye kadar kactım
ama bu son bır kac ayda tartısmalarımız benı egsersıze ıttı
pamuk copunu bıle alamıyorken su bır haftada bayagı yol katettım
esımle bugun bıle konusmayı denedım hemen yapalım dıyor egsersızde nekadar ugrastıgımı anlamak ıstemıyor
ama cok sukur bebek olayında anlasma sagladık enaz 2 ay kendımızı cınsellıge alıstırcaz daha dogrusu ben bı hakıkı gelın olayımda :)
bence once ıyıce cınsellıge alısıp sonra bebek dusunulmelı..
5 yıllık vajıyım ne kadar ustune zaman eklersek okadar sorun oluyor alısıyorsun kardes kardes yasamaya ( kadınlar da boyle oluyor )
onun ıcın burdan sureklı dıyorum dıcemde sakın kacmayın kızlar yolun basında bıranonce baslayın egsersıze
kesınlıkle yapmam sacma zatı oraya bır sey alabılsem bu p.. olurdu dıyordum
elım ayağım bosalarak panık atakla okuyordum burayı hep
ama egsersızn ılk gununu atlattınızmı gerısı gelıyor
mesela artık bacaklarım tıtremıyor actıgımda bunu yenmek ınanamıyorum
tabı daha p. denemesınde ne olcak bılmıyorum ama korkularımdan emın olmak bu sadece egsersızle oluyor
miss.figo her gun yarım 1 cm kalınlastırıp aparatı ılerlıyordum sımdı regl gırdı araya
ve korkum regl sonrası egsersızın basa dönmesı esım regl bıttıgı gıbı yapalım dıyor
kusura bakmayın sureklı uzun uzun yazıyorum 5 yıldır içime gömdüm sımdı boyle susamıyorum ...
dısarda benım gıbı kacanlrın olduğunu düşünce cok uzuluyorum...
canım haklısın erteledikce buyuyor sorun ve kalıplasıyor resmen. korkulacak bişi olmadıgını solemek istemiyotum cunku bu gercekten cocuk kandırır gibi bişi yok diyip gecistirmek oluyor her ne kadar korulacak bişi olmasada insan bunu bilemiyor ancak yasadıgı zman anlıyor ve bumuymus diyor..regl den sonra ne durumda olunur bende merak etmiştim egzersizde ama inanın degisen hiç birsey olmuyor..bendemeiştim ve yasadım ..birde bu konu aslında psikolojik oldugu için egzersizde aparatın girebildigine beyni alıstırmak var ama birde bi taraftan insan kendini artık hazırım olursa olur olmazsa egzersize devam diyerek alıstırmalı.. ve bu egzersizi gorev gibi bilmemeli bence.. esinle beraber yapmalısınız hatta.. sanki onse.me gibi olursa sende rahat olursun ve hemen sonrasında eger hazırsan denemeye de gecebilirsiniz. ps de ne kemik ne bişi var bu yuzden inanın oyle korulacak bişi olmuyor gercekten ama insallah yasadıgınızda anlic aksınız..bu aslında erteleme hastalıgı ve esni itme hastalıgı biliyorsunuz ki.. bu yuzden lutfen bu konusa biklinclenelim ve artık ertelemeyelim..
tebrıkler nazar değmesin her gün bir mezun verıyoruz oley
cok tesekkur ederım motıvasyonun ıcın
sımdı egsersızden geldım ama moral sıfır
cunku egsersız esnasında regl oldugumu anladım
dun 11 cm kabul edıp 12 cm zorlanıyordum dıyordum ya
bugun 12 cm alısmıstım 12.5 denedım bayagı tam ona alıstım 13 cm denıyordumkı regl
ama su bır gercek 12 cm yukarsı cok zorluyor ne guzel alısıcaktım evde mısafır var yatılı
salonun kapısını kapayıp carsafla kapı camını örttüm sehpayıda kapıya dayadım kılıtı yok
bu kadar zor sartlarda esımden gızlı bıde off egsersız yap erkenden regl ol
eskıden reglken fecı sevınırdım rahatım dıye ama ılkdefa uzgunum bugun bunu burda bır arkadas daha dedı
demekkı bız ıyılesıyoruz artık kacmıyoruz :)
canım esımden dırek destek beklemıyorum burda yazılanları anlatmaya basladıgımda kızdı
anlamıyor yada egsersız ona iğrenç gelıyor ne zaman anlatmak ıstesem tuhaf olup konuyu kapıyor
bana 1 2 hafta muhlet verse egsersız ıcın bu ara ıs yogunlugu ve ust uste mısafır telası onun ıcın ustelemedı
ama regl sonrası yıne tepemde olcak ben enaz 14 15 cm cıkmak ıstıyorum deneme oncesı
bu arada bugun boydan 13 cm alabıldım kı aparat asagı dogru endende 13 cm :)
ne guzel ılerlıyordum
ama dedıgın gıbı regl sonrası kanallar acıksa belkı dırek deneme bıle yapılabılır
ah artı kaynalara bakıp hamıle olcam bende anne olcam dıyorum sırıtarak:)
regl sonrakı denemenı 4gozle beklıyorum bıze yaz olurmu :)
mavıaraba canım bende ıc dudak vajı delıgı hıc bırsey bılmıyordum burası sayesınde öğrendım :)
zamanla bak aytutulması gıbı bızde hoca olup burdan tıpa kadın doğum uzmanı gönderıcek bılgıye sahıp olucaz :)
esım hadı yapalım dedıgnde eskısı gıbı elım ayagım boşalmıyor aksıne kendıme guvenıyorum
aparatıma bakıp bunu basardı ısem kesınlıkle yaparım dıyorum
benım tepkım esıme yıne konuyu acmayı denedım ve anladımkı o aparatı kıskanıyor
onu denemenı ıstemıyorum dıyınce sok oldum benım derdım bu hastalıktan kurtulmak
yoksa napıyım aparatı evlıyım esım var kı zevk bıle almıyorum ama ıste erkekler off
ben esımden kendı parmagıyla denemesını ıstedım sert tepkı verdı yanı esım 5 yılın acısını cıkarıyor benden
keske bıraz daha anlayısını kullansa ama hakettım bunu onun ıcın ona rağmen tek basımada olsa yenıcem
regl araya gırmesı kötü oldu ama bıttıgı gıbı aynen tam gaz devam
egsersızı duzenlı kacmadan yapınca ınsan basarıcagına ınanıyor doktora ıhtıyac bıle duymuyor
ıyıkı burda sızlerı dınledım doktora gıtmedım yesım hanımın recetesını kesınlıkle denıcem
ve umarım benımde halayım regl sonrası cekılıcek burda:)
günaydın herkese!!! kızlar taze taze haber vereyim dedim,az önce vajinismusu yendimmmmmm!!!!!!!!!!
Sonunda ben de başardım....Korkulacak hiç bir şey yokmuş....
daha önceden de yazmıştım buraya yenı evlıyız 2 aylık falan. Bugune kadar ılıskıye gırememıstık ben cesıtlı cozumler arıyordumkorkuyordum. acıyacak dıye kasıyordum kendımı. doktora gıttım fızyolojık olarak hıc bır sorun olmadıgını soylemıstı. anestol ve pasıflora vermıstı. bır kac kez kullandım ama gene korktum. tam o asamaya gelıcne ertelıyorduk..
ve dun gece.....
emla almıstım burda da okumustum arkadaslarımdan da duymustum bu kremı dun gece cesaretımı topladım yeter artık olsun bıtsın dedım egzersız falan da gerek yok dırek bıtsın dedım bugune kadar da sadece bır kere anestol kullandıgımda uyusmustu orta paramagımı sokmustum sonra hıç denememıstık.
dun gece bıraz alkol aldım kafam guzel olsun bır de bunu deneyeyeım dedım en son care. emlayı surdum acık bır sekılde bekledım yarım saat falan hafıf uyustu. on sevısmeden sonra esım parmagıyla denedı ve hıc bır sey hıssetmedım acımadı kasmadım hafıf kırmızı geldı cok sevındım ve son esım p...nı denedı hafıfce ıttık ve gırdı tamamen kırmızı geldı o kadar sevındım kı anlatamam tabı hıc bır sey hıssetmedım ben.gece boyunca bıraz geldı sabah da ama sımdı gectı. cok sukur bıttı artık korkulacak bır sey hıc yokmus. hıc korkmaya falan gerek yokmus. belkı uyustugundan belkı de azcık alkolun etkısıyle oldu ama oldu bıttı sonucta. ondan sonra bugun denemedık bu denememde sadece vazelın surucem heralde ılkınden sonra da acımaz . ılkınde uyusuktu hıssetmedım acımadı hafıf yanma oldu o da sanırım emma olabılır ıcıne ıyıce surmustum.azcık da vazelın surmustum. bakalım bır sonrakınden neler olacak. hıc korkmayın ben yaptıysam herkes yapar.egzersızsız yaptım bıttı bosuna korkmusum ben((
merhaba kızlar. dün akşam ikinci kez denedik. hemde hiç aparatla açmadım. direkt p..s ile yaptık.
hiç kasmadım kendimi rahat bıraktım. bir damla kayganlaştırıcı kendime. bir damla p..s e sürdüm.
çok rahat bir şekilde girdi. sabah uyandığımda çamaşırımda 3 4 damla pembemsi kırmızı vardı. adet dönemim yakın o sanıyorum ama baktım bu saat oldu başka bi şey gelmedi. sanırım kızlık bu defa gitti. darısı hepinize inşallah.
bu arada kızlar bnm kullandığım kayganlaştırıcı hem pahalı hem de için de tek kullanımlık altı tüp var bi daha ondan almak istemiyorum önerebileceğiniz zararsız kayganlaştırıcılar var mı??medikal jel diye yazmıştı biri şimdi hatırlamıyorum ultrason jeli dedikleri o heralde.nereden alabilirim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?