Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gerçekten jeller çok pahalı, ben de o konuda sıkıntı çekiyorum. farklı bir kremle falan hallolsa hiç almayacağım ama bilemiyorum ki ucuz bir yöntemi var mı? eskiler zeytin yağı kullanıyormuş ama bana çok itici geldi yağ kullanmak :S

canım ultrason jeli kullanabilirsin ben aldım 1 lt. 3-5 tl arasında değişiyor. su bazlı olduğu için bi zararıda yok.

oyle yapıca canım bastan egsersıze baslıcamda esım muade edıp beklemıcek hemen denıyelım ıstıcek bakalım
regl olmaya uzgun olmak bıtmesnı beklemek keısnlıkle ıyılesıyoruz canım :)

canım esım kesınlıkle egsersızde yanımda olmak ıstemıyor ona ıtıcı gelıyor galıba
bende gergınlık yasamak ıstemedıgmden zorlamıyorum onu kendı kendıme rahatım basarıcam boyle motıve edıyorum

demek tek kıskanan benım esım değilmiş

kesınlıkle katılıyorum ıkı mesajınızda ben ılk egsersızımde ne krem ne prezer.. hıc bır sey yoktu
oyle basladım sonrakı gun krem prezer aldım sımdı onlarsız olamaz dıye dusunuyorum bagımlılık gıbı oldu
Allahtan emla kremı falan denemedım zamanla kayganlasıtırjı jelıde bırakırım ınsallah
ılk egsersıze baslarken bana tavsıye edılende analttıgnız gıbıydı kendı kendını uyarmak dogal ıslaklık ve hayal gucu
bununla egsersız yapmak en ıyısı ama ıste ılla tutuncak bırsey arıyoruz emla jeller gıbı

bır tanıdıgım ılk gecesınde zeytınyağı sürmüştü en ıyısı bu demsıtı ve cok rahattı sabahı bır dolu mısafır ağırladı :)
ben okeyın jelıne alıstım bırde bır nohut tanesı kadar bıle surmuyorsun ya onunla ıdare ederım dıyorum zamanlada bırakıcam inşallah
bırakmaya motıve olalım arkadaslar dogal herkesın yasadıgı ılıskı seklıne döneriz inşallah hepımız...

ah be kızçelerrrrrrrr mantar oldum dıye dr fıstık buyuklugunde fıtıl werdı:94::94: anammmmmm ne zor onu yerlestırmek kuru kuru oysa pe..s cok daha acısız we rahat korkmayın nolurrrrrrrrrrr

Kızlar egzersizimi yaptım ama ancak fırsat bulup girebildim.. iki parmak kalınlığında aparatla çalıştım, bugün kalınlaştırmıcam dedim,çünkü çok ara vermiştim.. sindire sindire gitmeye karar verdim.. ben hep acele ettiğimden bitiremedim çünkü.. aparatın nerdeyse tamamını içime alıp gitgel yaptım.. çıkarıp tekrar aldım birkaç kez.. sonra da içime yerleştirip bekledim, son zamanlarda yapmaya karar verdiğimiz metodu uyguladım yani.. güzel birşey geldi aklıma: aparatı içimde bekletirken sağa sola hareket ettirdim zar genişlesin diye.. hiç çıkarmadan sürekli o şekilde hareket ettirdim girişi esnetmeye çalıştım.. hiç yanma olmadı. aparatı içerde bi sağa bi sola hareket ettirmek giriş kısımdaki hassasiyeti azaltıyor gibi geldi bana, size de tavsiye ederim.. giriş kısımda gıdıklanma:) gibi tuhaf bi hassasiyet oluyor ya ondan bahsediyorum..

bugün egzersiz yapmadım neden bilemiyorum kızlar ama bende bi isteksizlik var 2 gündür çok sıkıldım artık bitsin bu işkenceee

ben haziran sonunda doktora gittim. aparatları verdi. bir hafta yaptım. sonra bıraktım. ramazan araya girdi. ramazan bitti. bayramdan bir hafta önce sıkı çalışmalara başladım öyle oldu.

okey kayganlaştırıcı jel aldım 10 tl

canım çok ama çok sevindimm ikincinin de sorunsuz olmasına Rabbim devamını getirsin..

barışmanıza sevindim canım. başarmanı diliyorum inşallah en kısa zamanda olacak

Allah razı olsun tatlım..

canım sağolasın.. yenmen çok yakın bence tatlım, sabret biraz daha..

cnm barışmana çok sevindim,oluyo böyle problemler maalesef hepimizin evliliğinde,moralin de düzelmiş,egzersizlere tam hızla devam cnm.kolay gelsin

İnşallah en azından yenene kadar hiç kimse tartışmasın artık canım ya.. egzersiz yapası gelmiyor o zaman insanın.. devam ediyorum tatlım egzersizlere deiğin gibi.. sana da kolaygelsin..

alem adammış seninki aytutulması güldürdün beni..

ultrason jeli canım. medikallerde satılıyor. onun dışında ben gittigidiyordan sipariş vermiştim. ordan da bakabilirsin.

bende ilk başta utanırım diye internetten araştırdım. aynısı okey jel 29 tl. ama ben eczaneden 10 tl ye aldım. utanmayın kızlar çekinecek bir şey yok. bunu sadece vajinismuslular kullanmıyorki

ben haziran sonunda doktora gittim. aparatları verdi. bir hafta yaptım. sonra bıraktım. ramazan araya girdi. ramazan bitti. bayramdan bir hafta önce sıkı çalışmalara başladım öyle oldu.

ne güzel maşallah çok uzatmadan halletmişsin.ben adımı gelinler listesine yazdırdım ama bugünkü durum moralimi bozdu.olmicak anlamında değil fakat sanırım ilk günden fazla ümitlenip uçtum şimdi hemen yapabilicekmişim gibi gelmiyo

arkadaşlar cem keçe nin kitabını elinde bulunduran var mı??kitabı almak istiyorum fakat nasıl alırım bilmiyorum utanırım ben alırken.

canım hiç çekinme eğer bulabileceğin bi yer varsa, ben bütün kitapçılara sordum bulunduğum yerde ama bulamadım. sanırım internetten bulabiliriz

canım okuyorum ama ben mi yazıyorum diye düşündüm
aynen bende kullanıcı adımıda şifremide unuttum 3 sene önce açmıştım parmak egzersizlerini gördüğümde oo ben onları yaptım deyip bırakmışım kk yı
ama ilk gittiğm prf beni alttan muayene etmeye çalışınca biit benim psikolojim hatta benimle ilgilenen bu egzersizleri veren psikiyatri dr dediki hocam bu kadar zorlamasaydınız sadce bi sıkıntı varmı diye baksaydınız dedi tabii bitti devam etmedim başka dr başka dr lar derken artık yoruldum devam edemiyorum 5 yılı devirdik artık. hala bile en tembel benim burda yapıyorum ertesi gün canım istemiyo sıkılmışım artık bide eşimde parmağını dene diyorum iyice bi hallet ondan sonra diyo bakmıyo bile bana yaparken egzersiz sadce hergün soruyo yapıyomusun diye ee tek başımayım yani egzersizleri yaparken ama burdaki kızlar sağolsun yapamadığım zaman bile eşim değil kızlar moral veriyo ama zannediyorum kia artık güvenim geldi p..s alabilirim gibi geliyo kafamda hiçbişey yok artık sanki ama eşimde bi sıkıntı çıktı p..s ucu bembeyaz olmuş dokunamıyo su toplamış heralde dr gidicez 2 gün sonra ondanda p..s denyemiyorum ama kafamda olmuyacak gibi gelmiyo artık inş tabii bide sanki 2 ay sonra hamile kalcakmışım gibi geliyo inşşşşşşşşşşşş
şu an sadce orta parmak ve mum ama mumu az alabiliyorum içeri sert geldi p..vatifle tabii

inş bende senin gibi yazabilirim aylar sonra hiç çıkmıcam burdan ve herkese bu konudan yardımcı olucam inşş tabii benim ki bi bitsin :26::26::26::26::26::26::26:

arkadaşlar cem keçe nin kitabını elinde bulunduran var mı??kitabı almak istiyorum fakat nasıl alırım bilmiyorum utanırım ben alırken.

Canım Cem Keçe nin kitabını bende almıştım,D&Rdan..O zaman bende çekinmiştim ama utanma,utanılacak birşey yok...ben kendim bulamayıp orada çalışan satış danışmanına sormuştum.Birde görünmesin diye sardırdım ama şimdi düşünüyorumda nereden bileceklerki kitabın içeriğini..yada netten sipariş verebilirsin..

nazlıcım Allah kolay doğum versin günün çok az kalmış. ne güzel bebişini sağlıkla al kucağına inşallah. darısı bizimde başımıza. benim eşimde bebek istemeye başladı

sakın arkadaşım devam et bendeki sıkıntıyı da biliyosun bi kere yaptım bidaha yapamadım yok kaç gün gidiyorum geliyorum canım istemiyo kaçıyorum açıyorum okuyorum ama bugün kalsın aman ya boşver elbet yaparım heralde bi gün dedim
dün afedersiniz ama p..o izledim ne yapayım bide iyice bakıyorum nasıl açılıyo diyee oo kafamdakilerin hepsi bitti millet zevkinde biz de acıyo mu diye düşünürken zaman akıp geçiyooo
benim eşimde problem çıktı canım p...s ucu iltihap olmuş heralde dr gitcez bakalım çarşamba günü
ben oyüzden de denyemiyorum diyede istemedim kaç gündür dün parmağımı çok rahat alıyorum artıkk o çocuk oyuncağı gibi geliyo jel bile sürmüyorum p...tifin kendi jeli yetiyo parmağımın tamamını almaya 2 parmak zor geldi mumuda 4 cm anca aldım ama olsun artık girişi bana zor gelmemye başladı daha rahat kafam
sakın kendini rahatlat kafamda sorunlar vardı benim ondan olmuş şimdide aparat hazırladım mumu sardım pamuğa yarın onu denicem sakın arkadaşım ne olur pes etme biliyosun zaman böyle böyle geçiyo bende artık rabbimdenistiyorum inş şu tamamen bi bitsin ama artık hiç korkmuyorum korkum gitti ama p..s denyemiyorum denesem anlcam ne durumdayım diye
biliyosun hep hevesli başladık sonra biraz söndü hevesimiz ama sakın sönmesin seninle hep aynı duyguları yaşadık ben umutsuzken sen dürttün beni sakın dedin şimdide sen sakın pes etmek yok önce kendini rahatlat yeter ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…