- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #68.741
gerçekten jeller çok pahalı, ben de o konuda sıkıntı çekiyorum. farklı bir kremle falan hallolsa hiç almayacağım ama bilemiyorum ki ucuz bir yöntemi var mı? eskiler zeytin yağı kullanıyormuş ama bana çok itici geldi yağ kullanmak :S
oyle yapıca canım bastan egsersıze baslıcamda esım muade edıp beklemıcek hemen denıyelım ıstıcek bakalımyahu canım benim sen neden moralini bozdun ki ben senin kadar ilerlememiştim bile egzersizde sen tamamsın zatendaha ilerisi p..s denemesi bak kafiyeli oldum şiir de yazıyorum artık size benim en kalın aparatım 12 cm kalınlığındaydı ve 9 cm almıştım boydan.
reglden sonra hemen ilk baştan tekrarla yaptıklarını.yani ilk egzersizinde arka arkaya yap. ilk önce tek parmak sonra iki parmak sonra aparat dene zaten kalın aparatı da içinde bi yarım saat beklettin mi bitti işte. hemen sonrasında p..s denemesi yaparsan başarırsın inşallah. direkt denemeye hazırsan direkt de yapabilirsin. benim reglim uzun sürünce unutuyo vaji hatırlatıyom ben de ona :) bak parmak aldın, aparat da aldın diye :)
sen de anne olcakasın canım inşallah hepimiz anne olacağız.. reglim bitince denemek için sabırsızlanıyorum ben de :) kesinlikle bu bir iyileşme göstergesi
bence de bizden vaji profesörü alsınlar tıpta ders verelim bence
canım esım kesınlıkle egsersızde yanımda olmak ıstemıyor ona ıtıcı gelıyor galıbaaparatı mı kıskanıyorbenim eşim çok rahat o zaman, imternetten beraber aparat araştırdık gidip ben alayım dedi hatta ama şimdilik gerek görmüyorum ben, halledeceğim inşallah. açıp vajinanın yapısını inceledik neresinden aparat giriyor, zar nerede, ne oluyor diye. bunu da doktor önermişti. eşinin desteği önemli bence, onun da anlayışı gerekiyor kendi kendine halletmek daha zor, öyle de halledilir ama bazen ben kendim uğraşırken parmağımın ucunu bile sokamıyorum sinirlerim bozuluyor. akşam eşi,m sayesinde sakinleşiyorum o hallediyor. sakin sakin anlatmayı dene, onun desteğine ihtiyaç duyduğunu anlat. sonuçta bu sadece senin değil ikinizin sorunu. ben öyle söylüyorum bazen, bu ikimizin de sorunu diyorum, o zaman birlikte halledeceğiz. off reglim bitse bir an önce, çok korkuyorum başa dönerim diye.
demek tek kıskanan benım esım değilmişkızlar ben de eş parmağı denerken 2 parmağa geçince çok zorlanacağımı düşünüp aparat hazırlamaya karar verdim ve eşimin dediği tek şey şudu
-ya.. aparat iyi olmaz bence.. gel biz parmağa devam edelim
o zaman anlamamıştım aparatı kıskandığını ama sonradan çok belli ediyordu.. benim parmaklarım dururken falan diye söylenip duruyordu
Penis ile deneme yapan arkadaslar. kayganlastirici bas ucunuzda dursun ancak vajinusmusu da jelleride cikarabildiginiz kadar aklinizdan cikariniz. mümkün oldugunca vajinayi uyariniz hem siz hem esiniz.. yani biraz rahatca az cilginca ön sevisme yapiniz.
halen lazim oldugunu düsünürseniz jel takviyesi yapiniz.. ama duhul oncesi vajinayi iyice cildirtin :) oyle penisi alin.
Herkese basarilar.
Mastürbasyona sicak bakmasamda..
aparat la deneme yapan arkadaslar aparati denemeden once.. clitoris ve haz aldiginiz noktalari iyice uyarmadan aparati iceri ittirmeye kalkismayin. vajinanizin kaslarinin usul usulda olsa kasilmaya basladigini ve ic dudaklarin acildigi anakadar bekleyin..
vajinaya kulak vermek lazim onu izleyin.
basarilar herkese.. iyi aksamlar.
gerçekten jeller çok pahalı, ben de o konuda sıkıntı çekiyorum. farklı bir kremle falan hallolsa hiç almayacağım ama bilemiyorum ki ucuz bir yöntemi var mı? eskiler zeytin yağı kullanıyormuş ama bana çok itici geldi yağ kullanmak :S
avatarındakı gulumseme gıbı gulumsuyorum :)
acımıcak sözmühanı kucuk cocukları kandırırlar ya ay cok tatlısın ya:)
ben de öyleyim bugün egzersizde moralim bozulduğu için akşam bi daha denemedim.denicektim halbuki...neyse artık yarın dinç bi kafayla yapıcam.bugün egzersiz yapmadım neden bilemiyorum kızlar ama bende bi isteksizlik var 2 gündür çok sıkıldım artık bitsin bu işkenceee
maşallah de bol bol.ne güzel ya hem seviniyorum hem imreniyorum bizim de o günlerimiz gelecek mi diye ama burdaki kızlar sayesinde daha ilk günden egzersize bile başlamadan inandırmıştım kendimi bu işin hallolacağına..inşallah fazla uzamadan olur.canım senin egzersiz dönemin ne kadar sürmüştü??merak ettim
bu arada kızlar bnm kullandığım kayganlaştırıcı hem pahalı hem de için de tek kullanımlık altı tüp var bi daha ondan almak istemiyorum önerebileceğiniz zararsız kayganlaştırıcılar var mı??medikal jel diye yazmıştı biri şimdi hatırlamıyorum ultrason jeli dedikleri o heralde.nereden alabilirim??
merhaba kızlar. dün akşam ikinci kez denedik. hemde hiç aparatla açmadım. direkt p..s ile yaptık.
hiç kasmadım kendimi rahat bıraktım. bir damla kayganlaştırıcı kendime. bir damla p..s e sürdüm.
çok rahat bir şekilde girdi. sabah uyandığımda çamaşırımda 3 4 damla pembemsi kırmızı vardı. adet dönemim yakın o sanıyorum ama baktım bu saat oldu başka bi şey gelmedi. sanırım kızlık bu defa gitti. darısı hepinize inşallah.
barışmanıza sevindim canım. başarmanı diliyorum inşallah en kısa zamanda olacak
cok sevındım akay sorununuzu atlatmanıza
bende hep ruyamda esım baska kadına bakıyor görüyorum uyanınca gercekmıs gııb esımle kavga edıyorum
bu gecede yıne kötu bır ruya gordum off su vajı bılınc altımıza oyle oyunlar oynuyorkı ...
gereksız yere tartısmalar olaylar...
cnm barışmana çok sevindim,oluyo böyle problemler maalesef hepimizin evliliğinde,moralin de düzelmiş,egzersizlere tam hızla devam cnm.kolay gelsin
kızlar ben de eş parmağı denerken 2 parmağa geçince çok zorlanacağımı düşünüp aparat hazırlamaya karar verdim ve eşimin dediği tek şey şudu
-ya.. aparat iyi olmaz bence.. gel biz parmağa devam edelim
o zaman anlamamıştım aparatı kıskandığını ama sonradan çok belli ediyordu.. benim parmaklarım dururken falan diye söylenip duruyordu
ultrason jeli canım. medikallerde satılıyor. onun dışında ben gittigidiyordan sipariş vermiştim. ordan da bakabilirsin.
ben haziran sonunda doktora gittim. aparatları verdi. bir hafta yaptım. sonra bıraktım. ramazan araya girdi. ramazan bitti. bayramdan bir hafta önce sıkı çalışmalara başladım öyle oldu.
arkadaşlar cem keçe nin kitabını elinde bulunduran var mı??kitabı almak istiyorum fakat nasıl alırım bilmiyorum utanırım ben alırken.
canım hiç çekinme eğer bulabileceğin bi yer varsa, ben bütün kitapçılara sordum bulunduğum yerde ama bulamadım. sanırım internetten bulabiliriz
slm arkadaslar
bende bu topicte cok cok eskilerdenim
ne zamandir girmiyordum bi goz atim dedim ama yazmadan edemedim
senelerce vajinusmus problemi yasadiktan sonra burdaki arkadaslarin sayesinde 8 kasim 2009 da yendim
hatta sizin icin 300 kusuruncu sayfalardan basari hikayemide bulup ekledim
ne olur pes etmeyin vazgecmeyin ertelemeyin
yasadiginiz seylerin bir cogunu belki biraz eksigini belkide cok cok daha fazlalarini yasadim
gecmis sayfalari okuyun, deneyimlerden faydalanin cok faydasini goreceksiniz
Rabbim hepinize sifa versin, kimseciklere anlatilamayan, paylasilamayan bu derdi dunya uzerinde ceken kimse kalmasin insallah ..
evet ne guzel tespit etmissin arkadasim benimle birlikte yenen arkadaslarin hepsinin bebisi kucaginda
bende bir zamanlar asla bir bebek sahibi olamadan olup gidicem kaderim buymus diyordum, bir bebegin hayalini bile kuramiyordum
biraz goz attimda o zamanki yazdiklarima ne kadar caresizmisim ne kadar umutsuzmusum
ben 5 seneden sonra vajinusmusu yendim
yendigim gece yani 8 kasimda hamile kalmisim
25 kasim 2009 da bebisim olacagini ogrendim 27 kasimda kurban bayramiydi
bayram sabahi herkese mujde verdik inanilmaz bir seneydi 2009 benim icin 1 ayin icinde rabbim 2 kez sevindirmisti beni
bir zamanlar hayallerini bile kuramadigim bebis suan minicik elleri minicik ayaklariyla askimiza ask nesemize nese evime huzur katiyor
cok uzattim kizlar kusura bakmayin
sormak istediginiz, paylasmak istediginiz bir sey olursa lutfen cekinmeyin
arkadaşlar cem keçe nin kitabını elinde bulunduran var mı??kitabı almak istiyorum fakat nasıl alırım bilmiyorum utanırım ben alırken.
Canım Cem Keçe nin kitabını bende almıştım,D&Rdan..O zaman bende çekinmiştim ama utanma,utanılacak birşey yok...ben kendim bulamayıp orada çalışan satış danışmanına sormuştum.Birde görünmesin diye sardırdım ama şimdi düşünüyorumda nereden bileceklerki kitabın içeriğini..yada netten sipariş verebilirsin..
ne güzel maşallah çok uzatmadan halletmişsin.ben adımı gelinler listesine yazdırdım ama bugünkü durum moralimi bozdu.olmicak anlamında değil fakat sanırım ilk günden fazla ümitlenip uçtum şimdi hemen yapabilicekmişim gibi gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?