Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sakın arkadaşım devam et bendeki sıkıntıyı da biliyosun bi kere yaptım bidaha yapamadım yok kaç gün gidiyorum geliyorum canım istemiyo kaçıyorum açıyorum okuyorum ama bugün kalsın aman ya boşver elbet yaparım heralde bi gün dedim
dün afedersiniz ama p..o izledim ne yapayım bide iyice bakıyorum nasıl açılıyo diyee oo kafamdakilerin hepsi bitti millet zevkinde biz de acıyo mu diye düşünürken zaman akıp geçiyooo
benim eşimde problem çıktı canım p...s ucu iltihap olmuş heralde dr gitcez bakalım çarşamba günü
ben oyüzden de denyemiyorum diyede istemedim kaç gündür dün parmağımı çok rahat alıyorum artıkk o çocuk oyuncağı gibi geliyo jel bile sürmüyorum p...tifin kendi jeli yetiyo parmağımın tamamını almaya 2 parmak zor geldi mumuda 4 cm anca aldım ama olsun artık girişi bana zor gelmemye başladı daha rahat kafam
sakın kendini rahatlat kafamda sorunlar vardı benim ondan olmuş şimdide aparat hazırladım mumu sardım pamuğa yarın onu denicem sakın arkadaşım ne olur pes etme biliyosun zaman böyle böyle geçiyo bende artık rabbimdenistiyorum inş şu tamamen bi bitsin ama artık hiç korkmuyorum korkum gitti ama p..s denyemiyorum denesem anlcam ne durumdayım diye
biliyosun hep hevesli başladık sonra biraz söndü hevesimiz ama sakın sönmesin seninle hep aynı duyguları yaşadık ben umutsuzken sen dürttün beni sakın dedin şimdide sen sakın pes etmek yok önce kendini rahatlat yeter ne olur

ben gıtgelde bıraz zorlanıyorum dedgın yontemı ılıskıden once yapmalı aslında oyle yapıp bır saat falan aparatıda ıcte tuttunmu artık sonuc garantı :)
ben usteymıs gıbı aparatı alınca cok rahatım kızlar hep dıyordu ya ustte olunca daha rahat dıye gercekten dogruymus

bugün egzersiz yapmadım neden bilemiyorum kızlar ama bende bi isteksizlik var 2 gündür çok sıkıldım artık bitsin bu işkenceee
nazcım erteleme hastalıgımza kapılma sen yapmaz ısen egsersızını nasıl ılerlıceksın guvenın nasıl gelıcek
ıskenceden kurtulmanın tek yolu canımm

ben de öyleyim bugün egzersizde moralim bozulduğu için akşam bi daha denemedim.denicektim halbuki...neyse artık yarın dinç bi kafayla yapıcam.

canım sende ne olursa olsun kacma egsersızınden ben bak mısafır varkan saat sabahın 5 de egsersız yaptım
kararınızı verın ve bu karanı hıc bırseyın bozmasına ızın vermeyın kızlar

nazlıcım Allah kolay doğum versin günün çok az kalmış. ne güzel bebişini sağlıkla al kucağına inşallah. darısı bizimde başımıza. benim eşimde bebek istemeye başladı

Amiiin canım,inşallah...O kadar heyecanlıyımki anlatamam,doğuma iyice yaklaştık artık geldi gelecek diyoruz...Burada egzersiz yapan,çaba gösteren bütün arkadaşlarımın birgün bunu tadacağını düşünüyorum..Erkekler daha istekli oluyor sanırım bebek konusunda,benim eşimde öyleydi..darısı sizlerin başına inşallah,canııım...

paticim sende öylesin. ben inanıyorum ilk haber alacağımız gelinlerimizden biride sen olacaksın inşallah :92:
amin canım inşallah
canım çok ama çok sevindimm ikincinin de sorunsuz olmasına Rabbim devamını getirsin..

canım sağolasın.. yenmen çok yakın bence tatlım, sabret biraz daha..

..

Allah soyletmıstır inşallah kızlar sizi regl bıtmesını 4 gözle beklıyorum ınanıyorum basarıcam
olmadımı ozman egsersıze devam yınede basarıcam inşaAllah

ben 30 eylulu hıc aklıma getırmıyorum sende getırme hazır hıssetıgız an basarıcaz ınanıyorum burdan cok gelın cıkıcak
topık acılalı berı bu ay rekor kırıcak gleın sayısında :)
olumlu düşün bakımmm :)

elımı karnıma koyuyorum bebek hayal edıyorum ve ederkende artık hayal degıl :)
ınanıyorum basarıcam olucak ama oncesı 1 2 ay esımd eıkna oldu kendımıze ayırıcaz
senın gıbı ınsallah bende hamılelık dönemimde burda herkese destek olucam
bızlere duaların ıcın cok sağol
kızlar umitsizlik yok egsersıze baslamak bıle tedavının yarısı bız o yolu kat ettık

haklısın canım pes etmemek lazım.ama yaptığın şeyi yapamamak başa dönmek insanın feci şekilde asabını bozuyo.aynı yer aynı aparat neden olmuyo diyosun ve bu sefer daha çok kasıyosun.dediğim gibi bugün olmadı ama yarın tekrar denicem ve bu sefer bayağı uğraşıcam girmesi için.sağol desteğin için sen nasılsın?? sanırım toparlamışsın kendini.

paticim geçmişi okuyorum arada bugüne bakıp cevap yazıyorum.senin ilk başladığın zamanları okudum az önce dedim nereden nereye.bi insan beyni ne kadar güçlü.yapıcam dedimi yapıyo yapmicam deyince mümkünatı yok milim kıpırdayamıyosun...

inşallah canım bende bu ay yada en geçççç ekimde bu durumdan kurtulmak istiyorum. ocak şubata kadar kilo verip hemde biraz ilişkiye alıştıktan sonra bebiş çalışmalarına başlamak istiyorum. inşallah Rabbim herkese istediği zaman versin bebişlerini ve benim bebişimide... hepimiz hamiş olalım kurtulduktan sonra

olacak tabiki canım,olmaması için hiçbir sebep yok..bizimde herkes gibi bir vajimiz var,sadece fazla hassasız ve abaratılarak anlatılan hikayelere çok takılmışız...Yoksa başka hiçbir sorunumuz yok...Aynen bende eşimle anlaşma yapmıştım ve iki ay sonra korunmasız ilk denememizde hamile kaldığımı öğrendim.Şimdi aynı şeyleri sizler için düşünüyorum..Buradaki herkes birgün bunu başaracak ve bebek sahibi olacak inşallah...

Kendini olacağına hazırladıysan bu iş bitmiştir,canım...Yakında başarı haberini alırız,ben sana söyleiyeyim..bende arada terreddüt ederdim ama sonra kendime gelirdim..Ne aşamadan ne aşamalara geldim diye,şimdi bebeğimi kucağıma alacağıma inanamıyorum..Sende hayırlısıyla bundan kurtulacaksın ve Rabbim en hayırlı zamanda verecek bebişini,inşallah...Herkes hamiş olacak,vaji topiği yine nüfus patlamasına tamgaz devam edecek..

yapabileceğine inan canım ümidini hiç yitirme.

alkol derken ne aldınız acaba ne olur banada yardım edin hala başaramadım bıktım artık

Kızlar dun yıne cesaretlendımm yok dedım bu boyle olmazz nereye kadar krem yada kas gevestıcıler kullanabılırım kıı en azından bebek dusunuyosak bunlar gebe kalmama engel dıye dusundumm ve ne kremler ne ılac hıc bırsey kullanmadan ya olacak ya olacak dedım sonunda olum yok yaa dedım korkunun ecele faydası yokkı ne olursa olsun bunu yapmak zorundayım dedım hıc mı yasadıklarımızdan canımız acımadı dedım hem ne kadar ne derece acıyabılır kı dıye dusundumm ve derın derın nefes alıp vermek oldu tek yaptıgımm yapmamız gereken tek sey buu bunu farkettımm ve olduu nefes alıp verırkenn bırde bakıyosunuzz p..s ıcerıye kayıyorr ucunun gırmesı yeterlı sankı ıcerde vakum varmıs gıbı p..sı ıcerı cekıyoo hıc korkulacak saplantı halıne getırelecek bısı yok kızlarrr ben bu ısı basardıysamm sızlerdee basaracaksınızz bılıyorsunuz hem panık atak hem tasıkardı sorunum varr dıı ben buna ragmenn gayet rahat hıc bır acı sızı hıc bısı hıssetmeden bunu yaptıysam sızde yuapacaksınızz

kızlar az önce egzersizimi bitirdim bugün abarttım ve tam bir buçuk saat yaptım ilk önce orta parmağımı aldım sonra iki parmağa geçtim ilk başta girmedi ama ittire kaktıra derin nefes alarak almayı başardım içerde de yarım saatten fazla tuttum ama git gel yapamıyorum canım acıyo.daireler çiziyorum git gel yapamasam da.bi de çıkarırken canım acıyo sizin de öyle mi olmuştu??aparatla da denedim kalınlığı 6 - 7 cm vardır ben evde kendim hazırladım aparatı bantladığım yerler tırtıklı oldu biraz ve haliyle sert o kısımları canımı çok acıtıyo vajimin içine bi zararı dokunmaz inş.acaba ben de mi aparat alsam ne dersiniz???

kızlar aparatı 6 - 7 yazmışım ama rahat 10 vardır.ondan mı zorladı dersizin???aman olsun ya böyle alışayım çabuk ilerlerim dimi??? ama gitgel nasıl yapıcam ya??kızlar yeni boya geçnce ne kadar sürüyo alışması ve ne zaman başlıyosunuz med cezire olayına??bana sanki hiç yapamicam gibi geliyo çünkü çok acıyo

önce alıştır da gelgiti sonra yaparsın :) off evlendiğimden beri iki kez pazar günü eşimle başbaşa kalabildim ikisinde de regldim. bu pazar böyle olmasaydı çok yol alabilirdim (
neyse bakın ben en erken çarşamba döneceğim egzersizlere, o zamana kadar en az üç kişi yensin şu illeti, size bu kadar seviniyorsam kendim yendiğimde ne hale gelirim düşünemiyorum :))

canlar sonunda misafirler gitti kurtuldum bende işallah devam edicem egzersizlere..vala aklım hep burdaydı 5ten beri burdayım yeni bitti okumam yenen arkadaşları çok tebrik ediorum wallahi okurken ağladım çok duygulandım bize gerçekten güç verio yenenleri duymak çok mutlu oldum

bır halay vaktı daha kızlar
canım tebrıkler sende kurtuldun hemde hıcbırseye bağlı olmadan
darısı basımıza inşallah bu ay gelınlerde rekor var hadı kızlar sıra bızde
ah bı regl bıtse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…