- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #69.041
Merhaba bende 3 aylık evliyim ve malesef bende vajinismusumsizden ricam arkadaşlar bana parmak egzersizinin nasıl yapıldığını anlatırmısınız acaba aslında ben ilk işaret parmağımı kullandım girebildim yani içeriye çok şükür önceleri hiç giremiordum acıyınca bırakıordum ama budefa deliğe girebildim sadece ilk girişte biraz yanma oluo acıo ama deliği bulunca yani deliğe girince hiç acımıo sonra ertesi gün orta parmağımla denedim oda girdi ama 2 parmaga nasıl geçicemi bilmiorum sokamıorum ikisini aynı anda nasıl yapıcam yardımcı olurmusunuz bende yenicem inş.içeri girmekde baya iyi bir gelişme diye düşünüorum öyle deilmi :)
kızlar slm,haber vereyim istedim,ikinci denememizi de yaptık,bu sefer çok daha güzeldi,heyecanım çabuk geçti ve bacaklarımı hiç kasmadım bu sefer,ben alttayken aldım penisi içeri,sonra gene dünkü gibi üste geçtim,sonra da gel-git bu akşam daha çok zevk aldım ve tam dik oturdum sanırım ondan ve daha rahat olup iyice ıslanmamdan kaynaklandı,ben üstteyken daha rahat oluyo,onu anladım,hadi kızlar egzersizlere son hızla devam,dualarım sizinle...
selam canım. ben de burdaki arkadaşlar sayesinde yendim çok şükür. o kadar vahim durumdaydım ki ben yendiysem herkes yener diyebiliyorum rahatlıkla...ve tabii ki sen de... neden yenmeyesin ki ? ilk adımı atmışsın bile.. bu egzersizlere başlamak bitirmenin yarısı bence...
1)ilk önce kegel egzersizlerini yapmaya başlıyoruz. her an her yerde yapılabilen bir şey. ve regliyken egzersiz yapamadığımız zamanlarda bile kegel egzersizlerine devam etmek faydalı oluyor...
2)vajiye aynayla bakıyoruz. kendimizi tanımak için. ben daha önce hiç bakmamıştım oraya. ayna alıp bakınca da bi delik göremedim. ama ıkınınca delik açılıyor ve rahatlıkla görülüyor aynada. işte vaji girişi orası.(yanlış anlama çoğumuz bunu buradan öğrendik. hem sana hem yeni gelen arkadaşlara faydalı olsun diye bu kadar baştan başladım)
3)(vajinin ıslak olması çok önemli olduğu için biz kayganlaştırması için hem ucuz hem zararsız olan ultrason jelini kullandık. medikallerden alabilirsin.)eğer parmağını oraya sokmak itici geliyorsa bi kulak çöpünün üzerine streçleyip sarıp üzerine eldiven geçirip jelleyip oraya sokmayı deneyebilirsin. eğer parmağını sokabilirsen eline eldiven geçirip ilk olarak serçe parmağını jelleyip sokmayı deneyebilirsin..
4)daha sonra aynı şekilde serçe parmağını yaptığın gibi sırasıyla işaret parmak ve orta parmağınla egzersize devam edebilirsin.
hala parmak deneyemiyorsan arkadaşlar mumla denediler. mumu streçle üzerine eldiven veya prez...f geçirip üzerine jel sürüp egzersizlerini yapabilirsin..
aparat dediğimiz şeyler bunlar işte.. mum, kalem,allık fırçası vs vs.
5)tek olarak parmakların hepsini bitirdikten sonra iki parmak aşamasına geçebilirsin. işaret ve orta parmağını küs şeklinde üst üste koyup üzerine eldiven geçirebilirsin. veya aparat kullanıyorsan kalemin veya mumun neyse üzerine pamuk veya peçete sarıp kalınlaştırarak egzersizde p..s boyutunda aparata kadar ilerleyebilirsin.
tabi bunları yaparken eş parmağı da deneyebilirsin. bu da senin eşine olan güvenini arttıracak ve ona alışmanı sağlayacaktır..
bacaklarını kastığını hissettiğin zaman burnundan derin nefes al ve ağzından ver bu her zaman işe yarar. ama çok sık yaparsan başın dönebilir.
mesela diyelim parmağınla egzersiz yapıyorsun. ıkınınca açılan deliğin önünde durdur parmağını biraz. daha sonra tekrar ıkın ve yavaşça ittir. bu şekilde ıkın ve ittirmeye devam et. serçe parmağından başladığını düşünürsek ilk boğum ikinci boğum ve üçüncü boğumun hepsini alınca serçe parmağı aşamasını geçersin. ve ilerlersin bu şekilde.
ıkınarak ittirirken bi boğum olacak o boğumu geçince zaten parmağını vakumladığını göreceksin...
kolay gelsin canım umarım sana ve yeni arkadaşlara yardımı olur bu yazdıklarımın. eksiklerim varsa arkadaşlar tamamlar umarım... aklına takılan bişey olursa yine sorabilirsin. biri mutlaka cevaplar...
canım maşallaaaahhhinşallah hep böyle zevkli ve sorunsuz olur artık
Merhaba bende 3 aylık evliyim ve malesef bende vajinismusumsizden ricam arkadaşlar bana parmak egzersizinin nasıl yapıldığını anlatırmısınız acaba aslında ben ilk işaret parmağımı kullandım girebildim yani içeriye çok şükür önceleri hiç giremiordum acıyınca bırakıordum ama budefa deliğe girebildim sadece ilk girişte biraz yanma oluo acıo ama deliği bulunca yani deliğe girince hiç acımıo sonra ertesi gün orta parmağımla denedim oda girdi ama 2 parmaga nasıl geçicemi bilmiorum sokamıorum ikisini aynı anda nasıl yapıcam yardımcı olurmusunuz bende yenicem inş.içeri girmekde baya iyi bir gelişme diye düşünüorum öyle deilmi :)
tekrardan yayın :) yeni arkadaşlarımız faydalanır inşallah
bu arada bu da tüm vajililer için süper bir reçete,her yere dağıtmak lazım,çok faydalı,eline sağlık canım
Arkadaşlar 2gündür giremiyorum yoğunluktan, geçmişi okumadım daha,inşallah yenenler olmuştur ben de egzersizden geliyorum.. O kadar yoğunum ki.. iki gün üst üste egzersiz yapamadım çok istememe rağmen.. bugün de yapmayacaktım, eşim ısrar etti yap bir an önce kurtulalım diye ok dedim ve p...s boyutu aparat yapacaktım en son, biraz zorlandım aparatta.. parmak yapayım bari dedim, iki parmaktan başladım küs şeklinde aldıktan sonra içerde parmakları yan yana getirdim, biraz böyle iki parmak çalıştım, sonra da üç parmak yaptım ilk defa.. üç parmak girince dedim p...sten başka herşey giriyo galiba buraya:) biraz üç parmak çalışcam inşallah, üç parmağı aldıktan sonra p...s boyutu aparatı soksam girerdi (çünkü aparatın ucu daha ince) ama artık o kadar yorulmuştum ki arkası yarın dedim:) üç parmakla çalışırken zarı o kadar hissettim ki, ona hiç bişey olacağa benzemiyo:), kenarlarda yuvarlak bir şekilde sarıyo parmaklarımı, git-gel de yaptım bu arada.. inşallah 30 eylülden önce yeneriz..
kızlar slm,haber vereyim istedim,ikinci denememizi de yaptık,bu sefer çok daha güzeldi,heyecanım çabuk geçti ve bacaklarımı hiç kasmadım bu sefer,ben alttayken aldım penisi içeri,sonra gene dünkü gibi üste geçtim,sonra da gel-git bu akşam daha çok zevk aldım ve tam dik oturdum sanırım ondan ve daha rahat olup iyice ıslanmamdan kaynaklandı,ben üstteyken daha rahat oluyo,onu anladım,hadi kızlar egzersizlere son hızla devam,dualarım sizinle...
Günaydın kızlarr, naber nasılsınız?
günaydın aybice ve albuneaaaa nasılsınız kızlar sizi gördüğüme çok sevindim
ben de nadir giriyorum ama kimseyi göremiyorum
Günaydınn ArkadaşLarr.. Çok isterdimm başardımm demeyii ama taamm anlamıylaaa başaramadımm... 3 gün öncee eşmLee p..s denemesii yaptıkk ve ben üsttteykeen bir kısmınıı almayı başardımm.. Dahaa sonraa ben alta geçtimm vee 3 cm falan kaldı tamamını almama ama daha fazla zorlamadık ve o haldeyken git gel yapabildikk.. Doğal olarak çok sevindik mutlu olduk anneleriimize oldu dedikk başardığımızı sandıkk.. Amaa dün tekrardann denedikk vee ben yine kendimi rahat bırakamadımm vee alamadımm p...si... NEdenn başaa döndümm ??
Banaa bi yoll gösterinn arkadaşlarr MoraLmenn Sıfıraa iNdiimm... =(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?