Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar slm,haber vereyim istedim,ikinci denememizi de yaptık,bu sefer çok daha güzeldi,heyecanım çabuk geçti ve bacaklarımı hiç kasmadım bu sefer,ben alttayken aldım penisi içeri,sonra gene dünkü gibi üste geçtim,sonra da gel-git bu akşam daha çok zevk aldım ve tam dik oturdum sanırım ondan ve daha rahat olup iyice ıslanmamdan kaynaklandı,ben üstteyken daha rahat oluyo,onu anladım,hadi kızlar egzersizlere son hızla devam,dualarım sizinle...

cnm hoşgeldin aramıza,hiç üzülme canım,ben 3,5 seneden sonra dün akşam yendim,bu topiğin ve burdaki arkadaşlarımın sayesinde,sen de hiç üzülme canım,ne güzel erkenden keşfetmişsin burayı o yüzden çok şanslısın.öncelikle 6500 . sayfalardan itibaren geçmişi okumanı tavsiye ederim,çok detaylı bi şekilde yenen ve egzersiz yapan arkadaşlar buraya tüm tecrübelerini yazmışlar,ben de onları okudum ve yazmaya karar verdim önce serçe parmağımdan başlayıp penis boyutundaki aparata gelinceye kadar egzersizlerimi yaptım,ve takıldığım yerlerde hep arkadaşlara sordum ve üç haftada yendim şükürler olsunki,mutlaka biri yardımcı oluyor,sen de öyle yap canım,sen zaten egzersizlere başlamışsın çok güzel bi gelişme iki parmağa geçmişsin canım iki parmağını küs şeklinde üstüste getir ve ıkınarak ,burnundan nefes alıp ağzından vererek almaya çalış,zaten ıkınınca orası açılıyo,o ilk 2-3 cm sonrasındaki boğumu geçtikten sonra sonuna kadar girebiliyosun,baskı yanma hissettiğin yerde parmağını çıkarma canım dur orda nefes alıp nefes ver kendini rahatlatmaya çalış,bacaklarını kasma ve rahatlayınca ittirmeye devam etzaten uzun bir yol orası gittikçe gidiyo,vajina vakumluyo,içeri girdikten sonra da daireler çizmeye çalış orayı rahatlat,sonra da yavaş yavaş gel-git yapmaya başlayabilirsin cnm.bikaç gün iki parmakla bu egzersizi yaparsan iyi olur cnm,iki parmağını rahat aldıktan sonra aparatlara geçebilirsin cnm,hergün biraz daha kalınlaştırarak aynı şeyleri yapabilirsin,en son da penis boyutundaki aparatla bikaç gün egzersizden sonra penis denemesine geçebilirsin,bu arada ben parmağımı kayganlaştırmak için ultrason jeli kullanıyodum ,aynı şekilde aparatlarla da.aparatlardan kastım ben mumlarla yaptım en incesinden başlayıp penis boyutuna gelinceye kadar,mumu pamukla ,peçeteyle kalınlaştırıp sonra streçleyip prezervatif takıp kullandım,burdaki kimi arkadaşlar rimelle buna benzer şeyleri de aparat olarak kullandılar,zaten gün geçtikçe nasıl ilerlediğini göreceksin,burda önemli olan canım ara vermeden düzenli bi şekilde egzersizleri yapmak ve asla pes etmemek,canım dediğim gibi ben de daha yeni yendim bu illeti,umarım sana yardımcı olabilmişimdir,ama en önemlisi kendine inan ,başaracaksın,zaten sen egzerszilere başlamışsın,yolun yarısını katetmişsin,çoğu gitmiş azı kalmış,istediğin herşeyi sorabiilirsin,burdaki hereks birbirine yardımcı olur mutlaka,allah yardımcın olsun cnm,inş en kısa sürede yenersin

canım maşallaaaahhh inşallah hep böyle zevkli ve sorunsuz olur artık

tekrardan yayın :) yeni arkadaşlarımız faydalanır inşallah

canım işin iyi tarafından bak ben 8 aylık evliyken öğrendim vajinismus olduğumu ve 2 senelikken başardım yenmeyi. 2 sene öyle cahil cahil yaşamışım. şuraya geleli bir buçuk ay oldu o kadar çok şey öğrendim ki her seferin de şaşkınlığım arttı...sen ne güzel maşallah 3 aylıkken farkındasın ve derdine derman arıyorsun.bu hastalığın çözümü var bi kere bunun için de şükretmeliyiz.. çözümü olmayan bi çok rahatsızlık gördüm...

ilk önce hijyen için doktor eldivenlerinden ve kayganlaştırmak ultrason jeli almanı tavsiye ediyorum..
ben de iki parmak aşamasına gelince çok tırstım ve aparat hazırlamaya karar verdim ve aparatla daha çok rahat ettim.
kaleme pamuk sardım üzerini streçledim üzerine eldiven geçirdim jelleyip kullandım.burnumdan derin nefes alıp ağzımdan vererek ıkındım ve aparatı içeri ittim. daha sonra yine ıkınarak ittirmeye devam ettim.
sen de kendin aparat hazırlayabilirsin. ister kaleme pamuk sar, ister mumla dene,ister rimele pamuk sar..

bu arada bu da tüm vajililer için süper bir reçete,her yere dağıtmak lazım,çok faydalı,eline sağlık canım

inşallah faydalı olur canım. yeni arkadaşlar bi mesaj yazıp kayboluyorlar :) inşallah okuyup faydalanan vardır.. sen nasılsın keyfine dicek yoktur şimdi senin taze gelin bebek çalışması var mı ?

Arkadaşlar 2gündür giremiyorum yoğunluktan, geçmişi okumadım daha,inşallah yenenler olmuştur ben de egzersizden geliyorum.. O kadar yoğunum ki.. iki gün üst üste egzersiz yapamadım çok istememe rağmen.. bugün de yapmayacaktım, eşim ısrar etti yap bir an önce kurtulalım diye ok dedim ve p...s boyutu aparat yapacaktım en son, biraz zorlandım aparatta.. parmak yapayım bari dedim, iki parmaktan başladım küs şeklinde aldıktan sonra içerde parmakları yan yana getirdim, biraz böyle iki parmak çalıştım, sonra da üç parmak yaptım ilk defa.. üç parmak girince dedim p...sten başka herşey giriyo galiba buraya:) biraz üç parmak çalışcam inşallah, üç parmağı aldıktan sonra p...s boyutu aparatı soksam girerdi (çünkü aparatın ucu daha ince) ama artık o kadar yorulmuştum ki arkası yarın dedim:) üç parmakla çalışırken zarı o kadar hissettim ki, ona hiç bişey olacağa benzemiyo:), kenarlarda yuvarlak bir şekilde sarıyo parmaklarımı, git-gel de yaptım bu arada.. inşallah 30 eylülden önce yeneriz..

akayyycım rapor iyi güzel de sen p..s denemesi neden yapmıyorsun ki artık o kıvama geldin diye düşünüyorum ben..
maviaraba da yendi canım.. miss figo hamile olabilirmiş. kan testi yaptıracaktı.. bunlar aklımda kalanlar :)

Eşim olma, karım ol!

Eşim olma, karım ol! Bakma daha ilkel durduğuna sen, ruhu vardır kelimelerin. “Karı-koca” “eş”ten daha çok şey anlatır. Hatta belki bize unutulmuş bir şeyi söyler.
Sahi, biliyor musun? Neden erkeğe “koca”, kadına da “onun karı” demiş eskiler?

Eşim değil, karım ol! Kedilerin eşi olur, terliklerin de… İnsanın eşi olmaz. Bir ömür eşlik ediyor diye mi sevgiliye eş denir? Eşlik etmek yeter mi? Fazlasını beklemez mi insan yârinden? Kelimeleri yitirmeseydik anlardık belki, evlenecek erkeğe eskilerin neden ”koca” dediklerini. Çünkü “koca” bilge demektir, yüce demektir. Koca demek, dağ demektir. Ve ne kadar yüce olursa olsun, üstünde kar olmayan dağ eksiktir. Dağların yücesine kar yağar diye kadına da “kocanın karı” demişler. Bakma şimdi evlenenlerin “karı-koca” ilan edildiğine. “Koca ve onun karı” olmalıdır aslında. Yani yüce bir dağ olmalı adam. Kar gibi pak ve masum olmalı kadın. Örtmeli ve bir ömür, süsü olmalı dağın. Çünkü üşür tepesinde kar olmayan dağ, ne kadar yüce olursa olsun, yarım görünür…

Eşim olma, karım ol! Bana benzemeye çalışma sakın. Bana benden lazım değil bir tane daha. Ama unutma ki sensiz yarımım. Her zaman söylemem, ama sen anla.
Eşim olma, karım ol! Beni tamamla…

süpersin

geçmişte okudun mu cnm albuneaa sana cevap yazdım ama mesaj kutun doluymuş gitmedi cnm
bende gittim doktora enfeksiyon yok şükür ama mantar olmuşum biraz daha rahatladı ilaçlarla şükür sen ne durumdasın cnmmm
aybice yasin sormuştum sana da ama cevap gelmedi hala varsa okunacak okuyabilirim cnm reglim bittti

Günaydınn ArkadaşLarr.. Çok isterdimm başardımm demeyii ama taamm anlamıylaaa başaramadımm... 3 gün öncee eşmLee p..s denemesii yaptıkk ve ben üsttteykeen bir kısmınıı almayı başardımm.. Dahaa sonraa ben alta geçtimm vee 3 cm falan kaldı tamamını almama ama daha fazla zorlamadık ve o haldeyken git gel yapabildikk.. Doğal olarak çok sevindik mutlu olduk anneleriimize oldu dedikk başardığımızı sandıkk.. Amaa dün tekrardann denedikk vee ben yine kendimi rahat bırakamadımm vee alamadımm p...si... NEdenn başaa döndümm ??
Banaa bi yoll gösterinn arkadaşlarr MoraLmenn Sıfıraa iNdiimm... =(((

canım bendede aynısı olmuştu ramazanda ,ki üç defa yarıya kadar almayı başardım ama şimdi hiç alamıyorum bende başa döndüm anlayacğın. artık ucunu bi,le alamıyorum.moralini bozma canım egzersize devam edecez başka yolu yok sıkma canını en azından biraz açılmıştır orası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…