Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Meraba kızlaaar)
Tebrik eden herkese teşekkur ederim)
Maviarabaaa tebrik ederim canımmmm) benden sonraki gelin sen oldun- super- zaten deneyeceyini soylediyinde umutlanmishdim- Şüküüüüüüürrrrr))

Ya kızlar bi soru sormuşdum- şimdi bulamadım(
Kızlık zarı eyer yoksa artık- pe..s ve ya her hangi bişey vajiye ne kadar, yani hangi uzunlukda gire bilir? Bi sonu varmı? Yoksa nereyese direnmeli sonda?

canım ne guzel eşin sana destek
ben eşime rağmen bogusuyorum bu illetle
5 yıl boyle gecınce ondakı anlayıs artık sıfırlandı
bılsemkı senınkı gıbı tepkı vermıcek p.. denemısı yapmak ıstıyorum
ama ya olmazsa ozaman daha sonra denerız dıye anlayıs gostercekmı emın değilim
bu yuzden elımden geldıgınce aparatı buyuterek denemeye ve esımden gızlı yapıp
esımı atlatmak ıcn 40 takla atmaya devam..
sanslısın canım sakın egsersızı bırakma kendıne guvenın geldikçe eşinle dene olucak
daha önce bacaklarımızı acamıyorduk p.. o bolgeye getıremıyorduk bıle bak sen 5 cm almıssın
cıddı bır basarı yakında bır gelın daha verıyoruz desene :)
fecı hırs yaptım banane bende gelın olcam işte su regl bı bıtse

vajinanın uzunluğu normalde 12 cm. miş. ben ultrasona girdim her yerimi ölçmüşler benimki 13 müş boyla alakası var mıdır bilemiyorum ama ondan sonrası da boşluk,endişelenecek bir şey yok :) ben internetten inceledim biraz.

kızlar nerelerdesiniz ya başka topikleri dolandım sıkıldım ayyy eski neşemiz gelsin ya neden kimse girmiyorrrrrrrrrr.hele eski tecrübeliler valaaa egsersiz yapanlar hep giriyor niye bırakıp gidiyorsunuz bizi

bende hep dıyordum ya egsersızde 12 cm boydan aparat alabılıyordum ama anlamadıgım orası sonsuz olduğu için daha fazlasını almalı
neden olmuyor acaba ama bunlara takılmak ıstemıyorum gelın olalımda o sorun olursa o da asılır ınsallah :)

cnm benim çok teşekkür ediyorum,evet senden sonra ben de sonunda gelin oldum,denedim ve oldu şükürler olsunki,allah herkese nasip etsin inş.

ben burayı hep takip ediyorum başaranları okudukça gerçekten çok mutlu oluyorum eşimle 2 yılda sevgili ve nişanlılık dönemimiz oldu evlendik falan her neyse bizde ilk denememizde yapamadık ve ben ağlama krizlerine girdim eşim çok ii davrandı hakkını yiyemem biz eşimle denedik hep 2 ay sonra yapabildik :) o günü hiç unutmuyorum hayatımın en güzel günüydü bu kadar kısa sürede başarmış olmama şükrediyorum ama hiç bunları yaşayacağımız evlenmeden önce aklımıza bile gelmezdi allah herkesin yardımcı olsun

cnm geçmiş sayfalardan az önce okudum yaa çokkk sevindimmm haber ne güzel önce yenenler sonra da hamileler artıyo birer birer hadi bakalım darısı isteyen herkesin başına kızlar
egzersizlere devam arkadaşlar kimse kaytarmasın daha sonra ne kadar hafifleyeyip rahatlayacağınızı düşünün ve kendinizi motive edinn

tebrik ediyorum canım yaa ne kadar sevindim:)))darısı başımıza nasıl oldu anlatırmısın??

birde şöle düşünelim p..sten daha büyük bir aparatı sokmaya çalışsak olmasa bile onun hemen ardından p..se geçince belki daha küçük geleceği için kolay olabilir o aşamada olanlar için tabi bende bugün pamuğu ıslatıp p..sten biraz daha ince ve kısa yaptım pre..f geçirdim emleyı az sürdüm bol kayganlaştırıcı oldu dün daha küçüğü olamamıştı mesela baya tuttum içerde ama biraz zaman geçti bidaha deniyim dedim olmadı 2 parmak denedim o oldu bıraktım bidaha bende

ayyy cnm benimmm çok tebrikk ederimmm allahım bidahaa yaşatmasınnn çok mutlu oldummm

canmmmm benimmm çok teşekkür ederim

nasılsın canım.. bebiş nasıl ? bi sıkıntı yoktur inşallah... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bi de burdan kutlayayım
aminnn cnm saolll... iyim çok şükür biraz kasıklarım ağrıyo bide hafiften midem bulanıyoo yatıyorum hep evdee sen napıyosun bakalımm :)

kayganlaştırıcı jeli bende düşünüyorum bebeyağı kullandım aslında ama hala psikolojik olarak yapamama korkusundan olacak çok zorlanıyorum gerçi çok mutluyum şükürler olsunki başardık. bu da bir süreç galiba. bu arada ben hala hasta olmadım. inşallah yoktur çünkü bu olayı tam olarak yendiğimi görmek istiyorum. umarım senin içinde hayırlı zamanda olur bebek ama bence ilişkinin tadını çıkar biraz zaten şu vajinusmus çok yıprattı bizi. hayırlı zamanda inşallah çok teşekkürler.

ben eşimle deneyebiliyorum evet şanslıyım o bakımdan. egzersizlere başlamadan da çok deniyorduk ama ancak başını alabiliyordum, şimdi çok ilerleme var o da seviniyor tabi. az önce bir bebek gördüm zor zor yürüyordu, içim gitti. üç aylık evliyim ama hemen bebek istiyorum yahu :)

normalde p.... boyları zaten 12. cmden çok fazla. yani bütün gelinlerimiz 12 cm üstünü aldılar sonu da boşluk işte. 12 de olur 22 de. ama kastığımız kaslar vajinanın 1/3'ü diye de okumuştum ben o zaman ilk dört cm kasıyoruz biz. 4 cmi alıştırdığımızda hallolacak sanırım

canım tebrik ederim Allah başka sıkıntı göstermesin. darısı bizlerin başına inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…