- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #69.001
ben de burdaki arkadaşların sayesinde yendim allaha şükür şimdi çok mutluyum herkeze nasıp olsun inş sen şimdi ucuyorsundur havalarda nasıl seviniyorum böyle başaranlar oldukca
çook tebrik ederim
ama kızlar artık ben de o kadar korkmuyorum. dün eşim küs yapıp iki parmağıyla denedi gayet rahattı. sonra iki parmağını yan yana koyup denedi, daha kalın oldu tabi öyle o biraz zorladı ama cesaret geldi bana p.. deneyelim dedim. p.. baştan 5 cm kadarını alabildim. tamamını değil ama, eşim çok umutlandı çok sevindi ben de sevindim tabi. ama ben üstteyken p... ucunu bile alamıyorum, üstte olmak korkutuyor beni, eşim üstteydi ve rahat hissediyordum bacaklarımı da hiç kapatmadım. aparattan daha kolay oluyor gerçekten ama biraz daha egzersize ihtiyacım var. başlarda bu durum aramızda soğukluğa sebep olur mu diye çok korkuyordum ama sabrı ve desteği bizi daha da bağladı birbirimize, az kaldı inşallah allah emeklerimizin karşılığını verecek :)
Meraba kızlaaar)
Tebrik eden herkese teşekkur ederim)
Maviarabaaa tebrik ederim canımmmm) benden sonraki gelin sen oldun- super- zaten deneyeceyini soylediyinde umutlanmishdim- Şüküüüüüüürrrrr))
Ya kızlar bi soru sormuşdum- şimdi bulamadım(
Kızlık zarı eyer yoksa artık- pe..s ve ya her hangi bişey vajiye ne kadar, yani hangi uzunlukda gire bilir? Bi sonu varmı? Yoksa nereyese direnmeli sonda?
bende hep dıyordum ya egsersızde 12 cm boydan aparat alabılıyordum ama anlamadıgım orası sonsuz olduğu için daha fazlasını almalıvajinanın uzunluğu normalde 12 cm. miş. ben ultrasona girdim her yerimi ölçmüşler benimki 13 müşboyla alakası var mıdır bilemiyorum ama ondan sonrası da boşluk,endişelenecek bir şey yok :) ben internetten inceledim biraz.
Meraba kızlaaar)
Tebrik eden herkese teşekkur ederim)
Maviarabaaa tebrik ederim canımmmm) benden sonraki gelin sen oldun- super- zaten deneyeceyini soylediyinde umutlanmishdim- Şüküüüüüüürrrrr))
Ya kızlar bi soru sormuşdum- şimdi bulamadım(
Kızlık zarı eyer yoksa artık- pe..s ve ya her hangi bişey vajiye ne kadar, yani hangi uzunlukda gire bilir? Bi sonu varmı? Yoksa nereyese direnmeli sonda?
kızlar inanamıyorum hala ama başardım,hala kendime gelemedim şoktayım,bu nasıl güzel bi duyguymuş anlatamam,önce allahıma bana bu günü yaşamayı nasip ettiği için ,sonra eşime 3,5 sene bu duruma sabır gösterip beni beklediği için, topikte bu başlığı yazana ,burda tek kelime olsa bile beni aydınlatacak ,tecrübelerini anlatan çok sevgili arkadaşlarıma,kader ortaklarıma çok çok teşekkür ediyorum.allah hepinizden razı olsun.
kızlar inanamıyorum hala ama başardım,hala kendime gelemedim şoktayım,bu nasıl güzel bi duyguymuş anlatamam,önce allahıma bana bu günü yaşamayı nasip ettiği için ,sonra eşime 3,5 sene bu duruma sabır gösterip beni beklediği için, topikte bu başlığı yazana ,burda tek kelime olsa bile beni aydınlatacak ,tecrübelerini anlatan çok sevgili arkadaşlarıma,kader ortaklarıma çok çok teşekkür ediyorum.allah hepinizden razı olsun.
aminnn cnm saolll... iyim çok şükür biraz kasıklarım ağrıyo bide hafiften midem bulanıyoo yatıyorum hep evdee sen napıyosun bakalımm :)canmmmm benimmm çok teşekkür ederim
nasılsın canım.. bebiş nasıl ? bi sıkıntı yoktur inşallah... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bi de burdan kutlayayım
canım merhaba.
bende eşime yavaş ol diyorum. çünkü yeni başladık. zamanla alışacakmışız. ayrıca kayganlık olduğunda daha rahat olduğundan azıcıkta olsa su bazlı okey kayganlaştırıcı jel kullanıyorum. bugün adet oldum.
canım ne guzel eşin sana destek
ben eşime rağmen bogusuyorum bu illetle
5 yıl boyle gecınce ondakı anlayıs artık sıfırlandı
bılsemkı senınkı gıbı tepkı vermıcek p.. denemısı yapmak ıstıyorum
ama ya olmazsa ozaman daha sonra denerız dıye anlayıs gostercekmı emın değilim
bu yuzden elımden geldıgınce aparatı buyuterek denemeye ve esımden gızlı yapıp
esımı atlatmak ıcn 40 takla atmaya devam..
sanslısın canım sakın egsersızı bırakma kendıne guvenın geldikçe eşinle dene olucak
daha önce bacaklarımızı acamıyorduk p.. o bolgeye getıremıyorduk bıle bak sen 5 cm almıssın
cıddı bır basarı yakında bır gelın daha verıyoruz desene :)
fecı hırs yaptım banane bende gelın olcam işte su regl bı bıtse
bende hep dıyordum ya egsersızde 12 cm boydan aparat alabılıyordum ama anlamadıgım orası sonsuz olduğu için daha fazlasını almalı
neden olmuyor acaba ama bunlara takılmak ıstemıyorum gelın olalımda o sorun olursa o da asılır ınsallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?