Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cok teşekkürler canım :)

canım cok sevindim ne guzel..

İnsallah buradaki herkes basaracak..
haydi kızlar egzersize...

tebrik ediyorum canım yaa ne kadar sevindim:)))darısı başımıza nasıl oldu anlatırmısın??

cnm çok teşekkür ederim,darısı başına inş en kısa zamanda.dün anlatmıştım nasıl başardığımızı,senin için aşağıya kopyalıyorum canım.

cnm benim amin allah başka sıkıntı dert vermesin hiçbirimize.
cnm,ben zaten yaklaşık 3-4 gündür penis boyutunda aparatımla egzersizimi yapıyodum,ama artık iyice sıkılmıştım.bir an önce denemek istiyorum,ama acele etmek de istemedim ,iyice alıştırıdım kendimi aparata.
neyse bu akşamda pensi denemesinden yaklaşık bir saat önce falan egzersiz yapmıştım gene ama bu akşam sıkıntılı olmuştu aparatfazla tutamadım 10 dakka falan yapmıştım,dedim ya aparattan iyice sıkılmıştım artık.
dün de eşimle konuşmuştuk bu akşam deneyelim diye,neyse güzel bi önsevişmeden sonra kayganlaştırıcı olmadan başardım,inan cnm girdiğini bile anlamadım eşime sürekli soruyodum,ben alttaydım o üstte,ışığı da özellikle kapatmadım göreyim diye,inanamadım sonuna kadar girmişti,o anki duygularımı anlatamam önce güldüm sonra ağlamaya başladım eşimin gözlerindeki o mutluluğu görünce ağladım ağladım tabi bu arada içimde ve yavaş yavaş gel-git yapıyo,sonra hiç çıkarmadan o alta geçti ben de üste sonra daha hızlı gel-git yapmaya başladı ,tabi ben hala çok heyecanlıyım,hala inanamıyorum ,gel-git yaparken de acı olmadı,sadece gıdıklanmanın biraz ilerisi,inanın hiçbişey yok,ben heyecanlanınca ona dur biraz bekle diyodum sonra kendimi rahatlatmak için nefes alıp verdim sonra gene gel-git,taklaşık 15 dakika böyle sürdü ve ve boşaldı,bu arada eşim içimdeyken başardın aferin rahatlat kendini diye sürekli beni telkin etti,güldüm ağladım böyle başardım işte cnm.
kırmızı falan da gelmedi,sadece bittikten sonra biraz bacaklarım ağrıdı,ağrı da diyemem,bitti ya bi boşluk oldu resmen bu muydu beni bu kadar korkutan şey diye,bacaklarım kesildi yani.
inanın kızlar hiçbişey yok,korkmayın son hızla egzersizlere devam,çok güzel bi duygu,bunu herkes yaşasın.

evet canım aynen öyle. zaten içerdeki boğumu geçince 4 cm ilerlemiş olunuyor ve ileride hiç bişey hissedilmiyor..

daha önce paylaşmıştım.. faydası olur diye yeniden paylaşıyorum...

canım tebrik ederim. olmuş bil sen. o kadar girdiyse devamı gelecektir.

doğru diyorsun gazelcim biraz tadını çıkaralım sonra bebek olsun.
biz vesveseli insanlarız. sonra başlarız demeye hamileyim dokunma diye.
ama hiç bir problem olmuyormuş hamileyken birliktelik olabiliyormuş.

bende artık bebek ıstıyorum ama bu kadar yul gecmesıne rağmen yendıkten sonra enaz 1 2 ay alısmak ıstıyorum sonrası bebek inşallah
sende daha yenı evlısın yasınız cok buyuk degıl ıse bugunlerın bıraz tadını cıkar bence:)

ya ben aslında egsersızde gercekten relax hıc korku yok artık
buna ragmen ıkınsamda ne yapsam 12 cm bır mılım ılerı gıtmıyor ona sasıyorum
ama dedıgım gıbı bunlara takıla takıla korku ıcımıze yerlestı
ılıskı esnasında belkı hıc sorun olmıcak onun ıcın aklıma getırmemeye calısıyorum
dedgın gıbı o bogumdan gectımı gerısı olur ınsallah..

ne güzel yaaa biz de bu muhabbetleri yapabilicek miyiz dersiniz????

evet canım az kaldıııı hatta bir topic daha açmış kızlar. vajinismusu yendikten sonra diye oradada toplanalım. iki taraflı yani. burayı unutmak yok aslaaaa. hadi egzersize devam canımmm

ne güzel yaaa biz de bu muhabbetleri yapabilicek miyiz dersiniz????

bende senin gb başaranları gördükçe bende yapabilcek miyim diye çok geçirdim içinden. hatta ben yapamam diyordum ama bu forumda neredeyse tüm sayfaları okudum dr a da gittim tabi. ama şunu söyleyeyim eğer oraya bir şey girebildiğini anladıysan boyut ve kalınlık önemli değilmiş bunu görüyorsun mutlaka aparat ya da parmak çalışması yap ben dr gittim o da aparatla çalıştırdı ben çok ağladım bunu sokamam diye ama doktor girdi bile dediğinde çok şaşırmıştım sonra evde tv karşısında çok çalıştım özellikle yalnızken. eşim çalışmalarda bana destek olmadı. ama senin eşin yardımcı oluyorsa işin daha kolay. ben bacaklarımı bile açamıyordum egzersizlerle yendim. bebe yağı,bepanten ve özellikle fito krem le çalış dr bunları aldırdı bana fitoyu bol sür tahrişi önlüyormuş bu. bebe yağı ve bepanten kayganlık sağlıyor. bacaklarını çok açarak çalış dr özellikle bunu istedi bi de popo kaslarını rahatlatırsan daha kolay oluyormuş. inancını yitirme ve çalış erteleme ben erteledim 1 yıl geçirdim. şimdi başarıyorum ama hala ya girmezse korkusu oluyor ama artık oluyor ve ben hala inanamıyorum hatta hamilemiyim die korkuyorum. buradaki bayanlar hep senin gb unutma bizi bizden başka kimse anlayamaz senin korkularının gözyaşlarının aynısını yaşadım bende aynı yollardan geçtik ama şunu gördüm bu forumda egzersizleri düzenli yapan herkes başarmış. dilerim sende kurtulursun bir an önce bak bi de çalışmalar sırasında kendine ödül ver mesela şukadarını sokarsam bir çikolata gb. bazen hiç girmeyecek gb geli bir duvara toslamış gb olursun hiç korkma ben 3 -4 gün hiç giremediği zamanları biliyorum çok ağladım olmuyor die. ama derin derin nefes al ver kendini rahatlat inan giriyor korkma. başarılar arkadaşım ben saygın beyde tedavi oldum ama eğer bir şey sokma cesaretim olsaydı gerek yoktu ben onu bile yapamadım sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım sağlıcakla kal...

doğru diyorsun gazelcim biraz tadını çıkaralım sonra bebek olsun.
biz vesveseli insanlarız. sonra başlarız demeye hamileyim dokunma diye.
ama hiç bir problem olmuyormuş hamileyken birliktelik olabiliyormuş.

ya ben bu senemin balayı yılım olmasını istiyorum acısını çıkarıcam 1 yılın yaşım 30 ama ben geçen yıl çok ağladım bu yıl eşimle benim yılım olsun istiyorum 1 yıl vaji kabusu ile geçti 1 yılda bebek doğurma korkusuyla geçmesin istiyorum ALLAH ım da isterse tabi. dediğin gb vesvese yüzünden neler çektim ay benim vaji küçük,acıdı,dokunma die 1 yıl geçti. şimdide bebek var die yaklaştırmam ben o yüzden bu yıl böle ilişkimin tadını çıkarmak istiyorum. canım umarım hayırlı zamnda olur bakalım.

desteğiniz ve verdiğiniz moral için size öyle duacıyım ki...dediğin gibi buradaki arkadaşlar sağolsun egzersize başlamam konusunda beni cesaretlendirdi moralimin bozulduğu ümidimin kalmadığı anlarda elimden tuttular bana kimsenin yapamayacağı iyiliği yaptınız hepinizden allah bin defa razı olsun.bu foruma girdikten sonra yemin ederim hayata tekrar tutundum ağlama krizlerim geçti,çocuklu bi bayan görünce benm hiç çocuğum olmicak gibi saçma sapan düşüncelerim bitti.yemin ediyorum bir haftadır rahat uyku uyuyorum ve bunların hepsi burdaki arkadaşlar sayesinde ne kadar dua etsem azdır.daha önce ağlamaktan göğsüm acırdı.şu an için çok yeni olsam da buradaki arkaşların desteğiyle artık başaracağımı biliyorum geç de olsa olacağını biliyorum en azından.daha önce böyle bişey hayal bile edemiyodum cinsel hayatım bitti deyip boşanmayı bile düşünmüştüm.allahım o günler çok şükür geride kaldı ve sizz hiç görmediğim tanımadığım dostlarım...dostlarım dicem çünkü öylesiniz allah sizi darda bırakmasın her zaman yar ve yardımcınız olsun..seviyorum sizi

Merhaba bende 3 aylık evliyim ve malesef bende vajinismusum sizden ricam arkadaşlar bana parmak egzersizinin nasıl yapıldığını anlatırmısınız acaba aslında ben ilk işaret parmağımı kullandım girebildim yani içeriye çok şükür önceleri hiç giremiordum acıyınca bırakıordum ama budefa deliğe girebildim sadece ilk girişte biraz yanma oluo acıo ama deliği bulunca yani deliğe girince hiç acımıo sonra ertesi gün orta parmağımla denedim oda girdi ama 2 parmaga nasıl geçicemi bilmiorum sokamıorum ikisini aynı anda nasıl yapıcam yardımcı olurmusunuz bende yenicem inş.içeri girmekde baya iyi bir gelişme diye düşünüorum öyle deilmi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…