- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #69.021
cnm geçmiş sayfalardan az önce okudum yaa çokkk sevindimmmhaber ne güzel önce yenenler sonra da hamileler artıyo birer birer hadi bakalım darısı isteyen herkesin başına kızlar
egzersizlere devam arkadaşlar kimse kaytarmasın daha sonra ne kadar hafifleyeyip rahatlayacağınızı düşünün ve kendinizi motive edinn
figocumm çok tebrik edrim canımsınn ya çok sevindim anammm artık hamiş listesindesin sendehamileliğinin rahat geçmesi duasıyla
kızlar inanamıyorum hala ama başardım,hala kendime gelemedim şoktayım,bu nasıl güzel bi duyguymuş anlatamam,önce allahıma bana bu günü yaşamayı nasip ettiği için ,sonra eşime 3,5 sene bu duruma sabır gösterip beni beklediği için, topikte bu başlığı yazana ,burda tek kelime olsa bile beni aydınlatacak ,tecrübelerini anlatan çok sevgili arkadaşlarıma,kader ortaklarıma çok çok teşekkür ediyorum.allah hepinizden razı olsun.
tebrik ediyorum canım yaa ne kadar sevindim:)))darısı başımıza nasıl oldu anlatırmısın??
ayyy cnm benimmm çok tebrikk ederimmm allahım bidahaa yaşatmasınnn çok mutlu oldummm
canım tebrik ederim Allah başka sıkıntı göstermesin. darısı bizlerin başına inşallahhh
canım cok sevindim ne guzel..
İnsallah buradaki herkes basaracak..
haydi kızlar egzersize...
normalde p.... boyları zaten 12. cmden çok fazla. yani bütün gelinlerimiz 12 cm üstünü aldılar sonu da boşluk işte. 12 de olur 22 de. ama kastığımız kaslar vajinanın 1/3'ü diye de okumuştum ben o zaman ilk dört cm kasıyoruz biz. 4 cmi alıştırdığımızda hallolacak sanırım
aminnn cnm saolll... iyim çok şükür biraz kasıklarım ağrıyo bide hafiften midem bulanıyoo yatıyorum hep evdee sen napıyosun bakalımm :)
Vajina dedigimiz 10-15 cm.lik boru, tamamen esnek kaslardan olusmustur. Disardan bakildiginda, duvarlari birbirine yapisik gibi durur, kendine mahsus bir sekli yoktur, içine giren cismin seklini alir. Parmagimizi soktugumuzda parmagimiz kadar, p...s girdiginde p...s kadar ve dogumda yeni dogan bir çocugun kafasi kadar genisler. Büzgülü bir etegi farkli kilolardaki kadinlarin giydigini düsünün; etek giyilmeden ince ve çok büzgülüdür. Ince belli biri giydiginde biraz genisler ve büzgüleri azalir, sisman biri giydiginde ise büyür ve büzgüler kaybolur. Vajinanin içine giren cisme göre esneyip genisleme yetenegi de böyledir. Fizyolojik olarak vajinanin iç üçte ikilik bölümünde sinir ucu yoktur, yani ne aci duyabilir ne de zevk alabilir. Vajinanin yalnizca dis üçte birlik bölümünde sinir uçlari vardir.
çook tebrik ederim
ama kızlar artık ben de o kadar korkmuyorum. dün eşim küs yapıp iki parmağıyla denedi gayet rahattı. sonra iki parmağını yan yana koyup denedi, daha kalın oldu tabi öyle o biraz zorladı ama cesaret geldi bana p.. deneyelim dedim. p.. baştan 5 cm kadarını alabildim. tamamını değil ama, eşim çok umutlandı çok sevindi ben de sevindim tabi. ama ben üstteyken p... ucunu bile alamıyorum, üstte olmak korkutuyor beni, eşim üstteydi ve rahat hissediyordum bacaklarımı da hiç kapatmadım. aparattan daha kolay oluyor gerçekten ama biraz daha egzersize ihtiyacım var. başlarda bu durum aramızda soğukluğa sebep olur mu diye çok korkuyordum ama sabrı ve desteği bizi daha da bağladı birbirimize, az kaldı inşallah allah emeklerimizin karşılığını verecek :)
kayganlaştırıcı jeli bende düşünüyorum bebeyağı kullandım aslında ama hala psikolojik olarak yapamama korkusundan olacak çok zorlanıyorum gerçi çok mutluyum şükürler olsunki başardık. bu da bir süreç galiba. bu arada ben hala hasta olmadım. inşallah yoktur çünkü bu olayı tam olarak yendiğimi görmek istiyorum. umarım senin içinde hayırlı zamanda olur bebek ama bence ilişkinin tadını çıkar biraz zaten şu vajinusmus çok yıprattı bizi. hayırlı zamanda inşallah çok teşekkürler.
doğru diyorsun gazelcim biraz tadını çıkaralım sonra bebek olsun.
biz vesveseli insanlarız. sonra başlarız demeye hamileyim dokunma diye.
ama hiç bir problem olmuyormuş hamileyken birliktelik olabiliyormuş.
bende artık bebek ıstıyorum ama bu kadar yul gecmesıne rağmen yendıkten sonra enaz 1 2 ay alısmak ıstıyorum sonrası bebek inşallahben eşimle deneyebiliyorum evet şanslıyım o bakımdan. egzersizlere başlamadan da çok deniyorduk ama ancak başını alabiliyordum, şimdi çok ilerleme var o da seviniyor tabi. az önce bir bebek gördüm zor zor yürüyordu, içim gitti. üç aylık evliyim ama hemen bebek istiyorum yahu :)
normalde p.... boyları zaten 12. cmden çok fazla. yani bütün gelinlerimiz 12 cm üstünü aldılar sonu da boşluk işte. 12 de olur 22 de. ama kastığımız kaslar vajinanın 1/3'ü diye de okumuştum ben o zaman ilk dört cm kasıyoruz biz. 4 cmi alıştırdığımızda hallolacak sanırım
ne güzel yaaa biz de bu muhabbetleri yapabilicek miyiz dersiniz????
ne güzel yaaa biz de bu muhabbetleri yapabilicek miyiz dersiniz????
doğru diyorsun gazelcim biraz tadını çıkaralım sonra bebek olsun.
biz vesveseli insanlarız. sonra başlarız demeye hamileyim dokunma diye.
ama hiç bir problem olmuyormuş hamileyken birliktelik olabiliyormuş.
bende senin gb başaranları gördükçe bende yapabilcek miyim diye çok geçirdim içinden. hatta ben yapamam diyordum ama bu forumda neredeyse tüm sayfaları okudum dr a da gittim tabi. ama şunu söyleyeyim eğer oraya bir şey girebildiğini anladıysan boyut ve kalınlık önemli değilmiş bunu görüyorsun mutlaka aparat ya da parmak çalışması yap ben dr gittim o da aparatla çalıştırdı ben çok ağladım bunu sokamam diye ama doktor girdi bile dediğinde çok şaşırmıştım sonra evde tv karşısında çok çalıştım özellikle yalnızken. eşim çalışmalarda bana destek olmadı. ama senin eşin yardımcı oluyorsa işin daha kolay. ben bacaklarımı bile açamıyordum egzersizlerle yendim. bebe yağı,bepanten ve özellikle fito krem le çalış dr bunları aldırdı bana fitoyu bol sür tahrişi önlüyormuş bu. bebe yağı ve bepanten kayganlık sağlıyor. bacaklarını çok açarak çalış dr özellikle bunu istedi bi de popo kaslarını rahatlatırsan daha kolay oluyormuş. inancını yitirme ve çalış erteleme ben erteledim 1 yıl geçirdim. şimdi başarıyorum ama hala ya girmezse korkusu oluyor ama artık oluyor ve ben hala inanamıyorum hatta hamilemiyim die korkuyorum. buradaki bayanlar hep senin gb unutma bizi bizden başka kimse anlayamaz senin korkularının gözyaşlarının aynısını yaşadım bende aynı yollardan geçtik ama şunu gördüm bu forumda egzersizleri düzenli yapan herkes başarmış. dilerim sende kurtulursun bir an önce bak bi de çalışmalar sırasında kendine ödül ver mesela şukadarını sokarsam bir çikolata gb. bazen hiç girmeyecek gb geli bir duvara toslamış gb olursun hiç korkma ben 3 -4 gün hiç giremediği zamanları biliyorum çok ağladım olmuyor die. ama derin derin nefes al ver kendini rahatlat inan giriyor korkma. başarılar arkadaşım ben saygın beyde tedavi oldum ama eğer bir şey sokma cesaretim olsaydı gerek yoktu ben onu bile yapamadım sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım sağlıcakla kal...
evet canım az kaldıııı hatta bir topic daha açmış kızlar. vajinismusu yendikten sonra diye oradada toplanalım. iki taraflı yani. burayı unutmak yok aslaaaa. hadi egzersize devam canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?