Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

biraz önce egz. yaptım serçe parmak bir boğum alabiliyorum. ileriye gitmiyor. neden????
neden?? orda kalıyorr
canım birboğum aldıktann sonraa çekme parmağımı saknleşş derinn nefes al ıkıınn yavaş yavaş ittirmeye çalış canımm.. Zatenn rahat olursann ıkınınca kendiliğindenn kayıyo parmak.. Vee popo yönüne doğru ittirmeye çalış canım.

bi daha öyle denicem ozaman. saol firstnur.sanki orası bir boğumlukmuş gibi tık ilerlemedi üüzldüm. off ben çok başarısızım.
Allahım yardım et.

tekrardan yayın :) yeni arkadaşlarımız faydalanır inşallah

hepinizeçok teşekkür ederim arkadaşlar bugün 2 parmağı denicem inş.yapabilirim ıkınma olayını bilmiordum çok tşk ederim yardımcı olduğunuz için inş.Allahın izniyle ve sizin yardımlarınızla bende yenicem artık inanıorum buna :)

bi daha öyle denicem ozaman. saol firstnur.sanki orası bir boğumlukmuş gibi tık ilerlemedi üüzldüm. off ben çok başarısızım.
Allahım yardım et.

Yook canım ole düşünmee bende ilk yaptığım zaman snn gibi düşünüyodumm.. Ama oLe değiLmşş burdaki yrmları okuya okuya parmak egzersizlerini yapabiliyrmm.. Sende yapacaksınn.. Dediğim gibi kasma kendini sakin oL ıkınn ve ıkınırken yavaş yavaş ittir.. Nası Olsa Kontrol Sende korkulcak bişi yook

saol cnm denicem dediğin gibi.

biraz önce egz. yaptım serçe parmak bir boğum alabiliyorum. ileriye gitmiyor. neden????
neden?? orda kalıyorr

canım serçe parmaktan hiç bişey olmaz korkmadan ittir. ıkınınca açılıyo zaten orası korkmadan yapabilirsin egzersizini. hiç bişey hissetmiyosun bile. hatta ilk boğumunu alınca ıkınıp ittir tekrar o aşamadan sonra vakumlayarak alıyo parmağı zaten
kolay gelsin canım

canım tebrikleeeeeeeerrrrrrrrrrr
rabbim başka dert sıkıntı yaşatmasın inşallah

canım senin kendini rahatlatman için bi denemeye daha ihtiyacın var sanırım. zaten regl oldum demişsin. onun için yapamamış da olabilirsin. reglden sonra daha rahat olur. ıslaklığı da sağlarsan cuk diye girer merak etme.. ve moralini bozma sakın bitmiş zaten...

kızlar benim de böyle bi denemem oldu. yarısını aldıktan sonra bi kaç gün ucunu bile alamamıştım. egzersize devam edin. kafanızı rahatlatmaya çalışın.. bu egzersizlere başlamadan önce hiç bişey yapamıyorduk dimi? şimdi neler yapabiliyoruz... ilerdik mi evet kesinlikle ilerledik... eee o zaman...

BAŞARMAYA ÇOOOK AZ KALDI BUNA İNANIN

eğer mutlu olursanız daha rahat olur denemeler..

kızlaar bende çok kasılmış ewlendiğim ilk 1,5 ay..2 aylık ewliiyim bu arada :) sonunda oldu diye yazmıştım.we şuan inanmıcaksınız ama hamileyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…