- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #69.121
canım senin kendini rahatlatman için bi denemeye daha ihtiyacın var sanırım. zaten regl oldum demişsin. onun için yapamamış da olabilirsin. reglden sonra daha rahat olur. ıslaklığı da sağlarsan cuk diye girer merak etme.. ve moralini bozma sakın bitmiş zaten...
kızlar benim de böyle bi denemem oldu. yarısını aldıktan sonra bi kaç gün ucunu bile alamamıştım. egzersize devam edin. kafanızı rahatlatmaya çalışın.. bu egzersizlere başlamadan önce hiç bişey yapamıyorduk dimi? şimdi neler yapabiliyoruz... ilerdik mi evet kesinlikle ilerledik... eee o zaman...
BAŞARMAYA ÇOOOK AZ KALDI BUNA İNANIN
eğer mutlu olursanız daha rahat olur denemeler..
canım serçe parmaktan hiç bişey olmaz korkmadan ittir. ıkınınca açılıyo zaten orası korkmadan yapabilirsin egzersizini. hiç bişey hissetmiyosun bile. hatta ilk boğumunu alınca ıkınıp ittir tekrar o aşamadan sonra vakumlayarak alıyo parmağı zaten
kolay gelsin canım
günaydın kıslarrrr... nasılsınızzz ne örüonuzzzzgeçmişi okuyamadım by ukalayı tbrk ediorummm darısı tüm arkadaşların başınaaa inşallah......
venüsten kısss ne edisennn görüşmeyeliii ben gelemiom laptopun klavyesi bozuktu şimdide kendisiniii bozdum nasıl becerdiysem(( gelemiorum suan annemdeyim annemden yazıorumm.....anneminn selamı var hepinizeee diomuşummmmm kıs venüssss bebişin cinsiyeti bellimiii seninn ,,midyeninn en son kızdııı değiştimiii cinsiyetiii :)))
kızlar genelde zaten öyle diyor yenersem gitmem diye.ama geçmişi okuyorum millet yenmiş gitmiş.gelin deme gibi bi lüksümüzde yok ama yenmemiş kişiler olarak destek bekliyoruz.burayı takip eden venüsten,yaşlandım,özüm.misfigo,esra öğrt,herkes nick kullandığı için isimler pek aklımda klalmıyor.şimdi hatırlayamadım kusurama bakmayın sizlere teşekkr etmek istiyorum.kaç ay olmuş yenmişsiniz hala arara giriyorsunuz
eşimin erkek kardeşi bi süredir bizimle kalıor o varken vaji konusuna yorum yazmak imkansız hale geldi
ben bayram öncesinde kalmıştım
bayramı çifte bayram yapmayı planlayan arkadaşlar vardı neler yaptılar yendiler mi???
yeni haberler var mı yendim ve hamileyim gibisinden
özüm34 nazlı_85 missfigo venüsten sizler neler yaptınız nasılsınız???
:79::79::79::79::79::79::79::79:
arkadaşlar herkese merhaba, malsesef bende bu dertten muzdaribim, 14 aylık evliyim femolub diye bir jel aldım eczacım tavsiye etti, kullanan varmı aranızda...... bir an önce kurtulmak istiyorum, dilerim herkes de kurtulurr......
sağol cnm. bugün deneyemicem ama yarın devam. gaza geldim. ben aylardır egzersiz yapmıyordum
canım ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama en azından bundan sonra aksatma. gerçekten bu yükle yaşadığına değmez.. zaman geçtikçe daha da zorlaşıyor..bir az önce yenmek emin ol senin için daha sağlıklı olacaktır
birkaç gün sonra 1 sene olucak cnm evleneli.
akayyycım rapor iyi güzel de sen p..s denemesi neden yapmıyorsun ki artık o kıvama geldin diye düşünüyorum ben..
maviaraba da yendi canım.. miss figo hamile olabilirmiş. kan testi yaptıracaktı.. bunlar aklımda kalanlar :)
VAJİNUSMUSLU HAMİŞLERİMİZ
|isim|cinsiyet|tahmini d.tarihi|isim
1|aypar |3çocuk | |
2|zehranurum | |doğdu|
3|zehraalımansur |erkek |doğdu |
4|ela_emre| |doğdu|
5|mutlu_umutlu | |doğdu |
6|zerr|kız |doğdu-N |
7|bahar07|kız|doğdu-S | duru
8|narcıcegı16|kız |doğdu|
9|g_y| | |
10|yasmın3561|erkek | |
11|fusuncuk | | | | | |
12|bocuss | | |
13|selmatem | | |
14|ada_439| | |
15|helpless |kız | eylul/2011|
16|gulcel |erkek|ekım/2011 |
17|gulcn| | |
18|nazlı1982 |erkek | 24/eylül/2011 saat9|
19|elısaıst| kız| kasım/2011|
20|arzum66|erkek |kasım/2011 |
21|sevcıhan |kız |kasım/2011 |
22|nazlı_85 |erkek |aralık/2011 |
23|smpatı85 |kız |aralık/2011 |
24|ecrınecrın |kız |aralık/2011 |
25|jas_mın|kız |ocak/2012 |
26|terazı88 |erkek |ocak/2012 |
27|seremı2002 |kız |ocak/2012 |
28|gıngerus | | şubat/2012 |
29|ozum34 |kız | kasım/2011|merve,elif,tuğba
30|nadı | | |
31|pamuk58 |erkek |aralık/2011 |
32|ylnv | | |
33|rabıa84 |kız | |
34|cara | | |
35|green_89 | | |
36|aydamld | | |
37|tamek | | |
38|kelebek986 | | |
39|gunısıgım | | |
40|bestem | | |
41|nurulebrar | |şubat/ 2012 |
42|mıdye |kız | şubat/2012 |
43|fznb | | |
44|prenses43 | |şubat/2012 |
45|frd | | şubat/2012 |
46|sera87 | |mart/2012 |
47|venusten|kız |mart/2012 |
48|kad_er| | mart/2012 |
49|heıdı84 | | |
50|asmıncan | | |
51|tatlıceren| | |
52|thejust | | |
53|kklebekk | |nisan/2012|
54|besteee| | |
55|yaslandım|| |
56|liva_beyda| | |
57|gulse811|| |
58|yagmur2010|| |
59|miss.figo|| |
60|canser|| |
61|elemsu|| |
62|izmit_1982|| |
ne kadar çok yazmışsınız yahu oku oku bitiremedim dünden beri, tabi ben en son ramazanda falan bakmıştım sanırım
neyse böyle okumaya devam edersem sizlere haber veremiycem, en iyisi bu güzel haberi paylaşayım yeniden okumaya devam ederim artık
daha önce yarısının olduğunu ama tamamen alamadığımı söylemiştim sizlere diye hatırlıyorum, artık 17 EYLÜL 2011 tarihi itibariyle bende vajiyi yendimmmmmbeni de listeye eklerseniz çok ama çok mutlu olurum
Okumadığım zamanlarda yenen varsa da onları da çoook tebrik ediyorum
Soruları olanlara elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağım..
kızlar nazlı1982 arkadaşımız yarın saat 9.da şehzadesini dünyaya getirecek hayırlısı ileallah kolay doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize :119:
Bebişim ne desen haklısın yahuiş güç işte, forumu açıyorumm bakıyorum noluyo diye yazamıyorum çok yogun işler. akşamları da interneti açmıyorum evden o nedenle bu hafta bir kayıplık durumum var kabu lediyorum. SEn nasılsın, varmı güzzel gelişmeler?
biraz önce egz. yaptım serçe parmak bir boğum alabiliyorum. ileriye gitmiyor. neden????
neden?? orda kalıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?