Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

SaoLL cnmm SabırsızLıkLaa regLmin Bitmesinii beKliyorumm Şimdiii.. Dediğin gibii delik Olduğuna bile inanmıyordum bi zamanlar ama yarısından fazlasını alabiLdimm.. parmaklarımı da sokabiLiyormm... İnşş Tamamen yenmeme Çook az KaLmıştıırr...

sağol cnm. bugün deneyemicem ama yarın devam. gaza geldim. ben aylardır egzersiz yapmıyordum

Kızlar ben kendi kendime teşhis koydum...Her vajinusmus vakaası psikolojik değilmiş..Tedavisi cerrahiymiş...Fırsatını bulduğumda iyi bir dr a gidecem...

Vulvar Vestibulitis Sendrom durumuna çok uyuyorum.....Belki içinizde aynı durumda olanlar da vardır..Araştırın isterseniz siz de......

Son düzenleme:

ayyyyyy kuduruk mualla bi rahat dursan bişeycik olmayacak pc ye...illa bi yerini karıştırıp bozacaksın sen becerirsin kuşum senden herşey beklenir bebişim benim fasulyemde zilli zarife anası gibi hem nazlı hem çok bilmiş midyenin hala kız bebişim değişmedi

yawru kuşum imkanlar dahilinde gelmeye çalışıyorum en eski ben kaldım buralarda sürekli yazamasamda her sayfayı okuyorum hamiş kalınca çok fazla size yardımcı olamadım malesef çünkü akşamları hiç nete giremiyorum evden uyuyorum hemencecik...ama her zaman dediğim gibi özelden yazabilirsiniz msnden yazabilrsiniz her zaman yardım etmek için yanınızda olacağım elimden geldikçe....

ben iyiyim çok şükür kızım biraz nazlı onun keyfine göre hareket ediyorum artık inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi hepimiz

arkadaşlar herkese merhaba, malsesef bende bu dertten muzdaribim, 14 aylık evliyim femolub diye bir jel aldım eczacım tavsiye etti, kullanan varmı aranızda...... bir an önce kurtulmak istiyorum, dilerim herkes de kurtulurr......

canım banada dr tavsiye etmişti kullandım çok memnunum ve buradaki bir çok arkadaşımıza tavsiye ettim herkes memnun kaldı güvenle kullanabilrsin.....

sağol cnm. bugün deneyemicem ama yarın devam. gaza geldim. ben aylardır egzersiz yapmıyordum

canım ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama en azından bundan sonra aksatma. gerçekten bu yükle yaşadığına değmez.. zaman geçtikçe daha da zorlaşıyor..bir az önce yenmek emin ol senin için daha sağlıklı olacaktır

birkaç gün sonra 1 sene olucak cnm evleneli.

bana göre şanslısın. ben 2 sene geçtikten sonra yendim.. ama sen 2 senelik olmadan yeneceksin bak şanslısın.. yalnız yenmenin yolu egzersizleri aksatmadan ve sıklıkla yapmaktan geçiyor. çalışmıyorsan evdeysen daha çok vaktin olur egzersiz için.. vaktini değerlendir lütfen. gerçekten geçen zamanlarına çok üzülceksin daha da ertelersen. bugün yaptın mı egzersizini?

canım biraz 3parmak egzersizinine devam ediim genişletiim iyice alışsın da denemeye geçcem inşallah.. 30 eylülden önce bu iş bitecek Allahın izniyle.. missfigoyu biliyorum tebrik etmiştim, inşallah hamiledir gerçekten..

maviaraba geçmişi yeni okudum canım, tebrik ederim, Rabbim mutluluğunu daim etsin çok sevindim

Arzusunrise,gazel81 ve başka yenen varmıydı hatırlayamadım, tebrik ederim sizleri de mutluluğunuz bir ömür sürsün inşallah

ayyy benide eklemissiniz yaa cokhetyecanlıyım ben kızlar yaa yarın gidicez kan testine sonuca gorede ailelere haber vercez darısı isteyen herkesişn basınaaa. bu arada ikinci etstim baya belirgin iki cizgi cıktı.. bugun kolada içmeyi bıraktım :) zararalıymıs...

Tebrikler canım cıok sevindim...

kızlar nazlı1982 arkadaşımız yarın saat 9.da şehzadesini dünyaya getirecek hayırlısı ile allah kolay doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize :119:

var sayılır bugün iki parmak üç boğum aldım ve içeride açtım yanyana getrdim parmaklarımı öyle mutluyum ki anlatamam ona biraz alıştıktan sonra üç parmağa geçmek istiyorum reglime de 1 hafta kaldı ne yapıcam bilmiyorum yeni bi ebata geçince bnm alışma sürem ne yazık ki uzun sürüyo.bi de araya regl dönem girince ne halt edicem bilmiyorum soğurum die korkuyorum ama burdaki kızlar öle bişi olmadığını söylüyolar umarım öyle olur.ben çok konuştum siz neler yapıosunuz bakalım yalnız koydunuz bizi buralarda

biraz önce egz. yaptım serçe parmak bir boğum alabiliyorum. ileriye gitmiyor. neden????
neden?? orda kalıyorr

canım aynı şey bana da oluyo bikaç kez derin nefes al ve ittir içeri doğru acır die korkma acımıyo çünkü.orda dar bi yer var sanırım kızlık zarımızın olduğu bölm orayı geçerken zorlanıyo biraz sorası rahat ama dediğim gibi hiç korkma ve kendini kasma sen ilerlet parmağını bak nasıl gidicek içeri doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…