- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #69.141
bugün egzersizimi 1 saatten uzun tuttum dün yapamamıştım çünkü.bugün iki parmak üç boğum aldım sonunda yyyiiihhhhhuuuu..öyle mutluyum ki.kaç gündür iki parmak iki boğumdan ileri gidemiyodum fakat şuan çok mutluyum yarın da aynı şekilde çalışıcam.bu arada üç parmağı nasıl alıyosunuz bana da yardımcı olur musunuz???soruma bak ya tabii ki olursunuz beni bu aşamaya getiren de sizsiniz.beni sizler var ettinizneyse fazla cıvımiim.insan mutlu olunca saçmalıyo işte...dediğim gibi üç parmak kafamı karıştırdı ona hangi şekli veriyosunuz??
cnm ne güzel çok sevindim ,iki parmağı sorunsuz halletmişsin,üç parmağı ben bilmiyorum,iki parmaktan sonra ve ben aparat geçmiştim,çünkü aparat parmaktan daha rahat oluyodu,hergün kalınlaştırarak aparatı kullandım,sen de öyle yapabilrisin,ama üç parmak yapan arkadaşlar da var,onlar da yardımcı olabilirler.
arkadaşlar ben bugün 2parmağı denedim ama tamamını sokamadım sanırım 1 boğum soktum acıdı bıraktım 1 parmağımı rahatlıkla sokuorum ama 2yi tam sokamadım 1 kez denedim bu arada bişey sorcam boğum ne oluo acaba parmağımızda ki çizgileremi diyorsunuz :26:
canım biraz 3parmak egzersizinine devam ediim genişletiim iyice alışsın da denemeye geçcem inşallah.. 30 eylülden önce bu iş bitecek Allahın izniyle.. missfigoyu biliyorum tebrik etmiştim, inşallah hamiledir gerçekten..
maviaraba geçmişi yeni okudum canım, tebrik ederim, Rabbim mutluluğunu daim etsin çok sevindim
Arzusunrise,gazel81 ve başka yenen varmıydı hatırlayamadım, tebrik ederim sizleri de mutluluğunuz bir ömür sürsün inşallah
bugün egzersizimi 1 saatten uzun tuttum dün yapamamıştım çünkü.bugün iki parmak üç boğum aldım sonunda yyyiiihhhhhuuuu..öyle mutluyum ki.kaç gündür iki parmak iki boğumdan ileri gidemiyodum fakat şuan çok mutluyum yarın da aynı şekilde çalışıcam.bu arada üç parmağı nasıl alıyosunuz bana da yardımcı olur musunuz???soruma bak ya tabii ki olursunuz beni bu aşamaya getiren de sizsiniz.beni sizler var ettinizneyse fazla cıvımiim.insan mutlu olunca saçmalıyo işte...dediğim gibi üç parmak kafamı karıştırdı ona hangi şekli veriyosunuz??
kızlar nazlı1982 arkadaşımız yarın saat 9.da şehzadesini dünyaya getirecek hayırlısı ileallah kolay doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize :119:
mrb.. ben 1 bucuk aylık evlıyım , ve sadece yarısına kadar esımle beraber oldum,dhaa ılerıye gıdemıyor 2 kere denedık ve canım cok yandı orda karnımın ıclerınde felaket gıbı bır acı hıssettım sankı affedersınız vajınamın mıgdeme dogru yukselmesını ysadm ve hep ılk gırıste bır yanmam oluyor( cok kez aglama krızlerıne gırdım ..ama esım hep destek oluyıor..1 parmak alabılıyorum ama tam anlmaıyla hala berbae4r olamadık kendımı eksık hıssedıuorum cok uzgunum..
mrb.. ben 1 bucuk aylık evlıyım , ve sadece yarısına kadar esımle beraber oldum,dhaa ılerıye gıdemıyor 2 kere denedık ve canım cok yandı orda karnımın ıclerınde felaket gıbı bır acı hıssettım sankı affedersınız vajınamın mıgdeme dogru yukselmesını ysadm ve hep ılk gırıste bır yanmam oluyor( cok kez aglama krızlerıne gırdım ..ama esım hep destek oluyıor..1 parmak alabılıyorum ama tam anlmaıyla hala berbae4r olamadık kendımı eksık hıssedıuorum cok uzgunum..
kızlar boyuna takılmayın bence önemli olan eni aparatla denemiştim 12 cm falan daha da itsem belki gidecekti ki aparat sert eğilmiyo bükülmüyor p... daha rahat girer herhalde, genişlemesi gereken yer giriş kısmı sonrası zaten geniş o yüzden sorun etmeyin.
aslında doğru söylüyorsun canım.. zaten sorun girişte.. içinde sinir ucu olmadığı içi zaten girdikten sonra içinde bişey hissedilmiyor. önemli olan girişi..
sen naptın canım? hastaydın iyileştin mi?egzersiz yapabildin mi?
kızlar yaa herkes beni rüyasında hamile veya bebişim olmuş görüyomuş şu sıralarda...
ben de bebek istiyoruuum evet istiyorum ama olması çok zor şimdi... ama olsun... yani en hayırlı zamanda benim de bebişim olsun yaaa offff :84:
bi de aslında şimdi şu regl bitsin artık yaaaaaaaaaa diye bağırasım var off sıkıldım artık :84::84::84:
iyileştim canım da üzerimde bir ağırlık var biraz tembelleştim iğnelerin yerleri ağrıyor biraz o yüzden ara verdim kendimi daha rahat hissettiğimde denerim yoksa iyice moralim bozuluyor ovulasyon dönemim geldi sanki o günlerde daha istekli oluyorum ya da bana öyle geliyor.
belki allah söyletiyordur canım imkansız diye birşey yok ama regl dönemlerinin geçmesini beklemek zor oluyor gerçekten ama sanki biz vajililer daha çabuk hamile kalıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?