Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba canım. aynı durumdayız. bir dahaki kontrol 17 nisan olacak senin. yine haberleşiriz sonuçlarımızı. südyenin tellerini çıkardım ben. telli kullanıyorsan sende çıkar istersen canım. geçmiş olsun. egzersiz konusunda başarılar

canım genelde bir çoğumuzun ikinci denemesi hüsran gibi olmuştu. ama sonrakilerde olacak bak gör.

s.a. kızlar. nasılsınız? cumartesi günü çok ilerleme kaydettik. ben en son üç parmak yapıyordum. hafta sonu, ben hiç yapamam dediğim eş parmağını yaptım, önce tek, sonra da iki parmağını yaptı eşim. ve o kadar mutlu oldu ki, burda çok yer var, sadece kendini bana bıraksan olacak dedi durdu. benim sayemde kafasında büyütüyormuş o da. artık yenmiş gibi bişeyiz diyor. bugünlerde eş parmağıyla iki parmak çalışıp sonra da p..s alcam inşallah. dua edin kızlar.. sizler de duamdasınız..

Son düzenleme:

slm canım hoşgeldin,yoktun uzun zamandır
biz de seni merak ediyoduk nerelerde bu kız diye
bayağı ilerlemişsin hayatım,maşallahın var
artık sen bittin bence uzatmalara oynuyosun
şu penisi de dene artık canım bak nasıl kolay olcak
dualarımız seninle de bunu unutma
güzel haberlerini bekliyoruz

hoşbulduk canım yoğunum, vaktim olmuyor foruma girmeye.. evet ilerledik Allahın izniyle. eşimin iki parmağını alırken zorlanıyorum, o yüzden denemedim penis. biraz iki parmak çalışalım, deniicem inşallah. bu arada eşimle iki parmak yapmadan birkaç gün önce denemiştim olmamıştı, ama çok yorgundum, konsantre olamamıştım, ondan olabilir. belki bu akşam deneriz çok özledim sizi

cnm tebrik ederim,bitirmişsin sen de olayı
çok sevindim canım,ikinci denemede heyecanlanıyoruz ister istemez,çünkü ilk olduğunda inanamıyoruz
ondandır canım,istemsiz olarak kasmışsındır kendini
kasmamaya çalış,biraz egzersiz yap,kayganlaştırıcı sür bak o zaaman nasıl rahat olacak
zaten bir kere olmuş,sen bunu başarmışsın
bi daha olmaması çok zor sen istedikten sonra
hadi bakalım bi gelinimiz daha çıktı,nazar değmesin hiçbirine

valla biz de özledik canım seni
evet canım yorgun olunca da olmuyo maalesef,insan kendini rahatlatamıy,ikendini veremiyo
en iyi zaman haftasonları bence yani benim için öyleydi
çok daha rahat yapardım egzersizlerimi haftasonları
çalışınca insan yoruluyo,akşam hiçbişeye hali kalmıyo
haklısın,ama sen gene de bırakma canım,kendine vakit ayırmaya çalış
hayatım ben de eşimin iki parmağında zorlanmıştım,bi kere falan denemiştik iki parmağı
sonra aparatlarla yapmıştım,mumdan çok daha rahat etmiştim ben aparatla
sana da tavsiye ederim
hadi bu akşam dene de senin de halayını çekelim artık
herkes kurtulsun istiyorum bu ızdıraptan

inşallah canım deneriz. evet yorgun olunca hüsranla sonuçlanıyor, çalıştığımız için de genelde yorgun oluyoruz iki parmağı birkaç kez denedik, çok baskı hissi oluşuyo. iki parmak yapıp ardınan da p..s oluverse ne iyi olur:) of bende kurtulmak istiyorum artık, çok uzattım farkındayım. inşallah en yakın zamanda çekersiniz halayımı.
bu arada pati yenmiş.. çooooooooook sevindimm darısı bizee

cnm çok sevindim gerçekten,ikincisi de olmuş,bundan sonrası daha kolay olacak inan
eşinin problemine gelince,biz vajli kadınların eşlerinde maalesef bu problem çok oluyo
bizim yıllarca nasıl psikolojimiz bozuluyosa ,haliyle onların da bozuluyo
biraz bekle canım,o da kendini hazırlayacaktır,bişey söyleme
gurur yapıyolar,onlar bizim gibi değiller
düzelir sen hiç canını sıkma,bol bol sebze meyve yedir,pekmez falan da diyolar
tabi çok faydası olur mu bilemiyorum ama en önemlisi psikoloji
bunu bizden başka daha iyi anlayamaz dimi
herşey güzel olacak canım,biraz sabır sadace bu da bi süreç geçecek...

canım sen de parmağı ya da aparatı uzunca bi süre içinde tutup öyle geçsene penis denemesine.
burdaki birçok arkadaş öyle yendi biliyosun
o şekilde vaji iyice genişliyo ve içerde bişey olmasına alışıyo
denesen sonuç güzel olur bence

canım sorun neydi anlamadım,yardımcı olabiliriz sana elimizden geldiğince
kaçtın gittin,canım anlatırsan rahatlarsın,belki çözüm konusunda da bişeyler yapabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…