- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #72.941
kızçeler sizi çokk çok öpüorum gece görüşmrk üzere misafirim var çünkü yemeğe geliolar hadi görüşürük canlar
merhaba kızlar, bugün memedeki kistler için doktora gittim, duruyolarmı :), takip dedi yine 6 ayda bir...
neyse haftasonunu bunları kafaya takarak geçirdim, ama bu akşam deneme yapıcam ve umarım başarırım çünkü üzerinden çok zaman geçti.. zaten 30'dan önce doğum yapın diyorlar..
tşk ederim canım birde öyle denicem tam emin olmadan buraya yazmak istememiştim inş.bidaha ki denememizde olur:18:
sahiden yendim mi ben şimdi 2.deneme başarısız olunca moralim çok bozuldu
tşk ederim canım jelsiz denem yapmım ozaman ben bir süre :26:
ayyyhhh inş.yenmişimdir Allahım ilk denememizde olmuştu çok sevindim sonunda yendik dedim ama2.deneme hüsran olunca cok moralim bozulduben 2 haftadır hiç egzersiz yapmıyordum canım direk pns denemesi yaptım ama bundna sonra öyle yapim hepinize çok tşk ederim arkadaşlar bir nebzede olsa moralim düzeldi
of ya biri olsada yemek yapsaaaa:26: neyse ben çıkıyorum allaha emanet olun kızlaaarr
ben yaptım. pırasa yemeği
yarın karnıbahar
öbür gün kuru fasülye
sonraki gün sarma
sonraki gün taze fasülye
s.a. kızlar. nasılsınız? cumartesi günü çok ilerleme kaydettik. ben en son üç parmak yapıyordum. hafta sonu, ben hiç yapamam dediğim eş parmağını yaptım, önce tek, sonra da iki parmağını yaptı eşim. ve o kadar mutlu oldu ki, burda çok yer var, sadece kendini bana bıraksan olacak dedi durdu. benim sayemde kafasında büyütüyormuş o da. artık yenmiş gibi bişeyiz diyor. bugünlerde eş parmağıyla iki parmak çalışıp sonra da p..s alcam inşallah. dua edin kızlar.. sizler de duamdasınız..
slm canım hoşgeldin,yoktun uzun zamandır
biz de seni merak ediyoduknerelerde bu kız diye
bayağı ilerlemişsin hayatım,maşallahın var
artık sen bittin bence uzatmalara oynuyosun
şu penisi de dene artık canım bak nasıl kolay olcak
dualarımız seninle de bunu unutma
güzel haberlerini bekliyoruz
Kıslar yaa ben 2 haftadır egzersiz yapmıyorum 1 haftada eşimden uzak kaldım eve geldiğimde pns denemesi yaptık olmadı ertesi gün tekrar denedik bir kaç deneme sonrasında penisi içime alabildim çok terledim zorlandım ama sonunda alabildim git gelde yaptık ama dün tekrar denemek istedik çünkü girdiğine hala inanamıyordum emin olmak istedim ama bu defa giremedik kayganlaştırıcı sürmeden denemiştik ondan olabilirmi acaba vajiyi yenen arkadaşlarda byle bir durum oldumu acaba ilk gün sevinmiştim ama şuan çok üzgünümegzersize devammı etsem normalde en son 3 parmak almıştım
hoşbulduk canım yoğunum, vaktim olmuyor foruma girmeye.. evet ilerledik Allahın izniyle. eşimin iki parmağını alırken zorlanıyorum, o yüzden denemedim penis. biraz iki parmak çalışalım, deniicem inşallah. bu arada eşimle iki parmak yapmadan birkaç gün önce denemiştim olmamıştı, ama çok yorgundum, konsantre olamamıştım, ondan olabilir. belki bu akşam denerizçok özledim sizi
İyi akşamlar efemmm
valla biz de özledik canım seni
evet canım yorgun olunca da olmuyo maalesef,insan kendini rahatlatamıy,ikendini veremiyo
en iyi zaman haftasonları bence yani benim için öyleydi
çok daha rahat yapardım egzersizlerimi haftasonları
çalışınca insan yoruluyo,akşam hiçbişeye hali kalmıyo
haklısın,ama sen gene de bırakma canım,kendine vakit ayırmaya çalış
hayatım ben de eşimin iki parmağında zorlanmıştım,bi kere falan denemiştik iki parmağı
sonra aparatlarla yapmıştım,mumdan çok daha rahat etmiştim ben aparatla
sana da tavsiye ederim
hadi bu akşam dene de senin de halayını çekelim artık
herkes kurtulsun istiyorum bu ızdıraptan
busefer sadece 5 dk egsersız yaptım ama yaparken bıle egsersız olmadan olubılcegını anladım
ama 5 yıllık korku bır gunde yenılmıyor
esımle denemeye gectık
üstte denıyım dedım gulmeyın ama ( desmde gülebilirsiniz :) )
delıgı bulamadım hala korkular var işte
sonra yatak ucunda denedık ınanın gırerken hıc acı yok baskı yok cok rahat
ama gelgıtlerde kendımı kasıp farketmeden esımı bıraz ıtmısım alısıcam zamanla onada
prezer.. esım alısamadı onunla cok rahatsız yarıda bıraktık
yarın aktara gıdıp kecı boynuzu alıyım esım gurur edıcek ama cınsel gucu artırıcı ne varsa tavsıye edın kızlar
normalde hıc bu sorunu yoktu stres ve erkeklerdede basarılı olamama korkusu var
yenı ılıskıye baslıyanlarda normal bu ah bıde bunu bana olumsuz yansıtmasa
bu arada cok acık yazıyorsam soyleyın kızlar aslında bu kadar alenı herseyı yazmak ıstemıyorum
herdefasında tekrarlıyorum yenemıyenler ıcın amac
ınanın kızlar cok rahat cok kolay p.. almak yenınce bumuymus dıceksınız..
inşallah canım deneriz. evet yorgun olunca hüsranla sonuçlanıyor, çalıştığımız için de genelde yorgun oluyoruziki parmağı birkaç kez denedik, çok baskı hissi oluşuyo. iki parmak yapıp ardınan da p..s oluverse ne iyi olur:) of bende kurtulmak istiyorum artık, çok uzattım farkındayım. inşallah en yakın zamanda çekersiniz halayımı.
bu arada pati yenmiş.. çooooooooook sevindimmdarısı bizee
Olmuyo ya nasıl iştir anlamadım olmuyooooo
Olmuyo ya nasıl iştir anlamadım olmuyooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?