Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

olabilir canım ailede varsa allah kuzenine sabır versin...hadi hayırlısı tez zamanda yenersin inş.

aynen canım eskıden hıc bılmem ben boyle sorun oldugunu.ya hayır sınırını benden cıkartmasa anlıcam eskıden pesımde delı olurdu hadı dıye sımdı ben aynıyım sabah aksam gııyorum sırnasıyorum bende ıstıyorumkı ıyıce alsım hala ınanamıyorum cunku:)valla ne yapmam gerekıyo bılmıyorumkı susım beklımmı ısrar mı edım bılmıyorum yanlız bıraz once esım le konustuk buzzer dıye bı enerjı ıcecegı varmıs bırınden duymus ıyı gelıyomus alımmı dıye sordu enerjı ıcerız genelde ama bunu ıcmemıstık hıc al dedım marketlerde satılıyomus bıde onu deneyelım alırsa

yok kızz bende ikiz istemiorum ama herşey allahtan kısmet yanikızz walla doğru diiosun kaçmak için hep bahane arıorum galiba kendimmle yüzleşmem lazım artık, nese zaten bugün reglm bitti yarın başlıcam tekrar kaççmak yok işallah bizde güzel haberler vericez tatlım snn başarman bana daha bi ümit oldu waallla

canım bir kere olduysa yine olmaması için neden yok rahat ol bira denemeden önce uzunca bir süre egzersiz yap hepimizin başta bir tedirğinliği oluyor zamanla hiçbirşey kalmıyor başlarda jeli bol kullan sonra ilişkiye hazır olmadan deneme yapma yeteri kadar ıslaklık olsun, 3 parmak çok güzel, sen yenmişsin canım kutlarım

canım bende yenı yendım jelsız sorun yasıyorum bı sure jelle dene

cnm bak cabuk yenıp 2 aya kadar hamıle kalıyoruz hep beraber sonra bebıslerı konusucaz unutma sakın ol kafana takma hadı ras gele:)

canım eşinin üzerine çok gitme birbirinizi özleyip deneyin olmuyor diye kafasına takıyor o yüzden olmuyor nasıl bizimki psikolojik onların da öyle yiyecek falan aman deme kuzum biz o kadar gurur meselesi yapmayız ama erkekler erkeklikleriyle övünür ve laf söyletmezler zamana bırak.

tebrıkler canım sende kurtuldun
ılıskı oncesı parmak yada aparat ıcerde 5 dk bekletsen
sonra jelle denesen ?

slmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim

merhaba kızlar, bugün memedeki kistler için doktora gittim, duruyolarmı :), takip dedi yine 6 ayda bir...
neyse haftasonunu bunları kafaya takarak geçirdim, ama bu akşam deneme yapıcam ve umarım başarırım çünkü üzerinden çok zaman geçti.. zaten 30'dan önce doğum yapın diyorlar..

cnm bak cabuk yenıp 2 aya kadar hamıle kalıyoruz hep beraber sonra bebıslerı konusucaz unutma sakın ol kafana takma hadı ras gele:)

amin canm benm hep beraber kilo alcaz şişko olcazz işallahtamam relax oluorum kafama bişe takmıorum işallah bu ayın sonuna kadar kurtulurum bu işkencede yaaanesee ağlamıorum gülüorumki kaslarımda çok kasılmasın dimi ama

ne guzel senın esın bır alternatıf sunuyor
benımkı bana yuz asıyor yılların beklemesı yuzundenmıs sankı gıbı
ve prezer.. den olmuyormus falan ona gızlı gızlı cınsel guc artırıcı bısey nasıl yedırırım derdındeyım
kecı boynuzu alcam bebek ıcın ıyıymıs dedım kabul ettı hemen aktara ucuyorum ben :)

aferın ıste boyle canım hadı egsersıze basla hangı asamadaydın egsersızde ?
pes etme kacma bak 5 yıl gectı benden koskoca 5 yıl bır hıc ıcınmıs
ınan egsersızde daha zorlanıyoruz p.. de degıl

yok canım gıtmyorum uzerıne sorun deıl ne zaman hazırsan o zmn olur stres yapma fln dıyorum dedıgın gıbı laf soyletmıyo ve acayıp gurur yapıyo...ama korkuyorum işte araya zaman gırsın ıstemıyorum ya eskıye donersem dıye..

Canım sen p..s denemesi yapamdan önce 5-10 dakika 3 parmak egzersiz yap, herşey düzelir tecrübeyle sabittir:)) üzme kendini hiç:)

tşk ederim canım birde öyle denicem tam emin olmadan buraya yazmak istememiştim inş.bidaha ki denememizde olur:18:

sahiden yendim mi ben şimdi 2.deneme başarısız olunca moralim çok bozuldu

canım bende yenı yendım jelsız sorun yasıyorum bı sure jelle dene

tşk ederim canım jelsiz denem yapmım ozaman ben bir süre :26:

tebrıkler canım sende kurtuldun
ılıskı oncesı parmak yada aparat ıcerde 5 dk bekletsen
sonra jelle denesen ?

ayyyhhh inş.yenmişimdir Allahım ilk denememizde olmuştu çok sevindim sonunda yendik dedim ama2.deneme hüsran olunca cok moralim bozuldu ben 2 haftadır hiç egzersiz yapmıyordum canım direk pns denemesi yaptım ama bundna sonra öyle yapim hepinize çok tşk ederim arkadaşlar bir nebzede olsa moralim düzeldi

canım sen gelın oldun bızım korkumuz o bolgeye bırseyın gırememesıydı
yıllarca evlı olup bazen acı ceken agrılı ilişki yasayanlar bıle var
kı sen daha taze gelınsın ıkıncıde sıtrestır baska bırseydır olmamıstır
ama rahatca olması ıcın ıcınde bırazcık aparat bekletmek okadar faydası oluyorkı
hadı bakalım senden guzel haber beklıyoruz :) jelıde unutma

canlarım ben cıkıyorum sımdılık cook opuyorum sızı belınay hastalıgın bıttgı gun halaya baslıyorum ona gore yorma benı halay basında:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…