- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #72.901
kızz wallla benm kuzenim 4aylık hamile hemde 3üz o 3tane taşıosa bende 2tane taşırım herhaldee ayyyyy vajiyi yendm bide ikizim kaldı
benm teyzelerim falan hep 2iz doğurdu annemler diio kesin sende ikiz doğurursun ben pek istemiorum ama banada aşıladılar
aynı sorundan muzdarıbız eskıden sureklı ıster ben korkumdan kacardım kavga hır gür olurdu
sımdıde yendıgm gunde bıle ben zorladım esımı off yendık ama sorunlar bıtmıyor
benımkı guya prezer.. onu zorluyormus ondan sertlesmıyormus falan
ıyıde yıllarca onu kullanan var ne alaka bıde siniri stresı bana yansıyor
5 yıl korkulaırmdan kacmanın bedelını oduyorum
onun ıcın lutfen ısın basındayken korkunuzun ustune dusun arkadaşlar..
ınsallh regl olmadan bıdaha yapabılırsınız nilay ben bugun ara verdım regl olma belrıtımde yok
gece yada yarın esım gııcklık etmezse denıcem yıne
ben dogumdan bıle tırsan bırıyım aslında ama vajıyı yendım onuda basarıırm dye telkın edıyorum
ıkız bebek ıstıyorsan olur inşallah ama ben tek bebekle acılısı yapmak ısterım
ve normal dogumla suda doğuma taktım ciddi ciddi
ve kızlar nıhayet son sayfaya geldım masallah herkes cosmus oku oku bıtmıyor :)
belınaycım takıptesın busemut canım aslında bu ısler senın ıcın kacma bahanesı aslında
ıkıara bır derede egsersızını yapabılırısn gıden senden gıdıyor bend sureklı bırseylerı bahane edıyordum
hadı ıkınızdende guzel haberler alalım inşallah ..
Kıslar yaa ben 2 haftadır egzersiz yapmıyorum 1 haftada eşimden uzak kaldım eve geldiğimde pns denemesi yaptık olmadı ertesi gün tekrar denedik bir kaç deneme sonrasında penisi içime alabildim çok terledim zorlandım ama sonunda alabildim git gelde yaptık ama dün tekrar denemek istedik çünkü girdiğine hala inanamıyordum emin olmak istedim ama bu defa giremedik kayganlaştırıcı sürmeden denemiştik ondan olabilirmi acaba vajiyi yenen arkadaşlarda byle bir durum oldumu acaba ilk gün sevinmiştim ama şuan çok üzgünümegzersize devammı etsem normalde en son 3 parmak almıştım
olabilir canım ailede varsa allah kuzenine sabır versin...hadi hayırlısı tez zamanda yenersin inş.
Kıslar yaa ben 2 haftadır egzersiz yapmıyorum 1 haftada eşimden uzak kaldım eve geldiğimde pns denemesi yaptık olmadı ertesi gün tekrar denedik bir kaç deneme sonrasında penisi içime alabildim çok terledim zorlandım ama sonunda alabildim git gelde yaptık ama dün tekrar denemek istedik çünkü girdiğine hala inanamıyordum emin olmak istedim ama bu defa giremedik kayganlaştırıcı sürmeden denemiştik ondan olabilirmi acaba vajiyi yenen arkadaşlarda byle bir durum oldumu acaba ilk gün sevinmiştim ama şuan çok üzgünümegzersize devammı etsem normalde en son 3 parmak almıştım
yok kızz bende ikiz istemiorum ama herşey allahtan kısmet yanikızz walla doğru diiosun kaçmak için hep bahane arıorum galiba kendimmle yüzleşmem lazım artık, nese zaten bugün reglm bitti yarın başlıcam tekrar kaççmak yok işallah bizde güzel haberler vericez tatlım snn başarman bana daha bi ümit oldu waallla
canım eşinin üzerine çok gitme birbirinizi özleyip deneyin olmuyor diye kafasına takıyor o yüzden olmuyor nasıl bizimki psikolojik onların da öyle yiyecek falan aman deme kuzum biz o kadar gurur meselesi yapmayız ama erkekler erkeklikleriyle övünür ve laf söyletmezler zamana bırak.
cnm bak cabuk yenıp 2 aya kadar hamıle kalıyoruz hep beraber sonra bebıslerı konusucaz unutma sakın ol kafana takma hadı ras gele:)
aynen canım eskıden hıc bılmem ben boyle sorun oldugunu.ya hayır sınırını benden cıkartmasa anlıcam eskıden pesımde delı olurdu hadı dıye sımdı ben aynıyım sabah aksam gııyorum sırnasıyorum bende ıstıyorumkı ıyıce alsım hala ınanamıyorum cunku:)valla ne yapmam gerekıyo bılmıyorumkı susım beklımmı ısrar mı edım bılmıyorum yanlız bıraz once esım le konustuk buzzer dıye bı enerjı ıcecegı varmıs bırınden duymus ıyı gelıyomus alımmı dıye sordu enerjı ıcerız genelde ama bunu ıcmemıstık hıc al dedım marketlerde satılıyomus bıde onu deneyelım alırsa
yok kızz bende ikiz istemiorum ama herşey allahtan kısmet yanikızz walla doğru diiosun kaçmak için hep bahane arıorum galiba kendimmle yüzleşmem lazım artık, nese zaten bugün reglm bitti yarın başlıcam tekrar kaççmak yok işallah bizde güzel haberler vericez tatlım snn başarman bana daha bi ümit oldu waallla
canım eşinin üzerine çok gitme birbirinizi özleyip deneyin olmuyor diye kafasına takıyor o yüzden olmuyor nasıl bizimki psikolojik onların da öyle yiyecek falan aman deme kuzum biz o kadar gurur meselesi yapmayız ama erkekler erkeklikleriyle övünür ve laf söyletmezler zamana bırak.
Canım sen p..s denemesi yapamdan önce 5-10 dakika 3 parmak egzersiz yap, herşey düzelirtecrübeyle sabittir:)) üzme kendini hiç:)
canım bir kere olduysa yine olmaması için neden yok rahat ol bira denemeden önce uzunca bir süre egzersiz yap hepimizin başta bir tedirğinliği oluyor zamanla hiçbirşey kalmıyor başlarda jeli bol kullan sonra ilişkiye hazır olmadan deneme yapma yeteri kadar ıslaklık olsun, 3 parmak çok güzel, sen yenmişsin canım kutlarım
canım bende yenı yendım jelsız sorun yasıyorum bı sure jelle dene
tebrıkler canım sende kurtuldun
ılıskı oncesı parmak yada aparat ıcerde 5 dk bekletsen
sonra jelle denesen ?
hanımlar ben çıkıyorum,bilgilerinize teşekkür ederim.iyi akşamlar.inşallah yarın birirlerinden güzel haberler gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?