Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canımcım kusura bakma telf la kouşuodum geç gördüm birazben daha tek parmaktayım canm hep erteliorum ama artık pes etmek kaçmak yok kızz şaka maka benmde 2yıl oldu walla

kızlar ya idrar yollarımda acayip yanma var egzersiz yaparken tahriş falan mı oldu acep sizdede oldumu yapamıom egzersiz gerçi krem sürmüştüm ama bide ilaçta alamıyorum 2 kere korunmasız yarısını geçerek yaptığımda eşim boş..dı napiim ben ya idrarı yaparken diilde normalde yanıyor ama kaşıntı falan yok

kızlar slm verdik insan bir alır ya bende yardıme tmeye gelmiştim size

canım kafama birşey takıldı geçmiş cevapları okuyordum görmedim hoşgeldin, sen gel hepimizin yardıma ihtiyacı var teşekkür ederim kendi adıma sen de yendiğin halde bırakmayıp gelenlerdensin.

kaşıntı yoksa kasmışsındır canım..

canımcım kusura bakma telf la kouşuodum geç gördüm birazben daha tek parmaktayım canm hep erteliorum ama artık pes etmek kaçmak yok kızz şaka maka benmde 2yıl oldu walla

tamam ozaman tek parmaktan baslayıp 2. parmağa gecıyorsun hemen :)
ınan ustune bıraz gıtsen hergun daha fazlasını denesen bak ay sonuna kalmıcak gelın olcan
kaçışın sonu varmı ? uzerınde eskıtme hastalığı

canım tahrıs yanma normal bendede oldu
korunmasız ıkı kere olması hamıle kalma ıhtımalın var canım regl gecıkme oldumu ?

adetime 1 hafta var ama şimdi dr gitse3m kesin antibiotik verir o yüzden gecikme olmadı ama e.la an..tol kullandım onlar spremi öldürmüş olabilir aslında çokk istiyorum bebişşş çevremdeki arkadaşlarımın akrabalrımın çoğu hamiş yada doğurdu

sen önce şu işi hallet kız ne yapacan çizelgeyi bakıyım, bundan sonra tependeyim kız şu reglin bitsin şu nursena da bıktırdı ha diyeceksin.

oy oy senden bıkarmıyım ben hiç canm benim bitsinde inşallah hemen başlıcam..bayramda yaklaşıyo tatil falan egzersize uzaklaşınca bitürlü başlıyamıyorum..bayramdan önce halletmek istiyrm artık..uzatmaları oynuyorum farkındayım:26::26::26:

Cumhuriyet kadını belinayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

az kaldı canım yabak yenersem afilli bi kutlama isterim ona göre..ışıltılı çook renkli olsun taze gelin yazısı

ayyyy daha öbür yenenleri parıldatamadım yawwww siz yenin elbet yaparız şekilleri :)))) kız ben sizin ikinizinde yendiğini sanıyodum çok şaşırdım anammmm unutturmayın yarın sizi köşeye sıkıştırıp ifadenizi alıcam

tamam aybike gelsin öyle sıkıştır:26:buseumutta var :26:3müz kaldık eski:26:reglim ben şuan:26: benii çok parıldat beniii çok çooookk parıldatparıl parıl parlamak istiyorum bak pens denemesini parlak taze gelin yazısını canlandırarak yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…