- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #72.921
kızlar slm verdik insan bir alır ya bende yardıme tmeye gelmiştim size
canlarım ben cıkıyorum sımdılık cook opuyorum sızı belınay hastalıgın bıttgı gun halaya baslıyorum ona gore yorma benı halay basında:
aferın ıste boyle canım hadı egsersıze basla hangı asamadaydın egsersızde ?
pes etme kacma bak 5 yıl gectı benden koskoca 5 yıl bır hıc ıcınmıs
ınan egsersızde daha zorlanıyoruz p.. de degıl
kızlar slm verdik insan bir alır ya bende yardıme tmeye gelmiştim size
kızlar ya idrar yollarımda acayip yanma var egzersiz yaparken tahriş falan mı oldu acep sizdede oldumu yapamıom egzersiz gerçi krem sürmüştüm ama bide ilaçta alamıyorum 2 kere korunmasız yarısını geçerek yaptığımda eşim boş..dı napiim ben ya idrarı yaparken diilde normalde yanıyor ama kaşıntı falan yok
ben ndn çizelge yapmayı beceremiyorum yaff:44::44:
canımcım kusura bakma telf la kouşuodum geç gördüm birazben daha tek parmaktayım canm hep erteliorum ama artık pes etmek kaçmak yok kızz şaka maka benmde 2yıl oldu walla
kızlar ya idrar yollarımda acayip yanma var egzersiz yaparken tahriş falan mı oldu acep sizdede oldumu yapamıom egzersiz gerçi krem sürmüştüm ama bide ilaçta alamıyorum 2 kere korunmasız yarısını geçerek yaptığımda eşim boş..dı napiim ben ya idrarı yaparken diilde normalde yanıyor ama kaşıntı falan yok
tamam ozaman tek parmaktan baslayıp 2. parmağa gecıyorsun hemen :)
ınan ustune bıraz gıtsen hergun daha fazlasını denesen bak ay sonuna kalmıcak gelın olcan
kaçışın sonu varmı ? uzerınde eskıtme hastalığı
canım tahrıs yanma normal bendede oldu
korunmasız ıkı kere olması hamıle kalma ıhtımalın var canım regl gecıkme oldumu ?
sen önce şu işi hallet kız ne yapacan çizelgeyi bakıyım, bundan sonra tependeyim kız şu reglin bitsin şu nursena da bıktırdı ha diyeceksin.
oy oy senden bıkarmıyım ben hiç canm benim bitsinde inşallah hemen başlıcam..bayramda yaklaşıyo tatil falan egzersize uzaklaşınca bitürlü başlıyamıyorum..bayramdan önce halletmek istiyrm artık..uzatmaları oynuyorum farkındayım:26::26::26:
belinayla aybice yenmedimi daha ???? anammmmm nerde benim kızılcık sopammmmm
az kaldı canım yabak yenersem afilli bi kutlama isterim ona göre..ışıltılı çook renkli olsun taze gelin yazısı
ayyyy daha öbür yenenleri parıldatamadım yawwww siz yenin elbet yaparız şekilleri :)))) kız ben sizin ikinizinde yendiğini sanıyodum çok şaşırdım anammmm unutturmayın yarın sizi köşeye sıkıştırıp ifadenizi alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?