- 4 Kasım 2010
- 1.677
- 85
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #73.001
amin arkadaşlar inşallah bu çok kötü bi hastalık ben günde en 10 kere bile doğuma girmiş bi insanım böyle şeyler yaşıycam hiç aklıma gelmezdi bir buçuk senelik ewliyim inşallah hepimiz bu illetten kurtuluruz .
kızlar banada ilişkiye alışmam için dua edin nolur. hala beynim bana oyun yapıyo yine olacakmı diye toplam 5 kere yaptık ve oldu çok şükür ama hala alışamadım ve hala olacakmı düşüncesi var offfff[/QUOT
merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım ama sorunu çözmüş olarak katıldım bendeki vajinismusa kadar ilerlememişti sıkıntı başgöstermişti ilk denememizden sonra paranoyak olmuştum resmen. canım eğer bi kere olduysa bile zaten bedenin buna alışıyo hele ki siz 5 kere yapmışsınız artık o bölgeyi alıştımışsın ben de hala ağrı oluyo zaman zaman ilk girişte ama o da düzenli ilişkiye bağlı olarak zamanla geçiyomuş. bu kadınların işi zor hakkaten ya senelerce bakire dur bişi yapma sonra bi anda bütün kemikler oturmuşken kaslar güçlenmişkenn haddiii yabanci bişeyle karşılaş. sizin haberiniz yok benden ama ben de bu kulübe üye olmadan sadece okuyarak çözdüm sorunumu
kızlar banada ilişkiye alışmam için dua edin nolur. hala beynim bana oyun yapıyo yine olacakmı diye toplam 5 kere yaptık ve oldu çok şükür ama hala alışamadım ve hala olacakmı düşüncesi var offfff[/QUOT
merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım ama sorunu çözmüş olarak katıldım bendeki vajinismusa kadar ilerlememişti sıkıntı başgöstermişti ilk denememizden sonra paranoyak olmuştum resmen. canım eğer bi kere olduysa bile zaten bedenin buna alışıyo hele ki siz 5 kere yapmışsınız artık o bölgeyi alıştımışsın ben de hala ağrı oluyo zaman zaman ilk girişte ama o da düzenli ilişkiye bağlı olarak zamanla geçiyomuş. bu kadınların işi zor hakkaten ya senelerce bakire dur bişi yapma sonra bi anda bütün kemikler oturmuşken kaslar güçlenmişkenn haddiii yabanci bişeyle karşılaş. sizin haberiniz yok benden ama ben de bu kulübe üye olmadan sadece okuyarak çözdüm sorunumu
tebrik ederim cnm senide, Allah başka sıkıntı vermesin. inşallah çabucak alışırızda tamamen rahatlarız. Alışamadığım için bebişte düşünemiyorum. bi alışsam hemen bebiş istiyorum beennnn yaaaaaa
tebrik ederim cnm senide, Allah başka sıkıntı vermesin. inşallah çabucak alışırızda tamamen rahatlarız. Alışamadığım için bebişte düşünemiyorum. bi alışsam hemen bebiş istiyorum beennnn yaaaaaa
canım Allah senin de gönlüne göre versin .ben henüz düşünmüyorum çocuk çünkü daha hiç bişey düzene girmedi evliyim ama daha eşyalarımızı filan yeni alıyoruz e bi de bu problem vardı daha tam anlamadık evliliğin güzel yanlarını sadece bir arada olmanın mutluluğu var işte ona da şükür.. hiç kafanda büyütme sayma mesela kaç defa olduğunu mesela rahat bırak kendini şafak saymaya gerek kalmamış yani:) benim hala ağrım oluyo dediğim gibi ama artık takmıyorum bırakıyorum kendimi çok zorlanırsam da kendi kendime rahatla diyorum hatta bi kere yüksek sesle söylemişim eşim çok güldü halime tabii ben de :) hiç takma ve sayma rahatla sorunu çözmüşsün artık zaten..
ne guzel senın esın bır alternatıf sunuyor
benımkı bana yuz asıyor yılların beklemesı yuzundenmıs sankı gıbı
ve prezer.. den olmuyormus falan ona gızlı gızlı cınsel guc artırıcı bısey nasıl yedırırım derdındeyım
kecı boynuzu alcam bebek ıcın ıyıymıs dedım kabul ettı hemen aktara ucuyorum ben :)
ne yapsın garıbım bulmus bırakmak ıstemıyor içmıs o dedgım enerjı ıcecegını ama faydası olmamıs ahhh ahhh bızde dert bıtmıyor walla:)))sen gıt al cnm bende aldım her sabah 2 koca kasık yıyıruz valla esımle
cnm benim aklıma tek gelen acayip tavan yaptırıyo ama karidess..
günaydın balımmm:)) nbr? Sen daha vajiyi yenece mdiye debelen, millet ne yöntemler bulmuş hamile kalmak için:)
gördüm tatlım sen söyler söylemez açtım hemen de, sen nası girdin gecenin bu saatinde nete:26:
:82::82:günaydınnn hatuncuklarrr
günaydın canımnaptın dün egzersz falan
evet canım yaptım .bide ben budefa aparata p....taktım okadar rahat olduki .normalde yarım saatt uğraştımm az az girdi oda sadece bi kaç cm.sonra onunla denedim baktım hop içerde.çok mutlu oldum anlatamam
sen takmıyomuydun ki.. ben muma peçete saryorm streçlyp sonra p. takıyorum..daha önce parmakla yaptım die heralde hemen hepsi oldu mum..başlarda sert geldi yapmadım ugraşmadımda açıkcası..ama deneyince çook rahat oluyo..sen ne yapyon şimdi parmk egz. denedinmi..neyle yapysn egz.
:82::82:günaydınnn hatuncuklarrr
albunea şekerim sen napıyorsun nasılsın
canım ben parmakla yapamıyorum.kendim aparat yapmıştım.aynı neteki dilatörler var ya onlar gibi boy boy.streçleyip ultrason jeliyle
parmak denedinmi hiç..eş parmagı yaptınmı..aparatta hangi kalınlıktasın..çokmu sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?