Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ne zaman yardıma ihtiyacın olursa yanındayız unutma yalnız değilsin.tez zamanda kurtulursun inşallah

inşallah canım ben parmak egzersizlerini hiç yapamıyorum. kürtaj oldum doktor vajinal ultrasonla bakmak istedi baktıramadım bile. eşim allahtan çok anlayışlı biraz biraz yeniyoruz ben hiç yapamıo değilim sadece giriş diyelim.

günaydın canım naptın dün egzersz falan

evet canım yaptım .bide ben budefa aparata p....taktım okadar rahat olduki .normalde yarım saatt uğraştımm az az girdi oda sadece bi kaç cm.sonra onunla denedim baktım hop içerde.çok mutlu oldum anlatamam

evet canım yaptım .bide ben budefa aparata p....taktım okadar rahat olduki .normalde yarım saatt uğraştımm az az girdi oda sadece bi kaç cm.sonra onunla denedim baktım hop içerde.çok mutlu oldum anlatamam

sen takmıyomuydun ki.. ben muma peçete saryorm streçlyp sonra p. takıyorum..daha önce parmakla yaptım die heralde hemen hepsi oldu mum..başlarda sert geldi yapmadım ugraşmadımda açıkcası..ama deneyince çook rahat oluyo..sen ne yapyon şimdi parmk egz. denedinmi..neyle yapysn egz.

canım ben parmakla yapamıyorum.kendim aparat yapmıştım.aynı neteki dilatörler var ya onlar gibi boy boy.streçleyip ultrason jeliyle

günaydın,dün kayınvaldemler geldi.evlendiğimden beri bişeylerin yolunda gitmediğinden şüpheleniyordu.çünkü ben 1 ayda çok zayıfladım ve eski neşem yok.her görüşmemizde soruyordu,iyi misiniz mutlu musunuz bi derdin mi var diye?yoo diyip geçiştiriyordum.ama dün bende dökülüverdim.söylememek daha iyi dediler ama dayanamadım,üzüldü ne yapabileceğini sordu.hep yanındayım dedi bende götürebilirim seni doktora dedi.ama uzatmayın fazla sonra daha zor olur,korkma acılı birşey değil falan dedi.çok ağrıma gitti kızlarsabaha kadar ağladım.hiç keyfim yok bu gün,daha önceden tülay kök ten randevu almıştım ama aralık ayına vermişlerdi.bu sabah arıyıp bir jinekolagdan randevu aldım yarın gideceğim.bir muayaene olayım bakalım ne diyecek.((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…