- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #73.021
ya vallahi şurda dost gördm sıcaklık gördm paylaşiym soriym fikr aliym dedim sizden tii ye alıcanızı bilsem üye olmazdm bile az destek bekledm belki yararlanırım dedm düşüncelerinzden böyle cvplar atıyosunuz buraya inanın çok üzüldüm
ya vallahi şurda dost gördm sıcaklık gördm paylaşiym soriym fikr aliym dedim sizden tii ye alıcanızı bilsem üye olmazdm bile az destek bekledm belki yararlanırım dedm düşüncelerinzden böyle cvplar atıyosunuz buraya inanın çok üzüldüm
iç güveydinden hallice canım, regl münasebetiyle karın ağrım fena( bir de işe geldim, çalışmaya çalışıyorum ama bitik durumdayım :2:
canım papatya çayı iç çok rahatlatıyoo.hem ağrıları alıyo hem dineldiriyor(bunlar bira vardağı değil ha benimm bitki çayı bardaklarım) ohhhhh bakayım çantamda varsa bende içeyim canım istedi.
cnm şöyle bi okuyup çıkçaktım ama dayanamadım
burada gerçekten bu sıkıntıyı çeken arkadaşlar seni tiye almaz merak etme
ama canım,senin yaptığın da çok mantıklı değil
tabi herkes kendi bilir kendi hayatını
ama bu sorunu 3,5 sene yaşamış biri olarak söylüyorum,hamile kalmak (tesadüfen,pensi yarıya girdiğinde,ya da şırıngayla) çözüm değil canım
hepimiz çocuk istiyoruz,hepimiz bu sorunu yaşarken çocuklara özlemle baktık
ama vajinismustan tamamen kurtulup,çocuk düşünmek daha mantıklı değil mi sence?
neden çekesinki bu illeti?öce gerçek bi kadın olup,kadınlığımız yaşayıp daha sonra anneliğ tatmak çok daha güzel olur
bir kadın olarak normal ilişki yaşaman,normal bir cinsel hayatının olması senin de hakkın
annelik de ondan sonra gelir
benim sana naçizane tavsiyem,önce bu sorunu yen,egzersiz yap düzenli bi şekilde ve kendine inan
burada hepimiz egzersiz yaparak yendik,ve egzersizlere devam eden arkadaşlarımız da var,onların başarı haberleri de çok yakın
sen de burada bulunup ,soru sorabilirsin,buradaki herkes sana yardımcı olur
yendikten sonra da annelik için çalışmalara başlayabilirsin
inan bu senin için en doğrusu
en azından benim fikrim böyle,tabi gene de sen bilirsin.
Canımcım, bak sana daha önce de bir mesaj yazdım ben bugün. Bak sana dost tavsiyesi, lütfen vajinismusunu yenmeden, sorununun çözmeden hamile kalma. Bu hem senin için, hem de bebeğin için zor olur çünkü. Ayrıca sen doktora gidip kontrol yaptırdın mı hiç, hamilelik için müsaitmiyim diye, bir sorun var mı diye? Sorunundan bugün kaçtın yarın kaçtın, e hep kaçamazsın ki güzelim. Doğursan da hamile de kalsan birgün o koca senden gerçek bir ilişki isteyecek eninde sonunda. Daha fazla erteleme, içine şırınga alabiliyosan birçoğumuzdan daha şanslısın demekki, en azından içeri birşeylerin girebileceğini biliyosun. Önce sorunu çöz, sonra hamile kal sana tavsiyem, lütfen bunu da bir dost tavsiyesi olarak al. Bak bir arkadaşımız vajiliyken hamile kaldı, alttan vajinal muayenee yaptıramadığı için bebeğin tehlikede olduğunu fark edememişler ve malesef bebeğini kaybetti, onun bize üstüne basa basa söylediği şey de sakın sorunu çözmeden hamile kalmayın idi. Lütfen bu söylediklerimizi dikkate al:))
EgzerszLerme devm ediyorum hep mum egzerszi yaparkn bide şırıngyla ötekini deniym dedm. hani hamile kalnca günden güne milim milim açılma oluyomuş ya giriş bölgesnde daha rahat yenerm diye düşündüm tavsiyelern içn çok saol ALlah hepinzden razı olsun.
Doktora gttmm ince ve esnek bi zarım varmş ağrısız ilşkiye gireblrsn dedi fakat kaslarımı kuvvetlendrmem gerekliymş egzersz verdi bolbol her gn yapıyorm bnde tavsiyelern içn çok saol bi kaç kişi rahatlattınz bni bi an insanlk öldü sandm bazı kendini bilmezler yüzünden çok tşk ederm arkadaşm =))
rica ederim canım,ne demek hepimiz çektik bu sıkıntıyı,çok zor bununla başetmek
zaten başedemiyosun,bir süre sonra altında kalıyosun,o zaman çok daha zorlaşıyo herşey
en doğrusu da üstüne gitmek,üstüne gitmeye bi karar verdin mi herşey nasıl da kolaylaşıyo
sen de yap egzersizlerini canım,ihmal etme,kendine inan,moralini de hiç bozma
yen,herşey yoluna girsin,ondan sonraki süreç de zaten annelik
aalh hepimize nasip eder en kısa zamanda
aman burdan da ayrılma canım,sor,anlat takıldığın yerleri
herkes yardımcı olur merak etme ama en önemlisi kendine inan
bak egzersizlerinde ilerledikçe nasıl mutlu olacaksın
dualarım seninle...
Doktora gttmm ince ve esnek bi zarım varmş ağrısız ilşkiye gireblrsn dedi fakat kaslarımı kuvvetlendrmem gerekliymş egzersz verdi bolbol her gn yapıyorm bnde tavsiyelern içn çok saol bi kaç kişi rahatlattınz bni bi an insanlk öldü sandm bazı kendini bilmezler yüzünden çok tşk ederm arkadaşm =))
Ohh bak ne güzel, ağrısız ilişkiye girebilirsin demiş doktor sana, o zaman güzelim sen hamile kalmayı birazcık ertele bence. İlk önce egzersizlerini yap, bir an önc bu milleti yen. Madem bir an önce anne baba olmak istiyosunuz, doktora git kontrollerini yaptır ve yendikten sonra bebek çalışmalarına başla canım. Bak acı hissetmeyeceğini doktor da söylemiş, o yüzden bir an önce başla egzersizlerine, ben eminim sen bu sorunu en fazla 10 günde çözersin, bir an önce şu sorunun çözelim seni, hadi göreyim seni:))
albuneaa ztn eşimin tayinleri sebeyle uzağa evlendm annemlerden dostlarmdan uzagm bulundugm yerde bitane dostum var bi onunla sırdaşlık ediyorum. ama burda bi kaç arkdş çok iyi moral verdinz bna Size çok tşk ediyorum inşallah atlatıcam bunu..
3 ay öncesine kadar bende bu vajinusmus denen illet ile savaştım.her gün girip okudum bu sayfayı
ve ne kadar çok kadın varmış bu dertten muzdarib duam kimse yaşamasın bunu.
Malesef çok var güzelim, ben doktor seanslarıma her gidişimde en az 5-6 yeni hasta ile karşılaşıyordum malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?