- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #73.041
albuneaa canım ben doktora gitmeden kendim atlattım.o gün kafama koymuştum çünkü.ne kadardır evlisin
Canım ben 3 ay 3 haftalı kevliyim, çok şükür ben de atlattım hm doktor hem buranın sayesinde. Nasıl atlattığını yazabilkrimisin rica etsem, hala egzersizlere devam eden arkadaşlar var, belki bir yardımı olur birine:))
bi ara çok umutsuzdum ama ALlahıma sonsuz şükürler olsn öyle bi eşim varki o ne ki diyo biz çözücez diyo sen kimin karısısın diyo bn herşey ne güzel olcak gibilernden hergn teselli veriyo bnle egzersz yapıyo. bnde dedgn gibi asla bırakmıcam hp üstne gidicem yenicemm !
günaydın,dün kayınvaldemler geldi.evlendiğimden beri bişeylerin yolunda gitmediğinden şüpheleniyordu.çünkü ben 1 ayda çok zayıfladım ve eski neşem yok.her görüşmemizde soruyordu,iyi misiniz mutlu musunuz bi derdin mi var diye?yoo diyip geçiştiriyordum.ama dün bende dökülüverdim.söylememek daha iyi dediler ama dayanamadım,üzüldü ne yapabileceğini sordu.hep yanındayım dedi bende götürebilirim seni doktora dedi.ama uzatmayın fazla sonra daha zor olur,korkma acılı birşey değil falan dedi.çok ağrıma gitti kızlarsabaha kadar ağladım.hiç keyfim yok bu gün,daha önceden tülay kök ten randevu almıştım ama aralık ayına vermişlerdi.bu sabah arıyıp bir jinekolagdan randevu aldım yarın gideceğim.bir muayaene olayım bakalım ne diyecek. ((
Hoşgeldin aramıza, Allah yardımcın olsun.
Ne yani - tam anlayamadım-şimdi kızlık zarı duruyormu hala?
sağol canım.
sonucumu bugün aldım.
doktor fibroadenom ile uyumlu yani iyi huylu tümörler olduğunu söyledi.
6 ayda bir kontrol gerekiyormuş.
kansere dönüşme riski yokmuş.
ama büyümeleri durumunda alınması gerekebilirmiş.
gençlerde daha çok olurmuş.
östrojen hormonunun aşırı salgısındanmış.
menepozdan sonra küçülürlermiş.
bugün meme kanserlileri günüymüş.
çok şükür bir şey çıkmadı.
hemen eve geldim.
41 yasin okumaya başladım.
bir günde oruç tutucam dedim.
Rabbim kimseye çaresiz hastalık vermesin.
cnm bı baskasının bıldıgı zaman ınsan kendını daha kotu hıssedıyor sureklı ne oldu sorusu ınsanı zaten bunaltıyor kayınvalıden anlayısla karsılamıs anladıgım kadarıyla inşallah bı sorun yasamazsınız canım egzersızlere basla bız busekılde yandık sanada yardımcı oluruz
canım nasılsın
canmm çok sevindim senin adına. çok şükür bişeycik çıkmadı..
sağlık çok önemli çok. bikaç gün önce dayım vefat etti kanserden.çok kötü durumdayız.kardeşimde hastanede yatıyo.
birsüre yokum. inş. egz.de gerilemem yaptıklarımı unutmam bu sürede.
Başın sağolsun canım, Allah geride kalanlara sabır ve uzun ömür versin, Kardeşine de acil şifalar. unutmuyorsun canım yeter ki gerçekten istekli ol daha da ileri gideceksin.
evet canım yaptım .bide ben budefa aparata p....taktım okadar rahat olduki .normalde yarım saatt uğraştımm az az girdi oda sadece bi kaç cm.sonra onunla denedim baktım hop içerde.çok mutlu oldum anlatamam
sağlık çok önemli çok. bikaç gün önce dayım vefat etti kanserden.çok kötü durumdayız.kardeşimde hastanede yatıyo.
teşekkür ederim nilay, evet herkes yardımcı olmaya çalışıyor ama yinede çok ağır bir durummuş bu.yarında jinekoloja gidince biraz daha rahatlayacağım Allahın izniyle.sağlıklısın hiç bir sorun yok demesi bile rahatlacaktır inşallah.egzersizlere başladım ama hala serçe parmakla uğraşıyorum.uuff bir an önce aşmak lazım.inşallah biraz daha gevşerimde kolaylaşır işim.
canm benm yaa başınız saolsun allah rahmet eylesin allah sizede sabır versin işallah.benmde teyzem kanser şuan o da yatıo bizde onun için hergün dua edioruz çok zor bi durum allah kimsenn başına vermesin...kardeşin neden hastanede yatıo işallah bişeyi yoktur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?