Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

albuneaa canım ben doktora gitmeden kendim atlattım.o gün kafama koymuştum çünkü.ne kadardır evlisin

Canım ben 3 ay 3 haftalı kevliyim, çok şükür ben de atlattım hm doktor hem buranın sayesinde. Nasıl atlattığını yazabilkrimisin rica etsem, hala egzersizlere devam eden arkadaşlar var, belki bir yardımı olur birine:))

daha öncede yazdım burada ama tekrar yazarım faydası olacaksa ben 11. ayımda artık tak etti.kendimde hissetiğim eziklik beni mahvediyordu.bi gün prezervatifi işaret parmağıma taktım vajinaya soktum girdi bu sefer işaret parmağım ile orta parmağımı denedim o da girdi.bunlar giriyorsa penis neden girmesin dedim.akşam eşim gelince ben hazırım artık dedim.ve denedik oldu...11 ayın sadece ilk ayı denedik ondan sonra hiççç.çünkü ben kötü oluyordum.eşimde sen hazır olunca yapalım dedi.doktora gitmeyi bizde düşündük ama eşim ban ahep destek oldu sen bunu aşacaksın güveniom diyordu şükür o kabus günler bittii gitti artık ama yaşayanları çok iyi anlyorum.şimdi de bebek düşünüyoruz artık yendikten sonra hiç korunmadık .allahım inş şimdide bi bebek nasip eder bize. ben size hep dua ediom sizde bana dua edin lütfen

bırakma canım,bak eşin de yanındaymış ne güzel
atlatılmıycak inan bişey yok
yeterki sen iste...

cnm bı baskasının bıldıgı zaman ınsan kendını daha kotu hıssedıyor sureklı ne oldu sorusu ınsanı zaten bunaltıyor kayınvalıden anlayısla karsılamıs anladıgım kadarıyla inşallah bı sorun yasamazsınız canım egzersızlere basla bız busekılde yandık sanada yardımcı oluruz

ılk defa reglım hafıfsancılı gecıyo psıkolojıkmı acaba her ay mahvolurdum bugun ılk gunu masallah ii gıdıyo:)

canmm çok sevindim senin adına. çok şükür bişeycik çıkmadı..
sağlık çok önemli çok. bikaç gün önce dayım vefat etti kanserden.çok kötü durumdayız.kardeşimde hastanede yatıyo.
birsüre yokum. inş. egz.de gerilemem yaptıklarımı unutmam bu sürede.

teşekkür ederim nilay, evet herkes yardımcı olmaya çalışıyor ama yinede çok ağır bir durummuş bu.yarında jinekoloja gidince biraz daha rahatlayacağım Allahın izniyle.sağlıklısın hiç bir sorun yok demesi bile rahatlacaktır inşallah.egzersizlere başladım ama hala serçe parmakla uğraşıyorum.uuff bir an önce aşmak lazım.inşallah biraz daha gevşerimde kolaylaşır işim.

canım nasılsın

canım iyiyim sabah geçmişi okuyordum komşum geldi açık kaldı bilgisayar yeni gitti ben de evi temizliyorum Allah çalışanlara sabır versin bütün gün evdeyim yine bitiremiyorum işleri, sizler de pek sessizsiniz bu aralar arada çoşuyorsunuz sonra sesiniz soluğunuz çıkmıyor. sen beklemedesin ha reglin bitmesini beklemek çok kötü oluyor sonra bitince de insan birden adapte olamıyor ama daha açık oluyor vaji hakkaten, motivasyon dönemin canım bol bol kendine telkinde bulun gencim,güzelim tabi ki yenerim de kız, bir de böyle aşklı romantik komedi türü filmler falan izle canım insan acayip gaza geliyor.

Başın sağolsun canım, Allah geride kalanlara sabır ve uzun ömür versin, Kardeşine de acil şifalar. unutmuyorsun canım yeter ki gerçekten istekli ol daha da ileri gideceksin.

evet canım yaptım .bide ben budefa aparata p....taktım okadar rahat olduki .normalde yarım saatt uğraştımm az az girdi oda sadece bi kaç cm.sonra onunla denedim baktım hop içerde.çok mutlu oldum anlatamam

canım ne güzel senin adına çok sevindim çok az kaldı p... denemesinde de p.. takarsın.

canm benm yaa başınız saolsun allah rahmet eylesin allah sizede sabır versin işallah.benmde teyzem kanser şuan o da yatıo bizde onun için hergün dua edioruz çok zor bi durum allah kimsenn başına vermesin...kardeşin neden hastanede yatıo işallah bişeyi yoktur..

ne demek cnm...ben 3 yılımı harab ettım kımı doktor zarın kalın ılıskıye gıremezsın zarını almamız lazım dedı kımısı cok ınce sorun yok dedı ınan deıl serce parmak bakamıyordum mıdem kalkıyordu hayaldi benım ıcın buraya gelene kadar ıstanbulda gıtmedıgm doktor kalmadı yapamadım cok ezıldım dusunuyordum ısın ıcınden cıkamıyordm yuzde yuz tedavısı var dıyorlar ama egzersızle bunun baska yolu yok ıste o noktada ben yapamam dıyorddum sıhırlı degnek bekledım hep ama sagolsun buradakı arkadaslar bana oyle cesaet verdıler kı ben hala yendgıme ınanamıyorum hayata bakısım farklılastı...ben ılk kulak cubuyla basladım yaptıgımda oturup agladım sevıncten ve yaptıkca hosuma gıdıyordu esımın de aynı sekılde sonra jelle yavas yavas kalınlastırdım aparatları sende yapabılırsın senı cok ıyı anlıyorum ama gor bak yaptıkca yapasın gelecek ben gunde 4 saat yapıyordum egzesızımı cunku o kadar mutlu oluyordumkı o an...

canım başınsagolsun allah sabır versin....ayy ben çok kötü oldum yaa..

canım sen egzersiz yap çok az zamanda yeneceksin, bak doktor da ince esnek demiş rahat olur demiş, bebeği kafana takma canım o da birgün olur ama anlattığın yöntemle zor çünkü spermler çok çabuk ölüyor canım benim bildiğim doktorlar uygun ortamda alıp döllendirip öyle yerlştiriyorlar, insan zor durumda kalınca herşeyden medet umabiliyor seni anlayabiliyorum, ama yanlış yöntem, burda kimseyle alay etmeyin arkadaşlar lütfen biraz ciddiyetle ve samimiyetle yaklaşın zaten insanların sorunları var bir de sizin alaylarınıza üzülmesinler...

sağol canım ben,m amin. teyzenede çok geçmiş olsun.
kardeşiminde akciğerinde bi sorun çıktı. iyileşicek inşallah. kaç gündür aptal gibiyim. Allah herkese sağlık versin en büyük zenginlik sağlık. gerisi boş gerçekten. geçmişe fazla bakamadım.
pati yenmiş çok tebrik ediyorum onu. gelince halayını çekerim.
başka yenen varsada onlarıda tebrik ederim. birazdan çıkmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…