- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #74.381
günaydın cnmm nasılsınnn
pazar gününden beri bizde tık yok eşimdeki sorun devam edıyor reglım bıttı sadece 1 kere beraber olduk çok sınırlı şu sıralar çok kafasına takıyor yuzeysel bırlıktelık yasarken hıc boyle sorunla karsılasmadık dun gece yıne olmadı rollerı degıstırdık resmen:) bu sabah kalktı ve doktora gıtmek ıstedıgını soyledi bu da beni çok mutlu etti ama psıkıyatrı yemı yoksa urolojıye mı gıtmemiz gerekıyor...bılgısı olan varmıdır kuzularım...
çok sağol ,akşam mum alayım eve giderken,birde onu deneyelim bakalım.evliliğimin 40.günü 40 gündür hayattan hiç tat alamıyorum.şenşakrak biriydim şimdi konuşmak bile istemiyorum
Sevgili dostlarım,
Bildiğiniz üzer 4 aylık evli olup, vajinismusu yeneli 1 ay oldu. Bbek konusunda kararsızdım, en azından Ocak ayını bekleyeyim diyordum ama karar verdim artık, bebek çalışmalarına başlamayı düşünoyurm. İlk olarak da yarın kontrole gideceğim. İnşalalh hamile kalabilmem için herşey yolundadır:)) Bunu ilk sizlerle paylaşmak istedim.:))
günaydınlarrr,nasılsınız ?
aybiceyi merak ettim,deneme yapcaktı,sanırım daha gelmemiş
inşallah güzel haberlerle gelir...
cnm eşinin doktora gitmek istemesi çok güzel,sanırım önce ürolojiye gitmesi gerekiyo,fiziksel değil psikolojikse eğer ürolog onu psikiyatriste yönlendirir
inşallah hallolur canım en kısa zamanda
sen canını sıkma ,üzülme,geçer bu problemler de..
Canım sagol yine el atmışsın, gamzee91 ve nilay-84 yendi benim aklıma gelenler bunlar.
dene canım sıkılma bak ne guzel yenı evlısın bızım gıbı zorluk cekmezsın inan bana korkulacak hıc bır sey yok bız çok buyutuyoruz kafamızda sen başla egzersızlerıne biz sana yardımcı olucaz cnm...
pazar gününden beri bizde tık yok eşimdeki sorun devam edıyor reglım bıttı sadece 1 kere beraber olduk çok sınırlı şu sıralar çok kafasına takıyor yuzeysel bırlıktelık yasarken hıc boyle sorunla karsılasmadık dun gece yıne olmadı rollerı degıstırdık resmen:) bu sabah kalktı ve doktora gıtmek ıstedıgını soyledi bu da beni çok mutlu etti ama psıkıyatrı yemı yoksa urolojıye mı gıtmemiz gerekıyor...bılgısı olan varmıdır kuzularım...
yenelere beni eklemıs cnm
yani aslında psıkolojık tam oraya gelınce yasıyoruz bu sorunu bende urolojı dıye dusundum ama belkı psıkıyatr de olabılır dıye dusunmustum tesekkur ederım cnm ilgin için
bukadar zor olacağını tahmin etmemiştim.egzersiz yapınca ordaki kaslar mı gevşiyor acaba yani biz neden herkes gibi direk p..s alamıyoruz.vaji onun için yaratılmış,azıcık bile ittirse kayması lazım.2 gün sonra doğum günüm,oysa düğünden önce negüzel hayallerim vardı ogünle ilgiliama pes etmek yok.olana kadar aralıksız uğraşacağım.
canım eşinin ki büyük ihtimalle psikolojik çünkü daha öncesinde sorun yoktu diyorsun şimdi galiba başarılı olamamaktan korkuyor bir de gerçek ilişki yüzeyselden daha fazla yoruyor galiba, siz önce üroloğa bazı yerlerde bevliyeci diye geçiyor gidin bir sorun yoksa psikologa gidin bence büyütülecek birşey yok eşinin de zamana ihtiyacı var.
canım eklemiş evet ama egzersize başlayanların da arasındasın ben onu gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?