Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm arkadaşlar ben yaklaşık 2 hafta önce üye olmuştum buraya okudum yazılanları belki hatırlarsınız beni ,egzersizlere başlayamıyorum sizlerin yazdıklarınızı okuyorum çok imreniyorum ama olmuyo ben yapamıyorum bacaklarımı açamıyorum oraya bakamıyorum içim kaçıyor , midem bulanıyor , artık ağlamak istemiyorum ya çook çaresiz kaldım ALLAH AŞKINA YOK MU BİR YOLU

canım bende oyleydım sırf bu yuzden doktor tedavılerını yarıda bırakıyordum içimden gelmıyordu bıle yapmak erteleye erteley bır bakmısım yıllar gecmıs artık canıma tak dedı ve baktım olmuyor yapmam lazım evlılıgım kotuye gıdıyor bi yerden baslamam gerekıyor işte o zaman burayı buldum ılk basta bende yapamam dedim ama baktımkı herkez benım gıbı aynı seylerı yasıyor ve onlar yapabılıyor ddım o zman bende yapabıırım ve basladım kulak cubugla 2 gün ugrastım cesaret edemedım sonra bir baktım girmiş inan o anki mutululugumu anlatamam sana o an dedim ben bunu yaptıysam yenerım dedım çok ufak bırsey ama benim için kocaman bır umut olmustu ve 1 ayda yendim istenmi yaparsın canım kötü düşünme bırak bulansın miden üzerine git bu hastalığın

kızlarrr nasılsınızzz
venüscümmm sevindim seni gördüğüme nasılsın görüşmeyeli bebiş te ii inşallahhh
belinaycımmm taze gelinimmm balımmm nasıl gidiyo şimdi uçuyosundur sennn

hırs yaptım hemen mum alıp geldim,ama bu mumlar parmaktanda kalın!!!! acaba yanlış ebatta mı aldım.sizinkilerde böylemi?ucu ince ama sonrası aynı kalınlıkta devam ediyor.parmaktan büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…