Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

napcaz böyle bilmiyorum valla vajiliyken daha anlayışlılar sanki cnm femolub eczanelerde pek bulunmuyomuş netten siparişi olyo sanrm..hem kayganlaştırıyo hem istek arttırıyo eşime söyledim bakalım..istek yok bende

Son düzenleme:
kızlar biraz önce mum denedim ilk defa.iki üç kat peçeten sora prez.le beraber denedim.vallhada aldım heeeama bi görün beni hadi hadiittim gitti.on beş dk falan beklettim.bakalım yarın dahada kalınlaştırım diyorum hemn geçmem doğrumu acaba

canım senı gönülden sarıyorum dualarıma anladın sen onu yanındayım ..

canım cok sukur sende tamamen kurtuldun yurekten tebrık edıyorum
kayınvalıden olayınıda takma senı eşin ılgılendırır gunah ya bu sizin mahremınız ona ne
kan gelmısmı gelmemısmı cok fana kızdım suan ya

müjdeeeee başardım sonunda. :92: 10 gündür internet yoktu ne var ne yok kimler başardı okuyamadım daha. dün akşam egzersiz denemesinin ardından hemen denedik veeee mutlu son. inanamadık ikimiz de.

ohh guzel haberlerden gıdıyoruz tebrıkler canım
hadı kızlar bakın yenenlerı görün gaza gelın eskı egsersızcıler ozellıkle sızler artık sızden haber beklıyoruzzz

kızlar ben yatıyorum sızı çookkk opuyorummm hepınıze iyi geceler aybiceee aklımdasın inşallah yarın mujde verırsın bize

canım bak ne güzel yapmışsın,bi saat öncesine kadar nasıl endişeleniyodun
valla süpersin olmuş işte
canım yarın kalınlaştırabilirsin tabi bugünkü aparatını rahat alıyosan
yarın ilk önce bugünkü aparatını alır bekletirsin bi 15-20 dakka,sonra da biraz daha kalınlaştırabilirsin
ama bu tamamen senle alakalı kendini rahat hissettikten sonra istediğin gibi kalınlaştırabilirsin
hadi canım bu hızla devam et,dualarım seninle...

balım nerelerdesın sohbetini özledım walla nasılsın iyimisin

ıyıyım canım hıc sorma bende sızı özledım esım evde olunca zar zor gelıyorum suan haberlere bakıyorda pcye kactım
bu hafta hep evde hastaykende fecı mızmız ıse gerı dönsun ful muhabbete devam ınsallah canım
ee sen nasılsın canım nasıl gıdıyor hayat senın ıcın ?

cnm inşallah ya insan ister istemez endişe ediyo bi de bunlara baglı kalırsam die jel aparat falan senin nezman bitiyo reglin
ya o korkuyuda bız yenıcez balımm vajıyı yendık bundan alası varmı
benım en gec cuma bıtmesı gerek kı bıranonce bıtsınkı doktora gıdeyım off
bazen erken bıterdı bugun bıter dıye umut ettım ama nerde

tamam sen kullan bı sızı denek yapayım işe yarıyorsa bende alayım netten :)

canım bak oldu işte cok sevndım ınan p.. denemende boyle olcak
aradan nekadar zaman gecerse gecsın o bolge esnek korkunu yenınce hersey sorunsuz oluyor bunu ıyıce anladın dımı

tam 50 dkdır gecmısı okuyorum bıttım nekadar doldurmussunuz masallah kızlar
artık bana musade ınsallah yenı bı gune bugun gıbı guzel haberlerle baslarız
bu arada hamıs kım demedınız ?

saol canmmm ya allah razı olsun.biraz bacaklarımı kastım hiç kımıldayamadım ama hiç ihmal etmeden devam edicem.kurban olurum çok tşkkrler duaların için.

işlh o hamişimizden biri ol canım ya.işlh dediğin gb gzl günlerimiz olsun.

saol canmmm ya allah razı olsun.biraz bacaklarımı kastım hiç kımıldayamadım ama hiç ihmal etmeden devam edicem.kurban olurum çok tşkkrler duaların için.

yaptıkça o kasıntıların da geçer canım,sen yeterki iste
canlarım ben yatıyorum artık,hepinizi öpüyorum
egzersiz yapanlara da kolaylıklar diliyorum
yarın güzel haberlerle uyanmak dileğiyle...
iyigeceler

ne güzel ya bu ara başarı haberleri çoğaldı, bir de topiğin kadroluları yense hiç fena olmıyacak hani aybice, buseumut,burcum86,sahara84,ficklebird,redbox,yardm,zeynepne,pamukelma,acemkızı elinizi çabuk tutun kızlar bayrama çok az kaldı

Günaydın Albuneaa ben de merak ettim erkenden girdim baktım ama Aybiceden haber yok daha bu arada dün iki arkadaş yendi ne güzel gittikçe yenenler çoğalıyo.

günaydııııııııııınnnn hanııımlarrdün 3.denemeyi yapamadım eşim rahatsız bugünde evde hasta yatıyo:26:çaktırmadan kaçıp geldim aybike naptı die hanfendi teşrif etmemiş henüz inşallah başarmıştır yaff ara ara yoklarım öptüm hepiniziii dikkatimi çektite vajiden kurtulanların eşi yataga düşüp hasta oluyo ndn acaba:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…