- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #74.341
napcaz böyle bilmiyorum valla vajiliyken daha anlayışlılar sankidualarımız senınle canım rabbımden dılerım yarın guzel haberlerle gelırsın ..
arkandayım canım sonuna kadar yenmek ısteyen arkadasların pesınde bu ılletı yendırıcez inşallah ..
ah ah benımkıde sureklı hayal kuruyo regl bıtsın şöyle yapcaz böyle yapcaz
ya bı dur alısıyım yok yendın artık dıyor gelde cıldırma :)
ya bende aynı seyı dusunuyordum desemesım her denemek ıstedıgnde yarına bırı gelıcekse yada bız gıdıceksek
olmaz bak sonra 2 3 gun ayağa kalkamam kotu olcam evde dınlenmem lazım yuruyemem dıyordum :)
yendıgım gunun sabahı dısarı cıktım esımle saatlerce gezdık ah su korkular neler dusunduruyor :)
iyi olmaya çalışıyorum canım. canım sıkkın. bir kaç gündür eşimle aram bozuktu. yeni yeni düzelir gibi ama hala bi tuhaf hissediyorum kendimi. bi de bu deprem bölgesini izledikçe içim dahada acıyo. her gün ağlıyorum. ağlayan bebek gibiyim.
sen nasılsın iyisin inşallah.
tşkler canım aslında denemek istiyorum ama eşim sabah erken kalkcak büyük ihtimalle deneyemicez yarın deneriz artık canım ben pazar gnü olmuştu ilk ondan sonra 3-4 kez denedim amakayganlaştırıcı sürmeden deniyorduk olmuyorud dünde olmadı sonra sürelimmi dedim eşime birde öyle denedik biz konusurken bi baktım girmişçok kolay girdi yani aaa dedim girmiş elimle baktım :d sonra kıpırdatmadım bacaklarımı açtım rahat olm dye çık tekrar gir dedim insan inanamıyo :) sonra gene girdi gel git yaptı ve bsldı bende beynime zevk alcaksın acımıyor gibi telkinde bulundum ben aparatla 1 gün öncesi yapmıştım canım ama artık onu kullanmıcam bizim ona ihtiyacımız yok :)çok mutluyum çooooooooook içim içime sığmıyorr ama tek sıkıntım kırmıı glmedi aslında eşimle ilgili bir sorunum yok o sorun etmio ama kaynanam sorunca ne dicem blmiorum :26:
müjdeeeee başardım sonunda. :92: 10 gündür internet yoktu ne var ne yok kimler başardı okuyamadım daha. dün akşam egzersiz denemesinin ardından hemen denedik veeee mutlu son. inanamadık ikimiz de.
kıs nazlı hangi ara geldin sen burayabenim slamım facede yerde kaldı kııı
kızlar biraz önce mum denedim ilk defa.iki üç kat peçeten sora prez.le beraber denedim.vallhada aldım heeeama bi görün beni hadi hadiittim gitti.on beş dk falan beklettim.bakalım yarın dahada kalınlaştırım diyorum hemn geçmem doğrumu acaba
balım nerelerdesın sohbetini özledım walla nasılsın iyimisin
ya o korkuyuda bız yenıcez balımm vajıyı yendık bundan alası varmıcnm inşallah ya insan ister istemez endişe ediyo bi de bunlara baglı kalırsam die jel aparat falansenin nezman bitiyo reglin
napcaz böyle bilmiyorum valla vajiliyken daha anlayışlılar sankicnm femolub eczanelerde pek bulunmuyomuş netten siparişi olyo sanrm..hem kayganlaştırıyo hem istek arttırıyo eşime söyledim bakalım..istek yok bende
kızlar biraz önce mum denedim ilk defa.iki üç kat peçeten sora prez.le beraber denedim.vallhada aldım heeeama bi görün beni hadi hadiittim gitti.on beş dk falan beklettim.bakalım yarın dahada kalınlaştırım diyorum hemn geçmem doğrumu acaba
canım bak ne güzel yapmışsın,bi saat öncesine kadar nasıl endişeleniyodun
valla süpersin olmuş işte
canım yarın kalınlaştırabilirsin tabi bugünkü aparatını rahat alıyosan
yarın ilk önce bugünkü aparatını alır bekletirsin bi 15-20 dakka,sonra da biraz daha kalınlaştırabilirsin
ama bu tamamen senle alakalı kendini rahat hissettikten sonra istediğin gibi kalınlaştırabilirsin
hadi canım bu hızla devam et,dualarım seninle...
ıyıyım canım hıc sorma bende sızı özledım esım evde olunca zar zor gelıyorum suan haberlere bakıyorda pcye kactım
bu hafta hep evde hastaykende fecı mızmız ıse gerı dönsun ful muhabbete devam ınsallah canım
ee sen nasılsın canım nasıl gıdıyor hayat senın ıcın ?
ya o korkuyuda bız yenıcez balımm vajıyı yendık bundan alası varmı
benım en gec cuma bıtmesı gerek kı bıranonce bıtsınkı doktora gıdeyım off
bazen erken bıterdı bugun bıter dıye umut ettım ama nerde
tamam sen kullan bı sızı denek yapayımişe yarıyorsa bende alayım netten :)
canım bak oldu işte cok sevndım ınan p.. denemende boyle olcak
aradan nekadar zaman gecerse gecsın o bolge esnek korkunu yenınce hersey sorunsuz oluyor bunu ıyıce anladın dımı
tam 50 dkdır gecmısı okuyorum bıttım nekadar doldurmussunuz masallah kızlar
artık bana musade ınsallah yenı bı gune bugun gıbı guzel haberlerle baslarız
bu aradahamıs kım demedınız ?
işlh o hamişimizden biri ol canım ya.işlh dediğin gb gzl günlerimiz olsun.
saol canmmm ya allah razı olsun.biraz bacaklarımı kastım hiç kımıldayamadım ama hiç ihmal etmeden devam edicem.kurban olurum çok tşkkrler duaların için.
Kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr vajiyi yendimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivajiye tekmeyi attık darısı diğer arkadaşların başına
Günaydın Albuneaa ben de merak ettim erkenden girdim baktım ama Aybiceden haber yok daha bu arada dün iki arkadaş yendi ne güzel gittikçe yenenler çoğalıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?