Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

karabiber34 ve acemkızı KOÇUNUZ nilay84
burcum86 ve redbox KOÇUNUZ albunea
buseumut veakuamarin KOÇUNUZ pati
aybike ve yardım KOÇUNUZ nursena
ficklebird ve hawaiian KOÇUNUZ 07belinay
sekeristan ve pamukelma KOÇUNUZ minelçetin

unuttuklarım varsa hatırlatın kızlar:44:

kocluk demek o kısıyle bırebır ozelden msnden yazısıp habersar olmak herseyınden
ama koc olundu dıye burda yazmamak yok tabıkı
burdada aynen devma edıcez dısardan okuyanalra yenı gelenlere yol gostermesı acısından

belınaycım once koclar ben varım desın
sonra kızlara soralım kımı secıyorsunuz dıye
sonrasında kura yaparız olmazsa balım ne dersın ?

burcum benım ıcn farketmez seve seve kocun olurum
ama dedıgım kımı kımınle daha rahat edıceksenız kızlar cekınmeyın soyleyın
1 2 saat yokum geldıgmde umarım bellı olur hersey

canım benim öyle bişey yok zatn vermek istiyen verebilir ok..msn verip topigi bırakın die bişeyde yok..ayrıca koçluk yapıcaz die dierlerine yazmıyacagız anlamınada gelmez yanlış anlaşılmasın..

patii canım benim öyle bişey yok zatn vermek istiyen verebilir ok..msn verip topigi bırakın die bişeyde yok..ayrıca koçluk yapıcaz die dierlerine yazmıyacagız anlamınada gelmez yanlış anlaşılmasın..

Son düzenleme:

şekeristan pamukelma nerdesinizzzzzzzzz

geldim kız aklıma çocukken aldım verdim ben seni yendim diye adımla sayarlardı sonra oyuncuları seçerlerdi o geldi bayağı bir güldüm, şuan reglsin ama haftaya bu iş bitecek ben anlamam.

inş canım aslında hamilesin fazlada yüklenmek istemiyorum sana .seni yormadan bitirecem bu işi

canım nilay senin koçun................egzersizciler ve koçlar onayladınızmı itirazı olan varsa söylesinn...pati canm kura dendi çektik sonradan gelen olursa ek yaparız olmazmı..

ya yanlış anlamayın ama ben nilayı pek hatırlıyamadım şuanda da burda yok , albuneaa yla en azından bir geçmişim var o olsa olmazmı ???

ya yanlış anlamayın ama ben nilayı pek hatırlıyamadım şuanda da burda yok , albuneaa yla en azından bir geçmişim var o olsa olmazmı ???

canım zaten sadece nilay destek olmayacak burdaki bütün kızlar yenenler egzersizciler arkanda olcak.bu sadece bizi biraz daha hırslandıracak

düzeldimm çok şükür ya burası bana çok ii geliyor

ilk koçluk mesajını da burdan yazıyım; eve git şöyle güzel seni mutlu edecek bir şarkı aç kendi kendine mırıldan, eşin gelince seni mutlu görsün gözü gönlü açılsın,
mümkünse biraz geyşalık yap adama.:103::103::127::127::132::132:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…