Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar bende koçluğa talibim eğer yardım almak isteyen kim olursa seve seve yardım edebilirim

Kızlar sonunda oldu ama yıne tam değil yarısına kadar oldu ama bu bile beni ve eşimi çok mutlu ettı gercekten zmnla hepsi girer dimi durum normale döner dimi arkadaşlar o anda kendımı oraya kılıtlemeyıp rahat bıraksam tereyağından kıl çeker gibi olcak ta iş ama bu gece bunuda başarıcam

aman amann yendıkte koçmu olduk:)))hadi bakalım ras gele:))

sevgili koç adayım acemkizi:))) hadi bakalım git dinlen gel bomba gibi beklıyorum seni :))))

canım benim öyle bişey yok zatn vermek istiyen verebilir ok..msn verip topigi bırakın die bişeyde yok..ayrıca koçluk yapıcaz die dierlerine yazmıyacagız anlamınada gelmez yanlış anlaşılmasın..

topği bırakmak yooksadece diğerlerine bıraz daha fazla yuklenıez yenı gelenler oldukca yeni koçlara vericez:))sevdım ben bu işi:)

cnm karabiberin koçu benmiyim albuneaa mı hatırlayamamıs beni değişiklik oldumu?hallettınızmı geçmısı okudum ama gozden kacıdm heralde

slm canım ,koçum senmişsin, daha önce görüştükmü bilmiyorum ama tavsiyelerini bekliyorum nerden ve nasıl başlıcaz seni bekliyorum hadi bismillah :)))

cnm daha önce gorustuk dıye hatırlıyorum ama senın auan rahatlıgın onemlı eger albuneaa ile daha rahat konusabılıyorsan albuneaa olabılr benim için no problem:))

cnm daha önce gorustuk dıye hatırlıyorum ama senın auan rahatlıgın onemlı eger albuneaa ile daha rahat konusabılıyorsan albuneaa olabılr benim için no problem:))

karışıklık oldu sanırım, şöyle açıklıyım : belinay önce bana senin koçun albuneaa yazdı bende tamam dedim daha sonra kura çekildi ve bana sen çıktın bende seni hatırlıyamadığım için albuneaa olsa onunla baya görüştüm dedim belinay da bana nilay senin koçun fakat hepimiz yine yardım edeceğiz deyince bende tamam dedim yani sorun yok BEN İKİNİZEDE TALİBİM SİZDE BANA TALİP OLUN BU İŞİ HEMEN BİTİRELİM LÜTFEEEEEEEEN :))))))))

tabikide hepımız yardımcı olacagız hepımız her zmn nette olamayabılıyoruz sadece bıraz daha özel ilgi lazım size:)))hadi bakalım baslıyoruz hazırmısın:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…