- 4 Kasım 2010
- 1.677
- 85
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #75.121
karabiber34 ve acemkızı KOÇUNUZ nilay84
burcum86 ve redbox KOÇUNUZ albunea
buseumut veakuamarin KOÇUNUZ pati
aybike ve yardım KOÇUNUZ nursena
ficklebird ve hawaiian KOÇUNUZ 07belinay
sekeristan ve pamukelma KOÇUNUZ minelçetin
unuttuklarım varsa hatırlatın kızlar:44:
Sevgili Koçumm niLayy =))))))) şimdi evden cıkıyorum kayınvalideme geçiyorum trabzona en geç yarın akşam dönerim nete giremeyebilirimEn geç yarın akşam evdeyim bu koç olayını çok sevdim hepimize mutluluk getirsin kızLarr Öpüyorum hepiiniziiii nursena bebişe iyi bakkkk hoşçakalınnn
canım benim öyle bişey yok zatn vermek istiyen verebilir ok..msn verip topigi bırakın die bişeyde yok..ayrıca koçluk yapıcaz die dierlerine yazmıyacagız anlamınada gelmez yanlış anlaşılmasın..
ben anmadım hangisiiiiii ???
arkadaşlar ben isteyene yardımcı olmaya hazırım,kim ne isterse sorabilir ama ben mumla başardım mumla sormak istediklerinize cevap verebilirim.
benim canım senın koçun:))hadi bakalım inşallah basarıcaz en yakın zamanda:))
slm canım ,koçum senmişsin, daha önce görüştükmü bilmiyorum ama tavsiyelerini bekliyorum nerden ve nasıl başlıcaz seni bekliyorum hadi bismillah :)))
cnm daha önce gorustuk dıye hatırlıyorum ama senın auan rahatlıgın onemlı eger albuneaa ile daha rahat konusabılıyorsan albuneaa olabılr benim için no problem:))
karışıklık oldu sanırım, şöyle açıklıyım : belinay önce bana senin koçun albuneaa yazdı bende tamam dedim daha sonra kura çekildi ve bana sen çıktın bende seni hatırlıyamadığım için albuneaa olsa onunla baya görüştüm dedim belinay da bana nilay senin koçun fakat hepimiz yine yardım edeceğiz deyince bende tamam dedim yani sorun yok BEN İKİNİZEDE TALİBİM SİZDE BANA TALİP OLUN BU İŞİ HEMEN BİTİRELİM LÜTFEEEEEEEEN :))))))))
ben de koç istiyorum beni isteyen biri olurmu acaba?
kızlar korkuyorum bende.şimdi bekarım ama evliliğe doğru yaklaşıyorum ve çok korkuyorum
topği bırakmak yooksadece diğerlerine bıraz daha fazla yuklenıez yenı gelenler oldukca yeni koçlara vericez:))sevdım ben bu işi:)
nilaycım merhaba. ne yaptınız doktora gittimi eşin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?