- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #75.041
ya arkadaşlar bişey soracağım, bu egzersizleri denerken psikolojiniz için yardımcı ilaç kullanıyormusunuz yada kullandınız mı ? ben ilk dr gittiğim zaman bana ilaç verdi fakat dr gitmeyi bırakınca ilacıda bıraktım içmek istemiyorum acaba yanlışmı yaptım devam etseydim o ilaç bana cesaret mi verir diki
ya arkadaşlar bişey soracağım, bu egzersizleri denerken psikolojiniz için yardımcı ilaç kullanıyormusunuz yada kullandınız mı ? ben ilk dr gittiğim zaman bana ilaç verdi fakat dr gitmeyi bırakınca ilacıda bıraktım içmek istemiyorum acaba yanlışmı yaptım devam etseydim o ilaç bana cesaret mi verir diki
kız siz yenenleri paylaşın, merak etmeyin kimse alınmaz kimi kendinize daha yakın hissediyorsanız ona deyin.
koçu sizler seçiceksinizözgür iradenizle
O Ses Gibii OLduu Burasıı Yahuuu = )))))ELimdenn geLdiğinCe Herkese Yardımcıı oLmakk İsterimmm...
Başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
koçları ve egzersizcileri listeliyelim..karabiber cnm albuneaa senin koçun olucakmış
a.s canım kımın kocun olmasını ıstedıgnı yaz bakalımS.A arkadaşlar umarım herkes iyidir , nursena hayırlı uğurlu olsun Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah çok sevindim ve çok duygulandım bizede nasip olur inşallah :)) bu arada yardımlarınızı canı yürekten istiyorum onun için burdayım arkadaşlar
benden cıktı fıkır nezamandır aklımdaydı boyle bırı yazıyor dıgerı kacırıyor.ii ne olsun.sen nasılsın.canım arada giriyorum .genelde okuyorum.üç gündür zaten çaılışmıyordum nete giremediğim için yazamamıştım .netim olduğu müddetçe girmeye çalışıyorum.bu koçluk işi bence ii ben yardımlarınızı almaya hazırım.yenen ve sürekli gelenler bencede bizi paylaşsın değişik fikir bence kimden çıktı bu fikir
Bana doktor passifLora diye bi Şurup Vermiştii Denemeden önce iç sakinlik verir falan diye..Bi kez içtim baktım bi yararıı oLmadıı daha da İçmedimm.. oLay beyinde ne kdar iyi hazırlarsan kendini o kadar hızLı iLerLiyo aşamaLarr.. Yoksa bu kas gevşeticilerin ve diğer sakinleştiricilerin direek bitirmeye yönelik etkisinin olduğunu düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?