Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar bir daha vaktim olmaz topiğe girmeye.
hepinize iyi bayramlar diliyorum
sağlıklı,huzurlu,sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmenizi gönülden dilerim
hepinizi öpüyorum

kızlar bir daha vaktim olmaz topiğe girmeye.
hepinize iyi bayramlar diliyorum
sağlıklı,huzurlu,sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmenizi gönülden dilerim
hepinizi öpüyorum

iyi bayramlar arkadaşım
tam ben birşeyler sormaya geldim millet çıkıyo
bu saatte zor ama umarım birileri gelir
iyi akşamlar sizede iyi bayramlar

canım arkadaşlarım. sizler sayesinde kendimi hiç yalnız hissetmiyorum. akraba arkadaşla bu kadar yoğun dertleşilmiyor. Rabbim. önümüzdeki yılki bayrama inşallah bebişlerimizle girmeyi nasip etsin. bu topikte bir vajinismuslu bile kalmasın inşallah yılbaşına kadar herkes yensin. herkes mutlu olsun. Rabbim hayırlı uğurlu günler nasip etsin. hepinizi öpüyorum.

iyi bayramlar arkadaşım siz vajiyi yendinizmi

hepinize iyi bayramlar arkadaşlar
ben ilk evliliğimde vajinusmus problemi yaşamıştım.ozamanlar burdaki arkadaşların yardımlarıyla kısmende olsa yenmeye başlamıştım.tam işler yoluna girmek üzereyken başka problemlerden dolayı eşimle ayrıldık boşandım.15-20 gün kadar önce ikinci evliliğimi yaptım.maalesef aynı sorun devam ediyor.ilk evliliğimde kısmende olsa aştığım bazı sorunlar kasılma,girişe izin vermeme gibi sorunlar tekrar baş gösterdi.eşim çok anlayışlı sağolsun,zamana bırakalım dedi.yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı acaba,önerileriniz nedir.tekrar iyi bayramlar...

iyi bayramlar öncelikle, vajinismusu yenmek üzereyken ayrılmışsın anladığım kadarıyla.Bir an önce sen de egzersizlere başla,aslında bu hastalık beynimizin bize oynadığı bir oyun. Beynimizin o kısmına tam hakim olamıyoruz sanırım.psikolojik olarak bir rahatlasak herşey hallolacak.Bol bol egzersiz yap canım.bak ben 2 yıl sonunda yenebildim.Daha önce egzersizlere başlasaymışım keşke diyorum.

bendede vardı aynı sorun ben kendim başardım ve yendim egzersizleri yaptım ve sürekli beynime hakim olmaya çalıştım kendi kendime aştım bende uzmandan randevu aldım gidicektim sonra benim kendimin yenmesi lazım bunu uzmanda bi yere kadar dedim ve başardım yani kendinizi rahatlatın,doktorların bu konuda yazılarını okuyun internetten,egzersizleri yapın inanın bunun olacağına,bi an kendiliğinden oluyor ya niçin beynimi bunun için yormuşum ne kadar üzülmüşüm ne gerek vardı diyorsunuz...eşim bendeki değişime inanamadı,boş durmayın egzersiz yapın kızlar

ne kadar güzel tebrik ederim.bende tam yendim,yeniyorum derken ayrıldık eşimle.şimdi ikinci evliliğimi yaptım ve ödndük dolaştık yine aynı sorun.sanki hiçbirşey değişmemiş gibi.ne yapacağımı bilmiyorum offff((

bayramınız kutlu olsun kıslarrrrrrrrrrrr Allah tekrarına kavuştursun inş.egzersiz yapan arkadaşlar elinizi cabuk tutun bayram btmeden gönderin şu vajiyi çifte bayram yaşayalım hep birlikte :)))

bayramınız kutlu olsun kıslarrrrrrrrrrrr Allah tekrarına kavuştursun inş.egzersiz yapan arkadaşlar elinizi cabuk tutun bayram btmeden gönderin şu vajiyi çifte bayram yaşayalım hep birlikte :)))

ezooooomm naber nasılsn? bayramın kutlu olsun. ee hamişlik nasıl kan testi yaptırmıştın değil mi? elimi çabuk tutmam lazım :))

canım ne kadar süreden sonra yeni eşinle evlendin. iki evlilik arası kaç yıl var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…