Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kizlar bayraminiz mübarek olsun. 1.yerde okudum,eger yanlis okumadiysam:44:, hayirli olsun diyorum. rabbim saglikla kucaklariniza almayi nasip etsin. kendinize iyi bakin

canısı , valla artık o demedıkce bende yanasmıyrum canı ısterse , bu arada ne fıtılı kullanıyosunn yanı ne amacla canısı? hayırlı bayramlar ayrıca :)

merhaba hanımlar bende 22aylık evlı bı arkadasınızım yazılarınızı okurken yazma ıhtıyacı hıssettım.bende esımle tam 65.gun bereber olmayı basardımm sımdı donuyorumda gerıye cok sancılı kabus gıbı gunlerdı ustu kapalı geceyımm olay sadece beyınde bıtıyo doktorumuza yazdırmadıgım agrı kesıcı kayganlastırıcı jel kalmadı ama sonunda kendımı zorlayıp basardımm ama hala kayganlastırıcı bırseyler surmeden olmuyo ve bu durumdan nefret edıyorumm cunku cınsellık anlık bı olay ıs kreme kayganlastırıcıya gelesıye heycan bıtıo sıze tavsıyem zıhnınızde asmanız yoksa hep bı dısardan maddeye gereksınım duyuluooo

arkadaslar devam edeyım bı bır yıl bekledık bebıs ıcın bu arada bunu yenebılmemdekı en buyuk etken bebekkk askı olmayınca bır yıl sonunda doktora gıttık esımle ve esımın azosperm oldugunu ogrendıkk bıseyı astık derken baska bısey ve bu malesef bızım cabamızla asılabılecek bısey degıl yazımı okuyan arkadaslarımdan rıcam bana dua edın tek ıhtıyacım olan sey bu cunkuuu

Slm arkadaşlar biz eşimle 8 yıl flört ettik derken 10.10.2010 da evlendik vee benim en büyük korkularımdan biride ilk gece ne yaparım canım çok acıyacak vs.kuzen anlatırken tansiyonum düşmüştü okadar hassatımki anlatamam aslında anlarsınz biçok kişinin kabusu:)) 12 gün sonra oldu ve yaklaşık 3 ay ilişkiye giremedm ara ara girdikte bağıra bağıra işte yani olması gerekiyordu diye ve rahatça olmadı yani ve 3 ayım zehir gibi geçti eşimden Allah kat kat razı olsun ki beni üzmedi kötü laf etmedi bide çocuğumuz olsun okadar yapsak yeter dedi bide görücü usulü evlensem asla izin vermezdim bana tecavüz bile edemezlerdi Allah korusun okadar sıkıyordum kendimi sonra dedimki ben vajinismusum ben öle teşhisler koyarım kendime doktorada gitmem :))üzülür ağlar dua ederim sadece alkolden hoşlanmayan ben alkol bile aldım bu kez eşim yaklaşmadı kokusundan:))gülerek anlatmama bakmayın çok üzülüyordum eşimi mutlu edemeyeceğim için onu çoooo...seviyorum ve 3 ay sonra düzelmeye başladı doktora psikolok vs gitmedim sadece dua ettm ve ona odaklanmaktan vazgeçtim
bütün çevreme dert yanmıştım ben ki asla anlatmayacak olan ben ne yapayımçaresizdim ama kimse yardım edemedi neler kullandım kaayganlaştırıcı vs .sonra vazgeçtm hepsinden zaman bıraktım derken yavaş yavaş oldu şuan hiç bir sorun yok vajinismusuda yendm :))değilmişimki zaten :))bunu okuyan arkadaşlar bekar arkadaşlar sakın beyninizde büyütmeyin sadece kendinizi serbest rahat bırakın alkol şişelerinin arkasınada sığınmayın çare vermiyo valla Allah yardım eder sadece unutmayın beyninizi odaklamayın hemen ilk gece olacak diye bişi yok stres yapmayın ilk gece yaşayacaklarınız ömrünüzün sonuna kadar yakanızı bırakmaz mutlu etmez önce anlayışlı olsun eşler kafanız ragat olsun güzel bir gece muhabbet romantik bir ortam siz sadece eşinize bırakın kendinizi gerisi geliyor yavaş yavaş olacak korkutmadan önce eşiniz bu konuda nlayı göstermeli açıkça konuşun ama lütfen büyütmeyin beyninizde inanın bana vajinusmus olabilirdim ama beyin herşeyi düzeltebiliyo sadece inanın düzeleceğine ve sonrası güzel olacak emi takmayın rahat olun kimsenin bu yüzden üzülmesini istemem ilk zamanlarınızı zehhir etmeyin mutlu edemiyorum ya aldatırsa filan geçin bunları sadece mutluluk o değil kendinize güvenin sonrası geliyor sadece zaman gerekli ve birde beyninizi buna odaklamayın öpüyorum hepinizide...açık mı yazdım bilmiyorum bu kadar özele girilmez belkide ama yardımcı olmak için ben üzüldüm siz üzülmeyin diye ....

şu yaazdıklarını okuyunca içim garip oldu bu parmak sokma işlemi zor be canım ben yapmaya çalıştım ve bayılıyordum bembeyaz olmuştum eşimde korkmuştu bende 3 ay sonra ilişkye girebildim yani sorunsuz olarak canım fazla acımadan ben ce parmağını değilde olması gerekeni yap yavaş yavaş az az bide kendini ve oaradaki kasları serbest bırak.hani çok ayıptır sölemesi küçük abdestini yaparken bazen tutup tekrar yaparsın tutup bırakma işlemini biliyomsun yapabiliyomsun sadece wc de değil heran heryerde oradaki kasları sıkıp bırakırız hani o çok sağlıklı biir egzersizdir bunu ilişki esnasındada yapmalısın önce zamanla geçiyo lütfen üzülme bnende aynı şeyleri yaşadım kendimi yetersiz hissettm özgüvenimi yitirdim ne alaka ya bundanmı ibaretiz kendini topla lütfen stresi bırak ne günler atlattım ben ya aynı hissetiklerimi yazmışsın ama bak 3 ay sonra düzeldim 1 yıl oldu evleneli ve harika vakit geçiriyoruz çok şükür seninde ve herkesin olacak düzelecek benim bile düzeldiyse Allah sığın dua et bizlerinde sınavında bublar varmış ne yapalım sen herşeyi yap eşin için güzel giyin kokualr bakım dans vs.herşeyi yap bir tek o kalsın o da zamanla olacak eşinde sabırlı olsun bitanem o senin herşeyin bekler merak etme benden bahset yani birine böle olmuş 3 ay sonra düzelmiş vs. oda inansın ve beklesin oraya saplanma odaklanma kendini serbest bırak bide bence kadın doğumda çatala yatırıyolar ya o korkuda çok vardı hep vardı ben açamıyordum sen yine parmağını sokmasına izin vermiştin ben hiç izin vermiyordum hani ilişlkiden önce bişiler yapılıyo ya onu uzun tutun pat diye olmuyo zaten sen sormak istediğin bişi olunca sor emi açık yazıyorum sanırım biraz kusura bakma ama ne yapayım kapalıda nalatılmıyoki üzülme diye anlatmalıyım öpüyorum inşallah geçecek benim olduysa herkesin olur...

ewet cnm nişanlıyım nasipse bende dünya evine gircemçumarım yaşaama bu sorunlarıı. offf irde zor diyolar hayırlsını versin mevlam

canim ya sen burayi niye okuyorsunki, kim zor diyor? 1.kere zor deyil ve herkeste farklidir,cogu seylerin yanlis yapilmasindan dolayi zor oluyor yada aci oluyor.burdami okudun yoksa, disardan 1.rilerimi seni böyle korkutuyor.kim söyle bana 1. dövim. sen bakma kimseye neyse 1.kere girmissin buraya 1.yönden iyi bilmedigin seyleri ögrenmissindir.insallah okuduklarin seni biraz bilincli yapmistir. insallah okudugun olumsuz seylerden beyninden silinip gider. bak burayi okuyup daha cok aklini karistirma, burda herkes farkli tamam sorun ayni ama koku ruh hali pskoloji ve herkesin yasadigi farki farkli. onun ici sana öneebilecim tek sey var, bun sana aksam özel mesasla yazarim.

canısı , valla artık o demedıkce bende yanasmıyrum canı ısterse , bu arada ne fıtılı kullanıyosunn yanı ne amacla canısı? hayırlı bayramlar ayrıca :)

doktora gitmiştim doktor iltihap var dedi o yüzden fitil verdi canım. aynen öyle bende onun demesini bekliyorum :13:

canım geçmiş olsun. inşallah bu sıkıntıyıda aşarsınız. bu durumda ne yapmanız gerekiyormuş. tedavi anlamında.

günaydın kızlar bayamınız mübarek olsun hepinizin,minelçetin merhaba bayram nedeniyle giremiyorum koçum idare edersin artık.birde kızlar size bişey sormak sitiyorum benim adet tarihlerim 16 temmuz 15 ağustos 11 eylül ve 10 ekim biliyosunuz kızlıktan sonra adetim değişmişti yani ağustosta şimdi internette beklenen adet tarihi 8 kasım yazıyor sizce hamile olma ihtimalim varmı biliyorum vajiyim ama hani böyle de kalanlar oluyo yanlışlıkla falan eğer öyle bişe varsa hem bu şekilde olduğu için istemiyıorum ama içten içede istiyorum....

kızlar bende ilk evlendiğimde 1 hafta yapamadım yatağa yattığımda ağlıodum eşimin anlayışı sayesinde yendim çok şükür ama ben üstte olduğumda nedense canım çok yanıyor yapamıyorum eşim üstte olduğunda hiç canım acımıyor çok rahat oluyor ama farklı pozisyonda zorlanıyorum neden sizce?

hayırlı bayramlar canım.bugün daha 8 i bekle bi kaç gün sonra bakarsın test ile. herhangi bir belirti varmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…