- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #76.141
:)) canım geçmiş olsun şimdi netten araştırdım dişinol diye bir ilaç varmış gebeler kullanabiliyormuş istersen bir araştır bide karanfil yağı iyi geliyormuş aktardan alabilirsin hemen ağrıyı kesiyormuş ama araştır yinede tatlım
canlarım bayram sonuna kadar yokum.herkese ii bayramlar öpüyorum sizi.yaşlandım geçmiş olsun canım dişin ağrıyormuş.pek bilgim olmadığından tavsiyede bulunamicam.albuneaa bunu okursan vede hamişsen bana mail at bebişim.
belki sonra vaktim olmaz: herkese ailesiyle iyi bayramlar diliyorum. rabbim gönlünüzde ne geciyorsa kabul etsin . rabbim insallah vajili arkadaslarimizi en kisa zamanda bu sikintidan kurtarip hayirlisiyla bebis nasip etsin , sonra rabbim insallah yine evlat hasretiyle yanan, kardeslerimizede hayirlisiyla bebis nasip etsin , ve rabbim tüm hamis kardeslerimize saglikli 1.sekilde bebislerini kucaklarina almayi nasip etsin . herkes aminn desin. kendinize iyi bakin
1- Ey bütün sanatlarin sanatkârı
2- Ey bütün mahsulatların yaratıcısı
3- Ey bütün rızıklananların rızık vericisi
4- Ey bütün sahip olunanların sahibi
5- Ey bütün sıkıntıya düşenlerin ferahlatıcısı
6- Ey bütün üzüntüye düşenlerin sevindiricisi
7- Ey bütün merhamet olunanların merhamet edicisi
8- Ey bütün yardımcısız kalanların yardımcısı
9- Ey bütün ayıplıların ayıbını örten
10- Ey bütün zulme uğrayanların sığınağı
Sen bütün kusur ve noksan sıfatlardan münezzehsin, Senden başka İlah yok ki bize imdat etsin. Emân ver bize, emân diliyoruz. Bizi Cehennemden kurtar. RABBİM HEPİMİZİ BU SIKINTIDAN KURTARSIN . AMİN
egzersiz yapmakla adet günlerinde değişiklik olurmu ? bilgisi olan varmı ?
olabilir canım,gerçi benim yendikten sonra adet günlerimde değişiklik olmuştu
ama egzersiz de etkileyebilir
benimde erken gelmeye başladı canım.yenince nasıl oldu erkenmi geldi.
cok gecmis olsun canim.insallah en kisa zamanda tedavini olur, bu zaman icinde.de hayirlisiyla hamis olursun.
ama cok ılgınc bır durum , benım eşim gunlerce benım ol dıye yalvaran ınsandı, cok sukur basardım , 3 denememde sorunsuz gectı, yanı onun oldum, sımdı deneyelımmı
demıyorum ztn sevsmk ıcın yanasmaya bıle kalktııgnda devam etmıo adambnde anlamıs dglm,yada yapmaya bıle kalkısmıo ılgınc , ama hayrlısı olsun n dıyım .ınsallah duzelırler canım ,, nursena can sen neler yaptn,normalmı bu adanmlarn yaptıgı ..
kizlar ben hamisim, biliyorsunuzdur. dün geceden beri disim agriyor ne tavsiye edersiniz, benim kendi kendime yapabilecegim ne var. 1.de hamilelikte kendi yada 1.tanidigi igneyle disi uyusturulup disi dolgu olan yada disi cekilen varmi, bu konuda bilgi verirmisiniz.
inş. canım hepsi geçicek Allahın izniyle.bende göğüs amaliyatı olmuştum.her iki ğöğsümdede kist vardı.alındı çok şükür testte temiz çıktı.şimdide bir rahatsızlığım yok hamdolsun.6 yılı geçti olalı.
bencede tüp bebek için çok acele ediyorsun.daha yeni yenmişsin inş. kendiliğinden olur.pko tedavini ihmal etme.
bakarsın kendiliğinden olur,olmazsa aşılama oda olmazsa öyle tüp bebek denersiniz.
seni çok iyi anlıyorum.
evet canım ya,erken gelmeye başladı,hatta şu internet hesaplayıcından yumurtlama günlerimi öğrenmek istiyorum
giriyorum tarihleri ama çıkmıyo,bi sorun yoktur umarım
sanırım senin de erken geliyo?
sağol canım. tez zamanda senin vajiyi yenmeni diliyorum.
kızlar aklıma geldi bir de akayy ımız vardı,o naptı acaba?
uzun süredir o da uğramıyor topiğe
bilgisi olan var mı?
evet canım benimde erken geldi.ben yumurtlama günlerimi öğrenmek istediğimde çıkıyor internette.
senin niye çıkmadıki,çokmu erken gelmişti.
cnm merhaba gecmısı okuyordum akayı yazdıgını gordum akayy calısıyor cok yogun oyuzden gıremıyor oda baya yol kattettı artık fazla korkusuda kalmadı esıyle uc parmak tı sanıım es prmagı bıle denedı ama yogunluktan malesef vajınısamusa zaman ayıramıyor ınsallah yakın zamanlarda yener odaa
bu bayramda olmadı ama işlh diğer bayramlarımız özel günlerimiz müthiş olsun arkadaşlar.iyi bayramlar.çok et yiyipte hasta olmayın heeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?