Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende bugün devam edicem egz.e ama hep bişey çıkıyo biyerlere gidiyoruz misafir fln . darısı başımıza artık :)

aaaaaaaaaaaaaaaayyy canım benim hem de en sevdiğim renk tonunda yapmışsın ellerine sağlık.darısı senin başın...

beğenmene çok sevindim canımm :)

nasıl bi tedavi uyguluyor peki

Mol gebelik var bende...2 defa kürtaj oldum. zor bir durum. Beta HCG değerleri ile ilgili her hafta kan tahlili veriyorum. Bu tahlillerin düşmesini bekliyoruz. 2 aydır bu yana kanamam olması, ve mide bulantılarım yüzünden doktora başvurmuştum. Ve bu tanı konuldu.

Vajinusmus ile bir tedavi görmüyorum.

canım çok sevindim bende senin gibi yenmiştim eşime arkamı dönüp yaptım sonra oda kolay oluyor şimdi bebek istediğim için diz dirsek poz.. deniyoruz oda çok rahat en sonda benimde hiç acı olmadı çok rahattım cnm tebrikler tekrar

canım sen hangi pozisyonda yapıyodun egzersizini bence o pozisyonda dene.daha sonra diğer pozisyonlara geç.yarısı olduysa gerisi de olur inan arada hiç fark yok ve yönü kafana takma ben hiç müdahale etmedim desem yeridir o kendi biliyo yönünü asıl biz müdahale edince başka taraflara kayıyo.rahat ol sen..

bende bugün devam edicem egz.e ama hep bişey çıkıyo biyerlere gidiyoruz misafir fln . darısı başımıza artık :)

beğenmene çok sevindim canımm :)

beğenmez miyim hiç allah razı olsun.misafirliğe gitmek en büyük prob zaten.olsun yine de olur bak bnm 1 ay girdi araya hiç yapamamıştım ama sonra sıkı çalıştım oldu :)senn de olucak...

30 ekimde başardım

ama o tarihten sonra eşimle tekrar birlikte olmadık...

adam resmen kaçıyo...

çok canım sıkkın çoookkk

ben yanlış birşeyler mi yapıyorum
bir bilsem

ooofffffffffffff ooooffffffffffffffffffff

ELİS arkadaşım tebrik ederim başka dert vermesin Allah inşallah
EZOM senide tebrik ederim hamişmişsin ne güzel sağlıkla devam eder kucağına alırsın bebişini bizede tüyo verim yaww:)))
BELİNAYCIMM nasılsın nasıl gidiyor hamişlik :)) umarım herşey yolundadır bende yumurtlama günlerimde yaptım gün aşrı şu diz dirsektebi sorun ok bakalım inş güzel haberler veririm

üstte oldu,sırtım ona dönük yan denedim o da oldu.ben üsttede rahatım ama ayaklarım çok aciyor.ben mi yanlış duruyorum acaba?aslında 47 kiloyum ama taşıyamadık kendimi yaw

İnş. canım benim , reglm biter bitmez aynen egzersize devam edeceğim inş..Ne kadarlık bir sürede egzersiz yaptın canım ?

canım toplamda 10 12 gün yapmışımdır aksilikler art arda gelince ara vermek zorunda kaldım 1 ay hiç yapamamıtım emin ol düzenli bi şekilde yaparsan en geç 10 gün içnde halledersin.

üstte oldu,sırtım ona dönük yan denedim o da oldu.ben üsttede rahatım ama ayaklarım çok aciyor.ben mi yanlış duruyorum acaba?aslında 47 kiloyum ama taşıyamadık kendimi yaw

e tabi sen üstte olunca idare sende olduğu için sen efor sarfediceksin.bilmiyorum ben egzersiz pozisyonumda denedim öyle rahat hissettim kendimi sonra acaba üstte yapabilicek miyim die meraktan üste geçtim o da rahat oldu ama dediğin gibi insanın bacakları acıyo sanırım alışkın olmadığımızdan...

çok sukur geldım hemen gecmısı okucam aklım hepp buradaydı kıımler yendı çok merak edıyorum baska guzel haberler varmı lutfenn bırı yazsınn sabredemıcemm:)))

beğenmez miyim hiç allah razı olsun.misafirliğe gitmek en büyük prob zaten.olsun yine de olur bak bnm 1 ay girdi araya hiç yapamamıştım ama sonra sıkı çalıştım oldu :)senn de olucak...

amin canım.. olucak inşallah..

belinay hamilemiiii .. ben en son nursenayı biliyodum bide ezom. yenimi belli oldu yoksa ben mi bunadım . ara verince karıştırmışta olabilirim.

hayırlı olsun belinaycım...

aman yaaa BELİNAY olumu NURSENAA :))))) YAZCAKTIM AKLA BAKK :)) ACABA ALLAHMI SÖLETTİ NE HEHEHE
NURSENACIM SANA DEDİM YANLIŞLIK OLMUŞŞ BELİNAY HADİ BAKALIM BELKİDE OLUR NEDERSİN

aman yaaa BELİNAY olumu NURSENAA :))))) YAZCAKTIM AKLA BAKK :)) ACABA ALLAHMI SÖLETTİ NE HEHEHE
NURSENACIM SANA DEDİM YANLIŞLIK OLMUŞŞ BELİNAY HADİ BAKALIM BELKİDE OLUR NEDERSİN

ahahaha:) bende unutkanım biraz acaba unuttum mu dedim. içine doğmuştur belki cnm belinay senden bebiş istiyoruzz:)

Arkadaşlar emla kremi kullanmak istiyorum ama trombositopeni hastasıyım trombositlerim çok düşük emla kreminin kana temas ettiğini duymuştum bi zararı olur mu? Bilgisi olan arkadaşlar var mı bı konuda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…