- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #76.401
Egzersiz yapmıyorum...Bana çok uzak bir durum bu. Doktorun izniyle, eşimle beraber yapmak istiyorum.Ne olacak bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun
allah razı olsun canım hadi elinizi çabuk tutun.inanın p..s çok daha kolay kayıp gidiyo resmen.nolur yalvarıyorum bırakmayın egzersizi.bir de canınız acıdığında üstüne gidin ben kendi canımı çok yaktım ama değdi
aaaaaaaaaaaaaaaayyy canım benim hem de en sevdiğim renk tonunda yapmışsın ellerine sağlık.darısı senin başın...
nasıl bi tedavi uyguluyor peki
kızlar nasıl olduğunu anlatayım bugün belişcimle msn de konuştuk uzun uzun ben 14 cm yapabildiğim halde hala kafamda erteliyodum ve koçum bugün deniceksin yarın haber bekliyorum ona göre dedi.ben de bu gece egzersiz yamaya hiç niyetim olmadığı halde hadi egzersiz yapayım kendime güvenirsem denerim dedim.ilk önce abdest aldım dua ettim bu illeti çeken herkese.sonra egzersize başladım o koca aparatı alabildiğim halde iş denemeye gelince kalbim çarpıyodu eşim kaç kere geldi gitti yanıma garibim sonra dedim böyle ertele ertele olmicak ne olursa olsun ve çağırdım eşimi.ilk denemede hooppp içerde şok oldum.ben egzersiz yaptığım pozisyondaydım yarı oturur şekilde.inananın hiç acı yok sadece baskı hissi ve afedersiniz biraz çişim geldio kadar...kastığım için gitgeli çok yavaş yavaş yaptı ama inanın hiç acımadı.sonra ben üste geçtim yapabilicek miyim diye onu da rahatlıkla aldım hatta ben üstteyken git gel yaptım rahatlıkla.sanırım kontrol bende olduğundan daha rahattım.işte bu kadar şimdi sıra git gel kısmına alışmakta.allahım sana şükürler olsun.bu derdi çeken kimse kalmasın inşallah.hergün dua edicem belişşşşşşşşşşş senin tetiklemen sayesinde dile benden ne dilersen
ben bayramın son günü p...si yarısına kadar aldım,buakşamdan itibarende tamamını almaya çalışacağım.yarısı girdikten sonra aşağı doğru mu ilerletmem gerek,üstte arkam dönük yaptım oldu ama çok rahatsız bir pozisyon.ayaklarıma krap girdi.ne önerirsin bana
bende bugün devam edicem egz.e ama hep bişey çıkıyo biyerlere gidiyoruz misafir fln . darısı başımıza artık :)
beğenmene çok sevindim canımm :)
canım sen hangi pozisyonda yapıyodun egzersizini bence o pozisyonda dene.daha sonra diğer pozisyonlara geç.yarısı olduysa gerisi de olur inan arada hiç fark yok ve yönü kafana takma ben hiç müdahale etmedim desem yeridir o kendi biliyo yönünü asıl biz müdahale edince başka taraflara kayıyo.rahat ol sen..
İnş. canım benim , reglm biter bitmez aynen egzersize devam edeceğim inş..Ne kadarlık bir sürede egzersiz yaptın canım ?
üstte oldu,sırtım ona dönük yan denedim o da oldu.ben üsttede rahatım ama ayaklarım çok aciyor.ben mi yanlış duruyorum acaba?aslında 47 kiloyum ama taşıyamadık kendimi yaw
beğenmez miyim hiç allah razı olsun.misafirliğe gitmek en büyük prob zaten.olsun yine de olur bak bnm 1 ay girdi araya hiç yapamamıştım ama sonra sıkı çalıştım oldu :)senn de olucak...
ELİS arkadaşım tebrik ederim başka dert vermesin Allah inşallah
EZOMsenide tebrik ederim hamişmişsin ne güzel sağlıkla devam eder kucağına alırsın bebişini bizede tüyo verim yaww:)))
BELİNAYCIMM nasılsın nasıl gidiyor hamişlik :)) umarım herşey yolundadır bende yumurtlama günlerimde yaptım gün aşrı şu diz dirsekte bi sorun ok bakalım inş güzel haberler veririm
çok sukur geldım hemen gecmısı okucam aklım hepp buradaydı kıımler yendı çok merak edıyorum baska guzel haberler varmı lutfenn bırı yazsınn sabredemıcemm:)))
aman yaaa BELİNAY olumu NURSENAA :))))) YAZCAKTIM AKLA BAKK :)) ACABA ALLAHMI SÖLETTİ NE HEHEHE
NURSENACIM SANA DEDİM YANLIŞLIK OLMUŞŞBELİNAY HADİ BAKALIM BELKİDE OLUR NEDERSİN
Arkadaşlar emla kremi kullanmak istiyorum ama trombositopeni hastasıyım trombositlerim çok düşük emla kreminin kana temas ettiğini duymuştum bi zararı olur mu? Bilgisi olan arkadaşlar var mı bı konuda..[/QUOT
o konu hakkında bilgim yok ama anestol de aynı işi görüyor belki onun bi yan etkisi olmaz neden kullanmak istiyorsun vajinismus mu var öleyse krem yerine burayı takip etmeni öneririm yardımcı oluruz cnmm
işte bu kadarrrrr bitti bu iş allahım buraya ben de bunları yazıcak mıydım??evet çok klasik ama bu muyduuuuu??allahım inanamıyorum.hani benim halayımmmm ahahhaahahaa inanamıyorum hala.:52
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?