- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #76.441
Kızlar çok şükür bizde halletık ya harbiden bumuydupozisyonu bulduktan birazda kendını serbest bıraktıktan sonra hiç bisey yokmus yaa şimdi rahat ve inanın zevk alıyorum ne kadar ağlamışım boşuna ya darısı diğer ardaslarımın basına ben ilaç alıyorum korunmak amaçlı ama kocam gecen gece içime boşaldı acaba hamile kalırmıyım acil cevap
kızlarrrr merhabaaaaaaaa nabersinizzz :)) memleketimde olunca pek giremiyorum bugün doktora gittim ultrosondan baktım bebeğimee 5 hafta 5 günlük olduğunu söyledi doktor yani ben vajiyi yenmeden önce hamile kalmışım :))) ve cok şükür hamile olduğumu öğrenmeden yendim vajiyi Allahıma şükürler olsun darısı diğer arkadaşların başına inş. :))
ben bayramın son günü p...si yarısına kadar aldım,buakşamdan itibarende tamamını almaya çalışacağım.yarısı girdikten sonra aşağı doğru mu ilerletmem gerek,üstte arkam dönük yaptım oldu ama çok rahatsız bir pozisyon.ayaklarıma krap girdi.ne önerirsiniz bana
Yok cnm hiç egzersizle felan uğraşmadım ben kocamı çok arzuladığım bi anda oldu benim birleşmem ılk gun yarısı diğer gün tamamı bırazda eşten kaynaklanıyor acayıp zewke getırdı benı bende dedım kı kasmıcam rahat olıcam çunku bunun sonunda olmicem zatn bı gırdıgının hıssettım gerı kalan kısım zaten tamamen zevk alıyosun 1 ,5 ay oldu ben evleneli bide yeni olduğumuz için aslında hergun yapmamız gerekiyormus bizim çünkü rahim çatısı daha iyi açılıyormuş öle
ayy canım süpersin,çok sevindim valla,gözün aydın
allah başka sıkıntı dert vermesin canım
bu halaylar sana...
Hiç birleşme yaşamadık parmak egzersizleri yapabiliyorum daha çok baştayım yani
canım çok sağol şimdi alışma evresi başladı...
kızlarrrr merhabaaaaaaaa nabersinizzz :)) memleketimde olunca pek giremiyorum bugün doktora gittim ultrosondan baktım bebeğimee 5 hafta 5 günlük olduğunu söyledi doktor yani ben vajiyi yenmeden önce hamile kalmışım :))) ve cok şükür hamile olduğumu öğrenmeden yendim vajiyi Allahıma şükürler olsun darısı diğer arkadaşların başına inş. :))
merhaba arkadaşlar bende 1 yıllık evliyim ve vajinusmus illetiyle mücadele ediyorum
doktora gitmedim hep düzelir diye bekledim ama birşey değişmedi psikolojik olduğunu biliyorum
bunu yenmek için ne önerileriniz var pyalaşırsanız sevinirim özellikle bunu yenen arkadaşlar
yardmcı olurlarsa çok sevinirim..
Burayı az çok okudum şimdi egzersizlere başladım ama kaç günde bir yapmalıyım ya da
kullandığım bir aparatı ne kadar süre kullanmalıyım bir diğer sorumda jel ya da emla gibi
kremler kullanmadım gerçekten bunların faydası var mı?
şimdiden teşekkür ediyorum yardımlarınızı bekliyorum ii geceler...
ay canım tebrik ederim ne güzell.allah sağlıkla kucağına almayınasip etsin inş...
ezomm ne güzel ya,ben de demiştim nasıl oldu diye senin için çünkü regline çok yakın zamanda yenmiştin
valla hamile olduğunu öğrenmeden de vajiyi yendin ya ,bu da en güzeli..
tekrar tebrik ederim canım benim
bizlere de dua at,darısı tüm isteyenlerin başına...
selam kızlar uzun zamandır giremiyorum ama hep aklımdasınız. yenen arkadaşları ve hamiş arkadaşları tebrik ediyorum. ben hala alışma sürecindeyim ve bebiş istiyoruz. dualarınızı bekliyorum. her zaman sormak istediğiniz bişey olursa yardıma hazırım buradan göremesem bile özelime mesaj atın mutlaka cevaplamaya çalışırım. hepinizi çok öpüyor dualarınızı bekliyorum
merhaba arkadaşlar bende 1 yıllık evliyim ve vajinusmus illetiyle mücadele ediyorum
doktora gitmedim hep düzelir diye bekledim ama birşey değişmedi psikolojik olduğunu biliyorum
bunu yenmek için ne önerileriniz var pyalaşırsanız sevinirim özellikle bunu yenen arkadaşlar
yardmcı olurlarsa çok sevinirim..
Burayı az çok okudum şimdi egzersizlere başladım ama kaç günde bir yapmalıyım ya da
kullandığım bir aparatı ne kadar süre kullanmalıyım bir diğer sorumda jel ya da emla gibi
kremler kullanmadım gerçekten bunların faydası var mı?
şimdiden teşekkür ediyorum yardımlarınızı bekliyorum ii geceler...
Hoşbulduk teşekkür ederim...
Ben parmak egzersizi hiç yapmadım aparat kullanıyorum inceden başladım şimdi biraz daha kalınına geçtim hijyene dikkat ediyorum eşimde bu konuda yardımcı yalnız
şimdi hergün mü yapmalıyım? ve ne kadar süre yapmam gerekiyor mesele bir sonraki aparata geçtiğimde kaslarımda acayip ağrı oluyor kaslarımı gevşetmem için ne yapmam lazım eşim, emla kullanmamın hiç bir faydası olmadığını söyledi sadece dikkatimi dağıtmamı söylüyor bazen başarılı oluyorum ama bazende çok şiddetli ağrı oluyor işte bu noktada kendime güvenim azalıyor((
inşallah bende yenenlerden olurum o günleri görecekmiyim Allahım
duanızı yardımınızı umarım eksik etmezsiniz..
Dediğiniz şekilde yaparım ve inşallah hallederim..
birde mum dışında başka ne tür aparat kullanabilirim mum kullananlar etrafını sarmak için ne kullanıyorlar??
çok teşekkür ederim ilginize...
inşallah bende yenenlerden olurum o günleri görecekmiyim Allahım
duanızı yardımınızı umarım eksik etmezsiniz..
Dediğiniz şekilde yaparım ve inşallah hallederim..
birde mum dışında başka ne tür aparat kullanabilirim mum kullananlar etrafını sarmak için ne kullanıyorlar??
çok teşekkür ederim ilginize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?