- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #76.421
amin canım.. olucak inşallah..
belinay hamilemiiii ..ben en son nursenayı biliyodum bide ezom. yenimi belli oldu yoksa ben mi bunadım . ara verince karıştırmışta olabilirim.
hayırlı olsun belinaycım...
wuuuuuu hamileymişim ben yawne ara hamiş kalmışım haberim yok anaaam heycan yaptım
aman yaaa BELİNAY olumu NURSENAA :))))) YAZCAKTIM AKLA BAKK :)) ACABA ALLAHMI SÖLETTİ NE HEHEHE
NURSENACIM SANA DEDİM YANLIŞLIK OLMUŞŞBELİNAY HADİ BAKALIM BELKİDE OLUR NEDERSİN
wuuuuuu hamileymişim ben yawne ara hamiş kalmışım haberim yok anaaam heycan yaptım
Allah söyletti :) hadi sende evli mutlu çocuklu ol.. hobaaaa
hayırlısı canım benim..erken daha bebege biraz zaman geçsin
belinayyyy:))))ilk okudum çok heyecanlandıminşallah ıstedıgın zaman bebşin gelırr
Allah istediğin zaman versin cnm. hayırlısı. bende yensem bugün hemen düşünmüyorum,alışma süreci var.
ben çıktım kızlar kociş gelcek hala yemek hazırlamadım :)
çoookkkk tebrikk edıyorummmm çok çok çok sevndımmm gozumuz aydınn
sağol canım allah razı olsun bitti çok şükür.inş bian önce alışma evresi de geçer...alışma evresi ne kadar sürüyo ?? gerçi kişiden kişiye değişiyodur o da...
Merhabalar ben 1 yıldır evliyim ve vajinismus denen illetle mücadele ediyorum doktora gitmeye karar vermiştim ama burada yazdıklarınızı okudum gitmeden önce benim durumumda olup bu hastalığı yenmiş olanların fikirlerini almak istedim.Nasıl bir yol izlediniz, ne yaptınız, nerden başladınız bana da yardım eder misiniz LÜTFEN şimdiden teşekkürler.
hosgeldın cnm aramıza öncelıkle buraya gelıpde egzersızlerını duzenlı yapıp yenemeyen yok sadece bırazcık sabıra ıhtıyacın var 1.sayfada egzersızler nasıl yapılıyor detayl olarak yazıyor okumanı tavsıye ederım...okuduktan sonra tekrar bıze yazarsan yardımcı oluruz cnm sana..
Cevapladığınız için teşekkür ederim ilk sayfaları okudum orada sadece kegel egzersizleri vardı onu da biliyordum ama düzenli olarak yapmaya başladım bunun dışında neler yapabilirim
suanda hangı asamadasın jel kullanıyormusun biraz daha detayını yazabılırmısn
kızlarrrr merhabaaaaaaaa nabersinizzz :)) memleketimde olunca pek giremiyorum bugün doktora gittim ultrosondan baktım bebeğimee 5 hafta 5 günlük olduğunu söyledi doktor yani ben vajiyi yenmeden önce hamile kalmışım :))) ve cok şükür hamile olduğumu öğrenmeden yendim vajiyi Allahıma şükürler olsun darısı diğer arkadaşların başına inş. :))
ezoomm çok sevindim canım hamile kalmana. Hayırlı olsun canımm..
işte bu kadarrrrr bitti bu iş allahım buraya ben de bunları yazıcak mıydım??evet çok klasik ama bu muyduuuuu??allahım inanamıyorum.hani benim halayımmmm ahahhaahahaa inanamıyorum hala.:52
Kızlar çok şükür bizde halletık ya harbiden bumuydupozisyonu bulduktan birazda kendını serbest bıraktıktan sonra hiç bisey yokmus yaa şimdi rahat ve inanın zevk alıyorum ne kadar ağlamışım boşuna ya darısı diğer ardaslarımın basına ben ilaç alıyorum korunmak amaçlı ama kocam gecen gece içime boşaldı acaba hamile kalırmıyım acil cevap
ELİS arkadaşım tebrik ederim başka dert vermesin Allah inşallah
EZOMsenide tebrik ederim hamişmişsin ne güzel sağlıkla devam eder kucağına alırsın bebişini bizede tüyo verim yaww:)))
BELİNAYCIMM nasılsın nasıl gidiyor hamişlik :)) umarım herşey yolundadır bende yumurtlama günlerimde yaptım gün aşrı şu diz dirsekte bi sorun ok bakalım inş güzel haberler veririm
oyy oyy oyy maşallahhallah saglıkla kucagına almayı nasıp etsınnn bizede dua ett:))
kızlarrrr merhabaaaaaaaa nabersinizzz :)) memleketimde olunca pek giremiyorum bugün doktora gittim ultrosondan baktım bebeğimee 5 hafta 5 günlük olduğunu söyledi doktor yani ben vajiyi yenmeden önce hamile kalmışım :))) ve cok şükür hamile olduğumu öğrenmeden yendim vajiyi Allahıma şükürler olsun darısı diğer arkadaşların başına inş. :))
işte bu kadarrrrr bitti bu iş allahım buraya ben de bunları yazıcak mıydım??evet çok klasik ama bu muyduuuuu??allahım inanamıyorum.hani benim halayımmmm ahahhaahahaa inanamıyorum hala.:52
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?