Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhabalar ben 1 yıldır evliyim ve vajinismus denen illetle mücadele ediyorum doktora gitmeye karar vermiştim ama burada yazdıklarınızı okudum gitmeden önce benim durumumda olup bu hastalığı yenmiş olanların fikirlerini almak istedim.Nasıl bir yol izlediniz, ne yaptınız, nerden başladınız bana da yardım eder misiniz LÜTFEN şimdiden teşekkürler.

sağol canım allah razı olsun bitti çok şükür.inş bian önce alışma evresi de geçer...alışma evresi ne kadar sürüyo ?? gerçi kişiden kişiye değişiyodur o da...

walla cnm kesinlıkle kısıden kısıye gore degısıyor benim 1 ay oldu ama hala tam olarak alısamadım ama alısıcam buna sukur dıyorum:))

hosgeldın cnm aramıza öncelıkle buraya gelıpde egzersızlerını duzenlı yapıp yenemeyen yok sadece bırazcık sabıra ıhtıyacın var 1.sayfada egzersızler nasıl yapılıyor detayl olarak yazıyor okumanı tavsıye ederım...okuduktan sonra tekrar bıze yazarsan yardımcı oluruz cnm sana..

Cevapladığınız için teşekkür ederim ilk sayfaları okudum orada sadece kegel egzersizleri vardı onu da biliyordum ama düzenli olarak yapmaya başladım bunun dışında neler yapabilirim

kızlarrrr merhabaaaaaaaa nabersinizzz :)) memleketimde olunca pek giremiyorum bugün doktora gittim ultrosondan baktım bebeğimee 5 hafta 5 günlük olduğunu söyledi doktor yani ben vajiyi yenmeden önce hamile kalmışım :))) ve cok şükür hamile olduğumu öğrenmeden yendim vajiyi Allahıma şükürler olsun darısı diğer arkadaşların başına inş. :))

oyy oyy oyy maşallahh allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsınnn bizede dua ett:))

ezoomm çok sevindim canım hamile kalmana. Hayırlı olsun canımm..

teşekkür ederim canımmmm :)))

işte bu kadarrrrr bitti bu iş allahım buraya ben de bunları yazıcak mıydım??evet çok klasik ama bu muyduuuuu??allahım inanamıyorum.hani benim halayımmmm ahahhaahahaa inanamıyorum hala.:52

canım benim yaaaaaaaaaaa çok sevindimmm gözün aydın sende tekmeyi attın vajiyeee :)))

canım tebrik ederim ne güzel gün gün çoğalıyoruz :)))

teşekkür ederim canımmm amin inş.valla ben bugün doktora gittim 5 hafta 5 günlükmüş yani vajiyi yenmeden önce hamile kalmışım :)))

oyy oyy oyy maşallahh allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsınnn bizede dua ett:))

amin canım Allah razı olsun inş.darısı tüm bebiş isteyenlerin başına :)))

ay canım tebrik ederim ne güzell.allah sağlıkla kucağına almayınasip etsin inş...

işte bu kadarrrrr bitti bu iş allahım buraya ben de bunları yazıcak mıydım??evet çok klasik ama bu muyduuuuu??allahım inanamıyorum.hani benim halayımmmm ahahhaahahaa inanamıyorum hala.:52

ayy canım süpersin,çok sevindim valla,gözün aydın
allah başka sıkıntı dert vermesin canım
bu halaylar sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…