Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

moralim bozuk olduğu için gelemedım kızlar
fıtıl olayından sonra doktor 4 gun yasaklamıstı ilişkiyi
esımle denemek ıstedım kactı resmen
regl bıtelı 2 hafta oldu bır bıttıgı gun bırde bugun benım zorumla oldu
anlamıyorum yenınce erkeklere ne oluyor
2 gun once denıyelım dedık bayagı ara verdım yeter esıme dedım
olmadı ne yapsak olmadı pes etmedım bugun yenıden denedık oldu
sadece ılk yendıgım yerde ve aynı pozısyonda oluyor baskıda var hala
bende farklı denemek ıstıyorum kızlar ama olmuyor işte
bırde boyle ara vererek nasıl yencem ben
eşimle kavgalarımızda bu ara çoğaldı
bu yuzden ıcıme kapandım gelmek ıstesemde topıge gelemedım ..
bırsey sorcam kızlar aranızda eşi prezer.. korunan varmı
onu kullandıgında sorun yasıyormu ?

Kızlar iyi akşamlar ben bu belayı yeneli 3 ayı m olacak şu an bebek için uğraşıyoruz ve her pozisyon da ilişkiye giriyoruz hiç canım açımı yo ve zevkle yapıyoruz eşimle 1.5 sene çektim şu an cook mutluyum ben dok gittim o şekilde yendim

cnm eşin sertleşme problemi yaşıyo mu?ondan istemiyo olabilir.
çünkü başlarda yaşıyolar bu sorunu,daha sonra da tekrar yaşarım diye kaçıyo olabilirler
benim aklıma o geldi,belki ondan istemiyodur
tartışmalar da oluyo hepimizin canım,takmamaya çalış
hepimiz yaşıyoruz bunları
biz de geçen gün küsmüştük,bu aralar da ovulasyon zamanım bebek de istiyoruz ya
sana meraklı değilim ama tarihe bi bak dedim,çalışmamız lazım sonra paşa paşa geldi
sen de canını sıkma canım,kafana takmamaya çalış

cnm benim yaa seni çok iyi anlıyorum biliyosun aynı seyleri yasıyorum daha mutlu olurum derken ters tepti(

birde eşim de sertleşme olmadıgı zaman buzzer enerjı ıcecegı ıcıyor alkol yok içinde hemen etkisini gosterıyor denemenizi tavsıye ederım hıçbir zararı yok heryerde satılıyor..

bu kadar dert etme cnm elbet gecek bugunlerımızde dua edelim hep...

Pre takınca oluyor sorun
ıyıde ılerde bebekten sonra nasıl koruncaz en sağlıklısı bu
ne bılım yenınce hersey super olcak dıyorduk ne zevk var hadı ondan gectık
rahat olmuyor aynı pozısyondan baska yapamıyoruz off
zamana bırakıcamca yenelı 1 ay oldu ılıskı bır elın parmagını gecmez
yenınce bol bol ılıskı yasıcazkı kendımıze guvenımız gelsın
bebek ıcın denemelere baslayınca bakalım neler yaşıcaz :)
umarım bıranonce hamıle kalırsın

ya eşim bazı şeyleri bi kabullense
bıktım herşeyde alttan almaktan
2 gun once denemede ben yapamadım kapandı orası
ne yapsa olmadı bugun eskı yerde eskı sekıl yapınca oldu
pre.. olmuyor ona nasıl alışcak bılmıyorum
bu yuzden baska sekıl denıyemıyoruzda
canım sıkkın cok yuzum sıvılce dolu
ee sen ne yaptın canım nasıl gıdıyor ?
yenenlerın olması bıraz moral verdı bana
ama yardm arkadasımıza kızgınım bıraz
yardm bak ben 5 yıl sonra yenınce bukadar sorunla karşılaştım
sen 10 yıl ve egsersız yapabılıyorsun neyı beklıyorsun daha
yenınce anlıcaksın 1 yılın bile önemini
bukadar ezılmemın sebebı yıllardır kacmam
sende artık cesaretını topla eşinde bır sorun cıkmadan yen kurtul inşallah..

geçmiş olsun canım.hayretya eşler niye böyle şaşıyorum bu olay çözüldükten sonra herşeyin daha farklı,güzel, yeni evliler gibi olması gerekirken niye böyle yaparlarki ? arkadaşların dediği gibi sertleşme sorunumu var acaba,öyleysede tedavisi olan birşey,düzelir..inş. hakkınızda hayırlısı herşey yoluna girer canım sıkma canını..

vallahi hiç sorun bitmiyor sana anlatıyordum ben buna dayalı hep kavgalarımız oluyordu sertlesme olmuyordu baska bahanelerle hep kalbımı kırıyordu gerçi hala aynı bizde aynı pozısyon cnm farklı pozısyon deneyemıyorz birde dun denedık esımle ben fark ettımkı p... hepsı gırmıyor azıcık bırsey kalıyor acaba bu normalmı yani hepsını almak onemlımı.çunku bana doktor sormustu tamamını alabılıyormusun emınmısın dıye anlamadım ben kafam takıldı buna...

canım aslında bu sertleşmenin çözümü var ama sanırım eşin kabullenmiyo
yani aslında bi doktora gitse ,bunun ilacı var tedavisi var
artı çok fazla doğal yöntemler de var,ama işte erkekler bizim gibi değil bunu kompleks yapıyolar
canım sana tavsiyem üstüne varma,haklısın sen de yeni yendin,ben de öyleyim nerdeyse hergün yapmak istiyorum artık öhh geldi
ama hala sanki yapamıycakmışım gibi geliyo,yendiğime inanmak için tekrar tekrar yapmak istiyorum
biraz sabret canım o istesin,o da psikolojisini bi toparlasın elbette isteyecek
o kadar bekledik,biraz daha sabır canım
bi de şu açıdan düşün biz onları yıllarca beklettik,kolay bişey değil adamlar soğudu onların da adapte olması lazım
dediğim gibi biraz sabır,o kendi içinde halleder,çözüm bulur mutlaka
dediğin gibi prez en güzeli,ama işte takarken falan ereksiyon gidiyo
hap kullan desem ee bebek isteyince 3-4 ay korumaya devam ediyomuş,spiral desem genelde duyduğum kadarıyla kadınlar onu kullanıyo ama sende sanırsam bikaç ay sonra bebek istersin
yani canım öncelikle canını hiç sıkma,bunlar bir süreç,zamanla hepsi geçer,sadece biraz sabır
bi de hep şunu düşün,sen zaten bi kere başardın bunu,bi daha olmaması mümkün değil
eşin de kendini rahatlatınca normal ilişki kıvamına gelirsiniz
yrdm a yazdığım mesajı da okudum,bu iş uzadıkça sorunlar maalesef birikiyo ve farklı farklı problemlerle uğraşmak zorunda kalıyoruz maalesef
dediğin gibi egzersiz yapanlara benim de tavsiyem nolur uzatmayın

ne yapayım canım bende istemiyorum böyle yaşamayı.biliyorsun neredeyse 1 aydır yatılı misafirim var rahat deneyemiyorum bile.sabah kalktığımda aklımda bu,bir yere gitsem bu,bakıyorum arkadaşlarım çoluk,çocuk sahibi herkes yapıyor ben yapamıyorum bu pskoloji berbat bişey.kendimi eksik görmem,özgüven eksikliği bu sorunu çekeli herşey bende mevcut.bütün hayatımı etkiliyor.etraftan bana çocuğum olmuyor gözüyle bakmaları.mahfediyor insanı.hep dualarım hiç kimse ama kimse bu dertte kalmasın.rabbim herkese şifa versin.

canım sen p.. boyutunda aparatı alabılıyorum demıstın
egsersızde o boyuta gelınce cok fazla egsersıze alısmadan
denemek gerekıyor sonra egsersızın verdıgı guven azalıyor bu yuzden bekleme artık dıyorum
yenıncede esle sorun ılıskıde sorunlar oluyor bunları aşmakta bı dert
hayata gec basladık kı sen benım ıkı katım gerıdesın yenınce anlıcaksın ne demek ıstedıgımı
mısafırlerın ne zaman gıdıcek ?

ne kadarı dısarda kalıyor cok azı ise normal bırde ust pozısyonda denemelı işte ozaman anlasılır nekadar rahat oldugun ilişkide
esım bana soyledıgı yarım aldıgımda zorlanıyormusum tamamı olunca rahat oluyormus

canım eşimde aslında sorun yok pre takınca o sorun oluyor ona alısamadı bı turlu boguyor sıkıyor fecı dıyo
ben bıraz alısayım 1 2 aya falan bebek olsun dıyorum artık ha bana kalsa enaz 5 6 ay olmasın
ıyıce alısayım ama ınan bıktım bebek sorusundan
gecen gun eltım sinsi sinsi laf sokuyor sinirlendim ki kendisi 2. cocuk düşünüyor
olmuyor sorun varmıs doktor tedavı verdı ona ben bılaf bıle demedım
esımde fazla gururlu ne zaman konusmayı denesem 5 yıl bekletmemın acısı cıkıyor
bu yuzden yardma cabuk ol dıyorum gecmıs hep engel oluyor sonra
bakalım sabredıp alısmaya adapte olcam ama 4 5 gune regl gelıyor yıne
yendık cok şükür 2 gun once olmayınca pes etmedım aparat la denemıcem kesınlıkle dedım
ama sureklı hergun denesek 1 aya kalmaz hepımız alısırız zevk almasakta
baskı cok oluyor bunu yenmek sık denemekte
ya kızlar eşlerimizi toplayıp toplu seansa yolluyalım en iyisi birbirlerıne bızım gıbı destek olsunlar :)

Son düzenleme:

o bebek sorusu zaten bela,önceden ne diyeceğimi bilemezdim işte iş güç falan bahane uydurup dururdum
neyseki şimdi çok şükür istiyoruz diyebiliyorum,allahım inş o konuda da bunaltmaz bizi,valla şimdi de kafayı ona takmış durumdayım ya olmazsa diye
hayırlısı hakkımızda
prez. benim eşim de sevmiyo,başlarda bi iki kere kullandı sonra zaten korunmadık
inşallah bir an önce düzelir canım,sen canını sıkma

canım stres yapma bebek için vaktı saati gelince olur
ve hepımıze rabbim normal doğum nasip eylesin İnşAllah
ıyı geceler kızlar hepınızı özlemısım nursena mınelcetın belınay yenı gelınler nazlı :)
yarına uzunca görüşürüz burdaysanız egsersızde olanlar umarım ıyı haberlerle gelırsınız
ıyı geceler kızlar sağolun dınleyıp yardımcı oldugunuz ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…