- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #76.521
canım stres yapma bebek için vaktı saati gelince olur
ve hepımıze rabbim normal doğum nasip eylesin İnşAllah
ıyı geceler kızlar hepınızı özlemısım nursena mınelcetın belınay yenı gelınler nazlı :)
yarına uzunca görüşürüz burdaysanız egsersızde olanlar umarım ıyı haberlerle gelırsınız
ıyı geceler kızlar sağolun dınleyıp yardımcı oldugunuz ıcın
canım sen p.. boyutunda aparatı alabılıyorum demıstın
egsersızde o boyuta gelınce cok fazla egsersıze alısmadan
denemek gerekıyor sonra egsersızın verdıgı guven azalıyor bu yuzden bekleme artık dıyorum
yenıncede esle sorun ılıskıde sorunlar oluyor bunları aşmakta bı dert
hayata gec basladık kı sen benım ıkı katım gerıdesın yenınce anlıcaksın ne demek ıstedıgımı
mısafırlerın ne zaman gıdıcek ?
ne kadarı dısarda kalıyor cok azı ise normal bırde ust pozısyonda denemelı işte ozaman anlasılır nekadar rahat oldugun ilişkide
esım bana soyledıgı yarım aldıgımda zorlanıyormusum tamamı olunca rahat oluyormus
canım eşimde aslında sorun yok pre takınca o sorun oluyor ona alısamadı bı turlu boguyor sıkıyor fecı dıyo
ben bıraz alısayım 1 2 aya falan bebek olsun dıyorum artık ha bana kalsa enaz 5 6 ay olmasın
ıyıce alısayım ama ınan bıktım bebek sorusundan
gecen gun eltım sinsi sinsi laf sokuyor sinirlendim ki kendisi 2. cocuk düşünüyor
olmuyor sorun varmıs doktor tedavı verdı ona ben bılaf bıle demedım
esımde fazla gururlu ne zaman konusmayı denesem 5 yıl bekletmemın acısı cıkıyor
bu yuzden yardma cabuk ol dıyorum gecmıs hep engel oluyor sonra
bakalım sabredıp alısmaya adapte olcam ama 4 5 gune regl gelıyor yıne
yendık cok şükür 2 gun once olmayınca pes etmedım aparat la denemıcem kesınlıkle dedım
ama sureklı hergun denesek 1 aya kalmaz hepımız alısırız zevk almasakta
baskı cok oluyor bunu yenmek sık denemekte
ya kızlar eşlerimizi toplayıp toplu seansa yolluyalım en iyisi birbirlerıne bızım gıbı destek olsunlar :)
cnm hoşgeldin öncelikle
bu acı olayı kendini çok kasmandan olmuştur canım,zaten acıyacak korkusu yüzünden kendimizi kasıyoruz ve acıyo
sen de bizler gibi egzersiz yaparak bu sorununu çözebilirsin,ilk sayfada kegel egzersizleri var onları yaparak vaji kaslarını kontrol etmeyi öğrenebilirisin
ve daha sonra da serçe parmaktan başlayıp,yavaş yavaş kalınlaştırarak egzersiz yaparsan kendini kasmamayı öğrenebilirsin
aslında hiç acı yok,tamamen beynimizle alakalı zaten egzerszie başladığında sen de göreceksin hiç acımadığını
sadece biraz baskı hissi oluşuyo başlarda,daha sonra o da geçiyo
sen başla egzersizlerine , takıldığın yerleri sor,buradaki herkes sana yardımcı olur
buraya gelip ,egzersizleri düzenli yapıp da yenemeyen yok canım
sadece kendine inan ve egzersizlerine bir an önce başla
Kızlar iyi akşamlar ben bu belayı yeneli 3 ayı m olacak şu an bebek için uğraşıyoruz ve her pozisyon da ilişkiye giriyoruz hiç canım açımı yo ve zevkle yapıyoruz eşimle 1.5 sene çektim şu an cook mutluyum ben dok gittim o şekilde yendim
merhaba arkadaşlar. 2 gündür hastayım migrenim tuttu, midemde bulanıyor. hiç bişey yapamıyorum :S
canım saol cevapladığın için ben parmak egzersizlerini yapamam gibi geliyo aklıma gelince bile kötü oluyorum ama sorun öyle çözülecekse yapmam gerekiyo sen ne aşamadasın sormamda sakınca yoksa
cnm çok geçmiş olsun,migren ağrısı fenadır biliyorum
ilaç falan kullanıyor musun?tabi bu arada da egzersiz de yapamıyosundur :26::26:
evet egz.de yapamadım
ilacım bitmiş cnm ne zamandır ağrımıyodu unutmuşum.
dünden beri fenayım. afedersiniz istifra ettim (vaji olmasam hamileyim dicem :)) bişey yiyemiyorum kahvaltı yapmadım şuanda da çıkarabilirim
off. Allah herkese sağlık sıhhat versin.
aman canım dikkat et kendine,uyuyabilirsen uyu belki iyi gelir migren vücudun bütün dengesini bozar,bir an önce ilaç kullansan daha iyi olur aslında
çok geçmiş olsun tekrar.
işte bu kadarrrrr bitti bu iş allahım buraya ben de bunları yazıcak mıydım??evet çok klasik ama bu muyduuuuu??allahım inanamıyorum.hani benim halayımmmm ahahhaahahaa inanamıyorum hala.:52
kızlarrrr merhabaaaaaaaa nabersinizzz :)) memleketimde olunca pek giremiyorum bugün doktora gittim ultrosondan baktım bebeğimee 5 hafta 5 günlük olduğunu söyledi doktor yani ben vajiyi yenmeden önce hamile kalmışım :))) ve cok şükür hamile olduğumu öğrenmeden yendim vajiyi Allahıma şükürler olsun darısı diğer arkadaşların başına inş. :))
moralim bozuk olduğu için gelemedım kızlar
fıtıl olayından sonra doktor 4 gun yasaklamıstı ilişkiyi
esımle denemek ıstedım kactı resmen
regl bıtelı 2 hafta oldu bır bıttıgı gun bırde bugun benım zorumla oldu
anlamıyorum yenınce erkeklere ne oluyor
2 gun once denıyelım dedık bayagı ara verdım yeter esıme dedım
olmadı ne yapsak olmadı pes etmedım bugun yenıden denedık oldu
sadece ılk yendıgım yerde ve aynı pozısyonda oluyor baskıda var hala
bende farklı denemek ıstıyorum kızlar ama olmuyor işte
bırde boyle ara vererek nasıl yencem ben
eşimle kavgalarımızda bu ara çoğaldı
bu yuzden ıcıme kapandım gelmek ıstesemde topıge gelemedım ..
bırsey sorcam kızlar aranızda eşi prezer.. korunan varmı
onu kullandıgında sorun yasıyormu ?
inşallah canımya neolur dualarınızı eksik etmeyin bizlerden...
vallahi hiç sorun bitmiyor sana anlatıyordum ben buna dayalı hep kavgalarımız oluyordu sertlesme olmuyordu baska bahanelerle hep kalbımı kırıyordu gerçi hala aynı bizde aynı pozısyon cnm farklı pozısyon deneyemıyorz birde dun denedık esımle ben fark ettımkı p... hepsı gırmıyor azıcık bırsey kalıyor acaba bu normalmı yani hepsını almak onemlımı.çunku bana doktor sormustu tamamını alabılıyormusun emınmısın dıye anlamadım ben kafam takıldı buna...
canım stres yapma bebek için vaktı saati gelince olur
ve hepımıze rabbim normal doğum nasip eylesin İnşAllah
ıyı geceler kızlar hepınızı özlemısım nursena mınelcetın belınay yenı gelınler nazlı :)
yarına uzunca görüşürüz burdaysanız egsersızde olanlar umarım ıyı haberlerle gelırsınız
ıyı geceler kızlar sağolun dınleyıp yardımcı oldugunuz ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?