Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

iyigeceler canım sana da
güzel bi uyku çek,kendini rahatlat
öpüyorum seni...

bu gün son canım artık gidiyor.

evet cnm cok az dısarıda kalıyor ben sırtüstü yatıyorum öyle deniyoruz.kadının üstte oldugu pozısyon bana itici gelıyor yani öyle hiç yapamayacagımı dusunuyorum

canım saol cevapladığın için ben parmak egzersizlerini yapamam gibi geliyo aklıma gelince bile kötü oluyorum ama sorun öyle çözülecekse yapmam gerekiyo sen ne aşamadasın sormamda sakınca yoksa

canım mrb ben hangi doktora gittiğini sorabilirmiyim vede ne şekilde tedavi uyguluyo ben sadece kadın doğum doktoruna gittim piskiyatriste git dedi ne yapacağımı bilemiyorum.

canım saol cevapladığın için ben parmak egzersizlerini yapamam gibi geliyo aklıma gelince bile kötü oluyorum ama sorun öyle çözülecekse yapmam gerekiyo sen ne aşamadasın sormamda sakınca yoksa

canım yaparsın egzersizleri,hepimiz aynı durumdaydık
ben de başlarda reddettim egzersizi,çok itici geliyodu,parmağı yaptıktan sonra ilişkiye de girerim ben diyordum
ama öyle olmadı,ben de yeneli 2 ay oldu,burdaki arkadaşlar sayesinde ve egzersizleri düzenli yaparak üç haftada yendim
canım bu sorunun tek çözümü egzersiz,çünkü egzerszilerle vajimizi tanıyoruz ,oranın ne kadar geniş bir organ olduğunu,file gibi içine ne alırsa genişlediğini ve hiç acı olmadığını öğreniyoruz ve beynizim bunu algılayınca da başarı zaten kendiliğinden geliyo
yani canım öncelikle karşına bir ayna alıp biraz vajini inceleyip,ya serçe parmağınla ya da bikaç kulak çubuğuyla egzersizlerine başlarsan ve aparatlarını her geçen gün kalınlaştırarak egzersizlerini düzenli yaparsan yenmemen için bir sebep yok.bu arada kayganlaştırıcı kullanırsan çok rahat olur.
ama bu işte en önemli şey egzersizleri düzenli yapmak,azimli ve sabırlı olmak.
canım sen de bir an önce başla,bak ilerlediğini görünce nasıl mutlu olacaksın.

cnm çok geçmiş olsun,migren ağrısı fenadır biliyorum
ilaç falan kullanıyor musun?tabi bu arada da egzersiz de yapamıyosundur :26::26:

evet egz.de yapamadım
ilacım bitmiş cnm ne zamandır ağrımıyodu unutmuşum.
dünden beri fenayım. afedersiniz istifra ettim (vaji olmasam hamileyim dicem :)) bişey yiyemiyorum kahvaltı yapmadım şuanda da çıkarabilirim
off. Allah herkese sağlık sıhhat versin.

aman canım dikkat et kendine,uyuyabilirsen uyu belki iyi gelir migren vücudun bütün dengesini bozar,bir an önce ilaç kullansan daha iyi olur aslında
çok geçmiş olsun tekrar.

işte bu kadarrrrr bitti bu iş allahım buraya ben de bunları yazıcak mıydım??evet çok klasik ama bu muyduuuuu??allahım inanamıyorum.hani benim halayımmmm ahahhaahahaa inanamıyorum hala.:52

maşallah canımın içi çok sevindim senin adına bayram dönüşü güzel haberi senden aldık. inşallah daha niceleri yener bu illeti. aslında çok basit ama beynimize kabul ettirmek önemli olan.

tebrik ederim canım. Allah kucağına almayı nasip etsin

canım patim
sonbahar sendromu yaşıyor olabilir eşlerimiz.
benim bildiğim erkekler prez. sevmiyorlar.
heleki ilk denemelerde hissetmek istiyorlar.
bence sende yavaş yavaş prez. olmadan dene.
bakarsın daha heveslenir eşin.

canım sen üstteyken dene. hepsini alıp almadığını daha rahat görürsün. taa ki hepsini alana kadar içeri dışarı dene.bu arada klomene adet dönemin ne zaman klomene başlayacaktın.

canım arkadaşım bende sizleri özledim. ne mutlu bize böyle bir topikte buluştuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…