- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #76.841
aynı günde hem parmak hem aparat mı yaptınız. ben de deniyorum ama acaba yanlış mı yapıyorum diye düşünüyorum
saol canım. çıkmak zorundayımmm offffgayet iyi canım,hemen başladın bak
ilerledikçe her günün daha mutlu ve huzurlu geçecek inan
hadi bakalım kolay gelsin,dualarım seninle...
okudum da şimdi ,valla ben de bilmiyodum bunu :44::44:
bu durumu yenen arkadaşlar, kaç günde hallettiniz bu sorunu, tecrübelerinize ihtiyacımız var
Parmak egzersizlerini önceden denemiştim önce işaret parmak sonra işaret ve orta parmak birlikte denedim bi sıkıntı yaşamadım.Yalnız benim aperat sizinkilerden farklı oldu biraz :) diş fırçasının tutulacak kısmına baya bi peçete sardım sonrada folyoladım böyle işte
cnm çok iyi ilerliyosun maşallahh
diş fırçasıyla deneyeni hiç duymamıştım :))biz kadınlar hep bişeyler uretıyoruz walla affrın bize
folyo deılde strec yapıp uzerıne prezervatıf gecırıp yapsan daha kolay olur cnm folyo biraz tahrıs edebilir
evet arkadaşlar son adet tarihinizin ilk gününden hesaplamaya başlıyor doktorlar , onların hesap cetveli var ona göre muhtemel doğum tarihini belirliyor
Folyo değil zaten canım streç diyecektim bi an yemek tarifi veriyo gibi oldum :) aperatifi içerde ne kadar tutmamız gerek
sayenizde o kadar mutluyum ki. daha bi şey başarmadım ama ne bileyim halledebileceğime inanmak çok çok çok güzellll
sayenizde o kadar mutluyum ki. daha bi şey başarmadım ama ne bileyim halledebileceğime inanmak çok çok çok güzellll
yazdıktan sonra okudum duzelttıgını:))
cnm ne kadar bekletebiliyorsan ve gıt gel yap sıkılana kadar bıkana kadar ne kadar cok yaparsan o kadar karına...ben gunde 4 saat egzersız yapıyordum ılerledıgımı gordukce bırakasım gelmıyordu
günde dört saat mi wwuuuuuhuuuuuuuuuuunaaptın niloşum sen vay anasını ben de 2 saat yapınca kendimi bişey zannediyodum pöhh
napim balım yaa döduk işte sabahtan beri temizlik yapıyorum ara ara bakıyorum topıgee
iyi gidiyo hersey yolunda çok sukur senin nasıl gıdıyo bakeemm
iyiym balım süper gidiyovalide sultan burdaydı eltime geçti kaynım bende misafrlerm var yogun geçiyo buara
burdayız. ben de egserciyim. ama dün başladım daha
canım tabii ki anormal bişey yok ama cinsellik hakkında daha pozitif olan şeylerle ilgilensen de kafanı bu menfi durumla karıştırmasan...yoksa bize ne zararın olabilir ki biz senin için diyoruz bu durum 10 kadından 1 inde görülüyoken sen okuduklarınla psikolojini etkileyip neden o 10 da 1 i zorluyosun??
kızlar parmak mı daha iyi yoksa harici bişey mi. vakit kaybetmek istemiyorum.regl gelmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?