- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #76.881
cnm ne aşamadasın nezamandır uğraşıyosun bu sıkıntıyla..
cnm ficklebird en son gelinimiz,bir de bir arkadaş daha vardı yeniydi adını hatırlayamadım bayram sonu iki gelin var yani
hadi bakalım sıra sende,reglin bitisn senin de halayını çekelim
4 aylık evliyim ama birleşemedik. Çok korkuyorum nedense kasılıp kalıyorum..Bana yardım edin eğer bunu yenmeme sebep olusanız ömrüm boyunca dua ederim inanınki..
ben parmakla başladım dün gece. işaret parmagındayım. bir yıldır evliyim.
canım parmaktan başla aparata geç ok.aşama aşama işaretten başla bir bogum 2bogum 3bogum sonra orta parmak aynı şekil sonrada küs şeklinde yap parmagnı..nefes alıp verme işlemini iyi yap ok..
ben de altı aylık evliyim ve hala tam birleşme yasayamadım kendimizi kasmamaız soylenıyor ama kassansa kasmasanda acı duyuyorum daha önce yasadıgım bır acı olsa tarıfını yapabılırım ama elıne ıgne batması gıbı bısey degılkı bu ilk deneyım adı ustunde ne kadar acır en fazla dıyorum kendımı telkin edıyorum ama olmuyor bayılıcak gıbı oluyorum ... Birkaç sitede okudum dokunmayla patlayabılecegı yazıyordu ama ne zaman kanı gorucem ıcıme alabılıcem bende bılmıyorum cok caresızım ne olur önerılerınız yada eklemek ıstedıklerınız varsa yazaınnn lütfennnnnnnnnnn
azimli olup hergün düzenli egzersiz yaparsan 10 güne yenersen bu arad hergün yaptıgın egzersizin raporunuda ver buraya
ben de altı aylık evliyim ve hala tam birleşme yasayamadım kendimizi kasmamaız soylenıyor ama kassansa kasmasanda acı duyuyorum daha önce yasadıgım bır acı olsa tarıfını yapabılırım ama elıne ıgne batması gıbı bısey degılkı bu ilk deneyım adı ustunde ne kadar acır en fazla dıyorum kendımı telkin edıyorum ama olmuyor bayılıcak gıbı oluyorum ... birkaç sitede okudum dokunmayla patlayabılecegı yazıyordu ama ne zaman kanı gorucem ıcıme alabılıcem bende bılmıyorum cok caresızım ne olur önerılerınız yada eklemek ıstedıklerınız varsa yazaınnn lütfennnnnnnnnnn
iyigeceler canım benim,bu arada yeni avatarın da güzel olmuş
mrb canım..sakin ol önce..egzersiz falan yaptınmı hiç..doktora gittinmi daha önce:26:
çok güzel parmak yaptıysan..başlamak çok önemli..tam aldın mı parmagını orta parmaga geç..jel falan ne kullanıyosn..
böyle yenenleri okyunca nasıl sevınıyorum sanki kendim yenmiş gibi oluyorum ama lütfen benım bırıyle konusmaya cok ıhtıyacm var bu konuda benı anlayan rahatca neler yapabılecegımı sorabılecegım birisi lütfen yardmcı olun şimdiden tesekkur ederım
çok güzel parmak yaptıysan..başlamak çok önemli..tam aldın mı parmagını orta parmaga geç..jel falan ne kullanıyosn..
merhabalar... inanın suan içinde bulundugum durumu tarif edemem sizlere doğanın gereğini yerine getirememek en önemlisi eşinizi sevdiginiz halde cinsel görevinizi yerıne getırememek çok agır bır yuk hele de eşiniz benım ki gibi anlayıslıysa bu yük daha da agırlaşıyor... egzersiz yapmadım parmak egzersızı denemeye kalktım ama çok fazla ilerleyemıyorum cesaretımı toplayıp içeri dogru bastıramıyorum. daha acık nasıl konusulur ki bilmiyorum doktora gittim hiçbir sıkıntım olmadıgını söyledıı ama psikolojık yardım almak ıstemıyorum kesinlikle bunu basarabılecegımı dusunuyorum ama altı ay gectı vajınusmus benı yendı ben onu yenemedım her birleşmemin sonunda inanın ölmek istiyorum eşime belli etmiyorum ama içim içimi kemiriyor lütfen yardımcı olun
canım kastıgı için acı olur eger kasmıyorsa acı sızı hıcbırsey olmuyoorrr...
bizde hep bayılcak gıbı olduk midemiz bulandı ama basardık bumuymus dıyebılıyoruz sen yeni evlısın biz senelerce cektık
sana tavsıyem gecmıs sayfaları oku biraz cesaretlen aşagıdaki linki tıklayarak bakabılırsın cnm daha sonra tekrar yaz bıze elımızden ne gelıyorsa yaparız cnm korkulacak hıcbırsey yok
Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)
nefes alıp ver me nasıl olacak tam olarak
kendine inandıktan sonra gerisi gelir hayatım zaten,sen sakın buazminii ve inancını yitme yeterki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?