Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

uff bu konu cidden psikolojik şimdi dr bana kist olabilir dediya bende bende belirtilerini sordum cinsel ilişkide ağrı falan dedi bende hadi belki yumurta vardır deneyeim dedim tamam girdide git gellerde bu sefer cnm acıdı nasıl etkileniorum hemen yaww pess doğrusuuu

cnm ficklebird en son gelinimiz,bir de bir arkadaş daha vardı yeniydi adını hatırlayamadım bayram sonu iki gelin var yani
hadi bakalım sıra sende,reglin bitisn senin de halayını çekelim

böyle yenenleri okyunca nasıl sevınıyorum sanki kendim yenmiş gibi oluyorum ama lütfen benım bırıyle konusmaya cok ıhtıyacm var bu konuda benı anlayan rahatca neler yapabılecegımı sorabılecegım birisi lütfen yardmcı olun şimdiden tesekkur ederım

4 aylık evliyim ama birleşemedik. Çok korkuyorum nedense kasılıp kalıyorum..Bana yardım edin eğer bunu yenmeme sebep olusanız ömrüm boyunca dua ederim inanınki..

cnm buraya geldiysen yeneceksin bi kere bu kesin:)) bak ben 5 seneden sonra 1 haftamı ne yendim burda dr a gidiyordum son bi yazayım dedim yazış o yazış bitti gitti ha normal kadınlarda olduğu gibi bazen benimde oluyor problemim ama yendim zaten yeni ilişkiye alışan her bayanın bu tarz probleleri olur ama burdaki sayfaları oku egzersizlere başla hemen ama kaytarma haaa

dokunmakla patlamak ne kızzzz :)) patlayan bişi yok mısır patlar sadece orda patlayacak bişi yokk amannn onee yawww kafanızıdan atın şu patlama yırtılmalardan yavaşça alıştıra alıştıra girerse kanama bile olmaz bende olmadı meselaaa

canım kastıgı için acı olur eger kasmıyorsa acı sızı hıcbırsey olmuyoorrr...

bizde hep bayılcak gıbı olduk midemiz bulandı ama basardık bumuymus dıyebılıyoruz sen yeni evlısın biz senelerce cektık

sana tavsıyem gecmıs sayfaları oku biraz cesaretlen aşagıdaki linki tıklayarak bakabılırsın cnm daha sonra tekrar yaz bıze elımızden ne gelıyorsa yaparız cnm korkulacak hıcbırsey yok

Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

mrb canım..sakin ol önce..egzersiz falan yaptınmı hiç..doktora gittinmi daha önce:26:

merhabalar... inanın suan içinde bulundugum durumu tarif edemem sizlere doğanın gereğini yerine getirememek en önemlisi eşinizi sevdiginiz halde cinsel görevinizi yerıne getırememek çok agır bır yuk hele de eşiniz benım ki gibi anlayıslıysa bu yük daha da agırlaşıyor... egzersiz yapmadım parmak egzersızı denemeye kalktım ama çok fazla ilerleyemıyorum cesaretımı toplayıp içeri dogru bastıramıyorum. daha acık nasıl konusulur ki bilmiyorum doktora gittim hiçbir sıkıntım olmadıgını söyledıı ama psikolojık yardım almak ıstemıyorum kesinlikle bunu basarabılecegımı dusunuyorum ama altı ay gectı vajınusmus benı yendı ben onu yenemedım her birleşmemin sonunda inanın ölmek istiyorum eşime belli etmiyorum ama içim içimi kemiriyor lütfen yardımcı olun

cnm hepımız aynı seylerı seylerı yasadık burada rahat olabılırsın ne sormak ıstıyorsan cekınme elımızden geldıgınce yardımcı oluruz sana

artık kararsızlıga kapılmak yok burayı takıp et bız senı yonlendırırız 1.sayfada detaylı olarak egzersızler yazıyor bi göz at sende basarabılırsın senin sadece cesarete ihtıyacın var o da bızde fazlasıyla mevcut için rahat olsun:))

evet hepsini okudum elinize yuregınıze saglık hepınızın yanlız olmadıgımı hıssettım... daha acık nasıl konusabılırım sızınle istersenız arayabılırımde sızı ya da msn den bana yardımcı olabılırmısınız ??? inanın son çare internetten çare aramaya basladım. hiçkimse bilmiyor bu sıkıntıyla basa cıkamadıgımızı herkes hersey yolunda sanıyor ama ben ne kadar nasıl bır acı duyacagımı o içime girmeye calısırken olusan baskıyı ve acıyı nasl yok edebılırım ne yasarım hıc bılmıyorummmmmm

İi akşamlar hanımlar,
bu illeti yenenler nasıl yendiklerini ve de ne kadar süre de başardıklarını özel mesaj olarak bildirebilirler mi
buraya her zaman giremiyorum çünkü çok fazla mesaj olduğundan sayfaları takip edemiyorum
şimdiden teşekkürler...

öncelikle hepimiz aynı sorunları yaşadık ve basardık azmınızle cesaretınızle sabrınızla sizde basarıcaksınız bu hastalıgın tek ilacı egzersız egzersız egzersız başka yolu yok ve yapmak zorunda oldugunuz için değil mutlu olmak için egzersizlere başlamalısınız...

çokmu resmi oldu ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…