• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm pens kalınlıgna gelsin streçle prezervtf geçir jelle daha rahat olucak sonra pens denemesine geçicen..mum daha uzun daha rahat olur..

tmm cnm bgn hemen mum alıcam umarım buluurm bakkalrda...insan yapnca dahada heveslenio....ve şööle bişi byle otrrken şmdi kalksam eşmle hemen yapıcakmşm giib gelioooo ama denemeye başlaynca tamamı grmio ya yıkılıo insan :((nyse ben çookk ümitlymmm..sizlerin sayesnde:)

tmm cnm bgn hemen mum alıcam umarım buluurm bakkalrda...insan yapnca dahada heveslenio....ve şööle bişi byle otrrken şmdi kalksam eşmle hemen yapıcakmşm giib gelioooo ama denemeye başlaynca tamamı grmio ya yıkılıo insan :((nyse ben çookk ümitlymmm..sizlerin sayesnde:)

canımm çok az kaldı seninde..mumla pns kalınlıgına gelsin onunla yap sonra pns dene kesin çözümm..olucak olucakk sonlardasın yeni aparatını hazırlamaya bak sen ok..uc kısmı birazdaha ince olsun pns şeklini ver ok.:34:

yenenlere bişey sormak istiyorum kaç denemeden sonra alışıyorsunuz eşinizle ben önce egzersiz mi yapsam acaba

Canımm tabi kii Önce egzerszz yapMaLısınn.. Kendini hazır hissettiğin zamanlarda da deneme yapabilirsin.. Ben sadece parmak egzersizi yaparak yendmm.. EN son 3 parmak Alabilmiştimm ondan sorada birleşme oldu.. Alışmaya gelince de 6-7 denemeden sora ben tamamen alıştım şu an ne anestol nede başka bi jel kullanmıyorum.. Ama ilk girişte hafif kasılmalar oluyoo.. O da pek sorun teşkil etmiyorr..

inşallahh kurtulmak istyrm artıkkk..senin nasıl oldu yenmen???

cnm önce parmak egzersizi sonra aparat..ilişki öncesi aparatı beklettim içimde çıkardım bidaha soktum tekrar çıkardım ardından hemen pnsi soktum lop die girdi hiçbişey anlamadım inanamadım..pens kalınlıgına gelin aparatı içerde bekletip ardından pns garantiii çözüüümm....

cnm önce parmak egzersizi sonra aparat..ilişki öncesi aparatı beklettim içimde çıkardım bidaha soktum tekrar çıkardım ardından hemen pnsi soktum lop die girdi hiçbişey anlamadım inanamadım..pens kalınlıgına gelin aparatı içerde bekletip ardından pns garantiii çözüüümm....

aaa ne gzll çok mantıklııııııı..bnde ööle yapıyım:))))genişlio tabiii aparat giren yere penis nie girmsn ki:)) e bnm neden girmedi?aparat girdi girdi ama penis biyere kadar girdi:( o günden beri düzenli mi artık..??

evet yaa lanet duvarrr..aparatlardan snra denemey geçnce ve ilk başı girince ohh oluo işte dedm başardım dedm ilerlettim snra o duvarrrrrr ittrdim ittrdim olmadı..eşim inanılmaz anlayşlı..bnm gibi sevinio hemen umut doluo için..bak bebğim oluo işte 4 5 güne olucak iice dio..çok destek verio..denerkende çok nazik davranıo güzel şeyler sylüo sağolsun...bu arada bi ricam olucak eğer çok öğrencin yoksa bnm koçum olur musunn????? :))

canım benim öğrenciler uzatmalarda şuan , istersen olurum tabii.

aaa ne gzll çok mantıklııııııı..bnde ööle yapıyım:))))genişlio tabiii aparat giren yere penis nie girmsn ki:)) e bnm neden girmedi?aparat girdi girdi ama penis biyere kadar girdi:( o günden beri düzenli mi artık..??

cnm aparatın pns kalınlıgına gelmemiştir..bizimde öyle oldu başlarda ama aparat yeteri kalınlıga gelince bekletme yöntemini dene garanti..aparatı cıkarınca biraz jel birazda anestol kullandım şimdi alıştı ondan sonra bitti çok şükür..

:) vaji yi yendik ama hala tık yok bende bişe hissetmiyorum bi an önce olsun bitsin istiyorum,eşimde bana küsüyo :( gerçekten çok zor bi durum millet bu işi zevk için yapıyo bizde tık yok.....

sanırım bır sure daha bu durumu boyle yasamak zorundayız onada sıra gelecek inşallah

kızlar mrb çok kötü bi süreç yaşayan bilir sadece bende yaşayan biri olarak nasıl yendiğimi anlatmak istiyorum evlendik bi kaç ay olmadı sonra internetten bi doktor buldum eşimle gittim okadar iyi ve güzel bi yaklaşımla geldiki bana 1 ay sonra bu iş bitti :) hemen tedavi sürecini anlatıyım ; önce doktor bana neden korktuğumu bi kağıda yazmamı istedi yazdım işte acıcak çok kan gelicek felan felan doktor resim koydu önüme ve bailadı açıklamaya kaslardan oluştuğunu acıması için sinir uçlarının olması gerektiğini ama tamamen kas olduğunu esnek olduğunu başladı anlatmaya sinir ucu olan ibyer acır orada yok dedi beni önce yanlış bilgilerimden arındırım rahatlattı sonra her hafta kontrole gittim bir psikolok gibi konuştu bana ödevler verdi hiç alttan muane etmeden haftalık ödevlerimi yazıyorum ....
1 - önce bakmaya dokunmaya ( ki bakamıyodum bile ) keşfetmeye nerde ne var die başladım altına ayna koyarak
2- 1 hafta günde yüz kez kendini sıkıp bırakıcaksın hani tuvaletin gelince sıkışınca tutarsın ya onun gibi kasları kontrol ediyosun sıkıp bırak
3- 1 hafta baş parmağının 1. boğumunu alttan sok ama sadece 1.boğumu günde 100 kez işte 33 e bölebilirsin sabah akşam tarzı ama muhakkak yap
4- 1 hafta başparmağının 2. boğumuna kadar olan kısmını sok yine 100 kez ama hergün mutlaka eğerki 2. boğumundan fazla sokarsan kızlık zarı yırtılıyo :) ben yırtmıştım
5- 1 hafta iki parmağını birleştiriyosun ve 2. boğuma kadar bebek yağı yardımızla sokuyosun günde 100 kez tabi bunları yaparken yine günlük hayatta aklınıza geldikçe tutup bırakıp kasları kontrol etmeyi öğrenin
6- veeeee geldik son derss elinize bir prezervatif alın ve 3 parmagınızı birleştirerek geçirik böle üçgen şeklinde yapın elinizi inceden kalına gidiyo o şekilde yüne 2. boğuma kadar günde 100 kez 1 hafta deniyin

ama kesinlikle ve kesinliklee bu süreçte denemeler olmıcak bi deniyim ya nolcak derseniz başa dönersiniz kesinlikle deneme yapmıcaksınız bunların hepsinin sonucunda zaten anlıyosunki bitti bu iş doktoruma gittim artık yeterr nezaman yapcaz dedim :) yap ozaman dedi :) ve ogün bu iş bitti allahın izniyle sakın kendinizi ve eşinizi yıpratmayın herşey sizin elinizde dediklerimle ben yendim sizde yenersiniz inş aynen yapın ama kurallara göre ozaman olur ALLAH HEPİNİZİN YARDIMCISI OLSUN İNŞ ...

yokkk bastıracak hiçbir şey yookkkkk, evden çıkamıyorum cebimde poşetle dolaşıyorum kız gözünüz korkmasın ben böyle diyorum diye benim mide zarım ince normal zamanda da ilaç falan içemiyordum havadan falan da etkileniyordu midem şimdi iyice hassaslaştı.

bunlar tatlıseyler canım gülğ seven dikenıne katlanırmıs:)))

canım en son bayram öncesi denemiştm misafirden fırsat olmamıştı..dün denedm oldu ilk girişte kasma oldu..zevk bile aldım dün çok iyi geçti kasılmam oluyo ara ara yoruyo beni ama anestol apart falan bıraktım kullanmıyrm jel kullanyrm biraz..senin oluyomu şimdi yasakmı

neeee zevkmi aldıınnn nasıl yaaaa :36::36::36::36:

bendemi problem var yoksa :)))

:17:tsk..ederim canımmm dArısı burdaki arkadaslarımın basına :)

canımmmm benimmm inanın burdaki bütün arkadaslarıma dua ediyorum,bu sevinci onlarda yasasın..2 yıl dan sonra nihayet basardımm...birde ben bu topiği sürekli takip ediyordum ama yazmıyordum,öyle daha bir çok arkadasımız olduğundanda hiç süphem yok ins tez vakitte bütün arkadaslarım yener ve bebişlerimizi konusuruz burada...bebek istiyorumm hemde çoook istiyorum sizde ne olur bana dua edin...:14::14::14:

amin canım inşallah hepimiz yeneriz bu illeti. sonra bebişlerimizi konuşuruz... dualarımız sizinle hem vajili arklar için, hem bebiş isteyen ark.lar için..

Back
X