• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın datluumm:54::54: kaynana uyurken kaçamak yapıyodm kimselelr yoktu neyseki rahatım artık:9::9: baya kalaba oldu egzersizcilerde aktif olur umarım sürekli çekidüzen vermek lazım dagıldı topik egzersizci çok gaz verecek adam yok yaw herkes firarda..başlatalım balım yarışmayı yaz listeyi sen şimdi:16:

belinay tatlım sen trakyalımısın :)

bayram itti kimse kendıne gelemdı walla:)))karabir ii gıdıyo da bizim acemkızı kayıplarda kayınvalıdesındeymıs galıba

yeni gelen leredekoç ayarla cnm bu işi de sana devredıyorum:9::9::9:

canım albunea liste çıkarıcak yarışma başlatıcaz ay sonuna kadar egzersizciler yarışacaklar..ne koçlar var ne egzersdizcilerr..

kızlarr bne şuan dünknden daha kalın bişeyle deniorumm..ilk defa bu kadar kalınnn...başta zor oldu ama şimdi ii girio:)yanlız ittirdikçe mideme dğru bi ağrı oluo..o neden ki???

cnm neden bılmıyorum ama bızdede oldu o sancı gıbı deılmı ama asılcak bırsey

evet evet aynenn sancı gibi girio tam midemmm..ya bu şimdi çok kalın ya koyup biraz bekletiorum snra çıkarıp tekrar deniorum..byle byle genişler mi???mesela şmdi yapıorum ya açılıo gibi gelio yapmayı bırakınca tekrar küçülücek gibi gelio..olmaz dimiii

evet evet aynenn sancı gibi girio tam midemmm..ya bu şimdi çok kalın ya koyup biraz bekletiorum snra çıkarıp tekrar deniorum..byle byle genişler mi???mesela şmdi yapıorum ya açılıo gibi gelio yapmayı bırakınca tekrar küçülücek gibi gelio..olmaz dimiii

yapa yapa genıslıcek cnm

onun için her boş anında egzersız yapki alıssın...

Back
X