• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aysemm hangi şehir ve doktor oldugunu bana özelden yazabilmen mümkünmü yazdıgın programı denemeye başlıcam reglim geçince olur inş

Cnm özelden msj atamıyorum istanbulda internetten yaz çıkar mualla Oktay sürecini aynen yazdım zaten 3 bin tl ödedim :)) ama aynen bunlar bide regliykende yaptırdı bana hiç Ara vermeden hiç üzülme cnm illaki gecicek bak benim gecti ama şimdide bebeğim olmuyo eşimden kaynaklı :( Allah hepimiZin yardımcısı olsun

ozaman regl falan ertelemenin alemi yok sıkma bırakmadan başlıyım ben bu hafta teşekkür ederim, hiç belli olmaz Rabbim yardımcın olsun bebeğinde olur inş en kısa zamanda Rabbim hepimize tüm derdi olanlara yardım etsin inş

bana koç yok :((((( napalım zorla güzellik olmaz. napalım ben de kendi kendime koç olurum. yapcak bişi yok dimi albuneacımmmm. beni duyuyormusunnnn.

bi sorum daha var, kayganlaştırıcı jel ile ultrasyon jeli aynı görevi mi görüyor. hangisi daha iyi olur

canım sabret sanada koç gelecek yakında kızlar bi toparlansın ama bu surede herkez yardımcı olucak zaten sana...

ben anestol hıc kullanmadım ama sanırım uyusturuyormus oyle hatılıyorum....

ultrasyon jelıyle kayganlastırıcı aynısey cnm hangısını ıstersen kullanabılırsın...

canım sabret sanada koç gelecek yakında kızlar bi toparlansın ama bu surede herkez yardımcı olucak zaten sana...

ben anestol hıc kullanmadım ama sanırım uyusturuyormus oyle hatılıyorum....

ultrasyon jelıyle kayganlastırıcı aynısey cnm hangısını ıstersen kullanabılırsın...

ben dün ilk kez aparat denedim. 4 cm(uzunluk) falan girdi. sence anestol kullanmalımı yım

ultrason jelide bebe yagıda tavsiye etmem mantara yol açıyomuş sen bilirsin..

ultrasyon jeli de mi mantar yapıyomuş yafff:))) benim eczaneye gitmekten başka çarem kalmadı. uhaah uhaahhhhhh. tamam belinaycım ben kayganlaştırıcı jel alayım. offf eczaneye gidip ne dicem yaaa. çok gıcık bi durum buuuuuu

Back
X