Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım kistin Cinsine ve boyutuna bağlıdır genelde gebelik için bi zararı olmaz yumurtalar kist olarak göründüğü için tıpta yumurtalara yumurtalık kisti deriz

canım kistin cinsine ve boyutuna bağlıdır genelde gebelik için bi zararı olmaz yumurtalar kist olarak göründüğü için tıpta yumurtalara yumurtalık kisti deriz

cnm adetde gttm sancılı kıs vardı sagda adetım bıttı konturole gıttım solda 4 cm varms kan yaptı zararlşımı zarrsızmı dıyee normal cıktı ılac verdı ben ılacı kullanmadm :/

adete yakın yumurtalarımız büyür ve kist görünümünü alır adet oluncada o kistler kanamayla birlikte vücuttan atılır ilaç olarak doğum kontrol hapımı verdi yumurtalıktaki kistleri eritmek için doğum kontrol hapı kullanılır bak sende 2 ay kullan kisttin gider bu kısır döngü gibi bişeydir adet olana kadar kistlerin olur adet olduktan sonra gider onlar diğer ay yine aynı hep böyle sürüp giden bişeydir canını sıkmaya değecek bişey değil hatta sevinmelisin bu senin yumurtalarının çalıştığını yumurtlayabildiğini gösteriyo

ya bebek cook ıstyrm b ıde vajınusmus cektım 1.5 sene doktorla eylul ayında yendım suan hıc bı sorunum yok rahat ılıskıye gırıyorum gecen ey dok gttm kıs falan yoktu adette cıktı ılac ver dogum kontrolu hapı degılmıs ama araya bayrm grdı ılacı almdm kullanmadım off kafam cook karısık bu ay calısmalar yaptım ıns bebeıs tutumustr kıs engel olmamastr

Umutsuzluğa Düşersen %50 yenilmiş sayılırsın bu ay bekle bakalım adet tarihin geçince test yap bizede haber ver inş pozitif çıkar 2 kat daha çok seviniriz kistide kafana takma büyük ihtimalle folikül (yumurtlama ) kistidir o üzme kendini

kızlar slm kaç gündür giremedim inş yenen arkadaşlar olmuştur ben sanırım adet olcam(( bebiş yok herhalde zatten test yaptım negatiff haftaya cumartesi için randevu aldım bakalım kistmi varmış ne varmış yumrtamııymış bi baksın dr ama kafaya bebeği takmamak gerek hemen olcak diye bişi yok taktıkca olmayacak biliyorum çok istiyorum ama işte düşünmemek için uğraş bulmak lazım kafayı dağıtmak gerek yoksa bekle bekle çıldırır insan yaww

COOOK SAGOLUN YAA ICIMI COOK RAHATLATTINIZZ 25 ADET GUNUM AMA HIC BI BELIRTI YOK NE ADET ICIN NE BEBEK ICIN :))) AMA INS KIRMIZILAR GELMEZDE BEBGIM ANNESNN KARNIN DA OLURR :)) VE BURDAKI ARKADASLAR BI AN ONCE VAJINUSMUS ILLETINDEN KURLULRDA TEZ VAKITTE ANNE OLURLAR

takmamak lazımda takıyrz ozellıkle adet tarıhı gelınce :)

as hoşgeldin korunmayı bıraktıktan sonra 6 ay bekleyin kendiliğinden hamile kalamıyosan o zaman bebek için doktora başvurmalısın yumurtaların iyice hareketlensin bakarsın 6 ay içinde kendiliğinden gebe kalırsın :)))

Rica Ederim sabırsızlıkla bekliycez güzel haberini inşallah :))) Pozitif sonucunu alırsın bizlerede mutlaka yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…