- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #78.021
slm arkadaşlar, bişey soracaktım yaaa dün ben 10 cm aparatla çalıştım biraz zor olsada içeri aldım ama sanki egzersizlere ilk başladığım günkü ağrı başladı hepiniz bilirsiniz acayip bacaklarım ağrıyo yürüyemiyorum titriyo resmen ayakta duramıyorum, neden anlamıyorum 9 cm hemen oluyo 10 cm zorla oluyo ..... bu arada öğleden sonra evden çıkacağğım pazartesi eve döneceğim arada vereceğim ama bu ara beni olumsuz etkilemez dimi ..... belki biraz dinlenmem ii gelebilirmi ???? bacaklarımın ağrısı kesilir belki((
slm arkadaşlar, bişey soracaktım yaaa dün ben 10 cm aparatla çalıştım biraz zor olsada içeri aldım ama sanki egzersizlere ilk başladığım günkü ağrı başladı hepiniz bilirsiniz acayip bacaklarım ağrıyo yürüyemiyorum titriyo resmen ayakta duramıyorum, neden anlamıyorum 9 cm hemen oluyo 10 cm zorla oluyo ..... bu arada öğleden sonra evden çıkacağğım pazartesi eve döneceğim arada vereceğim ama bu ara beni olumsuz etkilemez dimi ..... belki biraz dinlenmem ii gelebilirmi ???? bacaklarımın ağrısı kesilir belki((
merhaba hanımlar,ben reklimin bitmesini bekliyorum bir yandanda düşünüyorum.kaç gündür yapıyorum egzersizi ama hala 5cm den dazla içeri alamadımneden böyle oluyor.hep dediklerinizi yapıyorum.nefes ıkınma ama olmuyor mumu oynatıyorum hatta vajinin sıcaklığıyla yumuşamış ben bastırdıkçada yamulmuş içimde!
cnm 10 cmde alısacaksın önce 9 cmle dene yarım saat fln hemen ardından 10 cm al üzülme cnm bu 2 gun dınlenmıs olursun pskolojınde duzelır haftaya daha guzel baslarsın inşallah...
canım egzersiz sırasında kendimizi çok kastığımızdan oluyor bendede oluyor.
anladım canım.artık arada buraya girde burdan görüşelim.tümden terk etme bizi
canım napıyorsun
biraz daha girse hemen kalınlaştıracağım aparatı,haftaya bitirmek istiyorum artık ne yapacağım ne olur yardım edin
mrb.bizim için önerebileceğin bişeyler varmı
napiim canım kocişimle didişip duruyorum...onun haricinde herşey yolunda çok şükür.sen nasılsın?
Madam Pozitif Belinayy- size de iyi günler, tatlı sohbetler=)
bende çok şükür ya.sıkıntı bastı beni ya içim sıkıldı nedense.
??????????????:44:
thanks _ arzusunrise
evede değilim canım bi kaç gün izine ayrıldım.koca yaz durmuşken kara kıştahayırdır canım,neden sıkıntı bastı?sen evde misin başka bi yerde mi??
canım benim normalde içeri girmesi gerekiyor mumun ..... mumun yamulması normal değil bence sen başka yönemi itiyorsun kiiii .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?