- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #78.081
ay blmyrm..bikaç kişiye koçum olurmsn diyrum ok diolar devamı yokk..kmse olmadı yanii(((..herşeyide yazdım hatta geçen günnn.en başndan anlatıım devamı gelmediii (kendi çapımda bişiler yapıorum
aselam gamze hoşgeldinn
belinay canım sıkıldı kız ayy dolan dolan
Hoşbuldum belinay tşkler
ıns cnm mutlaka yazarım kdın dogumcumusun cnm
umarım aktif olursun burda topige çok iyi gelirsin
evet canım hemşireyim kadın doğum asistanlığı yapıyorum
Rica Ederim sabırsızlıkla bekliycez güzel haberini inşallah :))) Pozitif sonucunu alırsın bizlerede mutlaka yaz
nerde yapıyosun cnm hangı sehır
ay blmyrm..bikaç kişiye koçum olurmsn diyrum ok diolar devamı yokk..kmse olmadı yanii(((..herşeyide yazdım hatta geçen günnn.en başndan anlatıım devamı gelmediii (kendi çapımda bişiler yapıorum
bende birşey danışmak istiyorum,vajinismus olduğum için egzersiz yapıyorum düzenli,alışma açısından tampon kullansam bir sakıncası olur mu acaba,kendim yerleştirmeye çalışacağım 1-2 saat bekletmeyi düşünüyorum, ne öneirsiniz
ankaradayım canım
keşke msn e girebilseydin yawreglim geçiyo bulantıdan ölüyorum ama hamiş deilim aklına gelmesin sakın geri çekme yöntemini kullanmıştk..stresteyim yaw 4 günüm geçiyo
burdayım artık canım sık sık sizlerleyim gün içerisinde akşamları fırsat buldukça burdayım :))))
canım malum bende vajiliyim bir süredir egzersiz yapıyorum.egzersize başladığım dönemde doktora gittim.zar hala duruyor ama hafif hafif yanlardan zedelenmiş demişti.tahminim oda egzersizlerden oldu.ya zar benim için önemlili değil şu an 13 cm deyim bende kırmızı gelmedi çok ta tın.ama zar egzersizden dolayı tamammen gitti mi yoksa esnedimi merak ediyorum.orda durması beni rahatsız ediyor.bunu anlamak içinde tekrar doktora gitmek istemiyor
yukarıya bak cwp attım sana iyi takip et ok... kaç kere cwp attım sana bu şekil yazman çok yanlışdemek sen ciddiye almıyosun bazı yazılımları...
hımm bende ankarada otryrm hangı dokt cnm bebek ıcın bu ayda olmasam dok gtmeyı dusunyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?