Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ay blmyrm..bikaç kişiye koçum olurmsn diyrum ok diolar devamı yokk..kmse olmadı yanii (((..herşeyide yazdım hatta geçen günnn.en başndan anlatıım devamı gelmediii (kendi çapımda bişiler yapıorum

canım yeni gelenler çoğalmış gaşiba albunea yavaş yavaş ayarlıyor koçları.üzelme.sen yaz yenenler cevap verir

Rica Ederim sabırsızlıkla bekliycez güzel haberini inşallah :))) Pozitif sonucunu alırsın bizlerede mutlaka yaz

bende birşey danışmak istiyorum,vajinismus olduğum için egzersiz yapıyorum düzenli,alışma açısından tampon kullansam bir sakıncası olur mu acaba,kendim yerleştirmeye çalışacağım 1-2 saat bekletmeyi düşünüyorum, ne öneirsiniz

canım malum bende vajiliyim bir süredir egzersiz yapıyorum.egzersize başladığım dönemde doktora gittim.zar hala duruyor ama hafif hafif yanlardan zedelenmiş demişti.tahminim oda egzersizlerden oldu.ya zar benim için önemlili değil şu an 13 cm deyim bende kırmızı gelmedi çok ta tın.ama zar egzersizden dolayı tamammen gitti mi yoksa esnedimi merak ediyorum.orda durması beni rahatsız ediyor.bunu anlamak içinde tekrar doktora gitmek istemiyor

ay blmyrm..bikaç kişiye koçum olurmsn diyrum ok diolar devamı yokk..kmse olmadı yanii (((..herşeyide yazdım hatta geçen günnn.en başndan anlatıım devamı gelmediii (kendi çapımda bişiler yapıorum

yukarıya bak cwp attım sana iyi takip et ok... kaç kere cwp attım sana bu şekil yazman çok yanlış demek sen ciddiye almıyosun bazı yazılımları...

kullanabilirsin bi zararı olmaz biraz dene egzersizleri eğer düzelme olmazsa mutlaka bi doktora git aşılmıycak bi sorun değil 8 yıllık evli hastam daha yeni aştı sıkma canını

keşke msn e girebilseydin yaw reglim geçiyo bulantıdan ölüyorum ama hamiş deilim aklına gelmesin sakın geri çekme yöntemini kullanmıştk..stresteyim yaw 4 günüm geçiyo

canım ne biliyorsun hamile olmadığını.test yapsana kız ne duruyorsun midende bulanıyormuş

zedelenerek yırtılmıştır kızlık zarı yumusak bi doku olduğu için kanama olmayabilir aynada kendinde bakabilirsin dilim şeklinde yırtılır illa drye gitmen şart değil yırtılıp yırtılmadığını öğrenmen için kızlık zarı vajen girişinden 1-1,5 cm içeridedir

yukarıya bak cwp attım sana iyi takip et ok... kaç kere cwp attım sana bu şekil yazman çok yanlış demek sen ciddiye almıyosun bazı yazılımları...

aşkolsun hyrrrr(kızdırmak istemedmmm..ii takip ediorum ama sayfayı tam kullanmayı blmyrm..mesela bişi yazdıktan snra cvp gelmşmi die bi öceki sayfaya geçiorum snra son sayfaya geliorum bakıorumm(((

hımm bende ankarada otryrm hangı dokt cnm bebek ıcın bu ayda olmasam dok gtmeyı dusunyrm

canım doktor konusunda iyi davran her doktora gitme sana önerebileceğim doktor Şahap İnmez infertilte PCOS üzerine tahsil yapmış ve bugüne kadar başarısızlığı olmamış biri çokta iyi tanırım kendisini internetten araştır ismiyle sitesi var zaten tunalıda muayenehanesi kendi yerinde aşılama yapıyo ve birebir ilgi var saat kaç olursa olsun ulaşabileceğin biri gidersen haberim olsun şahap hocaya belinay arkadaşım derim daha çok yardımcı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…