- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #78.121
olessa hoşgeldinnnn......aybike allah seni kahretmesinnbutter mühim deil cnm pozitif ol yeter ok.
belinaycım ne kız gebelik şüphen mi var:)
:26:bende duymustumm bunu her ayna ya baktığımda iyice bi bakıyorum,umut işte
kıs varya bi kaçtane de topaklansa millett hamilemiyim diyorr ama alt kirpikler bildiğin karuş kuruş olcak
canımvarla yok arası gibi bişey arada kaldım dengem bozuldu bilemedim çözemedim:44:
çapakmışdelüüüü
kıs varya bi kaçtane de topaklansa millett hamilemiyim diyorr ama alt kirpikler bildiğin karuş kuruş olcak
allah seni bildiği bibi yapsın deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçapakmışdelüüüü
canım en son 25 ekimdemi olmuştun sen
alla allaa bi yanlışlık olmalı.son yaptığım tez bu konu üzerineydibenim elti bayramda 1 aylı hamileydi özellikle baktım,gayet düzgündü kirpiklerr
kirpik karışıncamı olyomuş çapaklanınca sandım..du bakam hele kirpiklerimeeGAMZEEEE zevk suyunda sperm olabiliyomu gerçeklik payı nedir canım:44:
alla allaa bi yanlışlık olmalı.son yaptığım tez bu konu üzerineydikirpik karışması
yok cnm 15 ekimde regli oldum 23 ekimde vajinismusu yendim geri çekme yöntemiyle korunduk..
kızlar benim kızlık zarı en son gittiğimde duruyodu,dr..esnek,kalın falan bişeyde söylemedi vaji yi kızmende olsa yendim yani git gellerde sıkıntı yasıyorum ama bi şekilde içime alabiliyorum,ama kanama felan olmadı
evet canım zevk suyu dediğimiz saydam sıvıda hormon salgısına bağlı olarak sprem olabiliyor :)))) hadi bakalım inşallah pozitiftir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?