Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kız belinayy hatırladınmı ben geçen nursena yerine yanlışlıkla sana hamişliğin nasıl gidiyor dedimm anamm yoksaa allah söletti dediydim :)

kızlar ben yavaş yavaş kalkayım validem dicek bu gelin sabahtan beri bilgisayarın başında napıyorsa

kızlar benim kızlık zarı en son gittiğimde duruyodu,dr..esnek,kalın falan bişeyde söylemedi vaji yi kızmende olsa yendim yani git gellerde sıkıntı yasıyorum ama bi şekilde içime alabiliyorum,ama kanama felan olmadı

canım yenmene sevindim esnektir o yüzden kanamamıştır kızlık zarı yüzünden git gellerde sorun yaşıyosan 10 dklık süren lokal anestezi ile kızlık zarını azcık genişletebilirsin bu seni çok rahatlatır :)))

evet canım zevk suyu dediğimiz saydam sıvıda hormon salgısına bağlı olarak sprem olabiliyor :)))) hadi bakalım inşallah pozitiftir

hadi yaaa..gelirse bebiş davetsiz olucak..birazdaha alışalım diyoduk malum vajiden yeni kurtulduk hayırlısı artık...ben dün akşam gebelik testi yaptım negatifti bulantılarım çok war hiç böyle olmuyodu reglimin ilk günü olurdu..3 gündür tuzlu leblebi yiyorm bulantımı bastırsın die şuan bile çok fena bulanıyo..peki bu testler nezman gerçek sonuç verir nekadar geçmesi gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…