• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm kirpik olayı yok bende aybike espirisine attı ortaya...benim bugün 4.gün geçiyo dün akşam testte negatif çıktı yoktur ozman..strese girdim yaw bu ne be:37:

canım testlere o kadar güvenme kız, aybikenin dediği espri değil kız çoğu yerde yazıyor ama kesin olacak diye bişey yok, niye strese giriyon kıss.

kızmaaaaaa..ööle çok okuorum kiii aklım karışıoo..hassasım sanırım:( alınıorummmm üzülüorummm :(((ben 24 saat burdaymda:))

ben de hassasım lavaboya kamp kuracam yakında, daha 1,5 aylık hamileliğim hergün giriyorum burdaki kızlar da yensin, beni gördükçe bebek istekleri artsın da bir an önce yensinler diye.

yaa metrem olmadığı için ölçemiorumm:((ama çok kalın penis kadar var valla..bide midemdeki ve kalçamdaki o baskı olmasaaaa daha iidee:))

cnm penile aynı diyosan odana geçip egzersizini yap aparatı içinde beklet sonra eşini çagır aparatı çıkar pnsi sok aparat farzet hiç anlamazsın bile rahatlıkla olur..o baskı hissi zamanla geçicek normaldir fazla takılma..

çok az kalmış canım normal doğum mu belli oldu mu? ne diyor eskiler inşallah bir avazda doğurursun inşallah canım senin de öyle olur.

aminnnnnnnn:49::49::49::49::49:evet canım artık gün sayıyoruz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:normal görünüyor şuan inan hamileliğin başından beri normale adapte ettim kendimi ama her an yan çizebilirim :1::1::1::1:o yüzden Rabbime dua ediyom oğluşum beklenmedik bi anda çıka gelsin düşünmeyeyim hiç doğum şeklini sezeryan da zor diyorlar onuda gözüm almıyo....

aminnnnnnnn:49::49::49::49::49:evet canım artık gün sayıyoruz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:normal görünüyor şuan inan hamileliğin başından beri normale adapte ettim kendimi ama her an yan çizebilirim :1::1::1::1:o yüzden Rabbime dua ediyom oğluşum beklenmedik bi anda çıka gelsin düşünmeyeyim hiç doğum şeklini sezeryan da zor diyorlar onuda gözüm almıyo....

canım sen egzersiz yapmış mıydın onun da çok faydası oluyormuş doğumda, sezeryan da kişiden kişiye değişiyor kimi çabuk geçiriyor kiminin de 2,3 yıl dikiş yeri acıyabiliyor, evet en güzeli ansızın olması şu gün deyince insanın gözü korkar.

cnm penile aynı diyosan odana geçip egzersizini yap aparatı içinde beklet sonra eşini çagır aparatı çıkar pnsi sok aparat farzet hiç anlamazsın bile rahatlıkla olur..o baskı hissi zamanla geçicek normaldir fazla takılma..

anladımmmm cnm..tmm ozmn bu akşam deniorummm....innşallahhh olurrr..bu akşam yinede bi emla mı sürsem acabaa...yine yıkılmak istemyrm:((girmz fln şimdi yıkılıırm yinee.bide ağlama krizine giriorum olmayca....:(

anladımmmm cnm..tmm ozmn bu akşam deniorummm....innşallahhh olurrr..bu akşam yinede bi emla mı sürsem acabaa...yine yıkılmak istemyrm:((girmz fln şimdi yıkılıırm yinee.bide ağlama krizine giriorum olmayca....:(

cnm böyle krize falan girecek olursan başarısız olursun biraz güçlü ol yaw..olmazsa tekrar egzersiz yaparsın kalınlaştırır öyle denersin..emlayı kullan pns denemesinde..

içinde aparatı bekleteceksen emla ile dene, aparatı nasıl alıyorsan p... aynı şekilde almaya çalış bol jel, olmazsa ağlamak üzülmek yok aksine hırs yapacaksın ki bir an önce yenesin, hepimiz giriyorduk ağlama krizine ama bir baktık ki bizi daha geri götürüyor bu dertten kurtulmak istiyorsan moralini yüksek tutacaksın üzülmek yok kararlı olmak gerekiyor, hem senin eşin destek kıymetini bil çoğunun olmayınca sinirleniyor moral bozuyor.

içinde aparatı bekleteceksen emla ile dene, aparatı nasıl alıyorsan p... aynı şekilde almaya çalış bol jel, olmazsa ağlamak üzülmek yok aksine hırs yapacaksın ki bir an önce yenesin, hepimiz giriyorduk ağlama krizine ama bir baktık ki bizi daha geri götürüyor bu dertten kurtulmak istiyorsan moralini yüksek tutacaksın üzülmek yok kararlı olmak gerekiyor, hem senin eşin destek kıymetini bil çoğunun olmayınca sinirleniyor moral bozuyor.

tmm hocamm.çok saol desteğin için..allah korusun olmazsa üzlmycem dedklerin aklıma gelicek...eşim gelmeden biraz daha egzersiz yaparım snra yemek fln yedkten snra içeri giderm emla sürüp aparatı bekletirim snra eşmle deneme yaparım...ben üstte olurum ööle almaya çalışırım...yine ilerlemezse biyerden snra napiim:(( ıkınıorm nefes alıorum ilerlemiodu son yaptğmda ...umarım olmazda:)))

Back
X