• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben adetimi geçmeden test yapmıştım çıkmadı bişey aynı gün gece acilde idrar testinde çıktı, bu arada kirpiklerim de hiç karışmadı.

idrarda yanıltıcıdır ama kandaki değer %100 doğrudur bi yaptır bakalım gebelik ilişkine engel değil canım belki hamilelik seni dahada cesaretlendirir ilişki düzene girer gebelikte ilişki yaşamak doğumu kolaylaştırır :)

canım peki niye bana 12 hafta yasakladı doktor? birde benim hymen de duruyor doğumda bile yırtılmayabiliyormuş doğru mu?

evet canım geçiyoda bilmiyorum ne oldugunu dengem bozuldu yaw..bakalım pazartesi olsunda...yok deilimdir diyormeminim neredeyse ama şu zevk suyunda sperm olma durumu biraz kafamı karıştırdı:44:

canım hakkın da hayırlısı ama 5 gün geçtiyse çıkar testte benim 2 gün geçmişti çıktı bayağıda belliydi bence test al yap ayyy heyecan yaptım bak şimdi :52::52::52::52:valla bi damla bile yeterli diyorlar bende olmaz demiştim oluverdi bak doğurcam :49::49::49::49:

canım ben adetimi geçmeden test yapmıştım çıkmadı bişey aynı gün gece acilde idrar testinde çıktı, bu arada kirpiklerim de hiç karışmadı.

cnm kirpik olayı yok bende aybike espirisine attı ortaya...benim bugün 4.gün geçiyo dün akşam testte negatif çıktı yoktur ozman..strese girdim yaw bu ne be:37:

olessa canım sen yendinmi şimdi anlamadım ben egzersiz yapmıyomuydun sen:44: butter işte bukadar büyütmeye gerek yokmuş dimi şekerim:16: kaç cm oldu peki yakında alırız güzel haberlerini:16:

yaa metrem olmadığı için ölçemiorumm:((ama çok kalın penis kadar var valla..bide midemdeki ve kalçamdaki o baskı olmasaaaa daha iidee:))

Back
X