Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Nasıl yani?:44: Sen vajiyi yenmemioşmiydin?
Peki hymen neden duruyo hala? Ve nasıl hamile kala bildin?
Alah kolay doğum versin, inşallah canım)
[/QUOTE]

yendim, egzersiz yapa yapa esnedi hymen, zarın hamile kalmayla ne alakası var o girişte duruyor,zaten hep böyle yanlış bildiğimizden bu dert başımıza geldi canım
yani görünüşte hem bakire hem hamile olabiliyosun hatta bebek bile doğursan yırtılmayabiliyormuş.

Nasıl yani?:44: Sen vajiyi yenmemioşmiydin?
Peki hymen neden duruyo hala? Ve nasıl hamile kala bildin?
Alah kolay doğum versin, inşallah canım)

yendim, egzersiz yapa yapa esnedi hymen, zarın hamile kalmayla ne alakası var o girişte duruyor,zaten hep böyle yanlış bildiğimizden bu dert başımıza geldi canım
yani görünüşte hem bakire hem hamile olabiliyosun hatta bebek bile doğursan yırtılmayabiliyormuş.[/QUOTE]

nursenaa cnm yaa bende çok istiom bebiş vaji yi gecen hafta yendim tam ovalasyon dönemine denk geldi,ama hala kızım yani bakireyimm dua et banadaa çok istiorum bu ay yaa

inşallah azalır cnm haftada 1 olmaya başladı hayatımı mahvediyor resmen

Allah yardımçın olsun-

Senin vaji de son durumun ne? Hangi boyut aparattasın, canım?

sağol cnm. mum da 7 vm en yaptım en son ama bayram ve regl girince kaldı. yarın bitiyor reglim devam edicem inş. başım tutmazsa cnm.

burcum geçmiş olsun canım :26:

çok sağol cnm...

nursenaa cnm yaa bende çok istiom bebiş vaji yi gecen hafta yendim tam ovalasyon dönemine denk geldi,ama hala kızım yani bakireyimm dua et banadaa çok istiorum bu ay yaa [/QUOTE]

canım ya görünüşte bakirelik ben doktora sordum ona kafayı takma önemli değil o dedi, burdan bir arkadaş sağolsun pati beni rahatlattı ablasının da bir normal doğum bir sezaryan yapmasına karşın daha duruyormuş hem doğumda o mu gelecek aklımıza o kadar sancı varken, hamile kalmana bir engeli yok canım o sadece vaji girişinde yani pek alakası yok aslında.

Bilgisizlik işte:44:
Peki hymenli iken normal doğuş yapıla biliyormu?

çokk memnun oldum cnm bize çok iyi gelecegını dusunuyorum....

sen yoksa o birilerini alındınmııı

o zmn bende bir soru sorabılırmıyım

ben en son 18 ekımde reglı oldum 8 kasımda da hastanede kan testi yaptrdım çıkmadı bugun 19 u ama halaa olmadımmm inşallahh

yani hamiş olsam o zmn çıkmaması mumkunmu??

inş..cnmm inş..vaji yendikten ne kadar süre sonra kaldın bebişe :26:
canım ben ilk ilişkimde hamiş kaldımama çok şükür hamileliğim rahat geçti ve ilişkiye ara vermedim son ayıma kadar tamamen yendim

yaptım canım aparatlarla çalıştım...inşallah faydasını görürüm.kegel egzersizleri zaten doğumda da işe yarıyor onu yapıyorum bide günlük yürüyüşümü yapıyorum....bebişlerimiz ansızın çıka gelsin ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…