- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #78.221
burcum geçmiş olsun canım :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
kıs yiyorum ztn şimdi olessanın dedigi gibi tarladaki başka
seninkide tarladan bi kare tazecik şunun güzelligine bak hele
![]()
cnmm bnm kıyamam sana tursu ye taze çıtır çıtır,kornişon yokmu ewde
![]()
Nasıl yani?:44: Sen vajiyi yenmemioşmiydin?
Peki hymen neden duruyo hala? Ve nasıl hamile kala bildin?
Alah kolay doğum versin, inşallah canım)
evet migrende de çok bulanıyormuş, yok canım ben fazla hassas bir mideye sahibim ondan galiba birde benim yaş 33 zor oluyor biraz, geçmiş olsun bu derttten kurtul migren ağrılarında azalır, çünkü insan çok kafaya takıyor.
Allah yardımçın olsun-
Senin vaji de son durumun ne? Hangi boyut aparattasın, canım?
burcum geçmiş olsun canım :26:
yendim, egzersiz yapa yapa esnedi hymen, zarın hamile kalmayla ne alakası var o girişte duruyor,zaten hep böyle yanlış bildiğimizden bu dert başımıza geldi canım
yani görünüşte hem bakire hem hamile olabiliyosun hatta bebek bile doğursan yırtılmayabiliyormuş.
yendim, egzersiz yapa yapa esnedi hymen, zarın hamile kalmayla ne alakası var o girişte duruyor,zaten hep böyle yanlış bildiğimizden bu dert başımıza geldi canım
yani görünüşte hem bakire hem hamile olabiliyosun hatta bebek bile doğursan yırtılmayabiliyormuş.
Bilgisizlik işte:44:
Peki hymenli iken normal doğuş yapıla biliyormu?
kızlar hamile topiklerine gittim.ne güzel aylara bölmüşler ocak anneleri şubat annenelri........çift çizgiyi gören yazmış.bende istiyorumm
canım niye yapılmasın ben burda pek o konulara girmek istemiyorum burdakiler zaten çok hassas daha yenmeden doğum korkusu falan oluşmasın birde.
Anladım, canım- Allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah)![]()
bencede anormal bi durum mum nasıl yamulsun çok garip
zedelenerek yırtılmıştır kızlık zarı yumusak bi doku olduğu için kanama olmayabilir aynada kendinde bakabilirsin dilim şeklinde yırtılır illa drye gitmen şart değil yırtılıp yırtılmadığını öğrenmen için kızlık zarı vajen girişinden 1-1,5 cm içeridedir
kafama takılan dün duydumki zevk suyundada sperm olabiliyomş sanırım ezomda öyle hamile kalmış bende birilerinin gazına gelip yaptım ama negatifti..mide bulantım böyle olmazdı çok oluyo geri çekme yöntemini kullandık olmadıgına eminim ama psikolojik etkiliyo yine yawolamıyorum die stresteyim sancılarım 1 hafta önceden başlardı tık yok bende kasıklarımda var sadece:44:
idrarda yanıltıcıdır ama kandaki değer %100 doğrudur bi yaptır bakalım gebelik ilişkine engel değil canım belki hamilelik seni dahada cesaretlendirir ilişki düzene girer gebelikte ilişki yaşamak doğumu kolaylaştırır :)
canım ben ilk ilişkimde hamiş kaldıminş..cnmm inş..vaji yendikten ne kadar süre sonra kaldın bebişe :26:
canım sen egzersiz yapmış mıydın onun da çok faydası oluyormuş doğumda, sezeryan da kişiden kişiye değişiyor kimi çabuk geçiriyor kiminin de 2,3 yıl dikiş yeri acıyabiliyor, evet en güzeli ansızın olması şu gün deyince insanın gözü korkar.